-
Έλα, φύγε από δω, είσαι η μύγα μες το γάλα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έλα, φύγε από δω, είσαι η μύγα μες το γάλα.Α ρε γνωστη της τεχνολογιας με 10000 ποστ στο 'Ηλεκτρονικοι Υπολογιστες..κλπ'
Πα να δω το φιλικο..
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Από χτες το μεσημέρι είμαι με τη νέα μου οθόνη LG 20αρα και το μοντέλο L206 Wide..
Με 2 λέξεις...καμία σχέση...άλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ σε σχέση με την παλιά μου CRT 17αρα
Σκέτη απόλαυση...
Καλορίζικη!
(Κάτσε να πάρω κι εγώ την προμηθειούλα μου από την LG)
Thanks...¨Εχεις κάποιο λογαριασμο σε τράπεζα με απευθείας κατάθεση ??
-
πράγματι είναι απόλαυση αυτές οι οθόνες, εγώ έχω την 19αρα wide της Samsung εδώ κι ένα χρόνο.
άψογη!
καλοδούλευτη Κώστα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πράγματι είναι απόλαυση αυτές οι οθόνες, εγώ έχω την 19αρα wide της Samsung εδώ κι ένα χρόνο.άψογη!
καλοδούλευτη Κώστα.
Spike, σε ευχαριστώ.
Είναι αλήθεια ότι εδώ και 6 χρόνια δούλευα με την 17 CRT της Sony, πολύ καλή για την εποχή της, ήταν ότι καλύτερο στα λεφτά της. Κανένα πρόβλημα στην χρήση της, άψογη στην συμπεριφορά της. Αποφάσισα όμως να κάνω την κίνηση, να πάρω μια οθόνη νέας τεχνολογίας, να πάω σε κάτι καλύτερο σαν ποιότητα, απόδοση και δεν έλεγε πια να μείνω άλλο με την CRT.
-
Ρε παιδια θελω μια βοηθεια, πως μπορω να σβησω ολα τα history απο το Pc μου.
Για παραδειγμα στο yahoo, να μην φαινεται τι εχω ψαξει? H τα mail που εχω χρησιμοποιησει, στο hi5 ας πουμε αν εχεις μπει με 2 account ετσι και κανεις διπλο κλικ πανω εκει που βαζεις το mail σου θα σου βγαλει σαν επιλογη και τα 2.
Και φυσικα και το history απο τον explorer. Παροτι κανω δεξι κλικ στον explorer και σβηνω απο εκει κουκιζ και χιστορυ....αν παω πανω στον εξπλορερ μετα και ξεκινησω να γραφω ενα url που ειχα χρησιμοποιησει παλια....μου το ανοιγει απο κατω σαν επιλογη.
Καταλαβατε τι εννοω?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια θελω μια βοηθεια, πως μπορω να σβησω ολα τα history απο το Pc μου.Για παραδειγμα στο yahoo, να μην φαινεται τι εχω ψαξει? H τα mail που εχω χρησιμοποιησει, στο hi5 ας πουμε αν εχεις μπει με 2 account ετσι και κανεις διπλο κλικ πανω εκει που βαζεις το mail σου θα σου βγαλει σαν επιλογη και τα 2.
Και φυσικα και το history απο τον explorer. Παροτι κανω δεξι κλικ στον explorer και σβηνω απο εκει κουκιζ και χιστορυ....αν παω πανω στον εξπλορερ μετα και ξεκινησω να γραφω ενα url που ειχα χρησιμοποιησει παλια....μου το ανοιγει απο κατω σαν επιλογη.
Καταλαβατε τι εννοω?
Ναι...θες να ξεπλυνεις τα απλυτα σου ωστε να μην τα ανακαλυψει κανεις
-
Σκύλε, φορμάτ ρε.
Δοκίμασε να διαγράψεις τα temp internet files.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ρε παιδια θελω μια βοηθεια, πως μπορω να σβησω ολα τα history απο το Pc μου.
Για παραδειγμα στο yahoo, να μην φαινεται τι εχω ψαξει? H τα mail που εχω χρησιμοποιησει, στο hi5 ας πουμε αν εχεις μπει με 2 account ετσι και κανεις διπλο κλικ πανω εκει που βαζεις το mail σου θα σου βγαλει σαν επιλογη και τα 2.
Καταλαβατε τι εννοω?
Ναι...θες να ξεπλυνεις τα απλυτα σου ωστε να μην τα ανακαλυψει κανεις
αυτό μου ήρθε στο μυαλό...
-
options δες... ρυθμισεις..οτι βρεις...πονηρε...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια θελω μια βοηθεια, πως μπορω να σβησω ολα τα history απο το Pc μου.Για παραδειγμα στο yahoo, να μην φαινεται τι εχω ψαξει? H τα mail που εχω χρησιμοποιησει, στο hi5 ας πουμε αν εχεις μπει με 2 account ετσι και κανεις διπλο κλικ πανω εκει που βαζεις το mail σου θα σου βγαλει σαν επιλογη και τα 2.
Καταλαβατε τι εννοω?
Για δοκίμασε αυτό http://www.internet-history-eraser.com/ είναι trial για 15 μέρες. μέτα υπάρχουν και τα γνωστά υπόγεια
-
Βασικα ειναι να ερθει μια φιλη για κατι δουλειες εδω που ειναι φιλη της πρωην μου....και δνε εχω καμια ορεξη να ειναι πανω απο το κεφαλι μου, και δνε θελω να βρει κατα λαθος το δευτερο mail μου κλπ, για site κλπ δεν εχω φοβο, χεστηκα δλδ λες και το ειχα ποτε κρυφο οτι εχω τσοντες στο Pc!
Απο τις επιλογες των win δεν υπαρχει τπτ?
Demetriades ευχαριστω φιλε, αλλα λογω του οτι δεν πολυκατεχω απο υπολογιστες, φοβαμε μην κανω καμια μαλακια και τα παρω ολα στο χερι!
kid μρ το τεμποραρι δεν γινεται τπτ....το εχω σβησει απειρες φορες!
-
ρε δες στις επιλογες ΦΦ η εξπλορερ..
-
Ρε μλκ, στείλτη στο διάολο, που θα ψάξει και το πισί σου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε μλκ, στείλτη στο διάολο, που θα ψάξει και το πισί σου.+1
-
adis4gr
ειπαμε σβηνω απο τον εξπλορερ κουκιζ και χιστορυ αλλα @@ (τα κουκιζ οντως σβηνονται)Kid
δεν ειπα οτι θα το ψαξει ρε συ αλλα νταξ δεν εινα ικα ιδυσκολο ενα serch sto google να παει να κανει....ε μην βγει κανενα boobs+video+rapidshare -
Boobs+video+rapidshare απέχει πολύ από το 'δεν θέλω να βρει το 2ο mail μου'. Φοβάσαι μωρή για τις τσόντες? Μήπως δεν είναι 'boobs' αλλά τίποτα πιο μακρύ?
-
Τώρα κατάλαβα τι έχεις κάνει... Έχεις βάλει στην μπάρα του google κτλ να κρατάει τις αναζητήσεις που έχεις κάνει...
Τσκ!Τσκ!Τσκ! Amateurs....
-
κατι εχει κανει δαυτος η δε συνενοουμαστε...
-
re kid νταξ οτι ξερει η κοπελα μου για τσοντεσ δεν σημαινει οτι η καθε ξεμπαρκη φιλη της η φιλη μου εινα ιωραιο να βλεπει τετοια search, το ποιο μακρυνα που λες σιγουρα θα τα βρουμε στο δικο σου υπολογιστη
Vasgti ρε εγω δεν εχω κανει τπτ τετοιο...απο μονο του!
adis4gr
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]