-
θα του πω
δεν βγάλαν τα φώτα για να βάψουν τον προφυλακτήρα
είναι δυνατόν να χάλασαν τα τσιμουχάκια απ την κατω πλευρά βάζοντάς τον; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
είναι δυνατόν να χάλασαν τα τσιμουχάκια απ την κατω πλευρά βάζοντάς τον;
Εδώ λέμε έχει γίνει μόντα (τύπου Α/Τ ΛΕΩΝ) να βγάζεις ρελέ EFI και το μοτέρ να δουλεύει και συ μου λες για τα τσιμουχάκια
A, μην ξεχάσω, καλά στα είπε ο τριφτ πριν.
Το φτηνό το κρέας (ακα φανοποιός γουαναμπί) το τρώνε τα σκυλιά, (τα οποία ταλαιπωριούνται μετά και ρωτάνε στα φόρα για να βρούνε από που μπάζει νερά το αυτοκινητάκι τους ). -
Πως λειτουργει το κιβωτιο ταχυτητων και ο συμπλεχτης.Καποιος γνωστης ας μου πει
-
Αυτοκίνητο, κρύο, με καινούρια μπαταρία, μετά απο 2-3 ημέρες ακινησία, παίρνει μπρός άνετα.
Όμως μετά απο 3-4 δεύτερα απο την εκκίνηση, ο κινητήρας πότε-πότε 'χάνει' τον ένα κύλινδρο και με το που το αντιληφθείς, με μιά γκαζιά στις 2-2.500 στροφές τον 'ξαναβρίσκει' και λειτουργεί άψογα, ενώ δεν το ξανακάνει στη διαδρομή που ακολουθεί.
Επίσης, αν ειναι ζεστό και το σβήσεις, ή το χρησιμοποιήσεις κάποιες ώρες μετά, στην επόμενη εκκίνηση, δεν το κάνει ποτέ.
...... Μπουζοκαλώδιο-μπουζί, μπέκ, ????..... -
Ψιλοκόλλημα βελόνας μπέκ, με καθαριστικό μπέκ στη βενζίνη έχεις καθαρίσει.
-
Καλά την ψυλλιάστηκα!
Εχω σχεδόν 2 χρόνια (15.000χλμ) στο συγκεκριμένο να βάλω καθαριστικά, ενώ τα μπουζοκαλώδια-μπουζί αλλάχτηκαν πριν 12.000 και 8.000χλμ αντίστοιχα!
@21 Quadra, σ΄ευχαριστώ πολύ. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Καλά την ψυλλιάστηκα!
Εχω σχεδόν 2 χρόνια (15.000χλμ) στο συγκεκριμένο να βάλω καθαριστικά...Εγώ έχω να βάλω καθαριστικό 13 χρόνια και 165.000χλμ και τίποτα δεν έχει κολλήσει!
Πέρα από την πλάκα, έχω καταλήξει ότι 'βουλωμένα μπεκ' και 'κακή βενζίνα' είναι για πολλούς συνήθεις ύποπτοι, μα σχεδόν ποτέ οι πραγματικοί ένοχοι. -
Άλλαξα προχθές το παρμπρίζ και διαπίστωσα οτι όταν έχω τον ζεστό αέρα θολώνει ολόκληρο. Με το παλιό παρμπρίζ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, με τη διαφόρα οτι θόλωνε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο (ακριβώς μπροστά στα μάτια μου ). Στο παλιό είχα προσπαθήσει άπειρες φορές με άζαξ να το καθαρίσω, αλλά μόλις έπιανε χειμώνας δημιουργείτο μια 'ελαιώδης' περιοχή που όταν άναβα το καλοριφέρ, αμέσως θόλωνε. Είχα σκεφτεί οτι μπορεί να έκανα καμιά βλακεία με αυτά τα γυαλιστικά πλαστικών και έπιασε πάνω στο παρμπρίζ, αλλά ότι και να δοκίμασα δεν κατάφερα ποτέ να το απομακρύνω, παρά μόνο με κρύο αέρα.
Οπότε η ερώτηση είναι: πως μπορώ να καθαρίζω αποτελεσματικά το παρμπρίζ? Thanx.
-
Με υγρο πιατων.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Με υγρο πιατων.Θα το δοκιμάσω αύριο. Thanx.
-
Υπάρχουν προιοντά γυαλισματος κ καθαρισμου απο εταιρίες οπώς autoglym,sonax,axel κπλ που είναι αποκλειστικά για τον καθαρισμό των παρμπριζ
Η διαδικαδία είναι παρόμοια με το την εφαρμογή αλοιφών στο αμάξωμα και εξαλέφει μέχρι και ελαφριές γρατζουνίες -
Είμαι off topic αλλά ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές, γιατί ότνα είμαστε στο 'Ευρετήριο Τεχνικών θεμάτων' και πατάμε σε κάποιο δεσμό -ενώ έχει γίνει εξαιρετική ομαδοποίηση θεμάτων- δεν εμφανίζει σελίδες;
-
Ο χρήστης GuyFawkes έγραψε:
Με υγρο πιατων.
Θα το δοκιμάσω αύριο. Thanx.
Να βάλεις λίγο σαπουνι σε σφουγκαράκι στεγνόκαι άστο. Οταν το περνάς στο μπαμπρίς που είναι νωπό τότε το σαπούνι την αφαιρεί και εμποδίζει την εμφάνιση του θολώματος.
-
Ο χρήστης GuyFawkes έγραψε:
Με υγρο πιατων.
Θα το δοκιμάσω αύριο. Thanx.
Το έκανα αν και δεν το δοκίμασα σε διαδρομή με πολλά άτομα, ώστε να είναι αυξημένη η υγρασία μέσα στο όχημα, αλλά αυτό που παρατήρησα οτι όσο και να προσπάθησα να καθαρίσω το τζάμι με ένα πανί, εξακολουθούσε να αφήνει 'λεπτές γραμμές υγρασίας' πάνω στο παρμπρίζ. Ίσως να είναι και φυσιολογικό φυσικά.
-
Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε αυτό
Το παραλαμβάνω την Δευτέρα.
Όταν το επεξεργαζόμουν εσωτερικά και άνοιξα τον διακόπτη είδα στο κοντέρ να γράφει 39 χλμ.
Είναι φυσιολογικό να έχει κάνει τόσα χλμ από την παραγωγή του μέχρι την παράδοση;
Σχεδόν ένας μαραθώνιος!!! -
δεν ειναι λιγα, αλλα δεν ειναι και τρομερα σπανιο να δεις κατι τετοιο. Μηπως το μετεφεραν οδικως απο αλλη εκθεση; Σε ποια περιοχη εισαι;
-
Το παίρνω από την interauto στη μεσογείων. Από που μπορεί να το έφεραν;
Πιο πολύ φοβάμαι στο τελωνείο τους πιτσιρικάδες που τα μεταφέρουν, μήπως το έσκισαν για test drive.
Και τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιο όριο που έχουν τα καινούργια αυτοκίνητα σε χλμ. πριν την παραλαβή;
Που μπορώ να απευθυνθώ; -
Ο χρήστης tsoukoc έγραψε:
Το παίρνω από την interauto στη μεσογείων. Από που μπορεί να το έφεραν;
Πιο πολύ φοβάμαι στο τελωνείο τους πιτσιρικάδες που τα μεταφέρουν, μήπως το έσκισαν για test drive.
Και τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιο όριο που έχουν τα καινούργια αυτοκίνητα σε χλμ. πριν την παραλαβή;
Που μπορώ να απευθυνθώ;Εκει συνηθως δεν γραφονται τα χλμ.Τα χλμ που βλεπεις εχουν γινει μετα την ετοιμασια του αυτοκινητου για παραδοση στον πελατη.
-
Που δηλαδή? Στον τοπικό αντιπρόσωπο? Που μπορώ να το αναφέρω?
-
το πιο απλο ειναι να ρωτησεις εκει που το αγοραζεις, να δεις τι θα σου πουν.
απο κει και περα, μπορεις να δεις για σημαδια φθορων στα ελαστικα. Αν το εχει σκισει καποιος, λογικα θα φαινεται μια μικρη ταλαιπωρια.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........