-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γεια σου ρε ΜΠΙΜΖ ήρωαπαίρνοντας ιστορικό, διαπίστωσα πως όντως το αμάξι έχει φάει μια από πίσω
οπότε μάλλον εγγύηση γιοκNα λείπουν οι χαρακτηρισμοί
Είχε φάει τράκο λοιπόν το αυτοκινητάκι ε;
Και ως κλασσικός έλληνας σου φταίει η Toyota; (οι τσιμούχες πάντως είναι ψιλομάπα)
Να ανακαλέσετε κύριε αμέσως
Πάντως αν το πας κάπου για φτιάξιμο, προτίμησε την αντιπροσωπεία για να ισχύσει η εγγύηση ξανά, μετά φυσικά την επισκευή και την πληρωμή που θα τους(;) κάνεις.ΥΓ
Important notice
Έχουμε πει στο παρελθόν, αναφερόμενοι στον μετανάστη των ολλανδικών ορυχείων , πως τρίχα από το γνωστό σημείο τραβάει καράβι.
Φαντάζομαι τι κάνει σε σένα και το καύμενο άουρις, ενώ δεν τολμώ μα φανταστώ τι γίνεται με το ιταλικό πατίνι σου. -
Τράκο όχι τίποτα ιδιαίτερο, γρατσουνιές, αλλά βγάλαν τον προφ για να τον βάψουν, οπότε όλο και κάτι θα ξήλωσαν. Εκτός και αν είναι pure toyota failure.
Και μην μπλέκεις το ιταλικό πατίνι μου στην ίδια κουβέντα με τα aquaris
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Important notice
Έχουμε πει στο παρελθόν, αναφερόμενοι στον μετανάστη των ολλανδικών ορυχείων , πως τρίχα από το γνωστό σημείο τραβάει καράβι.
Φαντάζομαι τι κάνει σε σένα και το καύμενο άουρις, ενώ δεν τολμώ μα φανταστώ τι γίνεται με το ιταλικό πατίνι σου.Τα πλέον εξελιγμένα από δαύτα δεν έχουν τρίχες όμως, αλλά έλκουν δια της επαγωγικής μεθόδου!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα πλέον εξελιγμένα από δαύτα δεν έχουν τρίχες όμως, αλλά έλκουν δια της επαγωγικής μεθόδου!
Μιλάει η εμπειρία τώρα
Ρεσπέκτ -
αντιπαρέρχομαι όλες τις κλαπαρχιδιές, και πάω κατευθείαν στην ψητούρα.
Χάρη, ακόμα και ακούμπημα να έχει φάει απο πίσω, αν έσπασε ο αεραγωγός, γίνεται ενυδρείο.
Την είχε πατήσει ο πατέρας μου, έκανε όπισθεν, ακουμπάει προφυλακτήρα και λίγο φτερο, σπάει το φανάρι, αλλά εκτός απ το φανάρι δεν φαίνοταν καμία ζημιά , μόνο ένα ελαφρύ βαθούλωμα στο φτερό.
Ελα όμως που είχε στραβώσει η φωλιά του αεραγωγού...
Μέχρι να το βρούμε είχαν σπάσει τα νεύρα μας, λέγαμε ότι δεν είχε κάτσει καλά το φανάρι, δώστου σιλικόνες, μέχρι που πηγε στην αντιπροσωπεία στην πάτρα, κι ένα τζιμάνι φαναρτζής το βρήκε με τη μία.Κόστος επισκευής 10€
άντε τώρα για ψάρεμα, που έβαλες και τα τουότα στο στόμα σου
-
Κάτι άλλο θέλει να βάλει κάπου αλλού αλλά πρέπει να σταματήσω να συμπεριφέρομαι ως πορνόγερος εκτός από συκιά
Υ.Γ Κάτι είπατε για επαγωγικά, υπάρχουν και τριφασικά τρίφτη; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάτι άλλο θέλει να βάλει κάπου αλλού αλλά πρέπει να σταματήσω να συμπεριφέρομαι ως πορνόγερος εκτός από συκιά
Υ.Γ Κάτι είπατε για επαγωγικά, υπάρχουν και τριφασικά τρίφτη;Για τριφασικά ειδικός είναι ο ντρίφτης, τα καλύτερα είναι νομίζω τα διπολικά, μπρος-πίσω δηλαδή...
-
αυτά τα διαλεκτικά δίπολα δε μου πολυαρέσουν, καλή η μεταφορά με συνεχές ρεύμα, αλλά οι τριφασικές edit mod μετράν περισσότερο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αυτά τα διαλεκτικά δίπολα δε μου πολυαρέσουν, καλή η μεταφορά με συνεχές ρεύμα, αλλά οι τριφασικές edit mod μετράν περισσότεροΠοιος μίλησε για διαλεκτική;
Δεν συνδιαλεγόμαστε με καμία σ' αυτά τα πράγματα! Θα τον από παντού και δεν θέλω κουβέντα! Άντε μην τα πάρω τώρα , γιατί η ευαισθησία μου είναι σε περίεργα dB (SPL).
-
Important notice
Φαντάζομαι τι κάνει σε σένα και το καύμενο άουρις, ενώ δεν τολμώ μα φανταστώ τι γίνεται με το ιταλικό πατίνι σου.Τα πλέον εξελιγμένα από δαύτα δεν έχουν τρίχες όμως, αλλά έλκουν δια της επαγωγικής μεθόδου!
Έχω ακούσει για νινί καπέλο, νινί πηνίο όμως 1η φορά ακούω!
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Important notice
Έχω ακούσει για νινί καπέλο, νινί πηνίο όμως 1η φορά ακούω!
Δεν ξέρω για σένα, εγώ όταν το βλέπω νιώθω μια ακατανίκητη έλξη πάντως, άρα σίγουρα μιλάμε για ισχυρότατη επαγωγή!
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:Και έλεγα γιατί αργεί,γιατί αργεί
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
:offtopicviii:
Και έλεγα γιατί αργεί,γιατί αργεί
Περιμενα τις φωτο αλλα..........
τελος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:
Και έλεγα γιατί αργεί,γιατί αργεί
Περιμενα τις φωτο αλλα..........
Εφτασέεεεεεεεεε!
Parental Advisory-Explicit Content!
Ακολουθεί θέαμα ακατάλληλον δι' ανηλίκους, γονική συναίνεση απαραίτητη!
-
-
-
Επειδή ξέρω πως οι πράκτορες της τουότα , τρύφτυς και ΜΠΙΜΖ αγωνιούν για την τύχη του Aquaris που αναφέρθηκε στο τόπικο...
Η αντιπροσωπεία αποφάνθηκε πως εμπαζε απ τα λούκι γύρω απ τα φώτα, και τα γέμισε κόλλα. Άντε να δουμε στην πρώτη βρόχα τι θα γενεί. -
Την άλλη φορά πες του φίλου σου, όταν επισκευάσει τρακάρισμα να το πάει σε κανα σοβαρό φαναρτζή
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........