-
Σκέφτομαι σοβαρά εώς το τέλος του έτους να δώσω το C4 και να αγοράσω ένα λευκό Seat Leon 1.8 TFSi με μαύρες ζάντες. Το C4 τότε θα είναι 3 ετών παρά 3 μήνες. Να το τολμήσω;
Χάνω χρήματα; Αξίζει τον κόπο;
Πιστεύω πως αξίζει...
-
Σκέφτομαι σοβαρά εώς το τέλος του έτους να δώσω το C4 και να αγοράσω ένα λευκό Seat Leon 1.8 TFSi με μαύρες ζάντες. Το C4 τότε θα είναι 3 ετών παρά 3 μήνες. Να το τολμήσω;
Πιστεύω πως αξίζει...
-
Πιστεύω πως αξίζει...
-
μακρια απο VAG φιλε.. μακρια..
-
Mαυρες ζαντες ?Ναι μωρε,γιατι οχι!!!
Εσενα σου αρεσει?Τοτε go for it !!
-
δεν το κάνω τώρα...γιατί θέλω ένα διάστημα να βγάλει ότι προβλήματα βγάλει το 1.8 μοτέρ...
α και οι μαύρες ζάντες θα είναι after market...εννοείται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκέφτομαι σοβαρά εώς το τέλος του έτους να δώσω το C4 και να αγοράσω ένα λευκό Seat Leon 1.8 TFSi με μαύρες ζάντες. Το C4 τότε θα είναι 3 ετών παρά 3 μήνες. Να το τολμήσω;Χάνω χρήματα; Αξίζει τον κόπο;
Πιστεύω πως αξίζει...
Ναι ...
Αν το C4 δε είναι το 1600 τότε 2 φορές ναι, αν είναι το δίλιτρο μάλλον όχι... -
περα απο τη πλακα, λεφτα χανεις σε καθε περιπτωση. Και οσο κρατας ενα μοντελο, χανεις ακομη περισσοτερα.
απο εκει και περα, μια ζωη την εχουμε, αν εχεις την ανεση να μη στριμωχτεις οικονομικα και σου αρεσει το (οποιο) λεον, γιατι οχι?
εγω δε θα το επαιρνα χωρις DSG παντως.
οποτε δες αν προκειται να βγει με DSG ή μαζεψε κατι ακομη παραπανω και πηγαινε σε FR DSG ή GOLF GT DSG.
-
Ρε φουστη πριν μπω σε σκεφτομουνα στο χειλος του γκρεμου, και μπηκα γρηγορα γρηγορα να σε σπρωξω πριν το μετανιωσεις!
Κοιτα αν μιλουσες για το cupra, θα σου ελεγα με κλειστα τα ματια (για να μην το βλεπεις πως ειναι ) το αμαξι απο γκαζι ειναι απιστευτο στα λεφτα του, απο στριψιμο δεν μπορω να εκφερω αποψη, απο οτι λενε ειναι καλο ομως.
Βασικα γιατι δεν πας να παρεις ενα Ι30 1600?
-
spiros
τι γελά ΡΕ;
θα δούμε για dsg...παίζει 70% να το πάρω με αυτό.
Ναι για το 1600 μιλάμε μιας και δεν εισάγεται 5πορτο C4 με 2.0 ...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε φουστη πριν μπω σε σκεφτομουνα στο χειλος του γκρεμου, και μπηκα γρηγορα γρηγορα να σε σπρωξω πριν το μετανιωσεις!Κοιτα αν μιλουσες για το cupra, θα σου ελεγα με κλειστα τα ματια (για να μην το βλεπεις πως ειναι ) το αμαξι απο γκαζι ειναι απιστευτο στα λεφτα του, απο στριψιμο δεν μπορω να εκφερω αποψη, απο οτι λενε ειναι καλο ομως.
καλυτερα το ceed που ειναι και κορυφη στη κατηγορια του
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
βασικά εσύ γιατί δεν πας να πνιγείς ρε χαζόσκυλο...ουστ κόπρε...
είπαμε κλασσικό φόρουμ 4Τ...σε λίγο θα μου προτείνουν Ferrari.
Ρε το Cupra αφενός δεν με ενδιαφέρει γιατί είναι 2.0 αφετέρου φεύγει οικονομικά και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για....αμάξι.
-
εγω δε θα το επαιρνα χωρις DSG παντως
ελα ρε παιδια με το DSG ολοι...μαθαμε ξαφνικα το dsg και δεν μπορουμε χωρις αυτο!Λες και ειχαμε και στο χωριο μας!
ελτεο αφου το γουσταρεις και ειναι και γκαυλιαρικο ...παρτο να βγαλεις γουστα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ελα ρε παιδια με το DSG ολοι...μαθαμε ξαφνικα το dsg και δεν μπορουμε χωρις αυτο!Λες και ειχαμε και στο χωριο μας!
ελτεο αφου το γουσταρεις και ειναι και γκαυλιαρικο ...παρτο να βγαλεις γουστα!
στο χωριο σου ο παππους σου ειχε αμαξι???
με ποιο δικαιωμα λοιπον πηρες εσυ? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
σωστο κι αυτο. αντε DSG για διαχειριση 160 ιππων, αντε 7 ταχυτητες για διαχειριση 125 ιππων, αντε τουρμπο και κομπρεσορας για να βγουν 140 ιπποι..
αυτη η πολυπλοκοτητα μονο μειωμενη αξιοπιστια και αυξημενα κοστη συντηρησης συνεπαγεται..δεν ειναι δα και καμια ferrari.. μικρομεσαια αμαξια ειναι..
-
Ο παππους μου ειχε και κομπινα και αμαξι!Γιαυτο πηρα και εγω...γιατι ειμαι απο χωριο!
Αλλα μην χαλας το τοπικ του παιδιου με προστριβες!
-
Ο χρήστης Garfield έγραψε:
σωστο κι αυτο. αντε DSG για διαχειριση 160 ιππων, αντε 7 ταχυτητες για διαχειριση 125 ιππων, αντε τουρμπο και κομπρεσορας για να βγουν 140 ιπποι..
αυτη η πολυπλοκοτητα μονο μειωμενη αξιοπιστια και αυξημενα κοστη συντηρησης συνεπαγεται..δεν ειναι δα και καμια ferrari.. μικρομεσαια αμαξια ειναι..
καλά το DSG εκτός του ότι είναι ευκολία...κάποια στιγμή ίσως να διαχειριστεί περισσότερα από 160 άλογα μετά από κάποιο tuning.
έχω οδηγήσει GTi DSG...και πραγματικά έμεινα λαλάκας.
-
Ποσο θα το δωσεις περιπου; ποσα χλμ;
Το Φ4Τ προτεινει παντως γκολφ Ε30, ασπρο, με dsg.
-
να κάποιος λοιπόν ... που έχει οδηγήσει DSG ....
ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές που έχει στην
αίσθηση με το απλό ??? δεν κάνει κομπιάσματα στην αλαγή ?
κάτι άλλο ??? -
Αν κάνουν και στη Seat επέκταση εγγύησης χτύπα το Leon αν βγει με DSG.
Αλλιώς Golf GT με DSG και τους βάζεις να σου κάνουν δώρο την επέκταση εγγύησης (είσαι καλυμμένος για ότι πάθει συμπεριλαμβανομένου του κιβωτίου για 4 χρόνια).
Να το κάνω το βήμα;