-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
΄
Για την αντιπαράθεση με την Τουρκία σου υπογράφω ότι κατά 80% τον πόλεμο θα τον έχανε η Τουρκία ( χωρίς παρέμβαση τρίτων και με βάση τα ισχύοντα σχέδια ).
Ε μην υπογράφεις κι όλας γιατί θα προκαλέσεις αρκετά μειδιάματα...
Μάλλον είσαι επαγγελματίας ανώτατος στρατιωτικός, με σπουδές στο χώρο, πολεμικός αναλυτής με ΠΛΗΡΗ πληροφόρηση και για τους 2 στρατούς και ταυτόχρονα έχεις και το κληρονομικό χάρισμα...Το ΓΕΕΘΑ σε έχει ανακαλύψει?Ρε τι λέμε!!!
Αναρωτιέμαι πόσοι στον κόσμο θα είχαν το θράσος και το κύρος να επιχειρήσουν μία τέτοια πρόβλεψη όταν τόσες προσωπικότητες στη στρατιωτική ιστορία έχουν διασύρει το όνομά τους επιχειρώντας προβλέψεις σε πολύ ευκολότερες περιπτώσεις...
Πόσο εύκολα πατιούνται αυτά τα ρημάδια τα πλήκτρα όταν η μπούρδα που θα πούμε είναι δωρεάν και μη ελέγξιμηΆρχισες πάλι.
Δεν είμαι επαγγελματίας ανώτερος στρατιωτικός είμαι όμως στο χώρο.
Έχω κάνει σπουδές στο αντικείμενο.
Έχω υπ' όψιν μου τις Βίβλους και τα επιχειρησιακά σχέδια σε ότι αφορά στους δύο από τους τρείς κλάδους ( ΣΞ , Ναυτικό ).
Έχω πλήρη πληροφόρηση για τον Ελληνικό Στρατό και αρκετά καλή για τον τουρκικό σε ότι αφορά την επιχειρησιακή ετοιμότητα , την οργάνωση , το αξιόμαχο , την ψυχολογία.
Δεν πατάω εύκολα τα κουμπάκια. Υπογράφω και ας προκαλέσω μειδιάματα. Δεν είμαι από αυτούς που θα φοβηθούν να μιλήσουν μήπως και μειδιάσουν τύποι που η μόνη τους ενασχόληση είναι η μείωση των άλλων και η αυτοαναγόρευσή τους σε φωτεινούς ( εάν είναι καράφλες ) παντογνώστες.
Παρ' όλ' αυτά δεν είναι κανείς υποχρεωμένος ούτε να ασπαστεί την άποψή μου , ούτε να συμφωνήσει. Παρακαλώ όμως για λίγη ευγένεια γιατί τραχείς ξέρουμε να είμαστε όλοι.
-
Οχι. Προεκλογικά λέγονται αυτά που θέλουμε να ακούσουμε και μετεκλογικά γίνονται αυτά που μπορούν να γίνουν!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δηλαδή με 5 κόμματα και ισχνή πλειοψηφία....
- δεν θα εξαπατούν τον κόσμο οι αλογομούρηδες του ΧΑΑ
- θα παύσουν οι μεσάζοντες της αγοράς όπλων (που έχουν και μερικές εφημερίδες για να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους όπου τους βολεύει)
- δεν θα γίνονται υποκλοπές από την ΕΥΠ και ιδιώτες, για εθνικό συμφέρον ή μη
- το δημόσιο χρήμα θα επενδύεται σοφά και χωρίς λαμογιές
- δεν θα τολμούν οι αστυνομικοί να φαπώνουν τους κουκουλοφόρους-αγνούς διαδηλωτές
Αν τώρα τα βασικά προβλήματα του ελληνικού λαού είναι οι παράνομες πτήσεις (διπλωματία του μικρού καρπαζοεισπράκτορα το λένε κάποιοι).....
- Όχι κατόπιν κυβερνητικής γραμμής
- Όχι με συμμετοχή υπουργών (θα χρειαστεί να ταϊσεις πολύ περισσότερους, άρα πιο δύσκολα).
- Ξέρεις κάτι που δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι; Ποια ΕΥΠ;;;
- (βλ. 1)
- Μόνο αν έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΛΑΟΣ
Το πρόβλημα του ελληνικού λαού δεν είναι οι παράνομες πτήσεις, αλλά η συμπεριφορά της υπουργού του σχετικά με αυτές. Για να μην ξεχνιώμαστε... Ακόμη και η 'πουλημένη' Πολωνία το έχει κάνει ζήτημα, η Ντορούλα όμως... μιζαμπλί.
Δεν γνωρίζεις για τις υποκλοπές της ΕΥΠ ( όχι πρόσφατα , παλαιότερα ) ;
-
Ρε παίδες. Τα πιθανά αποτελέσματα μιας μη αυτοδύναμης διακυβέρνησης είναι καθαρά θεωρητικά. Δεν τα έχουμε δει αρα δεν ξέρουμε κιόλας.
Είναι απλά ένα συντηρητικό ανθρώπινο αντανακλαστικό! Δυσκολευόμαστε να δεχθούμε τις αλλαγές!
-
Τί να ανακοινώσουν για το ασφαλιστικό; Ότι πρέπει να κοπούν οι χαριστικές πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και οι μουσαντένιες αναπηρικές; Θα χάσουν τις εκλογές ακόμα κι αν έχουν αέρα 5% προ της ανακοίνωσης.
Με 2 έδρες αέρα βέβαια, ούτε τη λήψη της σύνταξης του μπαμπά από δεσποινίδα ετών 69 δεν θα κόψουν.Για την παιδεία, το πρόγραμμα ήταν γνωστό. Ή όχι; Έλεγχος στα οικονομικά και διοικητικά των ΑΕΙ και άδειες για ίδρυση ΙΑΕΙ - καλώς ή κακώς, είτε το ΠΑΣΟΚ έβγαινε ή η ΝΔ, τουλάχιστον το τελευταίο το είχαν στο πρόγραμμά τους. Τί ήταν μυστικό δηλαδή; Το κρυφό σχολειό;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι. Προεκλογικά λέγονται αυτά που θέλουμε να ακούσουμε και μετεκλογικά γίνονται αυτά που μπορούν να γίνουν!Ή αυτά που συμφέρουν κάποιους...
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Οχι. Προεκλογικά λέγονται αυτά που θέλουμε να ακούσουμε και μετεκλογικά γίνονται αυτά που μπορούν να γίνουν!
Ή αυτά που συμφέρουν κάποιους...
Όπως και να έχει...το ξέρουμε όλοι αλλά επιλέγουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να συζητάμε για 'προγράμματα'...
Ο κόσμος άλλαξε. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Άρχισες πάλι.
Έχω υπ' όψιν μου τις Βίβλους και τα επιχειρησιακά σχέδια σε ότι αφορά στους δύο από τους τρείς κλάδους ( ΣΞ , Ναυτικό ).
Έχω πλήρη πληροφόρηση για τον Ελληνικό Στρατό και αρκετά καλή για τον τουρκικό σε ότι αφορά την επιχειρησιακή ετοιμότητα , την οργάνωση , το αξιόμαχο , την ψυχολογία.
Δεν πατάω εύκολα τα κουμπάκια. Υπογράφω και ας προκαλέσω μειδιάματα. Δεν είμαι από αυτούς που θα φοβηθούν να μιλήσουν μήπως και μειδιάσουν τύποι που η μόνη τους ενασχόληση είναι η μείωση των άλλων και η αυτοαναγόρευσή τους σε φωτεινούς ( εάν είναι καράφλες ) παντογνώστες.
Παρ' όλ' αυτά δεν είναι κανείς υποχρεομένος ούτε να ασπαστεί την άποψή μου , ούτε να συμφωνήσει. Παρακαλώ όμως για λίγη ευγένεια γιατί τραχείς ξέρουμε να είμαστε όλοι.
Τι να πει κανείς...Ό,τι και να πει είναι λίγο...
Το πρόβλημα είναι το δωρεάν...Αν σε έβαζαν να παίξεις 100 χιλιαρικάκια στοίχημα απόδοση 80/20 θα μας τα έλεγες αλλιώς, αλλά όταν είναι τζάμπα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι (για ευγένεια μην παρακαλάς δεν με διακρίνει αυτή η αρετή)
-
Ποιος κρύβεται; Εγώ δεν ψήφισα καμία κυβέρνηση και μετά βγήκα να παραπονεθώ.
Ο κόσμος αλλάζει. Μόνος του; Οι πολίτες υποτίθεται δεν καθορίζουν το πως αλλάζει;
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Ποιος κρύβεται; Εγώ δεν ψήφισα καμία κυβέρνηση και μετά βγήκα να παραπονεθώ.Ο κόσμος αλλάζει. Μόνος του; Οι πολίτες υποτίθεται δεν καθορίζουν το πως αλλάζει;
Μα δεν το λέω για εσένα. Γενικά μιλάω!
-
Σε ποσες μερες θα ξερουμε αν εχουμε επιλεγει για εφορευτικη επιτροπη?Μην μας ερθει το σαββατο πριν τις εκλογες
-
Η πολιτική είναι ευαίσθητο θέμα. Μην μετανοιώσουμε που ξεκινήσαμε την κουβέντα!!! Λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς koutsan! Δεν χρειάζονται!!! Και δεν προσφέρουν και τίποτα!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε ποσες μερες θα ξερουμε αν εχουμε επιλεγει για εφορευτικη επιτροπη?Μην μας ερθει το σαββατο πριν τις εκλογεςΟ νόμος λέει τουλάχιστον 5 μέρες πριν αλλά και μετά να σου έρθει πρέπει να πας...
-
Άρχισες πάλι.
Παρ' όλ' αυτά δεν είναι κανείς υποχρεωμένος ούτε να ασπαστεί την άποψή μου , ούτε να συμφωνήσει. Παρακαλώ όμως για λίγη ευγένεια γιατί τραχείς ξέρουμε να είμαστε όλοι.
Το πρόβλημα είναι το δωρεάν...Αν σε έβαζαν να παίξεις 100 χιλιαρικάκια στοίχημα απόδοση 80/20 θα μας τα έλεγες αλλιώς, αλλά όταν είναι τζάμπα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι (για ευγένεια μην παρακαλάς δεν με διακρίνει αυτή η αρετή)
Ε αφού δεν είσαι ευγενής τουλάχιστον προσώρησε στον χαρακτηρίσμό που έκρυψες με εικονίδια.
Είμαι , με τις παρούσες συνθήκες , μέσα για το στοίχημα. Όχι 100 χιλιάρικα ( που δεν τα έχω ) αλλά ένα 20άρι χιλιάδες ( που τα έχω ) τα βάζω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η πολιτική είναι ευαίσθητο θέμα. Μην μετανοιώσουμε που ξεκινήσαμε την κουβέντα!!! Λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς koutsan! Δεν χρειάζονται!!! Και δεν προσφέρουν και τίποτα!!Δεν θεωρώ ότι έχω να προσφέρω τίποτα και δεν έχω να προσφέρω τίποτα...
-
Άρχισες πάλι.
Ε αφού δεν είσαι ευγενής τουλάχιστον προσώρησε στον χαρακτηρίσμό που έκρυψες με εικονίδια.
Είμαι , με τις παρούσες συνθήκες , μέσα για το στοίχημα. Όχι 100 χιλιάρικα ( που δεν τα έχω ) αλλά ένα 20άρι χιλιάδες ( που τα έχω ) τα βάζω.
Και μετά Γιώργο? Θα κάνουμε πόλεμο για να δούμε ποιός θα κερδίσει το στοίχημα?
Μην είσαι απόλυτος!
-
Η πολιτική είναι ευαίσθητο θέμα. Μην μετανοιώσουμε που ξεκινήσαμε την κουβέντα!!! Λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς koutsan! Δεν χρειάζονται!!! Και δεν προσφέρουν και τίποτα!!
Δεν θεωρώ ότι έχω να προσφέρω τίποτα και δεν έχω να προσφέρω τίποτα...
Συμμετέχοντας σε μια συζήτηση, προσφέρεις, είτε θέλεις είτε όχι, την άποψή σου! Αφού καταλαβαίνεις τι εννοώ! Το να αποκαλέσεις κάποιον 'βλάκα' σε τι βοηθάει?
-
Ποιό στοίχημα μωρέ, ενός πολέμου που δεν θα γίνει? Και αφού μας είπες για τα υπάρχοντα σχέδια και ότι δεν θα εμπλακούν και άλλοι και να φέρουμε και τη Λίτσα Πατέρα να μας πει τη γνώμη της και και ...
Αυτός είναι ο ορισμός του ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ 'Λέω ό,τι γουστάρω και κανείς δεν μπορεί να με ελέγξει για την ορθότητα των ισχυρισμών μου' ...
Γι αυτό είναι ΤΖΑΜΠΑ οι προβλέψεις σου...Και εγώ εκτιμώ ότι σε πόλεμο μεταξύ Αιθιοπίας - Κίνας η Αιθιοπία θα κερδίσει κατά 80% αν βέβαια δεν επέμβει η Κένυα, το ΝΑΤΟ, η Ρωσία, και ο ΟΗΕ...Το παίζω μάλιστα στοίχημα 500 χιλιάρικα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν θεωρώ ότι έχω να προσφέρω τίποτα και δεν έχω να προσφέρω τίποτα...
Συμμετέχοντας σε μια συζήτηση, προσφέρεις, είτε θέλεις είτε όχι, την άποψή σου! Αφού καταλαβαίνεις τι εννοώ! Το να αποκαλέσεις κάποιον 'βλάκα' σε τι βοηθάει?
Την ψυχική μου υγεία, η οποία άλλωστε είναι εύθραυστη και δεν το αρνούμαι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί να ανακοινώσουν για το ασφαλιστικό; Ότι πρέπει να κοπούν οι χαριστικές πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και οι μουσαντένιες αναπηρικές; Θα χάσουν τις εκλογές ακόμα κι αν έχουν αέρα 5% προ της ανακοίνωσης.
Με 2 έδρες αέρα βέβαια, ούτε τη λήψη της σύνταξης του μπαμπά από δεσποινίδα ετών 69 δεν θα κόψουν.Για την παιδεία, το πρόγραμμα ήταν γνωστό. Ή όχι; Έλεγχος στα οικονομικά και διοικητικά των ΑΕΙ και άδειες για ίδρυση ΙΑΕΙ - καλώς ή κακώς, είτε το ΠΑΣΟΚ έβγαινε ή η ΝΔ, τουλάχιστον το τελευταίο το είχαν στο πρόγραμμά τους. Τί ήταν μυστικό δηλαδή; Το κρυφό σχολειό;
να μην ανακοινωσουν τιποτα αν δεν μπορουν!
εφοσον ομως ανακοινωνουν καποια πραγματα τοτε δεν πρεπει να υλοποιουνται αυτα;για την παιδεια ασε καλυτερα μανο..
ας μην ανοιξουμε αυτο το κεφαλαιο..
τα εχουμε ξαναπει, ο καθενας βγαινει και το παιζει μεταρρυθμιστης, μετα ο επομενος κανει το ιδιο κοκ..
ολα τα ξεκινησε ο αρσενης.
και οι επομενοι βεβαια μια απ'τα ιδια, αξιοι συνεχιστες..
ευτυχως δεν πηγαινα σε ελληνικο σχολειο και γλυτωσα απο τους πειραματισμους του καθε πολιτικαντη που στην τελικη δεν εχει και καμια ιδιαιτερη σχεση με το θεμα και μετα απο 2 μηνες μπορει να γινει υπουργος αμυνας ή αναπτυξης ή ο,τιδηποτεοσον αφορα τα 'πολεμικα' ας μην λεμε ο,τι θελουμε
κανεις δεν μπορει να κανει προβλεψεις ετσι απλα
αλλα μονο και μονο που μιλαμε για πολεμους ενω εχουμε περασει κατοχες, 2 παγκοσμιους, κυπρο κ.α. στην προσφατη ιστορια μας, αυτο στα δικα μου ματια μας κανει προβληματικους
πρεπει να ειμαστε ο μονος ευρωπαικος λαος που ειναι τοσο 'πολεμοχαρης'
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!