-
Δε με πολυενδιαφέρουν ούτε οι εντυπωσιακές νίκες, ούτε οι διαφορές. Απλώς χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι η διαχείριση του υλικού είναι μια χαρά, χωρίς τα περσινά 'ζόρια' το Νοέμβρη. Μετά το Φλεβάρη είναι που λογικά θα 'ρολάρουμε'.
Όσο για τον Ολυμπιακό, φέτος είναι μακράν καλύτερος από πέρσι, ενισχυμένος σημαντικά παντού.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
123 ..τς τς τς..
Ασε αλλες ομαδες νικησαν με περρισσοτερους ποντους απεναντι σε καλες ομαδες και οχι σε χωρια
Nτάξει, και η Πρόκομ με το Χαρίση παίζει και τον Γκούροβιτς στα 40 του, μην τρελαθούμε τώρα.
Άσε που οι 'άλλες ομάδες' μετά την 20αρού της Ταού μέσα στη Σλοβενία πιθανόν να έχουν ...τρεχάματα
Hellenic tifosi Είπαμε να μην είμαστε αλαζονες αλλά εσύ το παρακάνεις με τη μετριοπάθειά σου
123 πόντους και 30 ασιστ , καλά εσύ πότε περιμένεις να εντυπωσιαστείς;;Μια και καλή στη Μαδρίτη;
Δε θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά μάλλον παίρνει σειρά και ο Νικόλας ο οποίος δεν πολυχρησιμοποιείται τώρα τελευταία.
Η κλάψα του Μπετσίροβιτς φαίνεται να αποδίδει και παίζει περισσότερο, χωρίς να το αξίζει με τίποτα -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Hellenic tifosi Είπαμε να μην είμαστε αλαζονες αλλά εσύ το παρακάνεις με τη μετριοπάθειά σου
123 πόντους και 30 ασιστ , καλά εσύ πότε περιμένεις να εντυπωσιαστείς;;Μια και καλή στη Μαδρίτη;
Μόνο με νταμπλ σκορ στην ΤΣΣΚΑ, και τον Διαμαντίδη στον πάγκο από το 10λεπτό για να ξεκουραστεί
Σοβαρά τώρα, ούτε αλλαζόνας είμαι, ούτε ανικανοποίητος, απλά η δυναμικότητα του αντιπάλου ήταν Γ.Τ.Π. Αυτά που κρατάω εγώ από το παιχνίδι είναι δύο πράγματα: Ακόμα κι όταν έγινε 'τσίρκο' οι επιθέσεις μας είχαν μια στοιχειώδη οργάνωση, πικ 'ν ρολ συνεχόμενα και ομαδικότητα. Και κυρίως κρατάω ότι στο 2ο δεκάλεπτο, που θέλαμε να κλειδώσουμε το ματς πήραν μπροστά οι 'μηχανές' και κάναμε σκορ 35 - 17, με εξαιρετική άμυνα.
Αυτό που βλέπω δηλαδή είναι ότι ο Ζοτς χτίζει 'βήμα-βήμα' την ομάδα, και το μέχρι στιγμής rotation είναι ιδανικό. Παρακολούθησε τα παιχνίδια Ευρώπη - Ελλάδα π.χ: Όποιος παίζει πολύ τη μια φορά δεν παίζει την άλλη, και το πράγμα 'τσουλάει'
Δε θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά μάλλον παίρνει σειρά και ο Νικόλας ο οποίος δεν πολυχρησιμοποιείται τώρα τελευταία.
Αποκλείεται. Αυτό που έφαγε τον Βούγιανιτς είναι ότι αυτό που κάνει στο γήπεδο το κάνουν άλλοι, καλύτερα από αυτόν. Κάθε ομάδα χρειάζεται να έχει παίκτες με 'διαφορετικά' ταλέντα, και όπως είχαμε ξαναπεί, αυτά που κάνει ο Μίλος καλά, τα κάνει ο Σπανούλης καλύτερα, μαζί με αρκετά άλλα που ο Βούγιανιτς δεν έχει.
Ο Χατζηβρέττας αντίθετα μπορεί να έχει το ρόλο του 'ρολίστα' στην άμυνα, και δε νομίζω να χάσει τη θέση του.
Η κλάψα του Μπετσίροβιτς φαίνεται να αποδίδει και παίζει περισσότερο, χωρίς να το αξίζει με τίποτα
Ξέρεις ότι κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, θεωρώ τον Βούγιανιτς πολύ καλύτερο (συνολικά) ως παίκτη από τον Μπετσίροβιτς, αλλά δες και το παραπάνω σχόλιο περί 'διαφορετικών' ταλέντων. Ο Σάνι έχει στο ρεπερτόριο του και την ικανότητα στο ποστάρισμα ενός κοντύτερου αντιπάλου, καθώς και -νομίζω- καλύτερο σουτ. Και οι δύο είναι λιγάκι 'τρύπες' στην άμυνα, οπότε ισοπαλία στον τομέα αυτόν
Αυτός που προκύπτει λαχείο από τα λίγα είναι ο Ουϊνστον. Δεν περίμενα ότι θα βρισκόταν τριάρι νεαρός Αμερικάνος που θα έπαιζε τόσο καλή προσωπική άμυνα, με τόσο μεγάλη διάθεση.
-
Stazei farmaki!
Παρ'όλα αυτά τρέμε Ηρακλή! Ερχόμαστε!!!!
-
Ναι καλα! Εδω θα κατσουμε νομιζεις να σας περιμενουμε
-
εχετε σκοπό να πάτε πιο κάτω;
-
-
123 ..τς τς τς..
Ασε αλλες ομαδες νικησαν με περρισσοτερους ποντους απεναντι σε καλες ομαδες και οχι σε χωρια
Nτάξει, και η Πρόκομ με το Χαρίση παίζει και τον Γκούροβιτς στα 40 του, μην τρελαθούμε τώρα.
Άσε που οι 'άλλες ομάδες' μετά την 20αρού της Ταού μέσα στη Σλοβενία πιθανόν να έχουν ...τρεχάματα
Η κλάψα του Μπετσίροβιτς φαίνεται να αποδίδει και παίζει περισσότερο, χωρίς να το αξίζει με τίποταΔεν ειπα οτι η Προκομ ειναι υπερομαδα ,αλλα εχει μπατζετ πανω απο 6 εκ ευρο ενω το καφενειο που παιξατε 100.000 ευρο
-
Το αντίστοιχο καφενείο στον όμιλο σας είναι η Ολίμπια Λουμπλιάνας?
-
πεεεεεφτουμε...
κριμα τον ταμπ...
-
Στον ΠΑΟΚ τελικά ποιοι ανέλαβαν;
Ο προπονητής ήταν καλός και αφού τον αλλάζουν πρέπει να αλλάξουν και παίχτες.Από το λίγο που βλέπω τώρα, είναι πλέον γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει καταντήσει αηδία. Μερικά παιχνίδια δεν χρειάζεται καν να γίνουν.
-
προς το παρον πηγαν οι μετοχες σε μελη του ΑΣ...
εξοδα..η ομαδα θελει μεγαλη ενισχυση...δε βλεπω φως!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
προς το παρον πηγαν οι μετοχες σε μελη του ΑΣ...εξοδα..η ομαδα θελει μεγαλη ενισχυση...δε βλεπω φως!
σας περιμένουμε...
-
εσεις για ποια πατε φετος?
-
Eκατσα και είδα χθες το γαύρο, την 3η και 4η περίοδο.
Μόνο το Μάτσε είχε από την καλή ομάδα και οι υπόλοιποι ήταν οι παρεπιδημούντες τον Αγιο Παντελεήμονα (βοήθειά μας...).
Ο Μπλάκνει είναι εξαιρετικός σαν P.G αλλά μάλλον θα τον φάει το σκότος, μόλις γυρίσει ο Γκριρ -
Χάρε, αν καταλαβετε οτι θα σωθειτε οχι επειδη λεγεστε ΠΑΟΚ αλλα επειδη 2 ομαδες θα εχουν κανει λιγοτερες νικες απο εσας, εχετε ελπιδες. Αν για καποιον μεταφυσικο λογο θεωρειτε οτι 'εμεις δεν πεφτουμε'...
-
Απορω πως ασχολειστε με basket.......εκτος και αν σας ενδιαφερει ποιος θα τερματισει δευτερος
-
δεν υπαρχει καποια τετοια νοοτροπια στο μπασκετ γιατι πολυ απλα ο κοσμος δεν ασχολειται..
ειναι οφθαλμοφανες οτι δε παιζουμε μπασκετ και οτι τα προβληματα μας ειναι τεραστια αυτη τη στιγμη...ευτυχως φετος παρουσιαστηκαν και αλλοι καφενεδες στην α1 και ισως σωσουμε κατι στο τελος...
δυστυχως η πανελουδειος εποχη ηταν ο νεος μεσαιωνας..
-
Eκατσα και είδα χθες το γαύρο, την 3η και 4η περίοδο.Μόνο το Μάτσε είχε από την καλή ομάδα και οι υπόλοιποι ήταν οι παρεπιδημούντες τον Αγιο Παντελεήμονα (βοήθειά μας...).
Ο Μπλάκνει είναι εξαιρετικός σαν P.G αλλά μάλλον θα τον φάει το σκότος, μόλις γυρίσει ο ΓκριρΚαι έτσι από τις 25 ασιστ της Κυριακής θα πάει στις 12-14 με το που θα 'ρθει.
-
είχε τόσες ε? μπράβο
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)