-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
http://www.el-me.gr/files/2009/Rules/2009_1_5_Rules.pdfΡε συ 106... αυτό πού κολλάει; Κάποτε έτρεχα και εγώ...αλλά σε άλλη κατηγορία (1/10 )...
-
ασχετο μιλουσαν για σασι....αγωνιστικων και ποση σχεση εχουν με τα κανονικα αυτοκινητα και το ποσταρα....ετσι να ξερουμε καποια πραγματα ...τιποτα σοβαρο
-
Από το site της FIAWTCC, οι προδιαγραφές των οχημάτων:
Νομίζω ότι μόνο ενισχύσεις στα έδρανα των αναρτήσεων επιτρέπει...
-
Chevrolet Cruze Bubblebee tribute by Irmscher
http://www.egmcartech.com/2009/08/03/ir ... let-cruze/
http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... ee_002.jpg
http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... ee_003.jpg
http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... ee_004.jpg -
με 13.650 ειναι μια πολυ καλη αγορα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Δηλαδή με 13.650 αγοράζεις το αυτοκίνητο της φωτογραφίας με ΑΥΤΑ τα δισκόφρενα ;;;;
-
με 350€ ακομα σου δινουν και τον φοντο
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δηλαδή με 13.650 αγοράζεις το αυτοκίνητο της φωτογραφίας με ΑΥΤΑ τα δισκόφρενα ;;;;
εννοείται ΟΧΙ.
-
Καλησπέρα σας,
Είχα δει το cruze την πρώτη βδομάδα που ήρθε κατά τυχη και ομολογουμένως έπαθα πλάκα από την εμφάνισή του μέσα-έξω!
Δεν μπορούσα να πιστέψω επιπλέον, ότι δίνει τόσα πολλά μέσα σε αυτήν την τιμή...Εκτοτε σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του.
Εχω διαβάσει όλο το θέμα λοιπόν εδώ κ καιρό αλλά πέραν των διαξιφισμών, δεν είδα πολλές εμπειρίες απο κατέχοντες (μόνο μία θυμάμαι χαρακτηριστικά), υποθέτοντας λογικά ότι δεν έχει περάσει πολύ καιρός απο τοτε που εμφανίστηκε...Τώρα όμως είναι 4-5 μήνες και κάποιοι θα το έχουν αγοράσει.
**
Παρακαλώ λοιπόν, αν κάποιος το έχει στα χέρια του, να μας πει περισσότερα λόγια από την συμβίωση μαζί του!**Επίσης, τι γίνεται τώρα και την γνώμη έχετε με την πώληση κάποιων υποεταιρειών της chevrolet παγκόσμια? Λέτε να είναι ριψοκίνδυνη για το μέλλον μια σημερινή αγορά?
(ευχαριστώ προκαταβολικά)
-
Καλό value for money, ανθρωπομεταφορέας (αν και με το 16αρι δεν ξέρω τι θα γίνει αν το φορτώσεις, ακόμα και άδειο δεν λέει τπτ το φοβερό). Αυτά.
-
και το κιβώτιο ταχ. του δεν είναι κ ότι καλύτερο...
-
Ο χρήστης nek4d έγραψε:
Καλησπέρα σας,Είχα δει το cruze την πρώτη βδομάδα που ήρθε κατά τυχη και ομολογουμένως έπαθα πλάκα από την εμφάνισή του μέσα-έξω!
Δεν μπορούσα να πιστέψω επιπλέον, ότι δίνει τόσα πολλά μέσα σε αυτήν την τιμή...Εκτοτε σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του.
Εχω διαβάσει όλο το θέμα λοιπόν εδώ κ καιρό αλλά πέραν των διαξιφισμών, δεν είδα πολλές εμπειρίες απο κατέχοντες (μόνο μία θυμάμαι χαρακτηριστικά), υποθέτοντας λογικά ότι δεν έχει περάσει πολύ καιρός απο τοτε που εμφανίστηκε...Τώρα όμως είναι 4-5 μήνες και κάποιοι θα το έχουν αγοράσει.
**
Παρακαλώ λοιπόν, αν κάποιος το έχει στα χέρια του, να μας πει περισσότερα λόγια από την συμβίωση μαζί του!**Επίσης, τι γίνεται τώρα και την γνώμη έχετε με την πώληση κάποιων υποεταιρειών της chevrolet παγκόσμια? Λέτε να είναι ριψοκίνδυνη για το μέλλον μια σημερινή αγορά?
(ευχαριστώ προκαταβολικά)
προλαβαινεις να μην δωσεις προκαταβολη
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
προλαβαινεις να μην δωσεις προκαταβολη
και προτεινεις?
-
citroen c4 1.600
toyota corolla 1.3
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
citroen c4 1.600toyota corolla 1.3
αν βγαινουν στα ιδια λεφτα πανω κατω... πασο... αν και το Cruze μου φαινεται οτι εχει και μεγαλυτερους χωρους σε σχεση με αυτα.
-
Το Cruze βγαίνει κάνα δυό χιλιάρικα πιό κάτω και σου δίνει και στάνταρ ESP, ζάντες αλουμινίου, αυτόματα φώτα/καθρέπτες/υαλοκαθαριστήρες/παρκτρόνικ/συναγερμό. Μιλάω για τις εκδόσεις LS+/Elegance και Luna, δεν νομίζω ότι αξίζει να συζητάς για τις βασικές...
Κιβώτιο και κινητήρας είναι κλασικά GM/Opel. Θέλουν καμιά 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα για να στρώσουν καλά και μετά δουλεύουν σωστά...
-
Παιδια μην μου το χαλατε τωρα,
ειμαι ενα βημα πριν την επισκεψη για κλεισιμο στην αντιπροσωπεια.
Με 16800€ (μετρητα) το 1.6 LS PLUS (γαλαζιο μεταλικο) και δωρο τα φωτα XENON. Λετε να μην το κανω?
Το εκανα test drive και μου φανηκε καλο, λιγο δυσκολο το ηλεκτρονικο γκαζι, αλλα πιστευω θα το συνηθισω!
Οι επιδοσεις ειναι πεσμενες αλλα μια προσπεραση στην εθνικη με 112ps μπορεις να την κανεις.Ειδικα αν πριν οδηγουσες corsa 1.0 '99 (παει για αποσυρση)+ vectra 1.6i '91(αποσυρση και αυτο). Οποτε το αμαξι μου παει 3.500€ κατω και σκεφτομαι να βαλω και ηλιοροφη.
Το μονο που δεν ξερω ειναι τι προβληματα βγαζουν τα CHEVROLET. Απο αξιοπιστια ειναι καλα? Δεν θα μου αντεξει μια 10ετια?
Το μονο που σκεφτομουν πριν το cruze ηταν το νεο golf tsi 122 dsg7 αλλα με τοσα που ακουω και διαβαζω και απο την εμπειρια του πατερα μου με jetta tsi 140 dsg 6 '07, αστο καλυτερα! Ολο συνεργεια τρεχει και δεν βρισκουν τι εχει και τριζει σαν να γινεται σεισμος 49.000km. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Παιδια μην μου το χαλατε τωρα,
ειμαι ενα βημα πριν την επισκεψη για κλεισιμο στην αντιπροσωπεια.
Με 16800€ (μετρητα) το 1.6 LS PLUS (γαλαζιο μεταλικο) και δωρο τα φωτα XENON. Λετε να μην το κανω?
Το εκανα test drive και μου φανηκε καλο, λιγο δυσκολο το ηλεκτρονικο γκαζι, αλλα πιστευω θα το συνηθισω!
Οι επιδοσεις ειναι πεσμενες αλλα μια προσπεραση στην εθνικη με 112ps μπορεις να την κανεις.Ειδικα αν πριν οδηγουσες corsa 1.0 '99 (παει για αποσυρση)+ vectra 1.6i '91(αποσυρση και αυτο). Οποτε το αμαξι μου παει 3.500€ κατω και σκεφτομαι να βαλω και ηλιοροφη.
Το μονο που δεν ξερω ειναι τι προβληματα βγαζουν τα CHEVROLET. Απο αξιοπιστια ειναι καλα? Δεν θα μου αντεξει μια 10ετια?
Το μονο που σκεφτομουν πριν το cruze ηταν το νεο golf tsi 122 dsg7 αλλα με τοσα που ακουω και διαβαζω και απο την εμπειρια του πατερα μου με jetta tsi 140 dsg 6 '07, αστο καλυτερα! Ολο συνεργεια τρεχει και δεν βρισκουν τι εχει και τριζει σαν να γινεται σεισμος 49.000km.Σε ότι αφορά την αξιοπιστία δε νομίζω οτι θα έχεις προβλήματα! Τα μηχανικά μέρη είναι opel! Απο το corsa σου δεν είσαι ευχαριστημένος?
-
Το corsa αψογο.
180.000km και εχει αλλαξει μια τρομπα βενζινης (μονο) αλλα για astra και vectra δεν εχω ακουσει τα καλυτερα.
Ειδκα με το Astra του 2001 ξερω ανθρωπου που ειναι συνεχεια συνεργεια.
Στο cruze δυο πραγματα με προβληματισαν.- Ηλεκτρονικο γκαζι (το οδηγησα και εδειξε οτι στα ρεπριζ δεν ακουει αν δεν κανεισ κατεβασμα).
- Σκληρα πλαστικα (μηπωσ σε 2-3 χρονια θα τριζει ολο το αμαξι)? Οσο να πεις τα γερμανικα πλαστικα δεν εχουν τετοιο θεμα.
Κανενας αλλος με chevrolet εχει τετοια τριξιματα?
-
[quote='glko'
Στο cruze δυο πραγματα με προβληματισαν.- Ηλεκτρονικο γκαζι (το οδηγησα και εδειξε οτι στα ρεπριζ δεν ακουει αν δεν κανεισ κατεβασμα).
- Σκληρα πλαστικα (μηπωσ σε 2-3 χρονια θα τριζει ολο το αμαξι)? Οσο να πεις τα γερμανικα πλαστικα δεν εχουν τετοιο θεμα.
Κανενας αλλος με chevrolet εχει τετοια τριξιματα?[/quote]
-
Ηλεκτρονικό γκάζι δυστυχώς έχουν πλέον όλα τα καινούρια αυτοκίνητα, έτσι μια καθυστέρηση, άλλα περισσότερη και άλλα λιγότερη την έχουν όλα. Αυτό που περιγράφεις όμως εσύ δεν οφείλεται στο ηλεκτρονικό γκάζι αλλά στην όχι και τόσο καλή ελαστικότητα του κινητήρα στις χαμηλές στροφές, που αν δεν κάνω λάθος δε διαθέτει κάποιο σύστημα μεταβλητού χρονισμού (γι' αυτό και νιώθεις ότι ακούει καλύτερα όταν κατεβάζεις).
-
Το ότι τα πλαστικά είναι σκληρά δεν πάει να πει πως δεν είναι και ποιότηκά πάντα. Π.χ το auris και το civic νομίζω έχουν παντού σκληρά πλαστικά, αλλά ποτέ κανεις δεν παραπονέθηκε για την πραγματική ποιότητά τους παρά μόνο για την απτή! Το αν θα τρίξει είναι πιστευω περισσότερο θέμα ανάρτησης και το cruze έχει πολύ μαλακή.
Chevrolet Cruze