-
ψαχνω για εξωτερικο σκληρο
500ρι μινιμουμ ελεγα να παρω western digital (οχι οτι ξερω αλλα την εχω ακουστα σαν μαρκα) ενας φιλος που ασχολειται μου ειπε να παρω seagate...τι λεει αυτος? καλος? τα ιδια € εχουν....σαν gay μου ακουγεται παντως ο τελευταιος...εχετε καθολου αποψη?
Α μου ειπε οτι εχει και 5 χρονια εγγυηση και οτι αν παθει κατι μιλας μεσω νετ με τους gay (την seagate ντε) και δεν μπλεκεις με πλαισια μουλτιραμα κλπ.Για βοηθατε ρε παιδια.
Υγ. Το παλικαρι ξερει απο αυτα και το εμπιστευομαι, απλα θελω μια επιβεβαιωση!
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Αποψεις για free antivirusΑvira Antivir
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ψαχνω για εξωτερικο σκληρο500ρι μινιμουμ ...
και εγώ είμαι σε παρόμοια φάση.μετά από αρκετό ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304055και
http://www.shop21.gr//product/product.c ... prid=18461
-
ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ UPDATE FIRMWARE ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΕΧΩ VISTA GAMOTO!
-
Μηπως εχει αγορασει κανεις το corel draw 13 για να μου πει πως?
Δεν μπορω να το ενεργοποιησω.... -
Ρε παιδιά από βδομάδα θα πάρω το λάπτοπ που ψάχνω εδώ και 2 μήνες - ένα τίμιο Acer των 1000ευρώ από το Πλαίσιο. Θα είμαι 4 εκτός Αθηνών, στο πατρικό μου και δε θα έχω ίντερνετ. Σκέφτομαι για ασύρματο και ρώτησα σε Vodafone & Wind. Καλή η φοιτητική προσφορά της πρώτης με 5 Gb kai 29 ευρώ αλλά τσάμπα μου φαίνεται θα πάνε. Η άλλη έχει 300Mb με 17 ευρώ το μήνα. Και οι δύο δίνουν με 1 χρόνο συμβόλαιο δωρεάν τις κάρτες εώς και 3,4Mbts. Το θέλω το ίντερνετ για περιήγηση e-mail άντε να βλέπω και κανά βιντεάκι, ΟΧΙ για downloading. Τα 300 mb θα με φτάνουν; Αν ναι να πάω στη Wind με τα μισά λεφτά και όχι στη Vodafone. Αν δε φτάνουν να το ξανασκεφτώ. Περιμένω συμβουλές.
-
Δεν παίρνεις καλύτερα ένα τιμιότερο Fujitsu-Siemens; Καλύτερη αντιπροσωπεία και αξιοπιστία.
Τα 300 ΜΒ ίσως δεν είναι αρκετά, αφού έτσι που έχουν φτιάξει τις σελίδες, κάθε φορά που μπαίνεις σε κάποια θες μισό MB (μόνο οι διαφημίσεις και οι χαριτωμενιές σε flash αρκούν). Έτσι εφόσον σερφάρεις κάποιες ώρες ημερησίως, ενδέχεται να έχεις πρόβλημα. Τα δε βιντεάκια είναι 3-5 ΜΒ έκαστο. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε παιδιά από βδομάδα θα πάρω το λάπτοπ που ψάχνω εδώ και 2 μήνες - ένα τίμιο Acer των 1000ευρώ από το Πλαίσιο. Θα είμαι 4 εκτός Αθηνών, στο πατρικό μου και δε θα έχω ίντερνετ. Σκέφτομαι για ασύρματο και ρώτησα σε Vodafone & Wind. Καλή η φοιτητική προσφορά της πρώτης με 5 Gb kai 29 ευρώ αλλά τσάμπα μου φαίνεται θα πάνε. Η άλλη έχει 300Mb με 17 ευρώ το μήνα. Και οι δύο δίνουν με 1 χρόνο συμβόλαιο δωρεάν τις κάρτες εώς και 3,4Mbts. Το θέλω το ίντερνετ για περιήγηση e-mail άντε να βλέπω και κανά βιντεάκι, ΟΧΙ για downloading. Τα 300 mb θα με φτάνουν; Αν ναι να πάω στη Wind με τα μισά λεφτά και όχι στη Vodafone. Αν δε φτάνουν να το ξανασκεφτώ. Περιμένω συμβουλές.-
Αναρωτησου αν εχει καλυψη 3G η περιοχη του πατρικου σου και απο ποια εταιρια. Διαλεγεις πρωτα με αυτο το κριτηριο. Αν δεν εχεις 3G θα πηγαινει σαν απλη dial up.
-
Τα 300 δεν φτανουν. Θα παρεις των 5Gb.
-
Εφοσον το θες για 4 μηνες, παρε το μονο για 4 μηνες. ΟΧΙ ετησια συμβολαια. Χρησιμοποιησε το κινητο σου για μοντεμ.
-
Γενικα.
-Μακραν την καλυτερη καλυψη 3G την εχει η Cosmote, οπως και το θεωρητικα ταχυτερο δικτυο (HSUPA).
-Σε συμβολαιο συμφερει η Cosmote και παλι. Συμφερει ακομα περρισοτερο αμα εχεις ηδη προγραμμα voice μαζι τους.
-3,4mbit και λοιπα μην περιμενεις να δεις.... αλλα θα πηγαινει παντως ικανοποιητικα
- Την χειροτερη καλυψη 3G την εχει η Wind.
Περι Acer: Αν γνωριζεις τη σημαινει Acer service, τοτε καλως. Αν δεν... ρωτα.
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ψαχνω για εξωτερικο σκληροΑ μου ειπε οτι εχει και 5 χρονια εγγυηση και οτι αν παθει κατι μιλας μεσω νετ με τους gay (την seagate ντε) και δεν μπλεκεις με πλαισια μουλτιραμα κλπ.
Για βοηθατε ρε παιδια.
Υγ. Το παλικαρι ξερει απο αυτα και το εμπιστευομαι, απλα θελω μια επιβεβαιωση!
Μιλάς μεν με seagate αλλά πληρώνεις το πήγαινε και αυτοί το έλα. Τη τελευταία φορά πλήρωσα 45 όπουλα με αξία δίσκου 70 μόνο και μόνο για το γαμώτο και ο δίσκος βέβαια ήταν ανακατασκευασμένος.
Η WD είχε (δεν ξέρω αν το έχει ακόμη) καλύτερο σύστημα. Έκανες RMA σου έστελνε νέο δίσκο, έπαιρνε τον παλιό και αν δεν ήταν χαλασμένος στον χρέωνε. Απο την άλλη βέβαια οι δίσκοι της χαλάγαν ο ένας μετά τον άλλο.
Πάντως εγώ προσώρας χρησιμοποιώ Seagate και είμαι ευχαριστημένος.
-
Ρε παιδια, εχο το αντιγραφικο LG GSA H44N MULTI WRITER. Λοιπον, οτι προγραμμα και να εχω δοκιμασει, ενω διαβαζει σωστα ολα τα δισκακια, ΔΕΝ γραφει..Λιγο πριν το burn στο nero πχ, βγαζει ενα error!
Εχω αναβαθμισει το firmware, τι αλλο να κανω? εχω φυσικα τα καταραμενα VISTA
Σιγουρα δεν φταιει το αντιγραφικο, διοτι δοκιμασα με το ιδιο ακριβως(πηραμε 2 ιδια καινουρια πισι) που ειχε το πισι της αδερφης μου !
-
Με αλλα δισκακια δοκιμασες;
-
Ναι δοκιμασα με 3 ειδη dvd, ενα cd, και επισης δοκιμασα να γραψω και σε μικροτερη ταχυτητα αλλα ΤΙΠΟΤΑ..
ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ DVD ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Εχω αναβαθμισει το firmware, τι αλλο να κανω? εχω φυσικα τα καταραμενα VISTAΣιγουρα δεν φταιει το αντιγραφικο, διοτι δοκιμασα με το ιδιο ακριβως(πηραμε 2 ιδια καινουρια πισι) που ειχε το πισι της αδερφης μου !
Ούτε τα Vista φταίνε (καταρχήν). Αφού είναι στην εγγύηση, βγάλτο και πήγαινέ το για έλεγχο. Ενδέχεται να πέσατε σε ελαττωματική παρτίδα. Το καλύτερο βέβαια είναι να το βγάλεις και να το δοκιμάσεις σε άλλο PC με ΧΡ.
Κάνε κάτι άλλο. Πήγαινε στις συσκευές (control panel> device manager), βρες το IDE ATA/ATAPI controllers και κάνε Uninstall ό,τι περιέχει η κατηγορία. Μετά επανεκκίνησε το PC. Θα επανεγκατασταθούν οι οδηγοί και αν το πρόβλημα οφείλεται εκεί, θα διορθωθεί.http://www.activewin.com/reviews/previe ... anager.JPG
-
Και όμως φταίνε τα Vista!
Μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει...
http://forums.techguy.org/windows-vista ... vista.html
http://club.cdfreaks.com/f91/problem-gs ... de-210386/Στέλιο δοκίμασε το 1CLICK DVD COPY 5. Από ότι διάβασα αυτό λένε ότι δεν έχει πρόβλημα με τα vista.
http://www.lgsoftwareinnovations.com/1clickdvdcopy.asp -
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα vista στο φορητό (με nero . Μήπως χρειάζονται κάποια αναβάθμιση με το Windows Update;
-
Bασιλη, απο που θα το κατεβασω? Αντε να δοκιμασω και αυτο.....
Παντως φιλος με βιστα, δουλευε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ το nero! Μα φαινεται περιεργο να μην δουλευει, εχω δοκιμασει περιπου 4 προγραμματα και ολα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο error!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Bασιλη, απο που θα το κατεβασω? Αντε να δοκιμασω και αυτο.....Παντως φιλος με βιστα, δουλευε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ το nero! Μα φαινεται περιεργο να μην δουλευει, εχω δοκιμασει περιπου 4 προγραμματα και ολα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο error!
Ποια version του Nero? manosk εσύ ποια έκδοση έχεις και δεν έχει πρόβλημα?
-
Έχεις κανείς καμία ιδέα για το ακόλουθο πρόβλημα;
Η κάρτα γραφικών μου (ati 2600 pro) αρνείται να συνεργαστεί με την hdmi θύρα της τηλεόρασης. Όταν στέλνω στην είσοδο d-sub έχω σήμα-κανόνι. Kαι οι δύο hdmi της τηλεόρασης δουλεύουν μια χαρά με άλλες συσκευές. Επίσης, και οι δύο dvi της κάρτας γραφικών δουλεύουν σωστά, επομένως κάτι δεν πάει καλά στο handshake μεταξύ hdmi της τηλεόρασης και της dvi της κάρτας. Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο dvi-hdmi.
-
O φορητος σκληρος μου καθε μερα σε ατακτες στιγμες απενεργοποιειται...
Δεν τον βγαζω απο τη usb,απλα το καταλαβαινω γιατι το μ torrent μου εμφανιζε μηνυμα οτι δεν βρεθηκε ο φακελος,μιας και εχω βαλει να κατεβαζει και να τα βαζει στον φορητο.
Οταν παω στον υπολογιστη μου, υπαρχει το εικονιδιο του, το οποιο ομως ειναι νεκρο και δε μπορω να δω τα περιεχομενα του.
Βαζοντας τη usb και ξαναβαζοντας την μερικες φορες, επανερχεται αν και οχι παντα, οποτε και κανω restart.
Πολλες φορες στo restart μου βγαζει το μηνυμα οτι τα windows must check disk for it's concistency.
Κανει check disk το οποιο κολλα στο πεμπτο step ολες τις φορες.
Τι γινεται??
Σκληρος η usb?
Μου ειναι δυσκολο να δοκιμασω αλλη Usb λογω χωρου στο γραφειο. -
Ωραια οποτε θα παω μαλλον προς σιγκέιτ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]