-
Σε Skoda Fabia του 2004, γνωρίζουμε που είναι το φίλτρο καμπίνας;
-
Πιθανόν πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Σε Skoda Fabia του 2004, γνωρίζουμε που είναι το φίλτρο καμπίνας;https://www.mann-hummel.com/mf_prodkata ... tbwvyz.pdf
Για οδηγιες κλπ (ελπιζω οτι βρηκα το σωστο μοντελο ,αν οχι τοτε ψαξτο στο https://www.mann-hummel.com/mf_prodkata ... 01_fzart=1 )
-
Ευχαριστώ Βασίλη
-
Να ρωτησω κατι.Επειδη εχω δει πολλους καγκουρες που το εχουν κανει αυτο το συγκεκριμενο σηκωμα στο καπο σε τι επωφελει???
-
Έχει βάλει αποστάτες στους μεντεσέδες για να μην βρίσκει η τουρμπίνα στο καπό.
-
+1
Κάτι δεν χωράει.Το άνοιξε γιατί υπερθερμαίνεται.
Στράβωσαν οι μεντεσέδες και δεν τους άλλαξε.
Του αρέσει να ακούει την φασαρία από το χώρο του κινητήρα.
-
Α μονο οταν δε χωραει κατι μεσα στον χωρο του κινητηρα το κινητηρα το κανουν αυτο.ΟΚ thanks!
-
Περισσότερο για καλύτερο αερισμό το κάνουν.
Πόσο ψηλά να φτάνει το μανιτάρι.
Στα κορόλα το μοτέρ από το gt βάζουν.Θα χωράει σε στάρλετ και όχι σε κορόλα; -
Γίνεται σε πολλά αυτοκίνητα και ναι, είναι αποστάτες για αν σηκωθεί το καπό για καλύτερη απαγωγή ζεστού αέρα απο τη μηχανή. Στην Αγγλία έχει βρωμίσει ο τόπος απο αυτοκίνητα με αυτή τη μόντα.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Οδήγησα προχτές αυτοκίνητο φίλου και παρατήρησα πως με τέρμα γκάζι,μόλις έπιανε τα 80?( ) έφευγε προς τα δεξιά και μάλιστα αρκετά απότομα? Τί μπορεί να φταίει?Σχεση στο κιβωτιο δοκιμασες να αλλαξεις;
-
Οδήγησα προχτές αυτοκίνητο φίλου και παρατήρησα πως με τέρμα γκάζι,μόλις έπιανε τα 80?( ) έφευγε προς τα δεξιά και μάλιστα αρκετά απότομα? Τί μπορεί να φταίει?τα πάντα...
περιέγραψε την κατάσταση
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να ρωτησω κατι.Επειδη εχω δει πολλους καγκουρες που το εχουν κανει αυτο το συγκεκριμενο σηκωμα στο καπο σε τι επωφελει???γίνεται και σε focus mk1...
-
Οδήγησα προχτές αυτοκίνητο φίλου και παρατήρησα πως με τέρμα γκάζι,μόλις έπιανε τα 80?( ) έφευγε προς τα δεξιά και μάλιστα αρκετά απότομα? Τί μπορεί να φταίει?
Σχεση στο κιβωτιο δοκιμασες να αλλαξεις;
Όχι ρε συ,δεν έφταιγε αυτό ,μάλιστα οι στροφές νομίζω ήταν κάπου μεταξύ 3-4κ
αν ο κινητηρας δεν ρεταρει,με ενα καινουριο maf θα πηγαινει
-
ο maf τί σχέση έχει με το ότι το αυτοκίνητο φεύγει ξαφνικά και απότομα δεξιά?Αυτο ειναι απο την ωμη δυναμη.
-
Τι αμάξι είναι;
Αν είναι Γαλλικό, τότε έχει χαλάσει το πίσω πιτσιλιστήρι και μπερδεύει την υποβοήθηση λόγω μούλτιπλεξ. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις λάστιχο, ίσως φτιάξει.
Αν είναι Ιταλικό και δη Fiat, έχει χαλάσει κάτι, δεν ξέρουμε τι. Μην αγχώνεσαι, σε μερικές μέρες θα αυτοεπισκευαστεί μόνο του.
Αν ειναι Ιταλικό και Alfa, τότε είναι η ψυχή και δικαιολογείται απόλυτα. Την στιγμή που πιάνεις τα 80, το αυτοκίνητο θέλει να κάνει μπούκα και να γλύψει το άπεξ. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό, είναι τα χούγια που **μόνο **αν είσαι alfisti μπορείς να κατανοήσεις.
Αν είναι Γιαπωνέζικο, το πιο πιθανό είναι να κάνεις εσύ κάτι λάθος. Αποκλείεται Ιάπωνας να έχει πρόβλημα, σκυλιά μαύρα είναι.
Αν είναι Γερμανικό, δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί ρέπει προς τα δεξιά. Javol?
-
οππ misunderstanding καταλαβα οτι το αυτοκινητο δεν πηγαινε πανω απο 80χλμ
οκ ας σοβαρευτουμε
αυτο μπορει να οφειλεται σε πολλα απο ευθυγραμμιση,στραβη ζαντα....φθαρμενο μπαλακι/σινεμπλοκ -
Πόλο.
Ένας μηχανικός με ένα λεβιέ θα δει τι έχει τζόγο στο αμάξι και κοντεύει να φύγει.
-
To Polo 6n δε νομίζω πως μπορεί να θεωρηθεί αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Να ρωτησω κατι.Επειδη εχω δει πολλους καγκουρες που το εχουν κανει αυτο το συγκεκριμενο σηκωμα στο καπο σε τι επωφελει???
γίνεται και σε focus mk1...
Θα το δω πρωτα σε ενα ΜΙΤΟ που το εχει κανει ενα φιλαρακι και αν μ'αρεσει θα το κανω κι εγω...
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........