-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mini cooper S. Μόλις άλλαξε και αντλία βεζίνης.
Θύμισέ μου, τούρμπο ή κομπρεσσορα; Αν το πρώτο, χρονισμό έχετε τσεκάρει;
Sent from my Note 2 using smoke signals.
Turbo ειναι. Ειναι δυνατον να εχει θεμα χρονισμου; Γενικα δεν πιεζεται το αμαξι.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
μηπως θελει 100-ρα βενζινη?
OXI
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αισθητήρας θέσης στροφάλου;Τελικα με αφησε χωρις πολλα πολλα, παλι καλα το εκανε κοντα στο σπιτι και οχι μακρυα που να μην μπορω να το αφησω/παρκαρω με την οποια..ασφαλεια.
Παιρνει μπροστα στις 2-3 προσπαθειες, αλλα κανει ενα περιεργο θορυβο απο την εξατμιση σα να εχει μπουκωσει η να εχει αντικειμενο μπροστα.
Το ειδε φιλος που ξερει 5 πραγματα παραπανω, μου ειπε οτι ο λαμδα πρεπει να ειναι. Επιασε μπροστα απο τη μηχανη, στα 2 λεπτα εκαιγε λες και ηταν αναμμενο ποση ωρα.
Βλεπουμε -
Ο χρήστης mynam3 έγραψε:
Αισθητήρας θέσης στροφάλου;
Τελικα με αφησε χωρις πολλα πολλα, παλι καλα το εκανε κοντα στο σπιτι και οχι μακρυα που να μην μπορω να το αφησω/παρκαρω με την οποια..ασφαλεια.
Παιρνει μπροστα στις 2-3 προσπαθειες, αλλα κανει ενα περιεργο θορυβο απο την εξατμιση σα να εχει μπουκωσει η να εχει αντικειμενο μπροστα.
Το ειδε φιλος που ξερει 5 πραγματα παραπανω, μου ειπε οτι ο λαμδα πρεπει να ειναι. Επιασε μπροστα απο τη μηχανη, στα 2 λεπτα εκαιγε λες και ηταν αναμμενο ποση ωρα.
Βλεπουμε
εάν ξέραμε την ευρύτερη περιοχή σου, θα μπορούσαμε να σου πούμε ποιος θα μπορούσε να σου πει, όχι ξέροντας 5 πράγματα περισσότερο από εσένα μα 100+!!!......
Α. -
Ο χρήστης mynam3 έγραψε:
Αισθητήρας θέσης στροφάλου;
Τελικα με αφησε χωρις πολλα πολλα, παλι καλα το εκανε κοντα στο σπιτι και οχι μακρυα που να μην μπορω να το αφησω/παρκαρω με την οποια..ασφαλεια.
Βλεπουμεξαναλεμε, δες τι λαθος γραφει το λαμπακι, πηγαινε σε ενα συνεργειο της προκοπης.
Μπορει να ειναι 155 διαφορετικα πραγματα, και το 'ο λ πρεπει να ειναι' χωρις οργανα μετρησης δε λεει τιποτα. Μπορει να ειναι αυτο, αλλα περισσοτερο σε μαντεψια παρα σε διαγνωση δειχνει. μπας και το κοπανησες πουθενα και εγινε σμπαραλια ο καταλυτης πχ? -
Ειμαι στο Αιγαλεω..
Εχουμε καποιον που να μπορει να ερθει να το δει γιατι δεν τσουλαει η πρεπει να κανονιστει με οδικη και να το παει οπου εγω θελω?
Δεν το κοπανησα πουθενα παντως. Το εχω ζορισει πολυ απο οταν το πηρα ναι, σχεδον 120 χλμ την μερα αλλα οχι κοπανημα -
Ο χρήστης mynam3 έγραψε:
Ειμαι στο Αιγαλεω..
Εχουμε καποιον που να μπορει να ερθει να το δει γιατι δεν τσουλαει η πρεπει να κανονιστει με οδικη και να το παει οπου εγω θελω?
Δεν το κοπανησα πουθενα παντως. Το εχω ζορισει πολυ απο οταν το πηρα ναι, σχεδον 120 χλμ την μερα αλλα οχι κοπανημαΦιλε μας πετυχες σε δυσκολη εποχη.... μετα της 26/8 κατι μπορει να γινει....
Αν μπορεις να περιμενεις κατι γινεται!Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Turbo ειναι. Ειναι δυνατον να εχει θεμα χρονισμου; Γενικα δεν πιεζεται το αμαξι.
Nαι, είναι δυνατόν. Κανένα obd tester έχεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Που να εχι mod συνάδελφος είναι?!!!!!!!.......
Α.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Που να εχι mod συνάδελφος είναι!!!!!!!.......
Α.
Ούτε το μαντείο των Δελφών δεν έδινε τόσο διφορούμενες απαντήσεις!!!
-
Εγω δεν καταλαβα απολύτως τίποτα!
Εσύ που βρήκες τις δυο διαφορετικές αναγνώσεις;
Εχω μείνει πολύ πίσω! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που να εχι mod συνάδελφος είναι?!!!!!!!.......
Α.
Ούτε το μαντείο των Δελφών δεν έδινε τόσο διφορούμενες απαντήσεις!!!
-
Προσπαθούσα να καταλάβω ……. τι δεν καταλαβαίνουν…… μα δεν τους έγραψα για την Αθήνα μπουγάτσα με τυρί!!!!!......
Μα έγραψα ερώτηση χωρίς ερωτηματικό!!!!!!.
Σαφώς εννοώντας ότι όντας ιδιώτης, δεν μπορούσε να έχει ένα εξάρτημα που κοστίζει η αγορά του, 100+ μετρήσεις σε συνεργείο!!!!!..... απόσβεση σε 15 χρόνια+………
Α. -
Προσπαθούσα να καταλάβω ……. τι δεν καταλαβαίνουν…… μα δεν τους έγραψα για την Αθήνα μπουγάτσα με τυρί!!!!!......
Σαφώς εννοώντας ότι όντας ιδιώτης, δεν μπορούσε να έχει ένα εξάρτημα που κοστίζει η αγορά του, 100+ μετρήσεις σε συνεργείο!!!!!..... απόσβεση σε 15 χρόνια+………
Α. -
Α.Δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός που αναφέρεις για αυτό που ρώτησα εγώ, ενώ επιπλέον προφανώς και δεν αναφερόμουν σε τέτοιον εξοπλισμό.
-
Ερωτησούλα.
Υπάρχει εδώ κανένας που το αμάξι του να μην έχει βέργα για έλεγχο του λαδιού; Αν ναι, τι μοντέλο είναι το αυτοκίνητο;
Ευχαριστώ.
-
Πραγματικα... ειχα δει και εγω ενα χωρις βεργα λαδιου... αλλα δεν θυμαμε τι αμαξι ηταν! Μαλλον ρενο πρεπει να ηταν αλλα δεν ειμαι σιγουρος!
Το σιγουρο ειναι πως τελικα ειχε βεργα λαδιου αλλα ηταν καλα κρυμενη! -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ερωτησούλα.Υπάρχει εδώ κανένας που το αμάξι του να μην έχει βέργα για έλεγχο του λαδιού; Αν ναι, τι μοντέλο είναι το αυτοκίνητο;
Ευχαριστώ.
Ουτε το Α5 ουτε η 525i εχουν.Ο ελεγχος γινετε ηλεκτρονικα.Στο Α5 εχει υποδοχη για ελεγχο στο συνεργειο.Αμα θες βεβαια παραγγελνεις και βαζεις και βεργα.
-
Άλλη χάρη να βγάζεις βέργα...
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........