-
Το G12 συνήθως, για να μην πώ πάντα, είναι έτοιμο. Και πάλι.... 1λίτρο
-
Μπορεί να θέλει λίγο ακόμα για να γεμίσει...
Εγώ θα έπαιρνα 3 λίτρα G12 κι ένα 4λιτρο απιονισμένο νερό.
-
ευχαριστω για τισ απαντησεις
-
Νόμιζα διαβάζοντας της λέξι «υγρά» ότι ρωτούσε για υγρά φρένων. Δεν ρώτησε για ψυκτικό!.
6 με 7 λίτρα.
Πέσατε να με φάτε!!!!!!...... επειδή δεν διάβασα το g12….. σβουρίζει στο μυαλό μου το G7 & G20…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Νόμιζα διαβάζοντας της λέξι «υγρά» ότι ρωτούσε για υγρά φρένων. Δεν ρώτησε για ψυκτικό!.
6 με 7 λίτρα.
Πέσατε να με φάτε!!!!!!...... επειδή δεν διάβασα το g12….. σβουρίζει στο μυαλό μου το G7 & G20…..
Α.Τι είναι το G7 και το G20?
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
6 με 7 λίτρα.
Αυτοί που μας δανείζουν με τοκογλυφικό τόκο, και που για τους εξοφλήσουμε, πρέπει η εμείς να βγάλουμε τα χρήματα από το εσωτερικό, η να μας ξαναδανείσουν οι ίδιοι…. Εξ ου και ο λόγος της διατεταγμένης υπηρεσίας και αποστολής του ΓΑΠ. Με την υπογραφή του, ότι είχε καταφέρει ο Κωστάκης με κίνα και Ρωσία, πηρέ αναστολή.
Πιστέψετε αναστολή…..
Δεν πιστεύω ότι είμαι of topic, διότι αυτά που έγραψα, ανήκουν στην οικονομοΤΕΧΝΙΚΕΣ απορίες!!!!!..... και επιβεβλημένες ενημερώσεις προς τους ανυποψίαστους….
Φιλικά
Α. -
6 με 7 λίτρα.
Αυτοί που μας δανείζουν με τοκογλυφικό τόκο, και που για τους εξοφλήσουμε, πρέπει η εμείς να βγάλουμε τα χρήματα από το εσωτερικό, η να μας ξαναδανείσουν οι ίδιοι…. Εξ ου και ο λόγος της διατεταγμένης υπηρεσίας και αποστολής του ΓΑΠ. Με την υπογραφή του, ότι είχε καταφέρει ο Κωστάκης με κίνα και Ρωσία, πηρέ αναστολή.
Πιστέψετε αναστολή…..
Δεν πιστεύω ότι είμαι of topic, διότι αυτά που έγραψα, ανήκουν στην οικονομοΤΕΧΝΙΚΕΣ απορίες!!!!!..... και επιβεβλημένες ενημερώσεις προς τους ανυποψίαστους….
Φιλικά
Α.Τελείως αλλά δεν μπορώ να το σβήσω ούτε καν να σου κάνω παρατήρηση Μου φτιάξες την μέρα με τον συνειρμό σου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το G12 συνήθως, για να μην πώ πάντα, είναι έτοιμο. Και πάλι.... 1λίτροΤόσο παίρνει το δοχείο διαστολής
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το G12 συνήθως, για να μην πώ πάντα, είναι έτοιμο. Και πάλι.... 1λίτρο
Τόσο παίρνει το δοχείο διαστολής
Δεν πρεπει να αλλαχει ολο ή κανω λαθος;
Sent from my MB525 using Sarko power
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τόσο παίρνει το δοχείο διαστολής
Δεν πρεπει να αλλαχει ολο ή κανω λαθος;
Sent from my MB525 using Sarko power
Πλάκα κάνει ο G60.
Και βέβαια πρέπει να αλλαχθεί όλο , + εξαερώσεις κλπ, θα χρειαστούν 5-6 λίτρα για το Ibiza 1,4. -
θελω να ρωτησω οσον αφορα τα αγωνιστικα δυναμο...εχουν σημαντικο οφελως στο στροφαρισμα εαν μπουν σε ενα μοτερ ναι μεν βελτιωμενο αλλα δρομισιο ??
υπερ και κατα ?
ενα 100αρι δυναμο με τι μπορεις να το αλλαξεις ?
και τι γινετε με μπαταρια και γενικα ρευματα ?Τελος πως γινετε η επιλογη ενος τετοιου δυναμο, με ποια κριτηρια, πως ξερω ποιο μου κανει ?
-
αστο οπως ειναι δεν θα δεις καποια διαφορα,απο οτι καταλαβα μιλας για τον ατμοσφαιρικο 1.8 με τα 136 αλογα, ειναι το τελευταιο που θα αλλαξεις παρα μονo οταν χαλασει με καποιο aftermarket bosch,valeo.hellas,klarius
-
δεν εχουν μεινει και πολλα ακομα να αλλαξω...το κοστος γενικα με τη βελτιωση που θα δω στο στροφαρισμα ειναι σημαντικο ?
-
γεια σας,η ερωτηση αφορα τα ibiza 1.4 που εχουν το γνωστο προβλημα με τη καταναλωση λαδιου,επειδη το 10w40 και το 5w40(motul 8100) το πινει και αυτο σαν νερο υπαρχει κατι αλλο για δοκιμη που να περιοριζει εστω και λιγο τη καταναλωση?
διαβασα για το mobil 0w40 και δε ξερω αν ισχυει...
τα φωτα σας... -
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
δεν εχουν μεινει και πολλα ακομα να αλλαξω...το κοστος γενικα με τη βελτιωση που θα δω στο στροφαρισμα ειναι σημαντικο ?
Στα αγωνιστικά βάζουμε ένα μικρό αλτερνατόρ, μονον για το σύστημα υψηλής τάσης. Και με μικρότερη μπαταριά.
Μα σε ένα ΙΧ με κλιματιστικό και πολλές άλλες λειτουργίες μην το πειράξεις.
Α -
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
γεια σας,η ερωτηση αφορα τα ibiza 1.4 που εχουν το γνωστο προβλημα με τη καταναλωση λαδιου,επειδη το 10w40 και το 5w40(motul 8100) το πινει και αυτο σαν νερο υπαρχει κατι αλλο για δοκιμη που να περιοριζει εστω και λιγο τη καταναλωση?
τα φωτα σας...
Εάν δεν κάψει λάδια το συγκεκριμένο μοτέρ, το χάνεις…
Μα δεν μας λες πόσα καίει?.
Α. -
τα φωτα σας...
Α.1l/1000xlm
-
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
τα φωτα σας...
Α.1l/1000xlm
Συμφωνα με την λογικη του Αντωνη πολλα χρονια θα ζησει!!!
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........