-
Mano σ'ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Συνδέσου στο vista με δικαιώματα administrator ( ακόμη καλλίτερα administrator ) και επέλεξε με CTRL+A όλα τα αρχεία του εξωτερικού δίσκου. Με δεξί κλικ , επέλεξε properties->security και απο εκεί πάρε το ownership των αρχείων.
To προσπαθησα σημερα ετσι και ενω φαινεται να αλλαζει τα δικαιωματα σε ολα τα αρχεια, οταν μετα κανω copy paste απο τον εξωτερικο σκληρο στο νεο pc παλι μου λεει πως δεν εχω τα δικαιωματα....
Ειναι απιστευτο με αυτα τα vista! Δεν εχω καταφερει να εχω δικαιωματα στα ιδια μου τα αρχεια.....
Μηπως κανω κατι λαθος?Συνδέθηκες με τον Administrator ή με κάποιο administrative account ; Καλλίτερα είναι με τον administrator.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Spike
Εντάξει με το gps?δεν με διαβάζεις....
τι τα θελες τα σΒιστα...
Δεν εχεις αδικο αλλα να πληρωσω για τα Windows Xp, χλωμο το κοβω...
..Και επειδη σπασμενο δεν θελω... για να μπορω να κανω ενημερωσεις...Θα πρεπει να τα υπομηνω....γιατί ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις ενημερώσεις...
Μπορείς για κάποιο διάστημα να κάνεις ενημερώσεις. Πάντως η άδειά σου καλύπτει και downgrade σε ΧΡ αλλά θα πρέπει να μιλήσεις με την Microsoft.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
καινούργιες φουρτούνες...τελικά το χτύπησα το Innovator w225r, του έβαλα και κάτι XP Profesional Avava version αλλά έχω πρόβλημα με την εμφάνιση των Ελληνικών μενού σε κάποια προγράμματα. Δοκίμασα από το Control Panel->Regional and Language Options->Advanced->Language for non-Unicode programs να αλλάξω τη ρύθμιση από Αγγλικά σε Ελληνικά (υποθέτωντας οτι αυτό ήταν το πρόβλημα) αλλά μου έβγαλε το μήνυμα 'Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator. (κι όλο το απόγευμα έπαιρνα τον Krus και μιλούσε)
ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ
Είτε πρόκειται για πρόβλημα δικαιωμάτων σχετικών του λογαριασμού σου ( δεν είναι administrator account ) είτε δεν έχεις γυρίσει και το localization σε Greece.
-
Μήπως είναι καμιά stripped off version και δε βρίσκει τα αρχεία; Αν μας έλεγες ποιά xp έβαλες ακριβώς...
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Μήπως είναι καμιά stripped off version και δε βρίσκει τα αρχεία; Αν μας έλεγες ποιά xp έβαλες ακριβώς...Βασικά αυτό πρέπει να είναι. Ειναι απο αυτά τα 'πακετάκια' που φτιάχνουν κάποιοι μερακλήδες με σπασμένα XP, και ενα κάρο άλλα (επίσης σπασμένα) προγράμματα. Προφανώς ο συγκεκριμένος μερακλής δεν φαντάστηκε οτι θα μπορούσε να χρειαστεί κάποιος τα ελληνικά και τα αφαίρεσε...
Θα δοκιμάσω από άλλη πορτοκαλιά...
-
Προβλημα Ν.1 : Σε widows vista, στο ''computer'', ειχε κανονικα ταξινομημενα τα hard drives με τον τιτλο τους απο πανω, μετα τα dvd drives, virtual και μη και τελος τους κοινοχρηστους φακελους μου.
Ομως μετα απο δικο μου πειραγμα χαθηκαν οι χαρακτηρισμοι τους και μπηκαν ολα μαζι χωρις να χωριζονται, πραγμα ενοχλητικο για εμενα. Δεν μπορω να τους επαναφερω απο πουθενα οπως πχ με δεξι κλικ--> sort by.
Mηπως καποιος ξερει τροπο?
Προβλημα Ν.2 : Εσβησα τις sample pictures τις οποιες χρησιμοποιουσε το sidebar για slideshow και εβαλα να διαβαζει φωτο απο εναν δικο μου φακελο.
Το αποτελεσμα ειναι να μου βγαζει το κοκκινο ''χ'' αντι για εικονα και ακομα δεν εχω βρει λυση. -
Για το πρωτο προβλημα κανε δεξι κλικ > group by > type
Για το slideshow, απο τις ρυθμισεις εβαλα να διαβαζει ενα φακελο με φωτογραφιες και εμφανιζει κανονικα...
-
Ευχαριστω!
Λυθηκαν, αν και για να λυσω το δευτερο, μετεφερα τις φωτο στο δισκο του laptop, απο τον αφαιρουμενο δεν διαβαζε. -
http://www.telemarketing.gr/default.asp ... t=144&la=1
πώς σας φαίνεται αυτό παιδιά? Η τιμή καλή φαίνεται πάντως. -
Τι έγινε νέος; Ξεκινάς παραπέντε;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι έγινε νέος; Ξεκινάς παραπέντε;Χρήστο για το βουνό το θέλω και το σκάφος. Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο?
-
Δεν ξέρω από ανεμόμετρα, δυστυχώς.
-
θα ρωτήσω τον MIK
-
Υπαρχει κανα καλο firefox add-on για κατεβασμα video απο youtube?
Το VideoDownloader δε δουλευει....
-
Τώρα ψώνισες, Κωνσταντίνε! Εδώ μας έκαψε χτες. Και δεν πετάξαμε και χάσαμε το φαγοπότι (:rant:)
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Υπαρχει κανα καλο firefox add-on για κατεβασμα video απο youtube?Το VideoDownloader δε δουλευει....
UnPlug με σήμα το πράσινο ψαράκι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπαρχει κανα καλο firefox add-on για κατεβασμα video απο youtube?
Το VideoDownloader δε δουλευει....
UnPlug με σήμε το πράσινο ψαράκι
Πολυ καλο το unplug, αλλα λιγο χαοτικο.
Μπορεις να δοκιμασεις το Ook? Video Ook! . -
Θα τα δοκιμασω και τα δυο!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]