-
βουρ στο συνεργειο!
αυτα εχουν μια ρουφιχτρα που εχει κουσουρι...μπορει να σου ετυχε και εσενα!
μην το αφησης -
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
βουρ στο συνεργειο!
αυτα εχουν μια ρουφιχτρα που εχει κουσουρι...μπορει να σου ετυχε και εσενα!
μην το αφησηςευχαριστω για την απαντηση. τι εννοεις μια ρουφιχτρα που εχει κουσουρι? αυτο κανει το λαμπακι να αναβοσβηνει 3-4 φορες και μετα να σβηνει?
-
http://www.metalcaucho.com/en/
την συγκεκριμενη εταιρια την ξερει κανεις?εχω βρει ρακετα βαση μηχανης για το πουντο σε πολυ καλη τιμη.
-
παιδες καλησπερα.εχω ενα fiat punto 16v/86hp μοντελο 1997.μερικες φορες οταν ξεκιναω το αυτοκινητο κανει πολυ θορυβο και τρεμει(με και χωρις ταχυτητα μεσα).συν οτι χανει υγρα το ψυγειο.λετε να ειναι φλαντζα κεφαλης?μπουζοκαλωδια?
-
Μερικές φορές (σχετικά σπάνια) όταν βάζω το κλειδί στη μίζα ανάβει στο ταμπλό του αυτοκινήτου η ένδειξη 'code' μαζί με ένα κλειδί. Τι σημαίνει αυτό; Το κλειδί έχει immobilizer. Δεν έχω καταλάβει πότε και γιατί το κάνει. Και να βάλω μπρος και να το κινήσω με αναμμένο το 'code' δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Αλλά όταν μου το βγάζει, το βγάζω και το ξαναβάζω στη μίζα ώστε να μην το εμφανίζει. 3 χρόνια το έχω το αυτοκίνητο, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί κάπου κάπου βγάζει αυτή την ένδειξη...
Ξέρει κανείς; -
Πφφφ δεν την παλεύω άλλο με αυτό το αμάξι.
Δώστε τα φώτα σας.
Αφού ξεμπερδέψαμε με την EGR και εξαφανίστηκε το σφάλμα απόκτησα καινούργιο μαραφέτι.
Low pressure fuel sensor g410. Βρήκα που διάολο βρίσκεται αυτό το πράγμα και προληπτικά το αντικατέστησα με μετάχειρο η αλήθεια είναι.
Αφού λοιπόν διέγραψα τα λάθη για κανα 4ημερο όλα βαίναν καλά, ώσπου τσούπ να σου πάλι στο ταμπλώ.
Το θέμα δεν είναι η ένδειξη που βγάζει αλλά το γεγονός ότι άρχισε και πάλι τα πιράκια, να μην πέρνει τα πόδια του, κτλ.
Τι @@@τα άλλο να ψάξω, για πείτε.
Κάπου διάβασα ότι μπορεί την 'λαδιά' να την κάνει ο MAP.
Για πείτε καμιά ιδέα.αμάξι octavia 5 1.6 fsi
-
Αντλία βενζίνης και/η ρυθμιστής πίεσης;;;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Αντλία βενζίνης και/η ρυθμιστής πίεσης;;;Εχουν αλλαχτεί και η αντλία υψηλής και η αντλία χαμηλής(ρεζερβουάρ).
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Μερικές φορές (σχετικά σπάνια) όταν βάζω το κλειδί στη μίζα ανάβει στο ταμπλό του αυτοκινήτου η ένδειξη 'code' μαζί με ένα κλειδί. Τι σημαίνει αυτό; Το κλειδί έχει immobilizer. Δεν έχω καταλάβει πότε και γιατί το κάνει. Και να βάλω μπρος και να το κινήσω με αναμμένο το 'code' δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Αλλά όταν μου το βγάζει, το βγάζω και το ξαναβάζω στη μίζα ώστε να μην το εμφανίζει. 3 χρόνια το έχω το αυτοκίνητο, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί κάπου κάπου βγάζει αυτή την ένδειξη...
Ξέρει κανείς;Immobilizer δεν υπάρχει περίπτωση αν είχε immobilizer δεν θα έπαιρνε καθόλου μπροστά ίσως κάτι είχε κάνει με την μίζα ο προηγούμενος αν δεν το πήρες καινούργιο, αν παίρνει πάντα μπροστά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Ξέρει κανείς;Immobilizer δεν υπάρχει περίπτωση αν είχε immobilizer δεν θα έπαιρνε καθόλου μπροστά **ίσως κάτι είχε κάνει με την μίζα ο προηγούμενος **αν δεν το πήρες καινούργιο, αν παίρνει πάντα μπροστά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
Ναι, μεταχειρισμένο το πήρα το αμάξι. Σαν τι δηλαδή; Όχι κάτι κακό ε;
Ναι μια χαρά είτε το βγάζει είτε όχι, κινείται κανονικά δεν έχει θέμα. To κλειδια έχουν immobilizer. Οι κλειδαριές κλείνουν όλες μαζί χειροκίνητα με το κλειδί (δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο αυτόματου κλειδώματος).
Για την ακρίβεια, πάντα το βγάζει μόλις βάζω το κλειδί στη μίζα, αλλά σβήνει αμέσως, εκτός από κάποιες φορές που μένει αναμμένο (σπάνια). -
Ξέρει κανένας να μου πεί που ακριβώς βρίσκεται η φύσα υποδοχής για διαγνωστικό σε vw bora;
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Ξέρει κανένας να μου πεί που ακριβώς βρίσκεται η φύσα υποδοχής για διαγνωστικό σε vw bora;Never mind. Το βρήκα.
-
Καλησπερα παιδες
Αλλαξα μπαταρια γιατι η παλια τα επαιξε με μια hankook 54αρα
Αλλα δεν νιωθω τη μιζα και τοσο δυνατη, οπως παλια, τι αλλο να κοιταξω;
παιζει να φταινε τα μπουζοκαλωδια;
Επισης θυμαμαι πριν μερικα χρονια, οτι δν εκανε επανεκκινηση το ραδιο, ενω τωρα με το που γυρισω για μιζα κλεινει και ξανανοιγει.nissan primera 1.6 1997
Ευχαριστω
-
απο 60ah και ανω προτεινεται για 1.6 κινητηρα
-
Ο χρήστης Papakitou έγραψε:
Καλησπερα παιδες
Αλλαξα μπαταρια γιατι η παλια τα επαιξε με μια hankook 54αρα
Αλλα δεν νιωθω τη μιζα και τοσο δυνατη, οπως παλια, τι αλλο να κοιταξω;
παιζει να φταινε τα μπουζοκαλωδια;
Επισης θυμαμαι πριν μερικα χρονια, οτι δν εκανε επανεκκινηση το ραδιο, ενω τωρα με το που γυρισω για μιζα κλεινει και ξανανοιγει.nissan primera 1.6 1997
Ευχαριστω
Ασε να περασει καμια εβδομαδα χρησης και θα δεις οτι θα φτασει στο ανωτατο επιπεδο αποδοσης......
-
καθαρισε τους πόλους και τα σφικτηρακια και σφίξε καλά
-
Να κανω μια χαζη μαλλον ερωτηση. Οταν παρκαρουμε ενα αμαξι σε ανηφορα με μεγαλη κλιση υπαρχει περιπτωση να δημιουργησουμε προβλημα στην τρομπα βενζινης η στο φιλτρο κατα το παρκαρισμα η την εκκινηση?
-
Ο χρήστης caret έγραψε:
Να κανω μια χαζη μαλλον ερωτηση. Οταν παρκαρουμε ενα αμαξι σε ανηφορα με μεγαλη κλιση υπαρχει περιπτωση να δημιουργησουμε προβλημα στην τρομπα βενζινης η στο φιλτρο κατα το παρκαρισμα η την εκκινηση?αν είσαι μόνιμα με λαμπάκι αναμένο,τότε ιιιισως επιβαρύνεις την διάρκεια ζωής τους..............που και σε ισιάδι να το έχεις,πάλι κακό κάνεις!
-
Ναι αυτό το ξέρω. Απλά συνήθως είμαι με την μούρη στην ανηφόρα και μπορεί να το αφήνω παρκαρισμένο για 2-3 μέρες. Έλεγα μήπως καμια μέρα δεν μπορεί αν ρουφήξει και δεν παίρνει μπρος. Αλλά με λαμπάκι δεν είμαι σχεδόν ποτέ.
-
Σχετικά με το βασικό service αυτοκινήτου ισχύει ότι πρέπει να γίνεται ή κάθε χρόνο ή ανά 15.000km, όποιο από τα δύο επέλθει πρώτα; Ας πούμε κάποιος (πχ εγώ) που δεν βγάζει 15000 σε ένα χρόνο, μπορεί να το καθυστερεί μέχρι τη συμπλήρωση τους ή όχι; Ποια η άποψή σας;
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........