-
Ο χρήστης etsii έγραψε:
GM 10W-40 ACEA A3/B3/BA. API SL/CF
½ συνθετικό, 7ε /λίτροΛιανική τιμή από τον Δενδρινό: 5lt στα 15 ευρώ, 2lt στα 6 και 1lt στα 3 ευρώ
Το αναφέρω διότι πήρα πρόσφατα κάποια ανταλλακτικά από αυτόν μεταξύ αυτόν και λιπαντικά.
Οι περισσότεροι συνάδελφοι, δεν ψωνίζουμε από το συγκεκριμένο στο Γαλάτσι. Πουλάει και με τιμολόγιο σε επιτηδευματίες, που αγοράζουμε τουλάχιστον 25 κιβώτια των μήνα, και σε ιδιώτες που περνούν 3 λίτρα τον χρόνο, σε αυτήν την ερμαφρόδιτη τιμή, μετάξι λιανικής και χονδρικής.
Η τιμή ανώτατης λιανικής μετά φόρου, είναι αυτή που έγραψα. Τώρα τηρείτε αυτή?, από κανέναν….. είναι και ο λόγος που κλίνουν πολλοί. Καθώς και ο λόγος που κάνουμε δίκες μας εισαγωγές.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Και πoιο το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω. Γιατί είναι ''black list'' ο συγκεκριμένος; Αν υπάρχει κάτι το μεμπτό καλό είναι να το μάθουμε, εκτός της πολιτικής των τιμών βέβαια.
Ίδια τακτική ξεκίνησε και ο ΚΑΥΚΑΣ με τα ηλεκτρολογικά. Οι εκπτώσεις πλέον για τους ιδιώτες πλησιάζουν τα επίπεδα των εκπτώσεων όσων κόβουν τιμολόγιο. Δύσκολοι καιροί μου είπαν όταν έκανα σχετική ερώτηση.
-
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Και πoιο το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω. Γιατί είναι ''black list'' ο συγκεκριμένος; Αν υπάρχει κάτι το μεμπτό καλό είναι να το μάθουμε, εκτός της πολιτικής των τιμών βέβαια.Ίδια τακτική ξεκίνησε και ο ΚΑΥΚΑΣ με τα ηλεκτρολογικά. Οι εκπτώσεις πλέον για τους ιδιώτες πλησιάζουν τα επίπεδα των εκπτώσεων όσων κόβουν τιμολόγιο. Δύσκολοι καιροί μου είπαν όταν έκανα σχετική ερώτηση.
Φίλε μου, μάλλον τριγυρίζεις στην περιοχή μου….. πέρνα για καφέ!!.
Δεν είναι κλέπτης να μπει στην black list, ο συνάδελφος στην πρωτοπαπαδάκι…. Μα καταστρέφει το υγιές εμπόριο, δημιουργώντας συνθήκες φτώχιας στους ελευθέρους επιτηδευματίες. Σίγουρα βγάζει το μάτια του με τα χέρια του, διότι εάν κλίσουν τα ελευθέρα, θα μείνουν τα ‘ομπρελάτα’, και αυτά δεν ψωνίζουν από αυτόν. Οπωσδήποτε δεν διαπίστωσα εγώ της πράξεις του, μα είδα συνάδελφο στην Καλάρι, που για να φτάσει στα κάτω Πατήσια πέρνα από εμπρός του, και ήταν έξαλλος με την πολίτικη του.
Όταν πας ‘κόντρα’ με το ρεύμα, κάποια στιγμή κουράζεσαι και σε παρασύρει.
Τώρα για τον ΚΑΥΚΑΣ. Ποτέ δεν είχα μόνον μια δουλεία….. σαν εργολάβος 3ης κατηγορίας, ψώνιζα τόνους καλώδια και λοιπά συμπαρομαρτούντα. Στον κατάλογο του είμαι πολύ ψιλά από πλευράς εκπτώσεις. Η πολίτικη που εφαρμόζουν 25 χρόνια (δεν είναι καινούργια πολίτικη για αυτούς όλους) με ανάγκασε να μην θεωρώ κερδοφόρο επάγγελμα την εγκατάσταση. Το εργατικό και μόνον, δεν με έφτανε, όταν μάλιστα έχεις και μονών τεχνίτες. Μάζεψα τα χρήματα μου, και άνοιξα άλλη επιχείρηση.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τί μπορεί να κάνει το τιμόνι ενός Jimny να τρέμει λές και θα ξεκολήσει και θα σου μείνει στα χέρια αλλά μόνο απο τα 70 - 80 χλμ?
modelo?.
Suzuki
Υπάρχει λόγος που ρωτώ μοντέλο και χρονολογία.
Λύση υπάρχει???? Μόνιμη???
Jimny 2007 πριν κανά 2χρόνια άλλαξαν σχεδόν όλο το μπροστινό σύστημα και σταμάτησε, αλλά το βλέπω σιγά σιγά να
εμφανίσεται πάλι!!! -
Και πoιο το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω. Γιατί είναι ''black list'' ο συγκεκριμένος; Αν υπάρχει κάτι το μεμπτό καλό είναι να το μάθουμε, εκτός της πολιτικής των τιμών βέβαια.
Ίδια τακτική ξεκίνησε και ο ΚΑΥΚΑΣ με τα ηλεκτρολογικά. Οι εκπτώσεις πλέον για τους ιδιώτες πλησιάζουν τα επίπεδα των εκπτώσεων όσων κόβουν τιμολόγιο. Δύσκολοι καιροί μου είπαν όταν έκανα σχετική ερώτηση.
Φίλε μου, μάλλον τριγυρίζεις στην περιοχή μου….. πέρνα για καφέ!!.
Δεν είναι κλέπτης να μπει στην black list, ο συνάδελφος στην πρωτοπαπαδάκι…. Μα καταστρέφει το υγιές εμπόριο, δημιουργώντας συνθήκες φτώχιας στους ελευθέρους επιτηδευματίες. Σίγουρα βγάζει το μάτια του με τα χέρια του, διότι εάν κλίσουν τα ελευθέρα, θα μείνουν τα ‘ομπρελάτα’, και αυτά δεν ψωνίζουν από αυτόν. Οπωσδήποτε δεν διαπίστωσα εγώ της πράξεις του, μα είδα συνάδελφο στην Καλάρι, που για να φτάσει στα κάτω Πατήσια πέρνα από εμπρός του, και ήταν έξαλλος με την πολίτικη του.
Όταν πας ‘κόντρα’ με το ρεύμα, κάποια στιγμή κουράζεσαι και σε παρασύρει.
Τώρα για τον ΚΑΥΚΑΣ. Ποτέ δεν είχα μόνον μια δουλεία….. σαν εργολάβος 3ης κατηγορίας, ψώνιζα τόνους καλώδια και λοιπά συμπαρομαρτούντα. Στον κατάλογο του είμαι πολύ ψιλά από πλευράς εκπτώσεις. Η πολίτικη που εφαρμόζουν 25 χρόνια (δεν είναι καινούργια πολίτικη για αυτούς όλους) με ανάγκασε να μην θεωρώ κερδοφόρο επάγγελμα την εγκατάσταση. Το εργατικό και μόνον, δεν με έφτανε, όταν μάλιστα έχεις και μονών τεχνίτες. Μάζεψα τα χρήματα μου, και άνοιξα άλλη επιχείρηση.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Μαι τελευταία παράθεση διότι είμαστε εκτός θέματος. Αυτοί οι επαγγελματίες δεν λειτουργούσαν έτσι όπως φυσικά και πολλοί άλλοι που τσεκάρω συστηματικά. Έχω πολλά παραδείγματα με επαγγελματίες: ''Απόδειξη ή τιμολόγιο;''....''καλά δεν έχει και σημασία''...ερωτούν και απαντούν οι ίδιοι. Ο κόσμος ψάχνεται πλέον ΠΟΛΥ περισσότερο και είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα και την τιμολόγηση για εργασία πλέον.
-
«από opc » 30/06/11 18:54 Λύση υπάρχει???? Μόνιμη???
Jimny 2007 πριν κανά 2χρόνια άλλαξαν σχεδόν όλο το μπροστινό σύστημα και σταμάτησε, αλλά το βλέπω σιγά σιγά να
εμφανίσεται πάλι!!!»
Η πήρα σου με ενδιαφέρει και για τους πελάτες μου, μα και για το δικό μου, που είναι του 10 και παραγγελία.
Πόσα χιλιόμετρα συνολικά έκανες μέχρι την επισκευή?.
Δουλεύεις πολύ άγριο χώμα?.
Βάρκες , τροχόσπιτα, μεγάλη μπαγκαζιέρα τετράτροχη?.
Τι ακριβώς άλλαξες και τι μάρκα έβαλες?.
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει μέχρι σήμερα από την επισκευή?.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
δεν είναι ακριβώς τεχνική απορία.
έχω ένα ρολόι μπαταρίας αγορασμένο απ'το praktiker και με τις ζέστες σβήνει μόνο του και όταν επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα η θερμοκρασία επανέρχεται και αυτό. Λογικά θα έχει να κάνει με την αντοχή της LCD.Υπάρχει κάποιο άλλο ρολόι μπαταρίας ή ρεύματος που να αντέχει; δε με ενδιαφέρουν θερμοκρασίες κλπ, μόνο ώρα
-
Ηλιοπροστασία βάζεις;
-
όχι
-
To πρωι μεχρι να ζεσταθει καλα η μηχανη, δεν μπαινει η πρωτη και η οπισθεν οταν μπει μπαινει γρατζουνοντας. Οι αλλες ταχυτητες μπαινουν καλα.Βαλβονιλες αλλαγμενες πριν 5.000κμ. Τι να κοιταξω? παιζει να εχω φαει συνχρονιζε? Το αμαξι(skoda favorit) εχει 165.000κμ με ηπια χρηση χωρις σπασιματα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν είναι ακριβώς τεχνική απορία.
έχω ένα ρολόι μπαταρίας αγορασμένο απ'το praktiker και με τις ζέστες σβήνει μόνο του και όταν επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα η θερμοκρασία επανέρχεται και αυτό. Λογικά θα έχει να κάνει με την αντοχή της LCD.Υπάρχει κάποιο άλλο ρολόι μπαταρίας ή ρεύματος που να αντέχει; δε με ενδιαφέρουν θερμοκρασίες κλπ, μόνο ώρα
Ένα VDO η ένα MARELLI. Στα καταστήματα στην στρατηγού καλαρι θα βρεις. Κ πατησιά. Μα ζήτα ότι σου λέω, και όχι ότι σου πασάρουν που έχει μεγαλύτερη προμήθεια.
Antonis-team. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
To πρωι μεχρι να ζεσταθει καλα η μηχανη, δεν μπαινει η πρωτη και η οπισθεν οταν μπει μπαινει γρατζουνοντας. Οι αλλες ταχυτητες μπαινουν καλα.Βαλβονιλες αλλαγμενες πριν 5.000κμ. Τι να κοιταξω? παιζει να εχω φαει συνχρονιζε? Το αμαξι(skoda favorit) εχει 165.000κμ με ηπια χρηση χωρις σπασιματα.
Μήπως οι στροφές προθέρμανσης είναι πάνω από 1100. Μετά στρώνει?. Βαλε ένα βελτιωτικό για βαλβολινες.
-
Μήπως οι στροφές προθέρμανσης είναι πάνω από 1100. Μετά στρώνει?. Βαλε ένα βελτιωτικό για βαλβολινες.
Μετα στρωνει(αφου δουλεψει αρκετη ωρα και πιασει θερμοκρασιες) αλλα και παλι αισθανομαι μια ελαφρα αντισταση κατα την επιλογη της πρωτης. Οι στροφες ειναι νορμαλ, ψηλες κρυο, μετα κατεβαινουν. Σκεφτομαι να κοιταξω για τις βασεις απο κατω μηπως εχει χαλαρωσει τιποτα και δεν γινεται σωστα η διαδρομη...
-
Τί μπορεί να γίνει για να μειωθεί ο θόρυβος από μία εξάτμιση, εκτός από το να μπει μεγαλύτερο τελικό καζανάκι;
Είχα δει κάτι κωνικά τελειώματα τα οποία μειώνουν τη διάμετρο στο τελικό ( μπαίνουν εσωτερικά κάποιους πόντους πριν το τέλος και ασφαλίζουν με μία βιδούλα), αλλά αυτά σε απολήξεις-μπουριά κυρίως. -
Να βάλεις ένα καζανάκι-σιγαστήρα πριν το τελικό!
-
[spoiler:3w2cad8i]Τελείως άσχετο, αλλά πατήστε δεξί κλικ> προβολή εικόνας στο άβαταρ του iliasp [/spoiler:3w2cad8i]
Μπορώ να αποφύγω το κόψιμο κόλλημα νέου καζανακίου; Αλλιώς ναι, αυτή που αναφέρεις είναι η λύση.
-
Ενα απλό κόλλημα ειναι , δεν ειναι τίποτα σοβαρό...... Τα τελειώματα που λές κατά κύριο λόγω ειναι για καλωπιστικούς λόγους κυρίως......
-
Ποιο βελτιωτικο προτεινεις??
-
Βγάλε το πατάκι να πηγαίνει το πεντάλ στο πάτωμα.
Μη βάλεις πρόσθετα στις βαλβολίνες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βγάλε το πατάκι να πηγαίνει το πεντάλ στο πάτωμα.Μη βάλεις πρόσθετα στις βαλβολίνες.
Γιατι να μην βαλω? Το πενταλ το ανεβασα και πιανει στη μεση, δεν ειναι απο το πενταλ(το πρωτο που κοιταξαμε). Ολοι μου λενε να αλλαξω βαλβλινες που τις εχω αλλαξει πριν 5κ.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........