-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ορέξεις πρωινιάτικα μεσιέ κόυκ;Αν ημουν σε γάμο λέει... χθες ήρθαν κάτι φίλοι με 2 ντιβιντιά από τον γάμο της κόρης τους, επειδή δεν μπορέσαμε να παρεβρεθούμε.
και αλλου ο ίδιος δηλωνε:
-Διαβασμα,όλη μερα κι'όλη νυχτα διαβαζω.Ούτε να φαω προλαβαίνω,συνεχεια με ενα βιβλίο στα χερια ειμαι.Θα πάθω μυωπία απο το πολυ το διαβασμα
-
Φαντάσου δλδ για τι κάψιμο (και για τι οιωνό) μιλάμε όταν και στα διαλείμματά μου βλέπω γάμους.
-
Η απόδοση σου πρέπει να πλησιάζει επικίνδυνα το 1.02.
-
Καλημέρες!
Ζέστη σήμερα! Ένα σκέτο με γάλα παρακαλώ! -
O καμένος ο ίδιο λεμε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ορέξεις πρωινιάτικα μεσιέ κόυκ;Αν ημουν σε γάμο λέει... χθες ήρθαν κάτι φίλοι με 2 ντιβιντιά από τον γάμο της κόρης τους, επειδή δεν μπορέσαμε να παρεβρεθούμε.
φαντάσου ο γιος να μην είχε dvd άδειο για να γράψει την tsonta του φιλμνετ κ να την είχε γράψει στο dvd του γάμου κατά λάθος...
κ να βλέπατε όλοι έκπληκτοι 'γάμο' σεξουαλικό!
-
ρόμπααααααααα....
-
Αυτοι ρόμπα και ο γιος τρομπα...
-
καλημέρες...
μισό να πλύνω την μάπα μου γιατί βλέπω ξύπνια Κυριακή πρωί, πολλά μεταμεσονύχτια άτομα και κάτι δεν πάει καλά..
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
καλημέρες...μισώ να πλύνω την μάπα μου γιατί βλέπω ξύπνια Κυριακή πρωί, πολλά μεταμεσονύχτια άτομα και κάτι δεν πάει καλά..
Και εγω αν ειχα μαπα σαν τη δικια σου,θα το μισούσα το πλύσιμό της
-
λανθάνουσα γλώσσα...
-
ξύπνησα σήμερα κ ήθελα να ακούσω πυξ-λαξ.
κ τελικά άκουσα αφού ανανέωσα τη συλλογή με τα τελευταία albums τους σε 20 λεπτά...
'ζήσε μονάχα τη στιγμή κ άσε το μετά, ένα σωσίβιο η ζωή που ξεφουσκώνει αργά...'
-
good day pimps!
-
Σιγά την μέρα μαμηθήκατε καλημέρα και καλημέρα
-
Aργείτε πολύ να ξυπνήσετε!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σιγά την μέρα μαμηθήκατε καλημέρα και καλημέραείσαι τελείως χαμένος τελικά ε?!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σιγά την μέρα μαμηθήκατε καλημέρα και καλημέραΑκριβώς! Σιγά τη μέρα!
Με ξύπνησε το amore με sms στις 5 το πρωί, τοπική ώρα, για να μου πει ότι γύρισε από το γλέντι που είχε πάει μετά από γάμο. Δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ ως τις 7. Τελικά με ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕ με sms στις 10 για να μου πει ότι ξύπνησε και ετοιμάζεται να πάει σε άλλο γάμο, μεσημεριανό.
-
Άλλος στην σειρά...
Kotetsi απόδοση 1.02
-
Για παντρειά τη δίνεις την απόδοση ή για κάψιμο;
-
Παντρειά...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 373#987373
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#16]