-
BTW, έψαχνα κάτι αντίστοιχο σε Mac. Τελικά μετά από σύντομη αναζήτηση στο Google, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ πιο απλό από ότι φανταζόμουν:
-
Πατάμε Command (μήλο) + Option (alt) +A
-
Στο παράθυρο διαλόγου που θα ανοίξει αναζητούμε το link του YouTube που έχει μέγεθος μετρήσιμο σε Μb (όλα τα υπόλοιπα στην λίστα θα είναι σε Kb)
-
Κάνουμε διπλό κλικ πάνω του για να το κατεβάσουμε στο γραφείο μας (desktop, για όσους δεν έχουν περάσει το hello-macos)
-
Αλλάζουμε το όνομα του αρχείου προσθέτοντας το έκθεμα .flv
-
Το ανοίγουμε με το QuickTime εφόσον έχουμε κατεβάσει το Perian, ή με το VLC.
Απολαύστε υπεύθυνα.
-
-
Kανενα torrentακι με keys για kaspersky internet security που να δουλευει?
Μετα το σημερινο update μου εβγαλε το key blacklisted οπως κανει αρκετες φορες σε διαστημα μηνων αλλα παντα βρισκω νεο key το οποιο δουλευει.
Αυτη τη φορα οχι.. -
τι διαφορά έχει σε μια LCD τηλεόραση αν είναι 100Hz ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι διαφορά έχει σε μια LCD τηλεόραση αν είναι 100Hz ?Απ' όσο ξέρω ανεβάζει τα fps με interpolation δίνοντας πιο 'ρευστή' κίνηση στην εικόνα. Στην πράξη το αποτέλεσμα μου φάνηκε απαράδεκτο (πολύ ομαλή κ ψεύτικη κίνηση). Ίσως είναι καλό για παρακολούθηση ποδοσφαιρου-μπάσκετ, αλλά για ταινίες πρέπει να απενεργοποιείται.
-
τι διαφορά έχει σε μια LCD τηλεόραση αν είναι 100Hz ?Aν πας μερικές σελίδες πίσω, θα βρεις επεξηγήσεις από τον koutsan που ρώτησα το ίδιο.
edit ψάξε αυτά τα ποστς http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 44#1001544
-
-
Κύριοι καλησπέρα.
Μια βοήθεια μικρή παρακαλώ (οτι έχετε ευχαρίστηση)Υπάρχει (και αν ναι πως) η δυνατότητα, να μπλοκάρω μέσο του monzila μία σελίδα;
Δηλαδή ότι και να γίνετε να μην μου την ανοίγει;Ευχαριστώ.
-
Ένας εύκολος (και χρήσιμος) τρόπος είναι με το extension Adblock.
Επίσης, για να μην τη μπλκάρεις από τον firefox και ο εξυπνάκιας ανοίξει explorer και τη δεί, ένας πιο γενικός τρόπος. -
Απο lcd tv ξερουμε;
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Απο lcd tv ξερουμε;Έχει μια εκτενέστατη συζήτηση καμιά 20ριά σελίδες πίσω. Δεν ρίχνεις μια ματιά;
Αλλιώς περίμενε τον Koutsan -
koutsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...
where r u -
Βρέθηκε ένα iPod (το νέο classic των 80GB σε μαύρο) στα χέρια μου.
Πώς μπορώ να πείσω το iTunes ότι δε θα περάσει το δικό του και ότι ΕΓΩ θα επιλέξω τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ που θέλω ΕΓΩ να κάνω συγχρονισμό με το iPod?
Το σύνολο των αρχείων μου είναι 167GB (λέει, κανονικά είναι περίπου 260GB και δεν ξέρω γιατί είδε μόνο μέρος αυτών) οπότε προφανώς μου έβγαλε μήνυμα ότι δε χωρούν όλα στο iPod (no Shit Sherlock). Και μετά με ρώτησε αν ήθελα να κάνει το ίδιο μια επιλογή για να χωρέσουν.
Φακέλους όμως δεν είδα πουθενά. Είδα playlists, albums, artists, compilations, cover flows, το βιογραφικό του Steve Jobs, πασιέντζες και τον τροχό της τύχης (κυριολεκτικά αφού κάποιες φορές αρνείται να δεχτεί ότι του βάζεις δάχτυλο). Φάκελοι πουθενά.
Πού είναι ρε παιδιά ένας browser για να επιλέξω ΕΓΩ ποια αρχεία θέλω μέσα?
-
Βρήκες άκρη Νικόλα? Ουδέποτε ασχολήθηκα με ιΠοδ
σ'αυτή την οθόνη τι εννοεί με το GtoG στο:
'Χρόνος απόκρισης: 2ms (GtoG)' ?
και μετά το ερώτημα είναι:
η παραπάνω οθόνη ή την IIYAMA PROLITE E2200WS-B1 22''? -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρέθηκε ένα iPod (το νέο classic των 80GB σε μαύρο) στα χέρια μου.Πώς μπορώ να πείσω το iTunes ότι δε θα περάσει το δικό του και ότι ΕΓΩ θα επιλέξω τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ που θέλω ΕΓΩ να κάνω συγχρονισμό με το iPod?
Το σύνολο των αρχείων μου είναι 167GB (λέει, κανονικά είναι περίπου 260GB και δεν ξέρω γιατί είδε μόνο μέρος αυτών) οπότε προφανώς μου έβγαλε μήνυμα ότι δε χωρούν όλα στο iPod (no Shit Sherlock). Και μετά με ρώτησε αν ήθελα να κάνει το ίδιο μια επιλογή για να χωρέσουν.
Φακέλους όμως δεν είδα πουθενά. Είδα playlists, albums, artists, compilations, cover flows, το βιογραφικό του Steve Jobs, πασιέντζες και τον τροχό της τύχης (κυριολεκτικά αφού κάποιες φορές αρνείται να δεχτεί ότι του βάζεις δάχτυλο). Φάκελοι πουθενά.
Πού είναι ρε παιδιά ένας browser για να επιλέξω ΕΓΩ ποια αρχεία θέλω μέσα?
Με συνδεδεμένο το ipod, κλικάρεις 'ipod' (ή όπως αλλιώς έχεις ονομάσει τη συσκευή σου) στην αριστερή στήλη του itunes. Σου ανοίγει η κεντρική οθόνη του ipod, και στα options τσεκάρεις 'manually manage music and videos'. Τώρα, κάθε φορά που θες να φορτώσεις κάποιο φάκελο στο itunes, πηγαίνεις file->add folder to library. Αφού φορτωθεί ο φάκελος στο itunes, μπορείς να μεταφέρεις ό,τι θες με drag & drop στο ipod (πάντα από το itunes).
Ελπίζω να κατάλαβα καλά την απορία σου.
O μοναδικός τρόπος να χειριστείς το ipod με φακέλους είναι με άλλο πρόγραμμα (νομίζω ότι κυκλοφορεί κάποιο plugin για το winamp), αν και δε βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο. Όταν εξοικειωθείς με τον τρόπο λειτουργίας του itunes, θα το βολευτείς πολύ.
-
Μα καλά ακούγοντας ράδιο με winamp, τι θα πρέπει να ενεργοποιήσω για να βλέπω τους τίτλους των τραγουδιών;
-
Βρήκες άκρη Νικόλα? Ουδέποτε ασχολήθηκα με ιΠοδσ'αυτή την οθόνη τι εννοεί με το GtoG στο:
'Χρόνος απόκρισης: 2ms (GtoG)' ?
και μετά το ερώτημα είναι:
η παραπάνω οθόνη ή την IIYAMA PROLITE E2200WS-B1 22''?GtoG, αν θυμάμαι καλά, είναι χοντρικά ο χρόνος που χρειάζεται για να αλλάξε απο ένα γκρι χρώμα σε ένα άλλο, σε αντίθεση με την αλλάγή απο άσπρο σε μαύρο και τούμπαλιν. Ο χρόνος αυτός επηρρεάζει την ομαλή κίνηση στην εικόνα. Νομίζω ότι είναι ο ποιό ευνοϊκός χρόνος που δίνουν οι κατασκευαστές. Αν δεν παίζεις ταινίες και γρήγορα παιγνίδια δε νομίζω ότι σε ενδιαφέρει και πολύ.
Τη samsung την έχω δεί και δουλέψει λίγο, σε εφαρμογές γραφείου.Καλή, ξεκούραστη και με καλά χρώματα. Επειδή το δικό μου budget δεν έφθανε εκεί πηρα την lg L226wtq. Σχεδόν εξίσου καλή, με μικρή όμως γωνία θέασης και στο οριζόντιο και στο κάθετο επίπεδο.
-
έχω βρει έναν απίστευτο σταθμό με γαμάτη χαλαρωτική smooth jazz.
είναι στο shoutcast και τον ακούω με winamp.η ερώτηση του 1 ευρώ: πώς μπορώ να γράψω να την βάλω σε cds να την ακούω στο αμάξι;
-
Με το σωστό plugin.
-
το stream ripper ;
edit yeap...να σαι καλά! για να το δοκιμάσουμε.
edit2 είσαι θεός !!! Δουλεύει άψογα !!! Ριπάρει όμως στα 96. Καλά είναι απλά εάν ήταν στα 128 θα ήταν ακόμα καλύτερα. Πάντως δεν παραπονιέμαι. -
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]