-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω δεί ανάλογη δουλεία σε Αμερικάνικο S4 ή RS4 δε θυμάμαι. Αυτός είχε βάλει και δοχείο αναθυμιάσεων στο τέλος. Παρόλα αυτά τα μοτέρ αυτά έχουν ιδιαίτερα περίπλοκο σύστημα φιλτραρίσματος του λαδιού το οποίο όμως μάλλον δεν ειναι αρκετό.Ούτε με το catch-can γίνεται δουλειά τελικά γιατί το πρόβλημα δεν είναι στις αναθυμιάσεις μόνο.
-
Παιδια να ρωτησω που μπορω να βρω καποιο Workshop manual για το ibiza μου (mk4 1.2 12V 64ps)? Μονο απο το ιντερνετ αν βρεις στην τυχη η γινεται να σου δωσει πχ και η αντιπροσωπεια μετα απο αιτηση? Γνωριζει κανεις? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
-
ειχα ξεχασει το λαμπακι της καμπινας για 3 μερες ανοιχτο και σημερα που πηγα στο αμαξι το αμαξι ηταν παντελως νεκρο,δεν παιρνει μπρος με τιποτα,ουτε οι υαλοκαθαριστηρες δεν γυρνανε και τα φωτα μπροστα αναβουν ισα ισα..ειναι μπαταρια? για peugeot 106 μιλαω
-
E ναι...είναι πολύ τρεις μέρες, ακόμα και για μπλαφονιέρα.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
E ναι...είναι πολύ τρεις μέρες, ακόμα και για μπλαφονιέρα.δλδ να υποθεσω να ξαανφορτισει δεν γινεται?πανω αγορα και εγκατασταση μπαταριας τι κοστος εχει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω δεί ανάλογη δουλεία σε Αμερικάνικο S4 ή RS4 δε θυμάμαι. Αυτός είχε βάλει και δοχείο αναθυμιάσεων στο τέλος. Παρόλα αυτά τα μοτέρ αυτά έχουν ιδιαίτερα περίπλοκο σύστημα φιλτραρίσματος του λαδιού το οποίο όμως μάλλον δεν ειναι αρκετό.
Ούτε με το catch-can γίνεται δουλειά τελικά γιατί το πρόβλημα δεν είναι στις αναθυμιάσεις μόνο.
Τι άλλο ακόμα φταίει, μην μας κρατάς σε αγωνία.
Επίσης στα diesel υπάρχει το ιδιο πρόβλημα στις βαλβίδες;
-
Που μπορω να βρω τις προδιαγραφές λαδιου από yaris 2008 D4D σε ACEA ή ΑΡΙ ?
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Έχω δεί ανάλογη δουλεία σε Αμερικάνικο S4 ή RS4 δε θυμάμαι. Αυτός είχε βάλει και δοχείο αναθυμιάσεων στο τέλος. Παρόλα αυτά τα μοτέρ αυτά έχουν ιδιαίτερα περίπλοκο σύστημα φιλτραρίσματος του λαδιού το οποίο όμως μάλλον δεν ειναι αρκετό.
Ούτε με το catch-can γίνεται δουλειά τελικά γιατί το πρόβλημα δεν είναι στις αναθυμιάσεις μόνο.
Τι άλλο ακόμα φταίει, μην μας κρατάς σε αγωνία.
Επίσης στα diesel υπάρχει το ιδιο πρόβλημα στις βαλβίδες;
EGR, αναθυμιάσεις, οδηγοί βαλβίδων, όλα μαζί κάνουν αυτό το βρωμερό κοκτέιλ.
-
Ο χρήστης kostaras88 έγραψε:
δλδ να υποθεσω να ξαανφορτισει δεν γινεται?πανω αγορα και εγκατασταση μπαταριας τι κοστος εχει?
Φυσικά και θα την ξαναφορτίσεις και αν δεν είναι παλιά ή παιγμένη θα σε εξυπηρετήσει κανονικά.
Τη φορτίζεις είτε κάνοντας μεγάλη βόλτα αφού πάρεις μπρος με καλώδια είτε, καλύτερα, σε φορτιστή για πολλές ώρες. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
δλδ να υποθεσω να ξαανφορτισει δεν γινεται?πανω αγορα και εγκατασταση μπαταριας τι κοστος εχει?
Φυσικά και θα την ξαναφορτίσεις και αν δεν είναι παλιά ή παιγμένη θα σε εξυπηρετήσει κανονικά.
Τη φορτίζεις είτε κάνοντας μεγάλη βόλτα αφού πάρεις μπρος με καλώδια είτε, καλύτερα, σε φορτιστή για πολλές ώρες.
+100 A.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τη φορτίζεις είτε κάνοντας μεγάλη βόλτα αφού πάρεις μπρος με καλώδια είτε, καλύτερα, σε φορτιστή για πολλές ώρες.
+100 A.
ειχε αλλαχτει τον Νοεμβριο του 2011 η μπαταρια,δεν εχω καποια εγγυηση ομως καθως το πηρα μεταχειρισμενο το αυτοκινητο τον απριλιο του 2012.το αυτοκινητο ειναι κατω απο το σπιτι μου και σκεφτομαι να παρω για οδικη βοηθεια για να παρει μπρος..οποτε το κανω μια μεγαλη βολτα και θα φορτισει η μπαταρια κανονικα χωρις να χρειαστει να την αλλαξω?
-
Με την μεγάλη βόλτα, αν είναι ακόμα ακμαία θα πάρει λίγο τα πάνω της, αλλά για να την έχεις φορτισμένη όπως πρέπει, πρέπει να την βάλεις σε φορτιστή...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Με την μεγάλη βόλτα, αν είναι ακόμα ακμαία θα πάρει λίγο τα πάνω της, αλλά για να την έχεις φορτισμένη όπως πρέπει, πρέπει να την βάλεις σε φορτιστή...να παω σε ηλεκτρολογειο αυτοκινητων για φορτιστη?
-
Με την μεγάλη βόλτα, αν είναι ακόμα ακμαία θα πάρει λίγο τα πάνω της, αλλά για να την έχεις φορτισμένη όπως πρέπει, πρέπει να την βάλεις σε φορτιστή...
να παω σε ηλεκτρολογειο αυτοκινητων για φορτιστη?
Ναι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι.
κοστολογικα μηπως ξερει καποιος αν με συμφερει να το παω σε ηλεκτρολογειο?
-
Ναι.
Η αλλη εναλλακτικη που εχεις ποια ειναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι.
Η αλλη εναλλακτικη που εχεις ποια ειναι;
να μπει καινουργια.μπορει να φαινονται χαζες ερωτησεις αλλα δεν ξερω για αυτο ρωταω.ευχαριστω για τις απαντησεις παντως
-
Εγω παντως θα την φορτιζα καθως ειπες οτι ειναι μονο ενος χρονου μπαταρια.Αν πια δεν 'κραταει' τοτε την αλλαζεις.Ο ηλεκτρολογος που θα την φορτισει εχει οργανα για να την μετρησει να φορτιστηκε σωστα.
-
Μπαταρία σχετικά καινούργια, που ξεφορτίστηκε τελείως από ξεχασμένο φως και ξαναφορτίστηκε άμεσα δεν θα έχει πρόβλημα. Έχω φορτίσει τουλάχιστον 4 τέτοιες περιπτώσεις και έγιναν όλες 'καινούργιες'. Όμως μιλάμε για φόρτιση καλή, 10+ ώρες σε φορτιστή, όχι με βόλτες και τέτοια. Αφού είσαι διατεθειμένος να δώσεις λεφτά για μπαταρία, εγώ θα σου πρότεινα να δώσεις τα μισά για να αγοράσεις ένα φορτιστή. Και σωστή δουλειά θα κάνεις, και θα σου μείνει και για μελλοντική χρήση.
-
Σωστά...
Και δεν πρόλαβες τον φορτιστή που είχαν τα lidl πριν 2-3 εβδομάδες με 20€, ο οποίος είναι πολύ καλός και φορτίζει αργά...
Στείλε τους ένα μέιλ μήπως και υπάρχει στοκ σε κάποιο κατάστημα...εμένα μου είχαν βρει προϊόν με αυτόν τον τρόπο..
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........