-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καταλυτης;
Δεν κολάει, διότι όταν χαλάσει δεν ζεσταίνετε.
Δεν είμαι παράξενος που θέλω μάρκα μοντέλο χρονολογία και κυβικά.
Αλλιώς δεν ‘παίζουν’ τα στατιστικά μου στοιχεία, και όχι μόνον τα δικά μου. Δεν περνώ την ώρα μου εδώ μέσα, θέλω να βοηθήσω. -
Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο?
-
Nομίζω έχει υπεραναλυθεί σε σχετικό τόπικ.
-
Δεν χρειάζεται στον κινητήρα γιατί δεν δουλεύει σε τέτοιες συνθήκες.
Υπάρχουν λάδια που περιέχουν παρόμοιο πρόσθετο και τα πάνε πολύ καλά στο συγκεκριμένο τεστ.
Τα λάδια από τις μεγάλες μάρκες δεν έχουν παρόμοια πρόσθετα. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Nομίζω έχει υπεραναλυθεί σε σχετικό τόπικ.Sorry δεν βρηκα κατι.
Thnx leonp
-
Hey Geo
viewtopic.php?f=6&t=33528&hilit=motorkote -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Nομίζω έχει υπεραναλυθεί σε σχετικό τόπικ.
Sorry δεν βρηκα κατι.
Είναι τέλειο, το βάζω σε όλα τα αγωνιστικά μου, και στα ΙΧ σε λάδια και βαλβολήνες. Να χρησιμοποιήσεις την δοσολογία που γραφεί στο χαρτί.
Το βάζω 10 χρόνια και έχω μηδενικές φθορές.
Τα βελτιωτικά που εμπεριέχονται στα λάδια και της βαλβολήνες δεν είναι ελέγξιμα, με αυτό είσαι σίγουρος.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Εγώ πάντως λέω πως δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε ανούσια έξοδα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως λέω πως δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε ανούσια έξοδα.
Για τα ανούσια συμφωνώ, μα πίστεψε με, και τι είναι ακριβό, είναι σημαντικά καλό. Σπασμένο καρτερ σε αγώνα, τέλειωσε την ιδική, βάλαμε άλλο καρτερ στο SP και τέλειωσε των αγώνα. Λύσαμε την μηχανή για ελέγχω στο συνεργείο, και αλλάξαμε προληπτικά μόνον μέταλλα. Φτιάχνει απίθανο λιπαντικό φιλμ.******************************************
-
Μου το εδωσε ενας φιλος.Ενα μπουκαλακι των 250 ml. 45 eur εμαθα οτι κανει
Και σκεφτομουν να το δοκιμασω.Δεν πιστευω σε αυξησεις ιπποδυναμης κλπ. Απλα λιγο παραπανω προστασια.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μου το εδωσε ενας φιλος.Ενα μπουκαλακι των 250 ml. 45 eur εμαθα οτι κανειΚαι σκεφτομουν να το δοκιμασω.Δεν πιστευω σε αυξησεις ιπποδυναμης κλπ. Απλα λιγο παραπανω προστασια.
Κάνει 50% κάτω…..
Δεν μίλησε κανένας για «ιπποδύναμη». Λιπαντικό είναι.
Τεράστια εξτρά προστασία από της τριβές.
Μιλώ πάντα για το σκέτο, και όχι με αναμίξει σε λάδι που έχει η εν λόγο εταιρία…. -
Μου αναψε το λαμπακι της μπαταριας για 2-3 δευτερολεπτα σε αρκετα ψηλες στροφες μεχρι που αλλαξα ταχυτητα. Ο αυτοματος ειναι καινουριος. Τι λετε να εγινε?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μου το εδωσε ενας φιλος.Ενα μπουκαλακι των 250 ml. 45 eur εμαθα οτι κανει
Και σκεφτομουν να το δοκιμασω.Δεν πιστευω σε αυξησεις ιπποδυναμης κλπ. Απλα λιγο παραπανω προστασια.
Κάνει 50% κάτω…..
Δεν μίλησε κανένας για «ιπποδύναμη». Λιπαντικό είναι.
Τεράστια εξτρά προστασία από της τριβές.
Μιλώ πάντα για το σκέτο, και όχι με αναμίξει σε λάδι που έχει η εν λόγο εταιρία….Εγω μιλαω για αυτο Αντωνη
http://www.superdynamic.gr/index.php?ac ... oductId=10
Αντιτριβικό προϊόν για κινητήρες. Μειώνει τριβές, κατανάλωση, φθορά, αυξάνει ιπποδύναμη, ζωή του κινητήρα. Κατάλληλο για κάθε εφαρμογή τριβής σε καινούργιους και παλιούς κινητήρες. Συνεργάζεται με όλα τα λιπαντικά και τις βαλβολίνες. Απαιτούμενη ποσότητα 50 ml / 1 L λαδιού ή βαλβολίνης. Μία φορά κάθε 80.000χλμ. ή 2.500 ώρες λειτουργίας. Δεν περιέχει teflon, γραφίτη και μόλυβδο.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μου αναψε το λαμπακι της μπαταριας για 2-3 δευτερολεπτα σε αρκετα ψηλες στροφες μεχρι που αλλαξα ταχυτητα. Ο αυτοματος ειναι καινουριος. Τι λετε να εγινε?Να γλύστραγε το λουρί;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μου αναψε το λαμπακι της μπαταριας για 2-3 δευτερολεπτα σε αρκετα ψηλες στροφες μεχρι που αλλαξα ταχυτητα. Ο αυτοματος ειναι καινουριος. Τι λετε να εγινε?
Να γλύστραγε το λουρί;
Ενα σφυριγμα δεν θα ακουγοταν?
-
Geo φίλε, ψωνίζω κιβώτια. Εάν έφτασε η τιμή εκεί, σίγουρα με τα χρήματα της λιανικής που εισέπραξα, δεν καλύπτω ούτε την χονδρική ….. θα επικοινωνήσω από δεύτερα.
Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Θα έπρεπε να με ανησυχεί αυτό :
Πρίν κανα μήνα δεν υπήρχε και απο τότε το αμάξι έχει κάνει 3-4 αρκετά γρήγορες βόλτες.Ορίστε και η φώτο πρίν ένα μήνα :
-
Τι νομιζεις οτι μπορει να ειναι;Λαδι;
Μηπως αλλαξες λαδια και χυθηκε εκει;
Εβγαλες την ασπιδα καθολου;Μηπως εριξαν αντισκουριακο για να ξεβιδωσει; -
Τι νομιζεις οτι μπορει να ειναι;Λαδι;
Μηπως αλλαξες λαδια και χυθηκε εκει;
Εβγαλες την ασπιδα καθολου;Μηπως εριξαν αντισκουριακο για να ξεβιδωσει;Ναι με λάδι μοιάζει.Όχι δεν πείραξα απολύτως τίποτα.Απλά απο την τελευταία φορά που το κοίταξα και δεν υπήρχε τπτ εκεί έκανα 3-4 βόλτες όπου το αμάξι έφαγε σκίσιμο.Τί λές να παίχτηκε;
-
Καθαρισε το και θα δεις αν εμφανιστει παλι.Στο δικο μου παντως ειναι καθαρο(μονο αυτο το σημειο,το υπολοιπο δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου ).
Αυτες οι βιδες ειναι πανω στο χταποδι εξαγωγης οποτε λαδι δεν περναει απο εκει.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........