-
Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω γιατί ''χύνετε τόσο μελάνι'' προσπαθώντας να δοθεί απάντηση σε ένα τόσο ασαφές κ αδιευκρίνιστο ερώτημα ''νιωθω σαν να εχει ελαφρωσει η μουρη και σε μια στροφη εφυγε ψιλο ανοιχτα.Τι λετε να φταιει???''
Υπάρχουν άπειροι παράγοντες που συντελούν στο να συμβαίνει αυτό, αν συμβαίνει τελική, γιατι μπορεί να είναι η ιδέα του οδηγού κ μονό!
Είναι απο τα ερωτήματα που μονό οποίος εχει την εμπειρία κ παράλληλα δοκιμάσει στην πράξη το αυτοκίνητο να μπορέσει να βγάλει καποιο συμπέρασμα.
Με λίγα λόγια όλα τα πράγματα δεν απαντώνται απο τα πληκτρολόγια! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω γιατί ''χύνετε τόσο μελάνι'' προσπαθώντας να δοθεί απάντηση σε ένα τόσο ασαφές κ αδιευκρίνιστο ερώτημα ''νιωθω σαν να εχει ελαφρωσει η μουρη και σε μια στροφη εφυγε ψιλο ανοιχτα.Τι λετε να φταιει???''
Υπάρχουν άπειροι παράγοντες που συντελούν στο να συμβαίνει αυτό, αν συμβαίνει τελική, γιατι μπορεί να είναι η ιδέα του οδηγού κ μονό!
Είναι απο τα ερωτήματα που μονό οποίος εχει την εμπειρία κ παράλληλα δοκιμάσει στην πράξη το αυτοκίνητο να μπορέσει να βγάλει καποιο συμπέρασμα.
Με λίγα λόγια όλα τα πράγματα δεν απαντώνται απο τα πληκτρολόγια!+1 (αν και 'ποιητική αδεία' θα παραβλέψω το οξύμωρο 'χύνετε τόσο μελάνι' και 'όλα τα πράγματα δεν απαντώνται απο τα πληκτρολόγια' ...
Ή μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αποτρέποντας κάποιον μελλοντικό αγορασστή Φορντ, λέγοντας: Μην το πάρεις αυτά υποστρέφουν...μού το είπε ένας γνωστός που χωρίς καν δίπλωμα, είχε οδηγήσει ένα...
-
Να τι έπαθε ο Γιωργάκης (...όπου το Ford αντιστοιχεί στον ταύρο):
Αυτό
ΕND -
Και βεβαίως, απαντώνται και από το πληκτρολόγιο, σχεδόν με το 100% , όταν ο ερωτών είναι ακριβής και περιγραφικός. Τότε δεν «χύνετε τόσο μελάνι» άδικα!.
Και εξηγούμε: Α) το περιστατικό ήταν μιας φοράς, η γίνετε συχνά?.
Β) από αμορτισέρ πως πάμε?
Γ) από λάστιχα πως πάμε?.
Δ) ευθυγράμμιση κάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα?. Άσχετα εάν ιππεύουμε πεζοδρόμια η όχι.
Ε) η ακριβής μάρκα του αυτοκινήτου, καθώς και το μοντέλο, για να ψάξουμε την προϊστορία αυτού.Antonis-team.
-
Εγω για πισω αμορτισερ μυριζομαι.
Αντωνη το αμαξι ειναι ford focus mk1.
Το αμαξι φυσικα εχει λαστιχα ο πατερας μου περυσι τα αλλαξε.Ευθυγραμιση κανουμε νομιζω μια φορα το εξαμηνο.Το αμαξι μηχανικα ειναι αφηρι καθως ο πατερας μου δεν παταει σχεδον ποτε(μονο εγω καμια φορα που το παιρνω ).
-
Το παιρνεις χωρις διπλωμα ομως.
Ξερεις τι εχεις να παθεις σε περιπτωση ατυχηματος ειδικα αν τραυματισεις η ακομα χειρωτερα αφησεις αναπηρο καποιον πεζο; -
Εχω που παιρνω το αμαξι κρυφα απο 14 χρονων.Απειρος οδηγικα δεν ειμαι.Ζω στο Αιγιο.Ξερω που θα πατησω...Δε βγαινω και τοσο σε δρομους που πανε πολλα αυτοκινητα.Σε καλυψα?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχω που παιρνω το αμαξι κρυφα απο 14 χρονων.Απειρος οδηγικα δεν ειμαι.Ζω στο Αιγιο.Ξερω που θα πατησω...Δε βγαινω και τοσο σε δρομους που πανε πολλα αυτοκινητα.Σε καλυψα?Προσεχε βρε Γιωργο.Οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος.
(θα λες τι παπαγιες λενε αυτοι τωρα )
-
Αυτο το ξερουμε αλλα μπρος στη τρελα δε βλεπεις τιποτα.
-
Αυτο το ξερουμε αλλα μπρος στη τρελα δε βλεπεις τιποτα.Αυτο φοβαμαι .Την τρελα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο το ξερουμε αλλα μπρος στη τρελα δε βλεπεις τιποτα.
Αυτο φοβαμαι .Την τρελα.
Τη συνηθιζεις δεν ειναι κατι δυσκολο.Που να εβλεπες τι εχω κανει με το ταφ για να ξεφυγω απο τους μπατσους....
-
Εχω που παιρνω το αμαξι κρυφα απο 14 χρονων.Απειρος οδηγικα δεν ειμαι.Ζω στο Αιγιο.Ξερω που θα πατησω...Δε βγαινω και τοσο σε δρομους που πανε πολλα αυτοκινητα.Σε καλυψα?Εμένα όχι...Αν γίνει κάτι, που ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, θα βρεθείς για τα καλά μπλεγμένος και εσύ και ο πατέρας σου. Ελπιζω να μην γίνει αλλά κάτα και καμιά πισινή, όπως ο ΧΛ, και άσε τα
-
Ως τωρα ειμαι μια χαρα.
-
famous last words
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
famous last wordsΦα τη γλωσσα σου χρυσοστωμε.
-
Είμαι δηλητηριώδης, δεν λέει.
Το τόπικο με τα ατυχήματα πάντως ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενήσει σχετικές ειδήσεις.
-
Μαλιστα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
famous last wordsΤαιριάζει κιόλας με αυτό που προσπαθείς να του πεις.
-
Και για να στο θέσω απλά....
Εγώ έχω 2 τρακαρίσματα στα οποία δεν έφταιγα, θεωρητικά και στατιστικά έχω κλείσει ως οδηγός σε επίπεδο ατυχημάτων...Ήρθε η τροχαία έδωσα το διπλωμα, ασφάλειες κλπ όλα καλά...Αν δεν είχα δίπλωμα όλα αυτα θα περιπλεκόταν και φυσικά θα έμπαινε σε μπελάδες και ο πατέρας μου, η ασφαλιστική θα σφύριζε αδιάφορα κοκ. Μπορεί το οτι οδηγείς στα κρυφά να σε κάνει να αισθάνεσαι άντρας, μαμιάς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αλλά εντυπωσιάζει μονο μέχρι τα 18 και με υπερβολικό ρίσκο για σένα. Οπότε υπομονή για ένα χρόνο ακόμα και μετά θα κυκλοφορείς με την άνεση σου.
Υ.Γ. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που ήταν καλά μέχρι που έγινε η στραβή. -
..........
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........