-
Ο 1.4 με τα 140 ('η και τα 120), παιζει να μπει στο cruze 'η απλα θα μεινει ονειρο?
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Ο 1.4 με τα 140 ('η και τα 120), παιζει να μπει στο cruze 'η απλα θα μεινει ονειρο?Σε αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν τον Νοεμβρη του 2011
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
I LOVE THIS CAR!!!!!!Αν και εχω καποια παραπονα, ειμαι και εγω full καψουρης!
Αφου ειναι κουκλι!!! -
-
Τα νικελ παντου ξεχασες να πεις στοο δευτερο βιντεο!!
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Τα νικελ παντου ξεχασες να πεις στοο δευτερο βιντεο!!Εχεις δικιο
-
γεια χαρα παιδια!
τι γνωμη εχετε για αυτο το αυτοκινιτο?
μαλλον θα σας ακοθσω και δεν θα κωλοφτιαξω το lacetti και σκευτομαι για το cruze...
τι λετε? -
Το άτιμο το Lacetti , ά-κ@λο ήταν!
Τώρα θα σε αναλάβει ο cruzakias , θα είναι κατατοπιστικότατος!
Θα προβείς δηλαδή σε αγορά νέου αυτοκινήτου? -
Κατ'αρχην καλως ηρθες φιλε whitedeath.
Το Lacetti, οπως λεει και ο Kωνσταντίνος ειναι ακ@λο, αρα και να το φτιαξεις χανεις το πλεονεκτημα να το θαυμαζουν για πολυ ωρα... αφου θα περναει στο ''αψε-σβησε'' Δεν ειναι σαν το cruze που μπαινει στη γωνια η μουρη και ακολουθει μετα απο ενα τεταρτο ο κ@λος
Εαν ενδιαφερεσαι για αγορα cruze πολυ ευχαριστως να σου αναφερω την αποψη μου για το αυτοκινητο, τα + και τα -,και την εμπειρια μου τους δεκα μηνες που το εχω.Θα ηθελα ομως να μου γραψεις για τι χρηση προοριζεις το καινουριο αυτοκινητο? -
Καταρχάς, κατέβασε το χειρόφρενο και φόρα ζώνη.
Κατά δεύτερον, ρώτα τους φωτογράφους του 4τφ πώς μπορείς να τραβήξεις το κοντέρ να ανεβοκατεβαίνει, όπως το έκανες στη 2η φωτό, χωρίς να θολώνει.
Κατά τρίτον, ρίξε μια εκτύπωση τη φωτό και βάλτην κάδρο κάπου, το κοντέρ έτσι θα είναι πανέμορφο!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καταρχάς, κατέβασε το χειρόφρενο και φόρα ζώνη.ΑΑΑ...κ'ελεγα και'γω ....κατι ξεχασα-κατι ξεχασα....Λες γιαυτο να εκανε σβουρες το αμαξι
-
Το Lacetti, οπως λεει και ο Kωνσταντίνος ειναι ακ@λο, αρα και να το φτιαξεις χανεις το πλεονεκτημα να το θαυμαζουν για πολυ ωρα... αφου θα περναει στο ''αψε-σβησε'' Δεν ειναι σαν το cruze που μπαινει στη γωνια η μουρη και ακολουθει μετα απο ενα τεταρτο ο κ@λοςδηλαδη? τι εννοεις?
Εαν ενδιαφερεσαι για αγορα cruze πολυ ευχαριστως να σου αναφερω την αποψη μου για το αυτοκινητο, τα + και τα -,και την εμπειρια μου τους δεκα μηνες που το εχω.Θα ηθελα ομως να μου γραψεις για τι χρηση προοριζεις το καινουριο αυτοκινητο?
που και που καμια κοντρουλα αλλα γενικοτερα για γρηγορη οδηγιση...
το ξερω οτι στα κυβικα αυτο υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που ειναι και για τελιος σπορ οδηγιση αλλα για μενα αυτο το auto τα σπαει σε ομορφια... -
Ο χρήστης whitedeath έγραψε:
Το Lacetti, οπως λεει και ο Kωνσταντίνος ειναι ακ@λο, αρα και να το φτιαξεις χανεις το πλεονεκτημα να το θαυμαζουν για πολυ ωρα... αφου θα περναει στο ''αψε-σβησε'' Δεν ειναι σαν το cruze που μπαινει στη γωνια η μουρη και ακολουθει μετα απο ενα τεταρτο ο κ@λοςδηλαδη? τι εννοεις?
...Πλακα κανω!!
που και που καμια κοντρουλα αλλα γενικοτερα για γρηγορη οδηγιση...
το ξερω οτι στα κυβικα αυτο υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που ειναι και για τελιος σπορ οδηγιση αλλα για μενα αυτο το auto τα σπαει σε ομορφια...Εδω ''μεγαλε'' μου τα χαλας...θες το cruze για κοντρουλες?? ...Λαθος επιλογη!!
Ειναι ενα καλα στημενο αυτοκινητο που εκτος των αλλων μπορει να σου προσφερει και γρηγορες διαδρομες ,με καλα κρατηματα,αναρτησεις που σου επιτρεπουν να μπεις σε στροφες (οχι τρέλες!!),και παραλληλα να πεσεις σε λακουβες χωρις να χρειαστει να επισκεφτεις μετα τον ορθοπεδικο σου,καλη αισθηση τιμονιου,και εννοειται ανεση και ασφαλεια!!..Η σπορ οδηγηση ειναι αλλο πραγμα που θα το βρεις σε αυτοκινητα που ειναι φτιαγμενα και στημενα γιαυτον το λογο.
Τελος κινητηρες που θα επρεπε να ξεκινανε απο 1800LT και οχι απο τα 1600 που ειναι το LS,επειδη ο 1600 χωρις να εχει προβλημα στις επιδοσεις, ζοριζετε περισσοτερο λογω του βαρους του αυτοκινητου με αποτελεσμα να καιει πολυ!!
Εαν πραγματικα θελεις το cruze γιατι ομολογουμενος ειναι πανεμορφο ,τοτε θα σου ελεγα να περιμενεις για την 1,4 turbo εκδοση. -
Εδω ''μεγαλε'' μου τα χαλας...θες το cruze για κοντρουλες?? ...Λαθος επιλογη!!
γιατι? παντως το lacetti περα απο τα κρατηματα σε αυτον τον τομεα ηταν μια χαρα..! πολυ καλα μπαμ....
Ειναι ενα καλα στημενο αυτοκινητο που εκτος των αλλων μπορει να σου προσφερει και γρηγορες διαδρομες ,με καλα κρατηματα,αναρτησεις που σου επιτρεπουν να μπεις σε στροφες (οχι τρέλες!!),και παραλληλα να πεσεις σε λακουβες χωρις να χρειαστει να επισκεφτεις μετα τον ορθοπεδικο σου,καλη αισθηση τιμονιου,και εννοειται ανεση και ασφαλεια!!..Η σπορ οδηγηση ειναι αλλο πραγμα που θα το βρεις σε αυτοκινητα που ειναι φτιαγμενα και στημενα γιαυτον το λογο.
σε συγκριση με lacetti?
Εαν πραγματικα θελεις το cruze γιατι ομολογουμενος ειναι πανεμορφο ,τοτε θα σου ελεγα να περιμενεις για την 1,4 turbo εκδοση.
ξερουμε ποτε βγαινει και αν βγαινει και σε περισοτερα κυβικα turbo?
ευχαριστω!
-
Ο χρήστης whitedeath έγραψε:
...παντως το lacetti περα απο τα κρατηματα....Το cruze εχει,καλα κρατηματα.
σε συγκριση με lacetti?
Δυστυχως δεν μπορω να σου κανω αυτη τη συγκριση επειδη δεν εχω οδηγικη εμπειρια απο το lacetti.Εχω
διαβασει ομως οτι δεν εχουν καμια σχεση σε ολους τους τομεις.ξερουμε ποτε βγαινει και αν βγαινει και σε περισοτερα κυβικα turbo?
Αυτα που ξερω ειναι οτι ερχεται μεσα στο 2011 σε 1,4 turbo,δεν εχω ακουσει για αλλη εκδοση turbo με περισοτερα κυβικα.http://www.youtube.com/watch?v=3sxmBZpGITE
-
Mid-Size Sedan of the Year 2009- Chevrolet Cruze
Youtube Video -
μηπως εχουμε καταλογο με τα extra- τιμες και χρηματοδοτικα προγραμματα?
δυστηχως εδω δεν εχω αντιπροσοπο εκτος το οτι βαριουντε να εξιπιρετισουν....
ευχαριστω!
-
Ζήτα με mail να σου στείλουν το φυλλάδιο σε pdf.
Χρηματοδοτικά έχει άτοκο σε 40 δόσεις με 50% προκαταβολή και έντοκα (2.5%, 4.5%, 6.2% αναλόγως της προκαταβολής) έως 96 μήνες...
-
Αποκαλύφθηκε και το σχέδιο του πεντάθυρου που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι:
http://paultan.org/2010/09/03/chevrolet ... ris-debut/
-
Όμορφο είναι
Chevrolet Cruze