-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Καλημερα,
το Σαββατο που μας περασε ταξιδεψα στη Καλαματα και ξαναεκανε τον κραδασμο. Σταματησα στην ΑΟ να δω τι συμβαινει, οι ποδιες στην θεση τους , τα λαστιχα μια χαρα, δεν υπηρχε κατι που να εξεχει απο κατω.Εσβησα και ξανα εβαλα μπροστα, ξεκινησα και δεν το ξαναεκανε μεχρι την Καλαματα.
Στο ταξιδι πηγαινα με 110-140χαω και ολα μια χαρα.Εχει κανεις καμια ιδεα, η να το βαψω μπλε και ........
Τελικα στο συνεργειο σημερα, αυτο που εφταιγε ηταν η σιαγωνα του χειροφρενου.
Το αυτοκινητο θελει 6-8 κλικ και ηταν ρυθμισμενο στα 3.Μαγκωνε και τρανταζε ολο το αμαξι
Μου ειπε ο μαστορας οτι ειμαι τυχερος που δεν αποκοληθηκε η παστα.
Ο ανθρωπος ελενξε ολο το μπροστινο και ολα ειναι μια χαρα. Ζητησε 10€ για οτι εκανε, μεταξυ των οποιων πηγε το πρωι να παρει το αμαξι απο το σπιτι και σε λιγο θα το παραλαβει η συζυγος.Τελος καλο, ολα καλα.
Να ευχαριστησω οσους βοηθησαν και ιδιαιτερα τον umaga για το συνεργειο που προτεινε. -
Μια χαρούλα
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Καλημερα,
το Σαββατο που μας περασε ταξιδεψα στη Καλαματα και ξαναεκανε τον κραδασμο. Σταματησα στην ΑΟ να δω τι συμβαινει, οι ποδιες στην θεση τους , τα λαστιχα μια χαρα, δεν υπηρχε κατι που να εξεχει απο κατω.Εσβησα και ξανα εβαλα μπροστα, ξεκινησα και δεν το ξαναεκανε μεχρι την Καλαματα.
Στο ταξιδι πηγαινα με 110-140χαω και ολα μια χαρα.Εχει κανεις καμια ιδεα, η να το βαψω μπλε και ........
Τελικα στο συνεργειο σημερα, αυτο που εφταιγε ηταν η σιαγωνα του χειροφρενου.
Το αυτοκινητο θελει 6-8 κλικ και ηταν ρυθμισμενο στα 3.Μαγκωνε και τρανταζε ολο το αμαξι
Μου ειπε ο μαστορας οτι ειμαι τυχερος που δεν αποκοληθηκε η παστα.
Ο ανθρωπος ελενξε ολο το μπροστινο και ολα ειναι μια χαρα. Ζητησε 10€ για οτι εκανε, μεταξυ των οποιων πηγε το πρωι να παρει το αμαξι απο το σπιτι και σε λιγο θα το παραλαβει η συζυγος.Τελος καλο, ολα καλα.
Να ευχαριστησω οσους βοηθησαν και ιδιαιτερα τον umaga για το συνεργειο που προτεινε.10 ευρω?
ειχες παει παρεα με καμια γκομενα με μεγαλα βυζια? -
ειναι καλο συνεργειο
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ειναι καλο συνεργειο*****************************************************8
Με το που περνάμε το ποτάμι στον παράδρομο?. (δίπλα στο ποτάμι).
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ειναι καλο συνεργειο*****************************************************8
Με το που περνάμε το ποτάμι στον παράδρομο?. (δίπλα στο ποτάμι).
Α.nope
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Πώς γίνετε να ξεφορτωθούμε τη σκουριά που έχει πιάσει ο κινητήρας ύστερα από πλύσιμο σε βενζινάδικο?
Και μια δεύτερη ερώτηση:Αν βάλουμε μπροστά το αυτοκίνητο ενώ έχουμε 1η,υπάρχει φθορά σε δίσκο ή δεν ξέρω γω τι άλλο?- σε ποιο σημειο σκουριασε;
2)δεν παθαινει τιποτα
- σε ποιο σημειο σκουριασε;
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Πώς γίνετε να ξεφορτωθούμε τη σκουριά που έχει πιάσει ο κινητήρας ύστερα από πλύσιμο σε βενζινάδικο?
Και μια δεύτερη ερώτηση:Αν βάλουμε μπροστά το αυτοκίνητο ενώ έχουμε 1η,υπάρχει φθορά σε δίσκο ή δεν ξέρω γω τι άλλο?Που επιασε σκουρια;
Φανταζομαι εννοεις με πατημενο τον συμπλεκτη.Τοτε δεν εχει φθορα κατι.Ακομα και να μην εχεις ταχυτητα καλο ειναι να πατας συμπλεκτη ωστε η μιζα να μην επιβαρυνεται και με το 'βαρος' του σασμαν.
-
Ενα πανακι με πετρελαιο ή WD40 και θα φυγει η σκουρια.Υπαρχει περιπτωση να εχουν πειραχτει οι βιδες απο πχ μηχανικο;
-
Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ, αν υπάρχει κάτι καλύτερο μοντς βοηθάτε
όπως είχα αναφέρει με κοπάνησε ένας ολλανδός στην πόρτα.
έλεγα να μην το φτιάξω, αλλά πρόσεξα σήμερα ότι έχει σπάσει το χρώμα, οποτε αν το αφήσω θα έχω θέματα με τη σκουριά (βασικά με τσαντίζει να το βλέπω )
πήγα σε ένα συνεργείο σήμερα και μου είπαν 50-80 € χωρίς φπα , αναλογα με το πόση ώρα θα πάρει.
Είναι λογική τιμή? (προφανώς όχι βάψιμο, απλά τοπικά θα επιδιορθώσει το σκάσιμο και απλά θα κοπανήσει την πόρτα να επανέλθει)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ, αν υπάρχει κάτι καλύτερο μοντς βοηθάτεόπως είχα αναφέρει με κοπάνησε ένας ολλανδός στην πόρτα.
έλεγα να μην το φτιάξω, αλλά πρόσεξα σήμερα ότι έχει σπάσει το χρώμα, οποτε αν το αφήσω θα έχω θέματα με τη σκουριά (βασικά με τσαντίζει να το βλέπω )
πήγα σε ένα συνεργείο σήμερα και μου είπαν 50-80 € χωρίς φπα , αναλογα με το πόση ώρα θα πάρει.
Είναι λογική τιμή? (προφανώς όχι βάψιμο, απλά τοπικά θα επιδιορθώσει το σκάσιμο και απλά θα κοπανήσει την πόρτα να επανέλθει)
Να λύσεις επένδυση πόρτας και να το χτυπήσεις εσύ από μέσα σιγά-σιγά? (όχι με το χέρι και όχι μόνο με ένα σφυρί, αλλά μαζί με κάποια τάβλα -ας πούμε- για να κατανέμεις την πίεση του σφυριού σε όλο το βαθούλωμα της πόρτας)
ΥΓ: τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα στο παλιό μου αμάξι και ήταν σε αντίστοιχη φάση με το δικό σου και στο τέλος δεν φαινόταν τίποτα.
-
μάλλον αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω, λες και θα χάσω τπτ
Δουλειά για το καλοκαίρι στην λευκάδα, γιατί εδώ ΒΡΕΧΕΙ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ, αν υπάρχει κάτι καλύτερο μοντς βοηθάτεόπως είχα αναφέρει με κοπάνησε ένας ολλανδός στην πόρτα.
Στην Ελλάδα θα πλήρωνες τα μισά. Να βρεις να στο επιδιορθώσουν με μέθοδο τύπου PDR.
Δεν λύνουν επένδυση και δεν χτυπάνε την πόρτα. Μόνον με λαβίδες πιέζουν την λαμαρίνα για να επανέλθει.Εναλλακτικά, δοκίμασε την τεχνική με το πιστολάκι μαλλιών και το καθαριστικό CO2 για το πληκτρολόγιο:
Youtube Video -
Μπορείς να το κάνεις και με 2 άλλους τρόπους και να γλιτώσεις και τα λυσίματα , ό ένας είναι με βεντούζα απέξω και ο άλλος είναι με θέρμανση με πιστολάκι και άμεση ψύξη με ένα αεροζόλ ψυκτικό. Και για τα 2 υπάρχουν βιντεάκια στο διαδίκτυο....
-
Αυτό με το πιστολάκι είναι για πλαστικό ρε παίδες
-
Είναι και για λαμαρίνες, με το θερμικό σοκ επανέρχεται στην αρχική της μορφή, στη θεωρία τουλάχιστον.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Εσύ εννοείς το θερμοπίστολο για να επαναφέρει παραμορφώσεις στα πλαστικά. Αυτό που λέμε εμεις ειναι ελαφριά θερμανση με πιστολάκι για τα μαλιά στο εν λόγω μεταλικό βουλαγμια και αμεση χοντρή ψύξη με CO2 στο ίδιο σημείο ώστε το μέταλλο να επανέλθει...... Τσέκαρε youtube λέμε...
-
Μωρέ τσέκαρα, και δε φαίνεται να δουλεύει
εκτός αν το πιστολάκι είναι γτπ και θέλει θερμοπίστολο, πράγμα που διαθέτω
-
για ελατηρια πιστονιων,
mahle ή goetze? -
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
για ελατηρια πιστονιων,
mahle ή goetze?Μahle
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........