-
Σημερα στις 9:00
οκ. -
Ανοιξε ο server!
-
Έκανα ένα πολύ ωραίο video με τη μονομαχία μας pini!!
Το ανεβάζω σε λίγο!!Πολύ ωραίος αγώνας!! Κι ας έκανα και μ@λακία και έχασα την πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο...
-
-
epic!!!
-
Αυτά είναι! Ωραία μάχη!
-
... να σας βαλω στο Laps of Gods ?
Eξαιρετικο ... βλεπω οτι και οι δυο παιζεται στα δακτυλα την 'θεωρια των γραμμών'.
Παρα πολυ ωραιο ....
Ερωτηξη .... στο Αtlantis το slipsteamin δεν ειναι έντονο ....?
-
Γαματη μαχη,μπραβο και στους δυο.Τρελλο το προσπερασμα του Νick στη τελευταια στροφη
-
Στον συγκεκριμένο αγώνα, το setup που είχα είχε μεγάλη διαφορά τελικής ταχύτητας με αυτό του pini γι' αυτό και φαινόταν τόσο έντονα το slipstream. Αν είχε το setup μου ο pini θα έμενα αρκετά πίσω του. Οι χρόνοι μας ήταν παραπλήσιοι: 1:46.2xx περίπου είχαμε και οι 2 όπως και ο konnidis, με διαφορά κάποια χιλιοστά. Πάντως μου έκανε εντύπωση πως δεν θυμόμουν καθόλου την πίστα και τελικά έμαθα καλά τα breaking points και οδηγούσα σχετικά σταθερά χωρίς να έχω το φόβο λάθους, παρά σε ένα μόνο σημείο.
Εκεί που έκανα τη μ@λακία όμως δεν το περίμενα... Πάλι στον ελευταίο γύρο τα σκάτωσα...
Ήταν ωραίος αγώνας όμως! -
εγω το μονο καλο που εκανα ηταν η εκκινηση , ισως μπορουσα να ακολουθησω το ρυθμο αλλα πολυ οριακα που δημιουργησαν 7 δευτερα λογω λαθων.
3η θεση και το πρωταθλημα στο διποντο.παντως ηταν απο τους πιο σφιχτους αγωνες απο 1 - 5 θεση.
που τρεχουμε μονζα brianza?
-
patro 96
pini 94
nick 80
roman 55
konnidis 34
cavallino 32
rFactor Round 11 Istanbul