-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παίδες μια βοήθεια. Έχω ένα πολύ παλιό PC σε αχρηστεία και θέλω να το στείλω για ανακύκλωση. Που μπορώ να το δώσω?στον παλιατζή της γειτονιάς χωρίς πλάκα εμάς περνάει σχεδόν κάθε απόγευμα
-
Δουλεύει ή είναι εντελός για πέταμα;
-
Ίσα που ανοίγει. Εγώ να τον ξεφορτωθώ θέλω, απλά έχω υπόψη μου ότι υπολογιστές έχουν υλικά που θέλουν ανακύκλωση και όχι απλό πέταμα.
-
Απλά ψάνχω έναν απλό απλό απλό υπολογιστή για να ξεκινήσει ο θείος μου..
Να φανταστείς η μεγαλύτερη προιπόθεση που θέτουμε έιναι να έχει μια θύρα usb για τον εκτυπωτή και τίποτα άλλο.Ο κακομοίρης βρήκε έναν, αλλα τελικά ουτε που άνοιγε... με αποτέλεσμα να τον φάει το μαύρο σκωτάδι...
-
Ούτε usb νομίζω δεν έχει το συγκεκριμένο. Όχι μιλάω για πέταμα. Απλά αν κάποιος έχει υπόψη του κάτι περί ανακύκλωσης να μου πει...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ίσα που ανοίγει. Εγώ να τον ξεφορτωθώ θέλω, απλά έχω υπόψη μου ότι υπολογιστές έχουν υλικά που θέλουν ανακύκλωση και όχι απλό πέταμα.Ο πατέρας μου μου έχει πει ότι εκεί που εργάζεται έρχεται μια εταιρία, της οποία το αντικείμενο είναι ακριβώς αυτό και μαζεύει τα παλιά εξαρτήματα προς απόσυρση. Δυστυχώς δε γνωρίζω περισσότερα στοιχεία...
-
Έλα σου το βρίκα: http://www.electrocycle.gr/
-
Θενκ γιου βέρι μάτς
-
γιορ γουελκαμ
-
-
Παλιό είναι αυτο ρε συ...
Δεν θυμάμαι πως το λένε, αλλα απο ότι ξέρω και εχω διαβάσει δεν είναι και κάτι το τρελό. -
Όντως έχει ξαναμπεί. Παρόλα αυτά, είναι πραγματικά πάρα πολύ εντυπωσιακό.
-
Σόρρυ, δεν το είχα προσέξει ότι είχε ξαναμπεί
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εάν μπεις νωρίτερα από τις 21:00 let me know.
Δυστυχώς φίλε μου το manual δεν το έχω σπίτι. Πάντως το θυμάμαι, αυτό είναι το ΝΜΕΑ. Κάτι σαν το iso. Είναι για να επικοινωνούν οι συσκευές μεταξύ τους. π.χ. με το vhf ή το radar όπως είπες. Όσες είναι κατασκευασμένες με πρότυπο ΝΜΕΑ μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. Δες και στo manual κάτι θα βγάλεις. Κοίτα και εδώ http://vancouver-webpages.com/peter/nmeafaq.txt . Σου εύχομαι καλές και ασφαλείς πλεύσεις
τελικά Κωνσταντίνε το έβαλα...ήθελε λίγη δουλίτσα...χρειάστηκε κολλητήρι με καλάι και κανα δυο ακροδέκτες. Εύκολο ήταν και δούλεψε γρήγορα και άψογα. Του έβαλα και ασφάλεια και είμαι μια χαρά τώρα. Το ΝΜΕΑ το συνέδεσα με βυθόμετρο και ραντάρ κι έχω στίγμα κι εκεί.
Μια ερώτηση:
μπορώ να συνδέσω το ps2 μου στο πισι μου και κυρίως στην οθόνη μου και να παίζω και αν ναι τι χρειάζεται;
-
Tα αρχεια mkv με τι player παιζονται?
Ηθελα να κατεβασω το polar special του top gear σε καλη αναλυση και το αρχειακι κατεβηκε σε αυτη τη μορφη αρχειου. -
-
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΓΙΑΤΙ τα ηχεία του φορητού μου (toshiba) άρχισαν να παίζουν πολύ σιγά ακόμα και στη μεγαλύτερη ένταση;
Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, γιατί το ίδιο κάνει και στα vista και στο ubuntu (ας το αφήσω εγκατεστημένο, είναι καλό να υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις ).Mήπως την έχουν ακούσει τα ηχεία ; Το κάνει σε ό,τι ακούς ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΓΙΑΤΙ τα ηχεία του φορητού μου (toshiba) άρχισαν να παίζουν πολύ σιγά ακόμα και στη μεγαλύτερη ένταση;
Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, γιατί το ίδιο κάνει και στα vista και στο ubuntu (ας το αφήσω εγκατεστημένο, είναι καλό να υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις ).Mήπως την έχουν ακούσει τα ηχεία ; Το κάνει σε ό,τι ακούς ;
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Eρωτηση που εχω φαει τρελο κολλημα εδω και μηνες...
Απο τον Μαιο εχω αγοράσει καινουριο laptop με Viste Home Premium
και μεχρι τωρα δεν εχω βρει τροπο να μεταφέρω καποια απο τα αρχεια -κυρίως mp3- του παλιου μου laptop (XP Pro).Τα αρχεια βρησκονται σε εξωτερικο σκληρο δισκο 2.5'' με USB και οταν τα βαζω να αντιγραφουν στο νεο pc, μου λεει πως ''δεν έχω τα δικαιώματα χρησης κλπ κλπ''.
Ετσι απο ενα συνολο 5,000mp3 εχω καταφέρει να περάσω μονο τα μισα. Το ιδιο μου βγαζει και για καποιες φωτος που εχω περασει απο την ψηφιακή μου.
Πως επιλεκτικα καποια τα περναει και καποια δεν εχω δικαιωματα χρησης?:hmmm:Οποιαδήποτε βοηθεια θα ηταν σωτηρια γιατι ειναι κουραστικο να εχεις 2 υπολογιστες ανοιχτους ολη την ωρα....
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
Συνδέσου στο vista με δικαιώματα administrator ( ακόμη καλλίτερα administrator ) και επέλεξε με CTRL+A όλα τα αρχεία του εξωτερικού δίσκου. Με δεξί κλικ , επέλεξε properties->security και απο εκεί πάρε το ownership των αρχείων.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]