-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ναι νερό της βρύσης είναιΟκ τότε
-
Το νερό της βροχής να μην το πολυεμπιστεύεσαι...... παλιά ήταν απλά καθαρό νεράκι από εξάτμιση, τώρα πια υπάρχει και η όξινη βροχή.... άστα να πάνε!
-
Ρε παιδια υπαρχει στην Αμερικη ολοκληρη ζωνη απο πολιτειες που ονομαζεται rust belt, με αλατια τους δρομους για κατι μηνες, υγρασια ανελεητη, και ακομα και εκει έχουν αυτοκινητα οι ανθρωποι και τα κρατανε και καιρο. Σιγα το προβλημα.
-
Ο χρήστης caret έγραψε:
Αν κάνεις 200χλμ περίπου και το φαινόμενο υπάρχει ακόμα, τότε πήγαινε να το δουν. Κατά τα άλλα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και στο δικό μου ακριβώς το ίδιο συνέβη.Εχω κάνει πάνω απο 1000χλμ και σημερα που το δοκιμασα παλλι δεν πιάνει μιλάμε ομως σχεδον καθολου . Τρεχω με 20 χιλλιομετρα το τραβαώ full και περιμενω 5 δευτερολεπτα μεχρι να σταματησει .. Δεν μπορει να ειναι λογικο ...
-
Ο χρήστης Spiros-Foivos έγραψε:
Αν κάνεις 200χλμ περίπου και το φαινόμενο υπάρχει ακόμα, τότε πήγαινε να το δουν. Κατά τα άλλα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και στο δικό μου ακριβώς το ίδιο συνέβη.
Εχω κάνει πάνω απο 1000χλμ και σημερα που το δοκιμασα παλλι δεν πιάνει μιλάμε ομως σχεδον καθολου . Τρεχω με 20 χιλλιομετρα το τραβαώ full και περιμενω 5 δευτερολεπτα μεχρι να σταματησει .. Δεν μπορει να ειναι λογικο ...
Και το δικο μου χειροφρενο ετσι κανει, απο την αρχη. Σε καθε σερβις (αρχικα ηταν καθε 5Κ ) το εσφιγγαν, και μετα παλι χαλαρωνε πολυ συντομα. Πλεον επαψα να ασχολουμαι εδω και πολλαααα χρονια. Κραταει το αυτοκινητο κανονικα και σε μεγαλες κατηφορες, θυμαμαι παντα να βαζω ταχυτητα, και τελος.
Το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω χειροφρενα οπως τα αλλα παιδακια.
-
Σφιξτο!
Δεν ειναι και λιγο να μπεις σαν δαιμονας για χειροφρενο και να φυγεις ευθεια !! -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Σφιξτο!
Δεν ειναι και λιγο να μπεις σαν δαιμονας για χειροφρενο και να φυγεις ευθεια !!Μα δε το δοκιμαζω πια!!!
Εχει πλακα οταν ειναι κανας φιλος στο αυτοκινητο, που εκει που πηγαινει με μικρη ταχυτητα, ακουει ξαφνικα το 'κρρρρκ' του χειροφρενου και μετα για μερκα δευτερολεπτα προσπαθει να καταλαβει γιατι το αυτοκινητο επιβραδυνει αργα. Εκει να δεις φατσες απορημενες για γελια
-
Αν κάνεις 200χλμ περίπου και το φαινόμενο υπάρχει ακόμα, τότε πήγαινε να το δουν. Κατά τα άλλα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και στο δικό μου ακριβώς το ίδιο συνέβη.
Εχω κάνει πάνω απο 1000χλμ και σημερα που το δοκιμασα παλλι δεν πιάνει μιλάμε ομως σχεδον καθολου . Τρεχω με 20 χιλλιομετρα το τραβαώ full και περιμενω 5 δευτερολεπτα μεχρι να σταματησει .. Δεν μπορει να ειναι λογικο ...
Μετά από τόσα χιλιόμετρα θα έπρεπε να έχουν 'πατήσει' τα τακάκια εκτός και αν έχεις φρενάρει ελάχιστα αλλά και πάλι δύσκολο. Μερικά χειρόφρενα είναι αυτορυθμιζόμενα και μαζεύονται μόνα τους. Το δικό σου αμάξι έχει τέτοιο;
-
Μπας και εχει ταμπουρα πισω για το χειροφρενο, μεσα στην πλημνη, ανεξαρτητα απο τα τακακια?
Καποια αυτοκινητα εχουν. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μπας και εχει ταμπουρα πισω για το χειροφρενο, μεσα στην πλημνη, ανεξαρτητα απο τα τακακια?
Καποια αυτοκινητα εχουν.Περίμενε με μπερδεψες .. Ταμπουράς σε δισκόφρενα ?
Μετά από τόσα χιλιόμετρα θα έπρεπε να έχουν 'πατήσει' τα τακάκια εκτός και αν έχεις φρενάρει ελάχιστα αλλά και πάλι δύσκολο. Μερικά χειρόφρενα είναι αυτορυθμιζόμενα και μαζεύονται μόνα τους. Το δικό σου αμάξι έχει τέτοιο;
Δεν το γνωρίζω αλλα μάλλον οχι .. οπως και να έχει θα το παω τελικά στην αντιπροσωπία να δουμε
-
Καποια αυτοκινητα εχουν.Περίμενε με μπερδεψες .. Ταμπουράς σε δισκόφρενα ?
ναι, κανονικο δισκοφρενο που ειναι το ιδιο (η 'πισω' και εσωτερικη μερια του) ενα μικρο ταμπουρο για το χειροφρενο μονο
πχ ετσιδεν ειναι ολα ετσι, δεν ξερω για το δικο σου, αλλα αν ειναι ετσι καταλαβαινεις οτι φρασεις του στυλ 'δεν πατησαν ακομα τα τακακια' δεν εχουν εφαρμογη.
-
ΕΜένα έτσι είναι, ταμπούρο μέσα στο δίσκο. Λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα.
Αν είναι έτσι και έχουν φαγωθεί οι σιαγόνες δεν μετράει τι κάνεις στα τακάκια. Θεωρώ πιο απίθανο να έχουν μπει υγρά και να γλυστράνε οι σιαγόνες.
Αλλά καλό είναι πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι έχεις. Ίσως αξίζει να πας σε φρενά ή να αλλάξεις φρενά. -
θα αλλαξω ενα o-ring, μεσω ετκα που το βρηκα γραφει διαστασεις 60Χ4, στα o-ring το πρωτο νουμερο τα 60mm στην περιπτωση μου θεωρειται η εξωτερικη διαμετρος απο το o-ring και 4mm το παχος του?
-
σωστα!
Γραφεις ομως στην περιπτωση σου...
Νομιζω, πως η πρωτη διασταση αφορα ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ διαμετρο και η δευτερη διαμετρο παχους... οποτε προσεξε κατα την αγορα να διευκρινιζει inner diameter ή outter diameter!! -
Πάντα τα o-rings διαστασιολογούνται με βαση εσωτερική διάμετρο, πάχος και υλικό. Αν διάβασες σε manual '60x4', τότε σίγουρα είναι εσωτερική x πάχος.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντα τα o-rings διαστασιολογούνται με βαση εσωτερική διάμετρο, πάχος και υλικό. Αν διάβασες σε manual '60x4', τότε σίγουρα είναι εσωτερική x πάχος.Έτσι είναι, η εξωτερική βγαίνει από το πάχος.
-
Μια απορια....λογω πτωσης της σταθμης του αντιψυκτικου, συμπληρωσα λιγο. Το θεμα ειναι ενω οτι το ηδη υπαρχον εντος του παγουριου ειναι πορτοκαλι χρωματος, εγω εβαλα πρασινο μια και αυτο διεθετα προχειρο
Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι λογω της μιξης των χρωματων? Βεβαια η ποσοτητα που εβαλα ηταν πολυ λιγη. Ευχαριστω -
Οχι δεν πρεπει να αναμειγνυονται.
Ποση ποσοτητα εβαλες ;
-
Γυρω στα 50 ml υπολογιζω το πολυ
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Γυρω στα 50 ml υπολογιζω το πολυΔεν εφτυνες καλύτερα;
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........