-
πρόσεξε λίγο τα italics
-
Μαλλον θα πρεπει να 'ανανεωσεις' το παλιοτερο 'φιρμγουερ' με μια νεοτερη εκδοση που θα βρεις απο τους 'γνωστους προμηθευτες' του λογισμικου σου.
-
Εχω τα VISTA εδω και μερικες ημερες, και προσπαθησα με το windows media player να γραψω ενα dvd αλλα τιποτα. Με το ΝΕΡΟ δεν συνεργαζεται, εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
Θελω ενα ΑΠΛΟ προγραμμα, να γραφω dvd,cd,mp3 !!Αρκει να δουλευει με τα Svista!
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Μαλλον θα πρεπει να 'ανανεωσεις' το παλιοτερο 'φιρμγουερ' με μια νεοτερη εκδοση που θα βρεις απο τους 'γνωστους προμηθευτες' του λογισμικου σου.πμ αν έχεις γνωστούς
-
ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Εχω adsl και θελω να συνδεσω αλλον εναν Η/Υ. Τι θα κανω? Η ταχυτητα μου θα πεσει αισθητα? Και τα 2 μηχανηματα ειναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ( core2duo E6750)
?
-
Κάρτα δικτύου έχει? Αν ναι, καλώδιο δικτύου από το ρούτερ και έπαιξε. Αν δεν έχει 2η πόρτα, τότε πρέπει να πάρει και ένα switch box.
Από ταχύτητα θα είναι μια χαρά.... -
εξαρτάται τι χρήση θα κάνει ο άλλος υπολογιστής. Αν είναι μόνο για σερφάρισμα τότε όχι, δε θα μειωθεί αισθητά.
`Εχω ISDN τώρα και OnDSL Home bundle. Αν κάνω αλλαγή σε PSTN θα επηρεαστεί και η dsl μου (πέρα απ'την αλλαγή router)? εννοώ θα χρειαστεί να ενημερώσω την otenet ν'αλλάξει κάτι ή δε παίζει ρόλο?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κάρτα δικτύου έχει? Αν ναι, καλώδιο δικτύου από το ρούτερ και έπαιξε. Αν δεν έχει 2η πόρτα, τότε πρέπει να πάρει και ένα switch box.
Από ταχύτητα θα είναι μια χαρά....Nai ethernet εχουμε και οι 2. Το προβλημα ειναι πως ο ενας Η/Υ ειναι στον πεμπτο οροφο, και ο αλλος στον πρωτο!!
Ποιο καλωδιο μπορω να βρω σε αρκετα μετρα ωστε να φτασει μεχρι κατω? Υπαρχει αλλος ασυρματος τροπος μηπως?
-
Ασύρματο router, αλλά δύσκολο να πιάνει με 4 ορόφους διαφορά
-
Η μείωση της ταχύτητας λόγω μεγάλου μήκους του καλωδίου θα είναι πολύ μικρή. Πάρε καλώδιο για ταχύτητες 1 Gbit (μικρή η διαφορά στο κόστος σε σχέση με το καλώδιο 100 Mbit) και κάνε το εξής:
Modem/Router> καλώδιο> Switch (και των 100 Mbit φτάνει)> καλώδιο από Switch προς PC1 + δεύτερο καλώδιο από Switch προς PC2
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Εχω τα VISTA εδω και μερικες ημερες, και προσπαθησα με το windows media player να γραψω ενα dvd αλλα τιποτα. Με το ΝΕΡΟ δεν συνεργαζεται, εχετε να προτεινετε κατι αλλο?Θελω ενα ΑΠΛΟ προγραμμα, να γραφω dvd,cd,mp3 !!Αρκει να δουλευει με τα Svista!
Στα vista εχω δοκιμάσει NERO 7.10 και το τελευταίο 8.1 και δείχνουν όλα οκ.
Με ποια εκδοση NERO δοκίμασες? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η μείωση της ταχύτητας λόγω μεγάλου μήκους του καλωδίου θα είναι πολύ μικρή. Πάρε καλώδιο για ταχύτητες 1 Gbit (μικρή η διαφορά στο κόστος σε σχέση με το καλώδιο 100 Mbit) και κάνε το εξής:Modem/Router> καλώδιο> Switch (και των 100 Mbit φτάνει)> καλώδιο από Switch προς PC1 + δεύτερο καλώδιο από Switch προς PC2
Απο που θα παρω ομως τοοοσα μετρα καλωδιο? Ποσο κοστιζει περιπου το μετρο?
-
Από κατάστημα ηλεκτρικών. Δεν είναι ακριβό, πάει ίσως μισό ευρώ το μέτρο. Χρειάζεται ηλεκτρολόγος για να βάλει τα κλιπάκια στις 2 άκρες με την ειδική πένσα, αν και μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος με λίγη προσοχή (δεν το συνιστώ). Ό,τι και να κάνεις, άσε στις δύο άκρες μερικά μέτρα αέρα. Καλύτερα μασούρι παρά να ξεμείνεις από μήκος αν θες να μεταφέρεις λίγο πιο εκεί το PC.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από κατάστημα ηλεκτρικών. Δεν είναι ακριβό, πάει ίσως μισό ευρώ το μέτρο. Χρειάζεται ηλεκτρολόγος για να βάλει τα κλιπάκια στις 2 άκρες με την ειδική πένσα, αν και μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος με λίγη προσοχή (δεν το συνιστώ). Ό,τι και να κάνεις, άσε στις δύο άκρες μερικά μέτρα αέρα. Καλύτερα μασούρι παρά να ξεμείνεις από μήκος αν θες να μεταφέρεις λίγο πιο εκεί το PC.Tα κλιπς στα βαζει το μαγαζι που αγοραζεις το καλωδιο.
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Εχω τα VISTA εδω και μερικες ημερες, και προσπαθησα με το windows media player να γραψω ενα dvd αλλα τιποτα. Με το ΝΕΡΟ δεν συνεργαζεται, εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
Θελω ενα ΑΠΛΟ προγραμμα, να γραφω dvd,cd,mp3 !!Αρκει να δουλευει με τα Svista!
Στα vista εχω δοκιμάσει NERO 7.10 και το τελευταίο 8.1 και δείχνουν όλα οκ.
Με ποια εκδοση NERO δοκίμασες?Kαι εγω με 7 ultra ειμαι μια χαρα.
-
0,20-0,25! το μέτρο, 0,50 είναι ληστεία.
κλιπσάκια σου βάζουν ή μπορείς να παρεις και την ειδική πενσούλα και να βάζεις και μόνος σου. -
Θα παω να παρω καμια 30αρα μετρα να εχω τοτε!!
Ελπιζω να μην πεσει η ταχυτητα ρε γαμωτο...
Οσο για το γραψιμο DVD/CD, δοκιμαζα χθες με nero και δεν εγραφε με τιποτα..Λετε να εχει κανα προβλημα το αντιγραφικο μου? Δοκιμασα 2-3 διαφορετικα DVD.
Θα κατεβασω σημερα καποια αλλη εκδοση να δω τι παιζει
-
Μπορεί να έχει χαλάσει το αντιγραφικό ή να χρειάζεται αναβάθμιση firmware. Για να σιγουρευτείς, δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμμα, πχ με το FinalBurner Free.
H ταχύτητα του νετ δεν θα πέσει. Εγώ με καλώδιο καμιά 20ριά μέτρα από τον router κατεβάζω στα όρια της γραμμής. Όταν βέβαια θα κατεβάζει ο ένας, θα ρίχνει την ταχύτητα του άλλου ενώ υπάρχει περίπτωση να τα φτύνει η σύνδεση αν και οι δύο κατεβάζουν torrent (ΙΣΩΣ να μπουκώνει ο router από τις πολλές παράλληλες συνδέσεις). Αυτό όμως είναι γενικό πρόβλημα, δεν παρουσιάζεται ειδικά στο διαμοιρασμό μέσω switch.
-
Χαιρομαι που το ακουω αυτο. Οσο για τορεντ, μονο εγω κατεβαζω, η αδερφη μου απλα θα σερφαρει και θα τσεκαρει κανα μειλ!!
Μανο, μιας και βλεπω το κατεχεις το θεμα, εχω ενα TELINDUS ρουτερ, ποιο switch να παρω? Θα με βολευε αν προτεινες καποιο απο το πλαισιο!
Καλωδιο θα παρω σημερα, τσεκαρα στο πλαισιο, αλλα εχουν μονο μεχρι 20 μετρα δυστυχως...Οποτε θα ψαξω αλλου!
-
Δεν το πολυκατέχω το θέμα.
Πάντως το switch είναι άσχετο με το router, η λειτουργία του μοιάζει με του πολύμπριζου. Πάρε όποιο σου αρέσει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]