-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
...μας 'κλειδωσε' κανονικοτατα σημερα ο Πανιωνιος
Τι κλειδώματα ρε παιδια? Αφού όσες φορές την έχω δει φέτος την ομάδα, μια φορά άμυνα της προκοπής δεν έχει παίξει....
...επιθετικα εννοουσα .... ( αμυνα και Αρης δεν γινεται ...απλα κοιταμε να βαλουμε περισσοτερα απο οσα φαμε ...)
Παιρναμε την μπαλα και δεν ξεραμε τι να την κανουμε .... πολλα λαθη ....
-
Α ρε Μητσάρα τι έβαλες πάλι...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...μας 'κλειδωσε' κανονικοτατα σημερα ο Πανιωνιος
Τι κλειδώματα ρε παιδια? Αφού όσες φορές την έχω δει φέτος την ομάδα, μια φορά άμυνα της προκοπής δεν έχει παίξει....
...επιθετικα εννοουσα .... ( αμυνα και Αρης δεν γινεται ...απλα κοιταμε να βαλουμε περισσοτερα απο οσα φαμε ...)
Παιρναμε την μπαλα και δεν ξεραμε τι να την κανουμε .... πολλα λαθη ....
Nαι, το φαντάστηκα. Αλλά αν συγκρίνεις με πέρυσι, φέτος παίζουν τρις χειρότερη άμυνα. Απλά καμία σχέση....
Φέρτε πίσω το Ματσόν!
-
Ο Αρης έχει καλύτερο υλικό από πέρυσι, αλλά πέρυσι έπαιζαν σκυλίσια αμυνα, ενώ φέτος παίζουν το πουλί τους.
Αν παίξουν την περσινή άμυνα (που μπορουν να την παίξουν) θα πάμε καλά.
Αυτή η ήττα πάντως μάλλον καλό θα μας κάνει. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
σιγα μην κατσω να δω τον μονιμο δευτερο ρε συ,ζαπινγκ εκανα και επεσα πανω στην τελευταια φαση
Εεεεεε οχι και μονιμα δευτερο.....εχει κανει και τριτος, και τεταρτος και .....6ος , μοναχα πρωτος δεν εχει κανει
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Αρης έχει καλύτερο υλικό από πέρυσι, αλλά πέρυσι έπαιζαν σκυλίσια αμυνα, ενώ φέτος παίζουν το πουλί τους.
Αυτή η ήττα πάντως μάλλον καλό θα μας κάνει.Ντροπη αντεροβγαλτη!!! Το μονο που μου μενει να διαβασω ειναι τον Ασιμοφ να αναπολει τις μερες Γκερσον (καποτε στο μελλον)
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
σιγα μην κατσω να δω τον μονιμο δευτερο ρε συ,ζαπινγκ εκανα και επεσα πανω στην τελευταια φαση
Εεεεεε οχι και μονιμα δευτερο.....εχει κανει και τριτος, και τεταρτος και .....6ος , μοναχα πρωτος δεν εχει κανει
Ε, δεν έχετε φάει λίγο ξύλο από το γαύρο - τουλάχιστον μέχρι να τον ψιλοπαρατήσει ο θείος.
Τί λέω λίγο; Το ξύλο της αρκούδας έχετε φάει και τώρα προσπαθείτε να ρεφάρετε. Όμως το ξεβράκωμα της Ευρωλίγκας δεν μπορείτε να το ανταποδώσετε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε, δεν έχετε φάει λίγο ξύλο από το γαύρο - τουλάχιστον μέχρι να τον ψιλοπαρατήσει ο θείος.
Τί λέω λίγο; Το ξύλο της αρκούδας έχετε φάει και τώρα προσπαθείτε να ρεφάρετε. Όμως το ξεβράκωμα της Ευρωλίγκας δεν μπορείτε να το ανταποδώσετε.+35!
-
...kai τα 'απόνερα' της βαρυφορτωμένης περιφέρειας...
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=65195
-
Θα αντιγράψω τη δημοσίευσή μου από άλλο φόρουμ:
Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να έφευγε ο Μπετσίροβιτς, που για κάποιο λόγο δε μου κάθεται πολύ καλά. Ωστόσο, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, αυτά που κάνει καλά ο Βούγιανιτς τα κάνει καλύτερα ο Σπανούλης, ενώ ο Σλοβένος έχει στο όπλο του και την ικανότητα του στο ποστάρισμα. Μακάρι να μπορούσαμε να κρατούσαμε τα δικαιώματά του και να τον δίναμε κάπου δανεικό(ο Άρης π.χ θα έκανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ για να τον πάρει).
Εν ολίγοις, τον ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ για την περσινή του συνεισφορά, σίγουρα μας ευχαριστεί κι εκείνος για τη μοναδική ευκαιρία που του δώσαμε, απλά όταν η περιφέρειά σου έχει Διαμαντίδη/Σπανούλη(στο απόλυτο peak της καριέρας τους), Γιασικεβίτσιους, ακόμα κι ένας Βούγιανιτς μοιάζει λίγος μπροστά τους.
Ας είναι καλά και υγιής το παλικάρι, όταν γυρίσει σαν αντίπαλος στο ΟΑΚΑ θα δεχτεί σίγουρα ΜΕΓΑΛΟ χειροκρότημα, που του ταιριάζει.
-
Hellenic tifosi
Κι εγώ το Μπετσίροβιτς θα ήθελα να σουτάρουμε άλλωστε έχει εκφράσει κι αυτός τη δυσαρέσκειά του για το λίγο χρόνο συμμετοχής του.
Δεν ξέρω είμαι ...πολύ μπερδεμένος είμαι...δε με πολυτρελαίνει και ο Γιασικεβίτσιους μάλλον τον πήραμε για να μην πάει στο γαύρο που του ταίριαζε κουτί...τε σπα θα τα είχατε πει στην ώρα τους αυτά ,το καλοκαίρι.
Δε θέλω να φύγει γμτ!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ντροπη αντεροβγαλτη!!! Το μονο που μου μενει να διαβασω ειναι τον Ασιμοφ να αναπολει τις μερες Γκερσον (καποτε στο μελλον)Άκομα δεν είπα τίποτα γισ τον Herbert, άλλα αν συνεχίσουμε έτσι στην άμυνα, θα πάω Ιταλία να παρακαλάω τον Ματσόν να γυρίσει πίσω.
Αν δεις πχ το πρώτο δεκάλεπτο με τον νιόνιο, θα κλάψεις. Εγώ δεν αντέχω να το δω δεύτερη φορά.
Ο ημίθεος γιατί κατέρευσε;... ο Άρης π.χ θα έκανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ για να τον πάρει
Άμα σου πω ποιους είχε με το στυλό στο χέρι ο Άρης και προτίμησε να κρατήσει αυτούς που (δεν) έχει, θα κλάψεις κι εσύ. Μπορεί κάλλιστα να μην παίρνανε ούτε τον Βουγιανίτς.
δε με πολυτρελαίνει και ο Γιασικεβίτσιους μάλλον τον πήραμε για να μην πάει στο γαύρο που του ταίριαζε κουτί...τε σπα θα τα είχατε πει στην ώρα τους αυτά ,το καλοκαίρι
Τα είπαμε αλλά κάποιοι ομοϊδεάτες σου δεν μας ακούγανε.
Να κλαίγεστε πάντως οι ΠΑΟι μου ακούγεται σαν:
'Τα διαμαντένια μου παπούτσια με στενεύουν'
Αν θες κι εσύ πραγματικά να κλάψεις, δες την αμυνάρα μας στα 30 πρώτα λεπτά στη Λιθουανία! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Hellenic tifosi
Δεν ξέρω είμαι ...πολύ μπερδεμένος είμαι...δε με πολυτρελαίνει και ο Γιασικεβίτσιους μάλλον τον πήραμε για να μην πάει στο γαύρο που του ταίριαζε κουτί...τε σπα θα τα είχατε πει στην ώρα τους αυτά ,το καλοκαίρι.Βλέπεις όμως ότι σιγά σιγά προσαρμόζεται και η ομάδα τον εντάσσει στα συστήματά της. Ακόμα και στην άμυνα το παλεύει όσο μπορεί(εντάξει, δεν είναι Διαμαντίδης), αλλά πλλές φορές τον βλέπεις στις αλλαγές στα σκριν να σπρώχνεται με λύσσα, κάτι που κατ' εμέ δείχνει ότι έχει όρεξη να μπει στο κλίμα της ομάδας.
Άμα σου πω ποιους είχε με το στυλό στο χέρι ο Άρης και προτίμησε να κρατήσει αυτούς που (δεν) έχει, θα κλάψεις κι εσύ. Μπορεί κάλλιστα να μην παίρνανε ούτε τον Βουγιανίτς.
Για πες! Ο Άρης μου είναι τρομερά συμπαθής, καθώς ήμουν κι εγώ (όπως και η πλειοψηφία της γενιάς μου) 'οπαδός' του στα παιδικά μου χρόνια.
-
Καταρχήν είχε πρότασεις (αρκετά συμφέρουσες) για να παραχωρήσει τον Καστλ και ήθελαν να σπάσουν το συμβόλαιο του Καλαϊτζή. Τελικά επέλεξαν να κρατήσουν και τους δύο.
Έτσι δεν αποκτήθηκε κάνεις καινούριος play maker.
Ο Κίκι Κλάρκ (πέρσινος πρώτος σκόρερ) είχε εξασφαλίσει και κοινοτικό διαβατήριο και μόνο που δεν μας παρακαλούσε (αυτό είναι η αυτοκτονία για μένα).
Ο Καλαμπόκης ήθελε, εμείς όχι, ενώ αν ήθελαν ξένο άσσο είχαν πολλές επιλογές.
Απλά επέλεξαν να κρατήσουν ίδια την τριάδα των πόιντ γκαρντ, όταν όλη τη χρονιά πέρυσι λέγαμε ότι πονάμε στον άσσο.
Ο Κενταλ (του Πανιωνίου) επίσης, είχε συμφωνήσει, αλλά προτιμήσαμε να κρατήσουμε τον Σεραπίνας. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο ημίθεος γιατί κατέρευσε;
Κατερευσε γιατι βασιστηκε σε ενα (και μόνο) παικτη, ο οποιος μπορει μεν να ειναι 2 επιπεδα πανω απο τον αμεσως επομενο της κατηγοριας, αλλα δεν παυει να ειναι ενας. Μας τελειωσε ο ενας και τωρα να δουμε αν θα σωθουμε κιολας...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτή η ήττα πάντως μάλλον καλό θα μας κάνει.Ντροπη αντεροβγαλτη!!! Το μονο που μου μενει να διαβασω ειναι τον Ασιμοφ να αναπολει τις μερες Γκερσον (καποτε στο μελλον)
-
Τρέλανε μας και σήμερα μωρή Πανάθα!
-
Το θέμα με Βούγιανιτς γνωστό από Δευτέρα και ο Ασπρούλιας μας το παρουσίαζε στο ματς του Πανιωνίου- λίγο άμυνα ρε παιδιά, καλά ο Ξανθόπουλος τι έχανε - περίπου σαν αποκλειστικό. Άλλος καλύτερος ο Βαγγέλαρος μας έπριξε στο τέλος της κανονίκης περιόδου με το φάουλ που δεν έγινε. Του εξηγούσε ο Ασπρούλιας αλλά αυτός απτόητος κατακεραύνωνε τους παίχτες. Όσο για Βούγιανιτς μακάρι να τον δίναμε δανεικό όπως είχε ακουστεί αρχικά. Πολύτιμος παίχτης ,το έδειξε πέρσι στους τελικούς. Κρίμα ρε γαμώτο και τον πήγαινα τόσο...
-
123 ..τς τς τς..
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
123 ..τς τς τς..Ασε αλλες ομαδες νικησαν με περρισσοτερους ποντους απεναντι σε καλες ομαδες και οχι σε χωρια
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)