-
Θυμαμαι τοτε που ειχαν πρωτοτρεξει στην πιστα που εβγαιναν ολοι και ελεγαν 'μπραβο τι γαματη πιστα Turn 8 μπλα μπλα' και μονο ο Trulli ειχε δηλωσει οτι δεν του αρεσε η χαραξη. Και συμφωνω με τη γνωμη του, αν και στην τελικη γουστα ειναι αυτα και αλλωστε εγω μονο απ'το πισι την εχω τρεξει για να εχω αποψη, μπορει απο κοντα να ειναι αλλιως.
Παντως η μοδα για τις καινουριες πιστες ειναι δυστυχως να εχουν ολο και περισσοτερες αποτομες αντι για προοδευτικες στροφες δηλ. με apex 'μυτερο' αντι για καμπυλη. Η Τουρκια εχει 4-5 τετοιες, η Κινα το ιδιο, το Bahrain ακομα περισσοτερες.
Απο τις πιστες που απομενουν οι μισες τουλαχιστον δε μου ταιριαζουν και δεν εχω καλη παραδοση (Τουρκια Κινα Βραζιλια και ισως Μοντσα) οποτε δυσκολα θα καλυψω τη διαφορα στο πρωταθλημα. Σε Silverstone και Nurburgring που επρεπε να κερδισω...δεν κερδισα...
Βαθμολογια
patro 90
pini 84
nick 72
roman 51
cavallino 32
konnidis 29Πιστα: http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Istanbul Park
-
Θυμαμαι τοτε που ειχαν πρωτοτρεξει στην πιστα που εβγαιναν ολοι και ελεγαν 'μπραβο τι γαματη πιστα Turn 8 μπλα μπλα' και μονο ο Trulli ειχε δηλωσει οτι δεν του αρεσε η χαραξη. Και συμφωνω με τη γνωμη του, αν και στην τελικη γουστα ειναι αυτα και αλλωστε εγω μονο απ'το πισι την εχω τρεξει για να εχω αποψη, μπορει απο κοντα να ειναι αλλιως.
Παντως η μοδα για τις καινουριες πιστες ειναι δυστυχως να εχουν ολο και περισσοτερες αποτομες αντι για προοδευτικες στροφες δηλ. με apex 'μυτερο' αντι για καμπυλη. Η Τουρκια εχει 4-5 τετοιες, η Κινα το ιδιο, το Bahrain ακομα περισσοτερες.
Απο τις πιστες που απομενουν οι μισες τουλαχιστον δε μου ταιριαζουν και δεν εχω καλη παραδοση (Τουρκια Κινα Βραζιλια και ισως Μοντσα) οποτε δυσκολα θα καλυψω τη διαφορα στο πρωταθλημα. Σε Silverstone και Nurburgring που επρεπε να κερδισω...δεν κερδισα...
Βαθμολογια
patro 90
pini 84
nick 72
roman 51
cavallino 32
-
Βαθμολογια
patro 90
pini 84
nick 72
roman 51
cavallino 32
-
...το περασμα απο την 8 ...σε αυτην την εκδοση της πιστας (1.0) και σε αυτο το mod (atlantis ) ειναι για εμενα το λιγοτερο απολαυστικο. Στην αρχη με το default set up , επρεπε να αφηνω ( ενα 'κλικ') το γκαζι λιγο πριν απο το apex και να το πατω ακριβως πανω σε αυτο καθως περνουσουσα το 2ο και το 4ο apex .
Αυτο μου δινει ενα απιστευτο 'μπαντιλικι' ( αν και δεν μου αρεσει γενικα το drift ) στην ευθυγραμμιση του .
Ετσι εγραψα γυρω στο 1.56.8χχ ... κανοντας ομως μερικα κολπακια ( απο το GP3 Hotlaps ) πανω σε μερικες λεπτομεριες του set up ( oxi φτερα ) τελικα την περναω flat και μου εδωσε 1.53.χχχ.
Εχω προβληματα στο φρεναρισμα λογω
- του οτι ειμαι joypad gamer
- den εχω οπτικη ενδειξη για το φρεναρισμα μου ( κατι αναλογο με την ενδειξη του πενταλ στο LFS ή κυριως γιατι δεν μπορω να βαλω να δουλεψει το tv display που θα μου γειχνει το γκαζι - φρενο )
... ειδικα στο περασμα της 7 δυσκολευομαι παρα πολυ.
Οι χωροι διαφυγης βολευουν που ειναι ασφαλτινοι ... τουλαχιστον κανω πολλους γυρους .
Νομιζω πως θελει πιο πολυ φτερο απο το default ...αλλα δεν ξερω πως να το αλλαξω (!!!!)
Τεσπα .... αρχισα να κοβω τις βοηθειες και αρχιζει να ΜΕ αρεσει ο Φακτορας.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
[snip]
Εχω προβληματα στο φρεναρισμα λογω
- του οτι ειμαι joypad gamer
Κάντο ντε το επόμενο βήμα, τι περιμένεις;
- den εχω οπτικη ενδειξη για το φρεναρισμα μου ( κατι αναλογο με την ενδειξη του πενταλ στο LFS ή κυριως γιατι δεν μπορω να βαλω να δουλεψει το tv display που θα μου γειχνει το γκαζι - φρενο )
... ειδικα στο περασμα της 7 δυσκολευομαι παρα πολυ.
Αυτό δουλεύει μόνο σε αυθεντική έκδοση του sim, και οφείλω να ομολογήσω πως είναι εκπληκτικό plugin (εμένα τουλάχιστον μου αρέσει πολύ).
[snip]
Νομιζω πως θελει πιο πολυ φτερο απο το default ...αλλα δεν ξερω πως να το αλλαξω (!!!!)Μόλις φορτώσει η πίστα και βρίκσεσαι στην οθόνη Monitor, πάτα το tab Garage. Στο υπο-tab General (αν δεν με απατάει η μνήμη μου) έχει (και) τα downforce settings.
Τεσπα .... αρχισα να κοβω τις βοηθειες και αρχιζει να ΜΕ αρεσει ο Φακτορας.
Εγώ πάλι ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το rfactor. Δεν μπορώ με τίποτα να υιοθετήσω τα τερτίπια της φυσικής του. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να συγκριθώ σε υψηλό επιπεδο με rfactor-αδες (κυρίως τον Νίκο δλδ), τρώω κανα δευτερόλεπτο στο κεφάλι. Πρόσφατο παράδειγμα το Interlagos με την BMW.Sauber 2007 αλλά και με την McLaren του FSONE2006. Έχει αρκετά διαφορετική φιλοσοφία από το LFS (το οποίο ρέει πια στο αίμα μου) και αυτό δεν με βοηθάει καθόλου.
-
ωραια πιστουλα ,αλλα προτιμω την κινα τη μαλαισια και το μπαχρειν .
αρκετα ενδιαφερουσα , ειδικα η συγκεκριμενη eau rouge ειναι απο τα πιο ομορφα σικειν που υπαρχουν.η 8 ειναι flat.τα ασφαλτινα run off μου γυριζουν τα αντερα , τα κερμπ επισης ειναι επικινδυνα.
migf1 1 δευτερολεπτο δεν ειναι τιποτα , περισσοτερο θεμα βελτιστοποιησης του γυρου ειναι.
εγω μπορω 29 και μετα...
-
Τι γυρο κανετε?Εγω κανα δυο φορες μονο εχω πεσει σε κατω απο 1.50.5?Καλο ειναι?
-
μαλλον δεν ειναι καλο .....αφου εγω ειμαι πλεον στο 1.52.3χχ ...αρα τα σαινια θα ειναι στο 1.47
-
1.49.7 δε μπορω λιγοτερο ρε γαμωτω !!
-
Μαλλον θελω λιγο ψαξιμο στο σεταπ!Ασχετο,ποιοι αγωνες μενουν?
-
Γυρισα!!!!!!
Λογικα απο την Δευτερα θα ακολουθησω κανονικα το πρωταθλημα μεχρι το τελος.Shark μενουν οι ιδιες πιστες με την F1.
Τουρκια
Monza
Spa
Fuji
Κινα
Βραζιλια -
Ο patro λεει μπορει απο Τεταρτη και μετα, εγω μαλλον δεν μπορω Τεταρτη.
-
Κατ'αρχας Γρηγορης.Τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο,επεσα λιγο κατω απο 1.48,πολυ ηλιθια τα κερμπ σε καποια σημεια παντως!Ελπιζω μεχρι την Μοντσα να εχω adsl σπιτι!
-
Χαιρετώ κι εγώ! Μόλις γύρισα από τις διακοπές!
Έχω 1 εβδομάδα να ακουμπήσω pc και κυρίως τιμονιέρα. Ο αγώνας είναι κανονικά τη Δευτέρα 21:00??? Γιατί δεν θυμάμαι την πίστα και πρέπει να προσαρμοστώ λίγο.. Αν προλάβω έχει καλός αν όχι τρέξτε χωρίς εμένα.. -
Διάβασα πολύ γρήγορα τα posts και δεν είδα ότι μιλάτε για Τετάρτη...
Εγώ μπορώ και Τετάρτη και τις υπόλοιπες μέρες.
Πάω να δω τι ψάρια πιάνω. -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Διάβασα πολύ γρήγορα τα posts και δεν είδα ότι μιλάτε για Τετάρτη...
Εγώ μπορώ και Τετάρτη και τις υπόλοιπες μέρες.Nick εγραψα παραπανω οτι εγω μαλλον δεν μπορω Τεταρτη...
-
Κι όπως έρχονται τα πράγματα, ούτε κι εγώ μπορώ Τετάρτη γιατί θα είμαι Θεσ/νίκη και θα επιστρέψω κατά της 22:00. Τις υπόλοιπες είμαι ελεύθερος.
Είναι λίγο σκ@τοπίστα η Τουρκία. Χθές έκανα 7-8 γύρους για να την θυμηθώ λιγάκι.. 1:50-51 με και πολλά λάθη και άκυρο setup..
-
Υποθετω ο αγωνας τελικα θα γινει Πεμπτη τη γνωστη ωρα ετσι?
-
Εγώ μέσα για Πέμπτη στης 21:00.
-
μεσα
rFactor Round 11 Istanbul