-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Του Auris το αναγνωσμα, τα βαζω ολα με τη σειρα:
Προς βρώσιν και συμμορφωσινΔηλαδή ψάχτηκες για ενα κροτάλισμα και κατέληξες με αλλαγμενες μπιέλες, πιστόνια κτλ...;
-
Τουλάχιστον τα αλλάξανε και δεν κάνανε τους ανήξερους
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Του Auris το αναγνωσμα, τα βαζω ολα με τη σειρα:
Προς βρώσιν και συμμορφωσινΔηλαδή ψάχτηκες για ενα κροτάλισμα και κατέληξες με αλλαγμενες μπιέλες, πιστόνια κτλ...;
Τουλάχιστον τα αλλάξανε και δεν κάνανε τους ανήξερους
Δε λες τιποτα.
Επιμενω οτι κατα την απολυτα προσωπικη μου γνωμη (με οσο ειδικο βαρος εχει) οτι αυτο που ακουγοταν στο αυτοκινητο του φιλου δεν ηταν 'κροταλισμα'. Εκανε ενα ηχο, ναι, μη φυσιολογικο, ναι. Το ερμηνευσαν ως κροταλισμα και εκαναν λεει αυτες τις αλλαγες. Ας ελπιζουμε οτι θα ειναι η τελευταια επισκεψη τετοιου ειδους στην αντιπροσωπεια. Το εβαλα εδω για να το βρει καποιος που μπορει να το χρειαζεται.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Τελικά για πόσο μήκος μιλάμε?
Α.σε κουλουρες αρκετων μετρων βγαινει και σε διαφορες διαμετρους.
Ευχαριστώ……. Έτσι της αγοράζω εγώ, μα πόσους πόντους θέλει ο χριστιανός?!.
Α. -
45cm αν λετε για το μονωτικο...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Εάν μιλάμε για σωλήνα βενζίνας 45cm, τσάμπα μιλάμε!!!!!!!!!........ από την βιρτ στα χιλιοστά που χρειάζεσαι μόνον της τρύπας!. Το κρέας γύρο γύρο, είναι ανάλογο της τρύπας, και το ορίζει ο κατασκευαστής. Είναι αστείο για εμένα φίλε μου, τόσες παραθέσεις για 10 ε !. έχω σωληνάκια σε μοτοσικλέτες μου 2, βέσπες μου 2, μα και στα παπιά 5 που τα πηδάμε, 15 χρόνια+!!!!!!!......
Να είναι εφαρμοστά στα ρακόρ, και να μπουν και δυο κολιέδες σε σωστό μέγεθος, με ελαφρό σφίξιμο!.
Ούτε μπλεντάζ, ούτε θερμοσυστελλόμενο, ούτε τίποτα 45cm!!!!!!!!!......
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εάν μιλάμε για σωλήνα βενζίνας 45cm, τσάμπα μιλάμε!!!!!!!!!........ από την βιρτ στα χιλιοστά που χρειάζεσαι μόνον της τρύπας!. Το κρέας γύρο γύρο, είναι ανάλογο της τρύπας, και το ορίζει ο κατασκευαστής. Είναι αστείο για εμένα φίλε μου, τόσες παραθέσεις για 10 ε !. έχω σωληνάκια σε μοτοσικλέτες μου 2, βέσπες μου 2, μα και στα παπιά 5 που τα πηδάμε, 15 χρόνια+!!!!!!!......
Να είναι εφαρμοστά στα ρακόρ, και να μπουν και δυο κολιέδες σε σωστό μέγεθος, με ελαφρό σφίξιμο!.
Ούτε μπλεντάζ, ούτε θερμοσυστελλόμενο, ούτε τίποτα 45cm!!!!!!!!!......
Α.Τι εχει να κανει ενα σωληνακι στα 7bar λειτουργιας με παπακι και βεσπα σε καρμπυρατερ υποπιεσης, ενας θεος ξερει!
-
Τα σωληνάκια της Βύρτ που λέει ο Αντώνης κάνουν για 12-15 bar.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Τι εχει να κανει ενα σωληνακι στα 7bar λειτουργιας με παπακι και βεσπα σε καρμπυρατερ υποπιεσης, ενας θεος ξερει!
σχεδον ολα τα μηχανακια ειναι ψεκαστα πλεον.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Τι εχει να κανει ενα σωληνακι στα 7bar λειτουργιας με παπακι και βεσπα σε καρμπυρατερ υποπιεσης, ενας θεος ξερει!
Tα παπακια και οι βεσπες δεν ειναι.
-
Skoda Rapid 1,2 t 105 hp 6 ταχύτητες
Skoda Rapid 1,6 105 hp 5 ταχύτητεςΓιατί αυτή η διαφορά??
-
αλλο γραναζωμα λογω διαφορετικων specs κινητηρων.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μάλλον και το κόστος παίζει... Σε golf, ibiza και καινούργιο octavia ο 1.6 TDI συνδυάζεται με 5άρι. Αντίθετα στο Passat με το ίδιο μοτέρ έχουν 6άρι. Ίσως βέβαια στο Passat να ήταν απαραίτητο για να κατεβάσουν τους ρύπους στα 99 γρ.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
θεμα ροπης ή/και κοστους κατασκευης?
-
Ότι έχουν στο ράφι που περισσεύει το βάζουν και προσπαθούν να εξηγήσουν την αναγκαιότητα γιατί το έκαναν.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Tα παπακια και οι βεσπες δεν ειναι.
ποσο σιγουρος εισαι?
-
Όχι ακριβώς ''τεχνική'' απορία. Τί κόλλα πρέπει να πάρω για να κολλήσω ένα πλαστικό κάλυμμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του πλαϊνού παραθύρου? Δεν το είχαν φτιάξει σωστά μετά το τρακάρισμα απ'ότι φαίνεται και τώρα με τη ζέστη έχει αρχίσει και ξεκολλάει σιγά σιγά από την μία μεριά.
-
Σιλικόνη διάφανη μήπως ? είναι η μόνη που αντέχει σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
-
Εξωτερικά είναι το κομμάτι που λέω . Aυτό:
-
βαλε λιγο αρμοκολλα πολυουρεθανης,σε 2-3 σημεια.Δεν θα φυγει ποτε.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........