-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάτα τότε Help> Use Nero Express και σ' αυτό Image, Project, Copy> Disc image or saved projectBurn Image to disk! Αποτέλεσμα 0 . Μη αναμενόμενη μορφή αρχείου....!
Δεν θέλει το Nero. Κάποιο άλλο burner ίσως? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν χρειάζεται η συσκευασία. Ο σκληρός αντικαθίσταται, δεν επιστρέφεται για επισκευή ή 'αλλαγή'.
Οι εταιρείες λιανικής δεν ασχολούνται με τις εγγυήσεις. Το πολύ ν' αναλάβουν να στείλουν το προϊόν στην αντιπροσωπεία με κόστος μάλλον του πελάτη. Αλλά αν δεν υπάρχει στην ίδια πόλη αντιπροσωπεία, ίσως τον στέλνουν και οι ίδιοι με δικά τους έξοδα.Οκ,παλι καλα!
Θα δουμε αυριο! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Πάτα τότε Help> Use Nero Express και σ' αυτό Image, Project, Copy> Disc image or saved project
Burn Image to disk! Αποτέλεσμα 0 . Μη αναμενόμενη μορφή αρχείου....!
Δεν θέλει το Nero. Κάποιο άλλο burner ίσως?Μπορείς να φορτώσεις το img σε κάποιο εικονικό drive, πχ στο Daemon Tools;
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ DVD/CD ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ!!
-
Χρήστο Λάππα, καλωσόρισε με σε παρακαλώ στο 4TFMac Usergroup!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χρήστο Λάππα, καλωσόρισε με σε παρακαλώ στο 4TFMac Usergroup!Ελπίζω να μη έγινες και... Ολυμπιακός
ΥΓ. Με 'γειες!
-
Σιγά μην γίνω και Ολυμπιακός. Εξάλλου δεν απαρνήθηκα ούτε τα Ubuntu ούτε τα Xp (αν και σύντομα θα φάνε σουτ για τα Vista).
Ευχαριστώ για τις ευχές, είμαι σε περίοδο αναμονής τώρα μέχρι να έρθει.. Ελπίζω τέλη Νοέμβρη να παραλάβω..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάτα τότε Help> Use Nero Express και σ' αυτό Image, Project, Copy> Disc image or saved project
Burn Image to disk! Αποτέλεσμα 0 . Μη αναμενόμενη μορφή αρχείου....!
Δεν θέλει το Nero. Κάποιο άλλο burner ίσως?Μπορείς να φορτώσεις το img σε κάποιο εικονικό drive, πχ στο Daemon Tools;
Δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό, όπως κ δεν ξέρω τι είναι το Daemon Tools...
-
Άφησες την ευχρηστία και την ποικιλία προγραμμάτων των ΧΡ για να γίνεις τρέντυ με μακ.
Θ' αφήσεις τα ΧΡ για να γίνεις τρέντυ με τα Βίστα.
Υποστηρίζεις τον τρέντυ χουντο-ΠΑΟ αντί του λαϊκού δημοκράτη γαύρου.
Υποστηρίζεις τη βασιλόφρονα Ρεάλ αντί της ριζοσπαστικής καταλανικής Μπάρτσα.Κι έπειτα λες ότι είσαι στρέιτ.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό, όπως κ δεν ξέρω τι είναι το Daemon Tools...http://www.daemon-tools.cc/dtcc/downloa ... ry&catid=5
Εγκαθιστάς το daemon tools (όχι τα έξτρα διαφημιστικά υποπρογράμματα που σου προτείνει κατά την εγκατάσταση) και αυτό δημιουργεί ένα εικονικό dvd drive, στο οποίο φορτώνεις οποιοδήποτε (σχεδόν) image CD/DVD ως εξής:
http://www.daemon-help.com/index.php?id ... g_an_imageΣτο My computer βλέπεις απλώς ένα παραπάνω drive, σαν να έχεις τοποθετήσει μια επιπλέον συσκευή στον υπολογιστή.
Το κέρδος από αυτό το πρόγραμμα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάψεις σε δισκάκι ένα image (img, iso κλπ) που έχεις κατεβάσει για να το δοκιμάσεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άφησες την ευχρηστία και την ποικιλία προγραμμάτων των ΧΡ για να γίνεις τρέντυ με μακ.Α, είμαι πολύ καιρό trendy με mac, έχω 2 iPod.
Θ' αφήσεις τα ΧΡ για να γίνεις τρέντυ με τα Βίστα.
Θα αφήσω τα XP για να δοκιμάσω τα Vista, έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ πολύ τα Windows. Κυρίως Ubuntu.
Λαικός δημοκράτης είναι ο Σωκράτης?
Υποστηρίζεις τη βασιλόφρονα Ρεάλ αντί της ριζοσπαστικής καταλανικής Μπάρτσα.
Ναι, γιατί είμαι άνθρωπος με καταγωγή + ρίζες από πρωτεύουσα, όχι παρακατιανός ριζοσπάστης.
Κι έπειτα λες ότι είσαι στρέιτ.
Τον κακό σου τον καιρό ΡΕ. Που να μην σου παίρνει το opel μπροστά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λαικός δημοκράτης είναι ο Σωκράτης?
Της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Υποστηρίζεις τη βασιλόφρονα Ρεάλ αντί της ριζοσπαστικής καταλανικής Μπάρτσα.
Ναι, γιατί είμαι άνθρωπος με καταγωγή + ρίζες από πρωτεύουσα, όχι παρακατιανός ριζοσπάστης.
Τότε μην ξεριζώνεις δέντρα!
Κι έπειτα λες ότι είσαι στρέιτ.
Τον κακό σου τον καιρό ΡΕ. Που να μην σου παίρνει το opel μπροστά.
TSI το πέρασες;
-
Τώρα που είπες για δέντρα.. Μπαίνω χθες σε ταρίφα να με φέρει σπίτι, του λέω ότι έχω τρακάρει κοντά στην λίμνη, και μου λέει 'Α, εσύ έπεσες πάνω στον πλάτανο ε?'. Ρόμπα το kid.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα που είπες για δέντρα.. Μπαίνω χθες σε ταρίφα να με φέρει σπίτι, του λέω ότι έχω τρακάρει κοντά στην λίμνη, και μου λέει 'Α, εσύ έπεσες πάνω στον πλάτανο ε?'. Ρόμπα το kid. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Σωστο αυτο αλλα στον Κωτσοβολο ισχυει?
Γιατι πριν μιλαγατε για επιστροφες σκληρων δισκων στις ιδιες τις εταιριες..
Επισης οταν θα τους τον παω θα τον συνδεσουν σε καποιο pc να checkαρουν βλαβη?
Το κανει οποτε του ερθει...
Και αν ισχυσει ο νομος του Merfy...Πηρα τηλεφωνο το πρωι οπου μου ειπαν οτι αν το ειχα παει τις πρωτες 10 ημερες εκαναν κατευθειαν αντικατασταση.
Μετα μου ειπαν οτι πρεπει να το παω σε service που θα μου πουν οι ιδιοι (Κωτσοβολος) που ειναι, και τελικα μου ειπαν οτι αναλαμβανουν να το πανε αυτοι.
Το που τελικα ειναι το service αγνωστο.
Αν ειναι εξωτερικο το βλεπω για μηνα...
Θα δειξει...Τελευταια φορα seagate.
Μπορει να εκατσα στη περιπτωση και η λογικη μου να μην ειναι σωστη αλλα τοσα χρονια ειναι ο πρωτος δισκος που εχει προβλημα και η πρωτη φορα που πηρα αυτη τη μαρκα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα που είπες για δέντρα.. Μπαίνω χθες σε ταρίφα να με φέρει σπίτι, του λέω ότι έχω τρακάρει κοντά στην λίμνη, και μου λέει 'Α, εσύ έπεσες πάνω στον πλάτανο ε?'. Ρόμπα το kid.Παλι τρακαρες;;;;
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ερώτηση
Έχω μια ταινία σε μορφή img file αλλά δεν ξέρω κάποιο burner για να το περάσω σε dvd. Το nero δεν το διαβάζει. Ένα που κατέβασα Active@ISOBurner το μόνο που έκανε ήταν να μου κάψει το dvd κ να μου το αφήσει στην μέση για κάποιο λόγο που ποτέ δεν κατανόησα...!Κάτι να προτείνετε?
ΕυχαριστώΤι μέγεθος έχει το αρχείο;
Αν είναι σχετικά μικρό ( -
Manosk ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα δοκιμάσω τ απόγευμα αυτό που πρότεινες.
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Τι μέγεθος έχει το αρχείο;
Αν είναι σχετικά μικρό ( -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Σωστο αυτο αλλα στον Κωτσοβολο ισχυει?
Γιατι πριν μιλαγατε για επιστροφες σκληρων δισκων στις ιδιες τις εταιριες..
Επισης οταν θα τους τον παω θα τον συνδεσουν σε καποιο pc να checkαρουν βλαβη?
Το κανει οποτε του ερθει...
Και αν ισχυσει ο νομος του Merfy...Πηρα τηλεφωνο το πρωι οπου μου ειπαν οτι αν το ειχα παει τις πρωτες 10 ημερες εκαναν κατευθειαν αντικατασταση.
Μετα μου ειπαν οτι πρεπει να το παω σε service που θα μου πουν οι ιδιοι (Κωτσοβολος) που ειναι, και τελικα μου ειπαν οτι αναλαμβανουν να το πανε αυτοι.
Το που τελικα ειναι το service αγνωστο.
Αν ειναι εξωτερικο το βλεπω για μηνα...
Θα δειξει...Τελευταια φορα seagate.
Μπορει να εκατσα στη περιπτωση και η λογικη μου να μην ειναι σωστη αλλα τοσα χρονια ειναι ο πρωτος δισκος που εχει προβλημα και η πρωτη φορα που πηρα αυτη τη μαρκα.Αποδειξη οτι τους αφησες ενα προιον για σερβις πηρες;
-
Yep!
Εκοψαν 2 αποκομματα, το ενα το κρατησαν, το αλλο το πηρα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]