-
αυτοί οι τρίτοι είναι πολύ ζώα
κάθονται φτιάχνουν ένα δρόμο/πεζοδρόμιο/κάποιο έργο τέλος πάντων και μετά θυμούνται κ έρχονται οι λοιπές υπηρεσίες (ευδαπ/οτε/δεη) και τα ξανασκάβουν για να περάσουν κάτι κ να σου οι λακούβες
εγώ πάλι χθες απ'τη δουλειά έμπαινα κανονικά, στο σπίτι όμως δεν είχα
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ποιο PDA προτείνετε να αγοράσω; Σκέφτομαι για HTC 3600Μέχρι πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις και τι χρήση θα του κάνεις;
-
Δεν περιμένεις καλύτερα να δεις το Χ600; Τα ΕΤΕΝ αποδεδειγμένα δουλεύουν πολύ καλύτερα με το Destinator , ασε που είναι και αρκετά μικρότερο και λογικά θα είναι και πιο γρήγορο από το ΗΤC.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιο PDA προτείνετε να αγοράσω; Σκέφτομαι για HTC 3600
Μέχρι πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις και τι χρήση θα του κάνεις;
Ιnternet κυρίως με wifi, pcanywhere για χειρισμό pc στο γραφείο και ίσως destinator
-
μπαϊ μπαϊ ντεμονοϊντ. Καλό ήταν όσο κράτησε
-
Εχθές γράφτηκα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:rant:
Εχθές γράφτηκα.Με τον Μητσο Τακη καμια σχεση;
-
εκλεισε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εκλεισε?The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.
http://www.demonoid.com/ -
Όχι ρε φούστη μου, και ήταν το μόνο tracker που είχα καλό ratio.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Λέω να διώξω την 17αρα CRT και να πάρω μια νέα επίπεδη στις ίδιες ίντσες..όχι πάνω απο 200-250 ευρω??
Τι προτείνετε?
Πρόσφατα πήρα αυτή, και είναι εξαιρετική:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168524Να σου πω την αλήθεια και εγώ από το πλαίσιο κοίταζα την αντίστοιχη της LG την 17αρα.
Να φτάσω στις 20 ίντσες? Μου φαίνεται too much
Η διαφορά στην τιμή είναι τόσο μικρή, που δε νομίζω ότι αξίζει να επιλέξεις τη μικρότερη διάσταση. Επιπλέον, η 20άρα είναι widescreen, πράγμα που σημαίνει ότι αν βλέπεις βίντεο στο pc, θα έχεις πλήρη κάλυψη οθόνης, χωρίς τις ενοχλητικές μπάρες. Άλλωστε, οι επιπλέον ίντσες πηγαίνουν ουσιαστικά στο πλάτος, το ύψος είναι σχεδόν ίδιο με μιας 17άρας. Μη σου πω ότι η οικονομία χώρου που θα κάνεις πηγαίνοντας από το γλόμπο στην επίπεδη θα είναι τόσο μεγάλη που και πάλι μικρή θα σου φαίνεται μετά από λίγο η 20άρα.
Μάλλον με έπεισες
Βίντεο βλέπω στο pc. Από ότι βλέπω θα πάω για 19αρα, άλλωστε και οι διαφορές πια στις τιμές είναι πολύ μικρές από την 17αρα
Πάντως έχω ακούσει για καλή σχέση τιμής προς απόδοση LG και SAMSUNG. Είναι όντως έτσι ?
- Οι LG ειναι απλά άψογες για τα λεφτά τους και έχουν την καλύτερη εγγύηση που παίζει (πραγματική 0 pixel με άμεση αντικατάσταση). Επίσης η ίδια η LG ειναι απο τους 3-4 κατασκευαστές-προμηθευτές panel παγκοσμίως.
Και οι Samsung ειναι πολύ καλές πάντως.
- Μια οθόνη δεν μπορεί ποτέ να ειναι αρκετά μεγάλη :Ρ
Εγώ έχω μια LG 20,5' και το σκέφτομαι για αγορά Widescreen 24αρας...
Αγόρασα 2 19αρες LG πρόσφατα κ είναι πραγματικά πολύ καλές. Δεν το πίστευα.
-
ευτυχως που δεν ειχα καλο ratio εκει...
-
ευτυχως που δεν ειχα καλο ratio εκει...κατά διαβολική σύμπτωση ήθελα ένα torrentaki σήμερα και αφού έφαγα άκυρο στο bluewhite (τι έχει και αυτό;;) μπάινω demonoid μετά από κανά μήνα και έτριβα τα ματάκια μου
-
ευτυχως που δεν ειχα καλο ratio εκει...+1
-
I public trackers
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι ρε φούστη μου, και ήταν το μόνο tracker που είχα καλό ratio....Στο μόνο «κλειστό» tracker που ΔΕΝ είχε απολύτως καμία σημασία το ratio...
-
α ρε Ντινο... παλι λαλακα σε πιασανε
-
Οι παλιοί στο ντήμονοιντ θα θυμούνται οτι τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο γίνεται αυτό...
Πέφτει το site λόγω νομικών threats κ.λ.π. αλλα μετά απο λίγο καιρό ξανανεβαίνει... Είχε γίνει και τον Αύγουστο αν θυμάμαι καλά.
-
Καλά του κάνανε του κωλοsite.
-
ησουνα και εκει mod?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]