-
ratanplan αυτά που θες να σβήσεις τα σβήνουν τα προγράμματα καθαρισμού. Πχ το CCleaner (Crap Cleaner).
-
εχει κανενας invitation για το http://thebox.bz ??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχει κανενας invitation για το http://thebox.bz ??Κι εγώ θα ήθελα μια για το thegreekz.com....
-
πόσο πιάνει μία εγκατάσταση Windows XP και πόσο το Office 2003 ;
έχω linux...και δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πόσο πιάνει μία εγκατάσταση Windows XP και πόσο το Office 2003 ;έχω linux...και δεν ξέρω.
Χρειάζεσαι το λιγότερο 3GB για τα WindowsXP (είναι τα συνεχή updates και τα temp αρχεία που πιάνουν χώρο), ενώ το Office se full install θέλει τουλάχιστον 0.5 GB αν θυμάμαι καλά...
Οπότε, αν υπολογίσεις και το swap file που είναι απαραίτητο να ανεβαίνει κοντά στο 1GB εν αναγκη, ε...χρειάζεσαι τουλάχιστον 5GB... -
δεν χωράνε στον υποφορητό μιας κ έχω 4 GB Solid State Disk οπότε θα μείνει με το linux και αυτό.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
:sorry:δεν χωράνε στον υποφορητό μιας κ έχω 4 GB Solid State Disk οπότε θα μείνει με το linux και αυτό.
4GB SSD?
Μυριζομαι Asus EEE
Μπορεις να κανεις ενα slim install των XP με ενα Office με σχετικη ανεση, και χρησιμοποιεισαι για αποθηκευτικο χωρο καμια καρτουλα SD.
Ααα που σαι... βαλε και καμια φωτο ρε συ απο το καμαρι σου
-
Μην ακούσεις για ultra-portable εσύ...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
:sorry:δεν χωράνε στον υποφορητό μιας κ έχω 4 GB Solid State Disk οπότε θα μείνει με το linux και αυτό.
Μπας και εχεις το Asus το καινούριο το ultra-mini subnotebook?
-
Πωλήθηκαν ολοκαίνουργοι δίσκοι στην Taiwan, με προεγκατεστημένα Trojans [πηγή]
Περίπου 1800 ολοκαίνουργοι εξωτερικοί δίσκοι Maxtor (κατασκευής Thailand) της Seagate (external hard drives) χωρητικότητας κυρίως 500GB βρέθηκαν να έχουν προεγκατεστημένο κακόβουλο λογισμικό (trojan horse malwares στο autorun.inf και το ghost.pif) το οποίο, όταν οι δίσκοι χρησιμοποιούνταν στον Η/Υ , έστελναν πληροφορίες που περιέχονταν στο δίσκο, χωρίς ασφαλώς ο χρήστης να το γνωρίζει, σε δυο websites στο Πεκίνο, τα nice8.org ή / και we168.org. Η πληροφορία διαδόθηκε και άρχισε να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και να μεταδίδονται ... ...νέες πληροφορίες, ενώ κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Seagate αντέδρασε με ανακοίνωσή της στο web site της, δεν μπορέσαμε να τις επιβεβαιώσουμε, γιατί μάλλον δεν έχει βγει ακόμη κάτι στο site της Seagate. Το άρθρο κάνει υπαινιγμούς για πόλεμο κατασκοπίας, στο οποίο (όπως λέει) πιθανώς να εμπλέκεται η κινεζική κυβέρνηση.
-
silencer51
corsairγάτες είστε...
αν και το linux όπως το έχει φτιάξει μέσα η Ασους είναι πολύ καλό κ βολικό.
δεν το έχω ακόμα ...το έχω προπαραγγείλει...
-
Παιδιά, σας υπενθυμίζω πως η αντιγραφή και διάδοση copyrighted υλικού είναι παράνομη δραστηριότητα, η οποία σαφώς και δεν είναι επιτρεπτή από τον κανονισμό του 4T-Forum
(Moderator nass)
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=989193
Λέτε να λύσαμε το πρόβλημα μεταφοράς βινυλίων στο mp3 player μας? -
Πλάκα έχει.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
:slap:Πωλήθηκαν ολοκαίνουργοι δίσκοι στην Taiwan, με προεγκατεστημένα Trojans [πηγή]
Περίπου 1800 ολοκαίνουργοι εξωτερικοί δίσκοι Maxtor (κατασκευής Thailand) της Seagate (external hard drives) χωρητικότητας κυρίως 500GB βρέθηκαν να έχουν προεγκατεστημένο κακόβουλο λογισμικό (trojan horse malwares στο autorun.inf και το ghost.pif) το οποίο, όταν οι δίσκοι χρησιμοποιούνταν στον Η/Υ , έστελναν πληροφορίες που περιέχονταν στο δίσκο, χωρίς ασφαλώς ο χρήστης να το γνωρίζει, σε δυο websites στο Πεκίνο, τα nice8.org ή / και we168.org. Η πληροφορία διαδόθηκε και άρχισε να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και να μεταδίδονται ...
...νέες πληροφορίες, ενώ κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Seagate αντέδρασε με ανακοίνωσή της στο web site της, δεν μπορέσαμε να τις επιβεβαιώσουμε, γιατί μάλλον δεν έχει βγει ακόμη κάτι στο site της Seagate. Το άρθρο κάνει υπαινιγμούς για πόλεμο κατασκοπίας, στο οποίο (όπως λέει) πιθανώς να εμπλέκεται η κινεζική κυβέρνηση.
> > Και ηθελα να παρω seaqgate 500ρι! Εσβησα ολα τα search κλπ, τωρα μενει να σβησω και το χιστορι!
-
-
Σήμερα κατέβαζα με 6MB/sec.. Αφήστε, ζω ένα δράμα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σήμερα μου την επεσε γυναικα, μα τι ανωμαλια πια!.. Αφήστε, ζω ένα δράμα. -
Α, μου ήρθανε τα cd από την canonical με τα 7.10 μέσα σήμερα!
Λογικά γυρνώντας από το ξέφρενο σκ @ athens, θα πέσει και φορμάτ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:whatever:Α, μου ήρθανε τα cd από την canonical με τα 7.10 μέσα σήμερα!
Λογικά γυρνώντας από το ξέφρενο σκ @ athens, θα πέσει και φορμάτ.
Αυτος πρεπει να περνει extacy για να χαιρεται τοσο πολυ με το Ubuntu
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]