-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Παιδιά καλημέρα.
Είμαι καιρό στο forum αλλα πρόσφατος στον αντίλογο. Είδα αυτή την ενότητα και είπα μήπως με βοηθήσετε.
Κάποιος , βλέπει τα πάντα στον υπολογιστή μου. Όλα. Που μπαίνω , τι γράφω , τα πάντα. Και μου το λέει, αλλα με ενοχλεί.
Μπορώ να κάνω κάτι ?Προφανώς κάποιο trojan έχει εγκαταστήσει στο PC σου + keylogger...Η λύση = Firewall
Edit :
Ξέχασα να ρωτήσω : έχει φυσική πρόσβαση στο PC? Το χρησιμοποεί και αυτός δηλ.? -
...αφού επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό γιατί πολλά keylogger δεν τα βρίσκουν ούτε τα καλύτερα αντιβιοτικά.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Παιδιά καλημέρα.
Είμαι καιρό στο forum αλλα πρόσφατος στον αντίλογο. Είδα αυτή την ενότητα και είπα μήπως με βοηθήσετε.
Κάποιος , βλέπει τα πάντα στον υπολογιστή μου. Όλα. Που μπαίνω , τι γράφω , τα πάντα. Και μου το λέει, αλλα με ενοχλεί.
Μπορώ να κάνω κάτι ?Προφανώς κάποιο trojan έχει εγκαταστήσει στο PC σου + keylogger...Η λύση = Firewall
Edit :
Ξέχασα να ρωτήσω : έχει φυσική πρόσβαση στο PC? Το χρησιμοποεί και αυτός δηλ.?backup + format
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Μπορώ να κάνω κάτι ?Για την γυναίκα σου μιλάς;
-
Την πρώην μου.
-
Βλέπει τις σελίδες στις οποίες μπαίνω , το msn μου , τα ονόματα με τα οποία μπαίνω σε forum κλπ.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια φίλη κάπου και να της τα δίνει ? -
Αλλαξε τους κωδικους και το νικ σου.
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Βλέπει τις σελίδες στις οποίες μπαίνω , το msn μου , τα ονόματα με τα οποία μπαίνω σε forum κλπ.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια φίλη κάπου και να της τα δίνει ?Ξαναρωτάω : έχει φυσική πρόσβαση στο PC σου?
Αν όχι μάλλον έχει εγκαταστήσει trojan και keylogger...Κάθε πλήκτρο που πατιέται στο PC σου καταγράφεται σε ένα αρχειάκι το οποίο πιθανότατα να στέλνεται στο mail της 2-3 φορές τη μέρα ή όσες έχει ρυθμίσει...Αν είναι έτσι έχει και πλήρη έλεγχο του υπολογιστή και μπορεί από το να σου κάνει shut down μέχρι να σου ανοίξει το DVD (eject)...
Για να είσαι σίγουρος λοιπόν και εφόσον δεν έχεις τις γνώσεις να διαχειριστείς αλλιώς την κατάσταση Format για να λήξει η υπόθεση...Και μετά firewall+antivirus...
-
Φυσική πρόσβαση δεν έχει.
Όσον αφορά το format , είναι τπ μηχάνημα της δουλειάς και δεν μπορώ να προβώ σε τέτοια ενέργεια.
Antivirus υπάρχει (f secure).
Σε firewall πως να κινηθώ ? -
Θα ηθελα βοηθεια στην 'αγορα' των office 2007.
Εχω κατεβασει απο torrents δυο που δεν δουλευουν...
Καποιο link? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Θα ηθελα βοηθεια στην 'αγορα' των office 2007.
Εχω κατεβασει απο torrents δυο που δεν δουλευουν...
Καποιο link?γιατι οχι OpenOffice ?
-
Ακυρον, με την τριτη μπηκε...(ναι στον acer.)
Open ε?
Freeware?Kαλο?
Να το κατεβασω να το δω και αυτο! -
Στο Mac τουλάχιστον, το open office δεν μου αρέσει. Το είχα κατεβάσει στην αρχή, αλλά πραγματικά απογοητεύτηκα από την ταχύτητα, το interface και τις ιδιοτροπίες του ορθογραφικού ελέγχου. Αναγκάστηκα τελικά να 'αγοράσω' το MS Office 2004 και βρήκα την υγειά μου.
Παρεμπιπτόντως, η νέα σουίτα γραφείου της apple, το iWork 08 έχει -για πρώτη φορά- και spreadsheet. Αν υπολογίσουμε ότι είναι πλήρως συμβατό με MS Office καθώς και το ότι μέσω CocoAspell έχεις και Ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο, ίσως τελικά να αξίζει να το αγοράσει κανείς.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ακυρον, με την τριτη μπηκε...(ναι στον acer.)
Open ε?
Freeware?Kαλο?
Να το κατεβασω να το δω και αυτο!κατεβασε το. ερχεται απο Λινουξ και ειναι η πιο διαδεδομενη σουιτα.
μονο προσεχε οταν σωζεις το αρχειο για να μπορει να το διαβαζει καποιος με ms οffice να το κανεις save as Windows Xp/2000 klp file
-
Και μια και μιλάμε για σουίτες γραφείου, μια ερώτηση προς τους πολλούς κατόχους Mac εδώ μέσα (ναι, εσάς τους δύο λέω
Όπως θα γνωρίζετε, από εδώ μπορεί κανείς να κατεβάσει trial το iWork 08. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα λόγω του numbers και σκέφτομαι να το κατεβάσω και, αν μου αρέσει, να το αγοράσω.
Το ερώτημα είναι, αν αποφασίσω ότι τελικά δεν αξίζει τον κόπο και αποφασίσω να το απεγκαταστήσω, θα χάσω και το iWork 06 που έχω registered () αυτή τη στιγμή;
Το έχει δοκιμάσει κανείς;
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Φυσική πρόσβαση δεν έχει.
Όσον αφορά το format , είναι τπ μηχάνημα της δουλειάς και δεν μπορώ να προβώ σε τέτοια ενέργεια.
Antivirus υπάρχει (f secure).
Σε firewall πως να κινηθώ ?To F-Secure έχει δικό του firewall.
Καλύτερο antivirus αποκλείεται να βρεις.
Ποιοι έχουν φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή σου;
Μήπως της τα λέει κάποιος άλλος; -
Χρήστο, μπορείς να δοκιμάσεις και το NeoOffice, που βασίζεται στο OOo αλλά είναι ειδικά προσαρμοσμένο για το OSX.
-
Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δεν ξέρω, ίσως είμαι εγώ περίεργος, αλλά σε σουίτες γραφείου νομίζω ότι η MS εξακολουθεί να είναι η καλύτερη.
Ευχαριστώ πάντως
-
Ωραια....
εκανα την βλακεια κ εβαλα την Megaupload toolbar στον firefox...ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ????
-
Από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Αν έχει εγκατασταθεί και ως add-on του firefox, πας tools> add ons και τη βγάζεις κι από εκεί.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]