-
Εντελώς ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν σε κίνηση μου άναψε το λαμπάκι του κινητήρα (corolla 2002, 85000km τα τελευταία 1000 μετά την αλλαγή κινητήρα),και επειδή δεν έχω το manual μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει και αν σας έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο ;
-
Εντελώς ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν σε κίνηση μου άναψε το λαμπάκι του κινητήρα (corolla 2002, 85000km τα τελευταία 1000 μετά την αλλαγή κινητήρα),και επειδή δεν έχω το manual μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει και αν σας έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο ;
-
-
Πιθανότατα η ένδειξη check engine...πρέπει να ελέγξεις σε συνεργείο ποιά είναι η αιτία..
Από λάμδα μέχρι ηλεκτρολογικά...
ΥΓ Αλλαξα τον τίτλο του θέματος ώστε να μπορούν όλοι να βάζουν εδω όλες τις απορίες τους αντί να ανοίγουν νέα θέματα και να χανόμαστε...
-
Πάντως δεν ακούγεται κάτι περίεργο απο τη μηχανή,
θα πρέπει άραγε να μείνει ακίνητο μέχρι να ανοίξουν τα συνεργεία; -
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Πάντως δεν ακούγεται κάτι περίεργο απο τη μηχανή,
θα πρέπει άραγε να μείνει ακίνητο μέχρι να ανοίξουν τα συνεργεία;Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, πήγαινε αμέσως στο συνεργείο που έκανες την αλλαγή ή σε άλλο εξουσιοδοτημένο και κάνε το σταυρό σου να είναι ψεύτικη η ένδειξη
-
επειδη αυτο που θελω να ρωτησω δεν ταιριαζει αλλου το βαζω εδω περα.
οταν στριβω το τιμονι για καποιο λογο τριζει απο μεσα εκει που ειναι η κολονα του τιμονιου.
τι μπορει να ειναι ?? να θελει λαδωμα ?? λογο ζεστης μου φενετε οτι το κανει πιο παλια δεν το εκανε
δεν ξερω τι να κανω ειναι σπαστικο
-
Πολύ πιθανό να χρειάζεται στεγανοποίηση της κολώνας του τιμονιού. Το είχα πάθει στο Leon και έκανε αρκετό θόρυβο όταν έστριβε και ήταν χαμηλές οι ταχύτητες.
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
επειδη αυτο που θελω να ρωτησω δεν ταιριαζει αλλου το βαζω εδω περα.οταν στριβω το τιμονι για καποιο λογο τριζει απο μεσα εκει που ειναι η κολονα του τιμονιου.
τι μπορει να ειναι ?? να θελει λαδωμα ?? λογο ζεστης μου φενετε οτι το κανει πιο παλια δεν το εκανε
δεν ξερω τι να κανω ειναι σπαστικο
Να το ελέγξεις γιατί μερικά αμάξια έχουν λαστιχένιους συνδέσμους και μπορεί να έχουν χαλάσει.
-
Μάλλον θέλει λίπανση η κολόνα (σταυρός) του τιμονιού, το έχω κάνει και εγώ
-
Γιατι η REnault δεν μου εχει δωσει ακομα το βιβλιαρακι
του service αν και εχω κανει το 1ο service αν και εχω
σχεδον βριστει μαζι τους γιαυτο το λογο...?
Υπαρχει καποιος σκοπός...?Ευχαριστω
-
Στο Renault που είχαμε αγοράσει στην εταιρεία που εργάζομαι άργησαν πολύ να το στείλουν και μιας και πλησίαζε το πρώτο sevice τηλεφωνήσαμε στην αντιπροσωπεία και πήγαμε και το πήραμε.
-
το κανει μονο οταν κινουμε με πολι λιγα χιλιομετρα πχ οταν ξεπαρκαρο , οταν κανω μανουβρες τοσο λιγα χιλιομετρα.
εβγαλα το πλαστικο που καληπτει την κολωνα αλλα δεν ξερω που να λαδωσω και τι.αλλα και με τι WD 40 κανει ?
-
Στο Renault που είχαμε αγοράσει στην εταιρεία που εργάζομαι άργησαν πολύ να το στείλουν και μιας και πλησίαζε το πρώτο sevice τηλεφωνήσαμε στην αντιπροσωπεία και πήγαμε και το πήραμε.
Εχουν περασει μολις 3,5 χρονια....ποσο να περιμενω ακομη...?
-
Ε αστο θα το πουλησεις οπου να ειναι!
-
...στην αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης amnis έγραψε:
Εχουν περασει μολις 3,5 χρονια....ποσο να περιμενω ακομη...?
Καλά πως κάνεις τα service;
Μάλλον δε τους 'πίεσες' αρκετά. Για δοκίμασε το σύστημα 'καντήλια πριν την καλημέρα' αλλά όχι σε τηλεφωνήτριες κ.λ.π. ζήτα να μιλήσεις σε προϊστάμενο. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ε αστο θα το πουλησεις οπου να ειναι!Χιουμοριστικά το λές αλλά ούτε αυτό δεν θα μπορεί να κάνει.
Εσύ θα αγόραζες με τόση άνεση ένα αυτοκίνητο που δεν έχει βιβλίο συντήρησης; -
Βασικά έπρεπε να τους έχεις πιέσει σοβαρά χρόνια πριν. Για μένα άργησες πια... Αν δεν κάνω λάθος είσαι και εκτός εγγύησης πλέον, οπότε αντε να αποδείξεις ότι ποτέ δε σου έδωσαν το βιβλιαράκι
-
υπαρχει καποιος τροπος ωστε να υπολογισουμε την σωστη αποσταστη καθως και διαμετρο σωληνας ωστε να φτιαξουμε μια αποτελεσματικη εισαγωγη αερα για το αμαξι μας ??
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........