-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Βγάλε το πατάκι να πηγαίνει το πεντάλ στο πάτωμα.
Μη βάλεις πρόσθετα στις βαλβολίνες.
Σε αυτές της περιπτώσεις δεν πλακώνουμε τη βαριοπούλα για καλύτερο αμπραγιάρισμα, ρεγουλάρουμε!!!!..... σίγουρα δεν πετάμε τα πατάκια στα σκουπίδια. Τα βελτιωτικά τα χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι. Δεν είμαι αντιπρόσωπος, αλλά προτείνω ένα redex γιατί με αυτούς συνεργάζομαι. Πολλές φορές δεν σε καταλαβαίνω φίλε Λέοντα, κάνεις σαν να έχεις τσακωθεί με την πεθερά σου. Εάν είναι κάτω από 60, φώναξε με να καθαρίσεις!.
Αντωνη ειμαι ενα σταδιο πριν παω για μεταχειρισμενο σασμαν. Μεχρι να ζεσταθει δεν παλευεται η 1η. Τι βαλβολινες προτεινεις να βαλω? Γραφω παραπανω ποιες εχω μεσα τωρα.
Οι βαλβολινες που έχεις είναι καλές.
Να ξεχάσεις τα στάδια!!!. Η επισκευή της πρώτης είναι φτηνή λύση.
Δοκίμασε να βάζεις δευτέρα και μετά πρώτη, τσακ τσακ. Περιμένω να μου πεις.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Μου προτειναν τις valboline 80-90 GL-4 απο βδομαδα τις αλλαζω..Σε τι κοστος κυμαινεται περιπου η επισκευη της πρωτης?
Σε ρώτησα να κανείς κάτι και να μου απαντήσεις. Ακίνητος δεύτερη πρώτη, για ανακαταλάβω κάτι.
Nαι αντωνη, απο δευτερα σε πρωτη μπαινει χωρις ζορι.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Βγάλε το πατάκι να πηγαίνει το πεντάλ στο πάτωμα.
Μη βάλεις πρόσθετα στις βαλβολίνες.
Σε αυτές της περιπτώσεις δεν πλακώνουμε τη βαριοπούλα για καλύτερο αμπραγιάρισμα, ρεγουλάρουμε!!!!..... σίγουρα δεν πετάμε τα πατάκια στα σκουπίδια. Τα βελτιωτικά τα χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι. Δεν είμαι αντιπρόσωπος, αλλά προτείνω ένα redex γιατί με αυτούς συνεργάζομαι. Πολλές φορές δεν σε καταλαβαίνω φίλε Λέοντα, κάνεις σαν να έχεις τσακωθεί με την πεθερά σου. Εάν είναι κάτω από 60, φώναξε με να καθαρίσεις!.
Αντωνη ειμαι ενα σταδιο πριν παω για μεταχειρισμενο σασμαν. Μεχρι να ζεσταθει δεν παλευεται η 1η. Τι βαλβολινες προτεινεις να βαλω? Γραφω παραπανω ποιες εχω μεσα τωρα.
Οι βαλβολινες που έχεις είναι καλές.
Να ξεχάσεις τα στάδια!!!. Η επισκευή της πρώτης είναι φτηνή λύση.
Δοκίμασε να βάζεις δευτέρα και μετά πρώτη, τσακ τσακ. Περιμένω να μου πεις.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Μου προτειναν τις valboline 80-90 GL-4 απο βδομαδα τις αλλαζω..Σε τι κοστος κυμαινεται περιπου η επισκευη της πρωτης?
Σε ρώτησα να κανείς κάτι και να μου απαντήσεις. Ακίνητος δεύτερη πρώτη, για ανακαταλάβω κάτι.
Nαι αντωνη, απο δευτερα σε πρωτη μπαινει χωρις ζορι.
Βρέθηκε η βλάβη!!!!.... συγχρονιζε. Τα λαδάκια που χρησιμοποιείς είναι ένταξη. Βελτιωτικό δεν θα κάνει τίποτα. Ο ΛΕΟΝΤΑΣ είχε δίκιο. Έχεις την λύση που σου έδωσα είναι απλό και όχι χρονοβόρο. 2η 1η και τέλος.
Εγώ δεν θα έλεγα να κανείς τίποτα. Περίμενε όταν φθαρεί ο συμπλέκτης, και τότε με 120ε λύνεις και αυτό το πρόβλημα, +ανέβασμα κατέβασμα + αξία του σετ συμπλέκτη.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Αντωνη ρωτησα σημερα τιμη συνχρονιζε 1ης και κανει γυρω στο 15 ευρω. Ποση εργασια να θελει καθαρα αυτο το θεμα? Οχι το ανεβα-κατεβα σασμαν.
Επισης οταν επιλεξω πρωτη φορα οπισθεν μολις βαλω μπρος με κρυο το αμαξι, γρατσουναει ασχημα. Τις επομενες φορες μπαινει καλα. Μονο την πρωτη φορα το κανει η οπισθεν. Μου το παρουσιασε μαζι με το θεμα της 1ης.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Αντωνη ρωτησα σημερα τιμη συνχρονιζε 1ης και κανει γυρω στο 15 ευρω. Ποση εργασια να θελει καθαρα αυτο το θεμα? Οχι το ανεβα-κατεβα σασμαν.Επισης οταν επιλεξω πρωτη φορα οπισθεν μολις βαλω μπρος με κρυο το αμαξι, γρατσουναει ασχημα. Τις επομενες φορες μπαινει καλα. Μονο την πρωτη φορα το κανει η οπισθεν. Μου το παρουσιασε μαζι με το θεμα της 1ης.
Εάν η όπισθεν είναι από την μεριά της 5ης 5η όπισθεν εάν είναι από την μεριά της 2ης 2η όπισθεν. 100ε λύσιμο δέσιμο σασμάν. Συνήθης τιμή αυτών που γνωρίζουν να λύνουν σασμάν. Δεν γνωρίζουν όλοι. Εξ ου και τρέχουν στο παλιατζή.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Αμάξι: Όπελ κόρσα d 1.4 '07
Σύμπτωμα: Σε εγκάρσιες ανωμαλίες ακούγεται ένα κρακ από το μπροστινό σύστημα... -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αντωνη ρωτησα σημερα τιμη συνχρονιζε 1ης και κανει γυρω στο 15 ευρω. Ποση εργασια να θελει καθαρα αυτο το θεμα? Οχι το ανεβα-κατεβα σασμαν.
Επισης οταν επιλεξω πρωτη φορα οπισθεν μολις βαλω μπρος με κρυο το αμαξι, γρατσουναει ασχημα. Τις επομενες φορες μπαινει καλα. Μονο την πρωτη φορα το κανει η οπισθεν. Μου το παρουσιασε μαζι με το θεμα της 1ης.
Εάν η όπισθεν είναι από την μεριά της 5ης 5η όπισθεν εάν είναι από την μεριά της 2ης 2η όπισθεν. 100ε λύσιμο δέσιμο σασμάν. Συνήθης τιμή αυτών που γνωρίζουν να λύνουν σασμάν. Δεν γνωρίζουν όλοι. Εξ ου και τρέχουν στο παλιατζή.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Χρησιμοποιεις ουσιαστικά το συγχρονιζε της αλλης ταχυτητας για να φρεναρεις τον αξονα και να κομπλαρει η φουρκετα. Σωστα?
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ.Χρησιμοποιεις ουσιαστικά το συγχρονιζε της αλλης ταχυτητας για να φρεναρεις τον αξονα και να κομπλαρει η φουρκετα. Σωστα?
Σωστά με 1000%!.
-
Αυτο σημαινει οτι ο Λ δεν δουλευει.Αν και στο διαγνωστικο θα επρεπε να δειχνει τις τιμες που δινει ο Λ .
-
Οχι απαραιτητα.
Μπορει επισεις να σημαινει οτι 'δε μπορω να ρυθμισω το μιγμα' συμφωνα με οτι μου λεει ο Λ' -
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Θα προσπαθήσω να τον αφαιρέσω και να δώ σε τι κατάσταση είναι. Το πολυ πολυ να τον καθαρίσω με σπρέυ επαφών(χωρίς λάδι). Λετε όμως αξίζει να αλλαχτεί?Δεν ειναι κατι που μπορεις να καθαρισεις,μονο αλλαγη.
Αυτο τουλαχιστον ξερω. -
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Τελευταια το αυτοκινητο ειχε ασταθές ρελαντί. Μετά από διάγνωση, βγάζει σφάλμα (mixture adaptation). Αποσυνδέω τον λάμδα, και το αυτοκινητο ειναι όπως ήταν και πρίν τον αποσυνδέσω. Είναι σαν να μην είναι συνδεδεμένος ποτέ. Λέτε να φταίει αυτος? Πάμε για αλλαγή? Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είναι 15 χρονών και έχει κοντά 70000 χιλιόμετρα.δυο ερωτησεις
για τι αυτοκινητο μιλαμε??
γιατι σου εχει κολλήσει ο αισθητηρας Λ???
-
για δες εδω....
00561 - Mixture Adaptation
00561 - Mixture Adaptation: Adaptation Limit (Add) Exceeded
Possible Symptoms
Engine Jolting
Increased Fuel Consumption
Poor Idling/Jolting
Reduced Boost PressurePossible Causes
Mass Air Flow Sensor (G70) faulty
Fuel Pressure too Low
Leaks in Intake Air System and/or Exhaust System
Injector(s) faulty (i.e. coked)Possible Solutions
Refuel Vehicle
Check Fuel System Pressure
Check Mass Air Flow Sensor (G70)
Check Intake Air System and Exhaust System for Leaks
Check Injection Quantity
Check Injector(s)Ψηφιζω το bold αν θες την γνωμη μου
-
Γι αυτο τον 'τραγαρα' συνεχεια σε VAG....
Απο οτι βλεπεις πουθενα ο Λ
( οι κοδικοι του Λ ειναι 001....)
για δες αυτα..
-
και αυτο μπορει.. απο οτι λεει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο σημαινει οτι ο Λ δεν δουλευει.Αν και στο διαγνωστικο θα επρεπε να δειχνει τις τιμες που δινει ο Λ .
Και δίνει συνεχώς…..
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Αλλη απορία, κυρίως προς τους κατέχοντες απο διαγνωστικά: Γίνεται το διαγνωστικό καλώδιο για αυτοκίνητα χωρίς CAN BUS να δουλέψει σε αυτοκίνητο ΜΕ CAN BUS?
Βέβαια μπορεί εάν έχει και πρίζα OBD.
Το tester έχει και βίντεο την θέσης της, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Nα επαναφερω το θεμα μετα απο μια πιο προσεκτικη παρατηρηση. Βαζω μπρος το πρωι, δοκιμαζω να βαλω 1η τιποτα. Δοκιμαζω ολες τις αλλες ταχυτητες και δεν μπαινει καμια, μονο η οπισθεν με γρατζουνισμα. Με τα πολλα, καταφερνω να ξεκινησω και οι αλλαγες εν κινηση γινονται νορμαλ. Σταματω το φαναρι παλι τα ιδια. Ολο αυτο μεχρι να ζεσταθει το αμαξι καλα. Γρατζουνισμα δεν παρατηρητε σε καμια ταχυτητα εμπροσθοπορειας. Ολο αυτο εγινε σε διαστημα ενος μηνα, δεν υπηρχε παλιοτερα προβλημα.
-
Μηπως εχεις προβλημα στον συμπλεκτη;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως εχεις προβλημα στον συμπλεκτη;Αλλαγμενος πριν 10.000 ρεγουλαρισμενος και πιανει στη μεση της διαδρομης. Θα το κανε και ζεστο αν ηταν συμπλεκτης.
-
μπορειτε να μου πειτε τι διαφορα θα δω με τα motul 5/40 σε σχεση με 10/40?
cordoba sport 2003
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........