-
οκ
-
Τηλέφωνα δεν έχετε;
Πμ ; -
Τηλέφωνο δεν έχει ο Αντώνης;
-
οκ το εσβησα....για την ταξη των πραγματων
-
Σίγουρα αν κάποιος φταίει είμαι εγώ!. Λέω πάντοτε στους φίλους που τηλεφωνάνε ή στέλνουν ΠΜ, ή στέλνουν mail στον προσωπικό μου λογαριασμό, και είναι πολλοί από ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνον, να προτιμούν της ενότητες, για να γίνονται περισσότεροι κοινωνοί με αυτά που γράφονται.
Είναι και ο αντικειμενικός μου σκοπός, η διαρκής μάθηση, κυρίως όλων των ελλήνων. Γιατί δεν υπάρχει σίγουρα, κανένας άλλος λόγος!.
Μετά από τόσα χρόνια, ποιος δεν γνωρίζει της διεργασίες μου, και που κατοικοεδρεύω!.
Είναι δε χαρά μου, όταν στην συζήτηση εμπλέκονται και γνώστες συνάδελφοι, όπου και τότε το μουγκάνω!.
Α. -
Ξανασυναρμολογηθηκε το βεντιλατερ, (μειον μια βιδα ) μπηκε στη θεση του και εγινε δοκιμη για να δουμε αν αναβει. Τρομαξα λιγο γιατι αργει πολυ, εβαλα air condition αναψε αυτοματα, το ξανακλεισα, καποια στιγμη πηρε και δουλεψε μονο του, το πολυ ενα λεπτο, εκλεισε παλι μονο του. Νομιζω ολα καλα. Αυριο θα δω για το τι υπαρχει διαθεσιμο στην αγορα. Η εμπειρια ηταν σημαντικη για μενα
(και σημαντικη η προσπαθεια να βγει η μουτζούρα από τα νυχια επισης) -
βουρτσακι και σαπουνι!!!!.....
-
Εγιναν τηλεφωνηματα το πρωι για βεντιλατερ κομπλέ.
Γνησιο σε αντιπροσωπεια: 146€
'Γνησιο' χωρις κουτι Hyundai απο εμπορο: 100€
Ημιτασιόν: 35€ ειχε τον κωδικο του γνησιου πανω, να ξερεις τι παιρνεις. Made in Korea.Αγοραστηκε το 35€, τοποθετηθηκε, εγινε τεστ, ανοιγει κλεινει μονο του.
Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, χρωστω ιδιαιτερη μνεια στον Alxkns, για την κατευθυνση που εδωσε για εμπορο.
-
Παρακαλώ! Κυριλέ είσαι, μια χαρά σου βγήκε!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Παρακαλώ! Κυριλέ είσαι, μια χαρά σου βγήκε!Sent from my Neo V using Tapatalk
την υπογραφη μου τη βλεπεις?
-
Όσο βλέπεις sent from my neo v using tapatalk.....όχι!
Γιατι? Τι λέει?
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Όσο βλέπεις sent from my neo v using tapatalk.....όχι!Γιατι? Τι λέει?
Τιποτα βρε συ απλα θυμηθηκα την προηγουμενη συζητηση λιγο πιο πανω, ειχε πλακα: Τι μοντελο, δες την υπογραφη μου κλπ, ηταν ουρεαλ.!!!
-
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις για:
το ποσο αμεσα και ΓΙΑΤΙ (αν δε βαριεστε) πρεπει να αλλαξω την σπασμενη (το λαστιχο) εμπρος βαση κινητηρα στο Χιουνται.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις για:το ποσο αμεσα και ΓΙΑΤΙ (αν δε βαριεστε) πρεπει να αλλαξω την σπασμενη (το λαστιχο) εμπρος βαση κινητηρα στο Χιουνται.
χτες, οταν εχει φθορα η μια βαση οι υπολοιπες αναλαμβανουν το εργο της, οπωτε θα χαλασουν γρηγορα.
-
Το ένα είναι αυτό!. Το τι θα χαλάσει από αυτό, είναι άλλο θέμα…….
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.για ριξε
μια ειδα εγω σπασμενη, τις αλλες δεν μπορω να τις δω. Κατα καιρους σπανε παντως, εχω αλλαξει 3-4 φορες.ΥΓ ειναι τα πολλα αλογα
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Α.για ριξε
μια ειδα εγω σπασμενη, τις αλλες δεν μπορω να τις δω. Κατα καιρους σπανε παντως, εχω αλλαξει 3-4 φορες.ΥΓ ειναι τα πολλα αλογα
Μια πρώτη με χειρόφρενο, της δείχνει αμέσως!.
Γλιτώνεις εξατμίσεις, ψυγεία, πεντάλ, συνεμπλόκ. Δεν είναι πολλά τα άλογα……. μα είναι καθαρόαιμα!!!!!.......
Καλό Πάσχα φίλε!.
Α. -
Θα σου πώ εγώ τί δεν έκανα στη θέση σου
Πριν 100.000 χλμ μου είπαν ότι οι 2 βάσεις είναι οφ και οι άλλες 2 έχουν ήδη αρχίσει τα μπόσικα.
Κόστος 400€Ε, συνεχίζω με τις ίδιες βάσεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θα σου πώ εγώ τί δεν έκανα στη θέση σου
Πριν 100.000 χλμ μου είπαν ότι οι 2 βάσεις είναι οφ και οι άλλες 2 έχουν ήδη αρχίσει τα μπόσικα.
Κόστος 400€Ε, συνεχίζω με τις ίδιες βάσεις
45€ κανει η βαση, γνησια. το θεμα αλλο ειναι οτι δεν παιζουν 45 τωρα, γιατι ακουω και την αντιλα καυσιμου καπως, ολα μαζι ερχονται...
-
Μια χαρά μπορεί να περιμένει προς το παρόν, ειδικά αν δεν τον πολυκινείς
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........