-
Μεχρι και το Πανοραμα σας περναει
Την αλλη βδομαδα θα εχω καυτα νεα για τους αμερικανους του ΠΑΟ
-
Mπραβο τους...Αλλη μια σωστη αποφαση του ΑΣΕΑΔ...
1000 ΜΠΡΑΒΟ...
Αλλα και με κοσμο, παλι λουτσο θα φανε...Οπως περυσι εκει μεσα...
Α ΡΕ ΠΑΡΑΓΚΑ
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Mπραβο τους...Αλλη μια σωστη αποφαση του ΑΣΕΑΔ...1000 ΜΠΡΑΒΟ...
Αλλα και με κοσμο, παλι λουτσο θα φανε...Οπως περυσι εκει μεσα...
Α ΡΕ ΠΑΡΑΓΚΑ
To κατεστημενο των κοντων σε πειραζει αλλα απο την αλλη το κατεστημενο του θειου δεν σε πειραζει
-
Iδια καραμελα...ελα που περυσι την γλιτωσες με διαιτησια ΚΑΙ με κωλοφαρδια...Φετος δεν την γλιτωνεις ξανα...
Ευτυχως τα ποστ μενουν...θα στο θυμησω εγω μην ανησυχεις..
Θα κατηγορειτε την διοικηση για τα ταξιδια στας αμερικας...Τουλαχιστον τα ιδιαιτερα να πιασουν τοπο
-
Iδια καραμελα...ελα που περυσι την γλιτωσες με διαιτησια ΚΑΙ με κωλοφαρδια...Φετος δεν την γλιτωνεις ξανα...Ευτυχως τα ποστ μενουν...θα στο θυμησω εγω μην ανησυχεις..
Θα κατηγορειτε την διοικηση για τα ταξιδια στας αμερικας...Τουλαχιστον τα ιδιαιτερα να πιασουν τοπο
Mααστα δηλαδη περσυ ησασταν καλυτεροι απο εμας
Οταν μαθεις απο μπασκετακι ελα ξαναμιλα μου
Εως τοτε μην μιλας γιατι εκτιθεσαι. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Iδια καραμελα...ελα που περυσι την γλιτωσες με διαιτησια ΚΑΙ με κωλοφαρδια...Φετος δεν την γλιτωνεις ξανα...
Ευτυχως τα ποστ μενουν...θα στο θυμησω εγω μην ανησυχεις..
Mααστα δηλαδη περσυ ησασταν καλυτεροι απο εμας
Οταν μαθεις απο μπασκετακι ελα ξαναμιλα μου
Εως τοτε μην μιλας γιατι εκτιθεσαι.ΧΑΧΑ...μου φαινεται πως πισω απο μια οθονη γιναμε ολοι ισοι κ ομοιοι..ΟΛΟΙ ΣΟΥΜΙ,ΤΖΟΡΝΤΑΝ,ΜΟΥΡΙΝΙΟ και δεν συμμαζευται...
ΣΤΑ PLAY OFFS ΠΕΡΥΣΙ, ΝΑΙ, ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ 3 ΝΙΚΕΣ...
ΓΚΕΓΚΕ?
-
Χιούστον Ρόκετς-Παναθηναϊκός: 107-70
-
Παλι καλα που εγραψες το αποτελεσμα, διοτι αν καποιος φιλος του ΒΑΟ ανοιξει ηλεκτρονικα το πρωτοσελιδο της Β-ΗΧΩ, θα δει ΜΟΝΟ πως σηκωθηκε στο ποδι το Χιουστον...Μωρε και κατι αλλο σηκωθηκε , αλλα λεμε τωρα
-
Iδια καραμελα...ελα που περυσι την γλιτωσες με διαιτησια ΚΑΙ με κωλοφαρδια...Φετος δεν την γλιτωνεις ξανα...Ευτυχως τα ποστ μενουν...θα στο θυμησω εγω μην ανησυχεις..
Eλα red_, οτι ψευδωνυμο και να βαλεις σε καταλαβαινουμε!!!
-
XAXAXA.... ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
-
XAXAXA.... ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!Μωρε πλακα μπορει να εχουμε,εσυ ομως δεν εχεις μυρωδια απο μπασκετ
-
Με ξενύχτησε πάλι η παλιοομάδα....Για όσους δεν το είδαν πάντως η τεχνική έπεσε σύννεφο και τα λάθη από τους κανονισμούς ΝΒΑ ήταν πολλά. Οι Αμερικάνοι στο ανοιχτό γήπεδο δεν παίζονται αλλά με τα ευρωπαικά δεδομένα εγκλωβίζονται...
Όλα τα λεφτά ο Obradovic να προσπαθεί να εξηγήσει: This is zone defense!!!
-
ξερει κανεις αν το ξαναδειχνει σημερα σε επαναληψη και που?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
XAXAXA.... ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
Μωρε πλακα μπορει να εχουμε,εσυ ομως δεν εχεις μυρωδια απο μπασκετ
Μάλιστα. Άλλος ενας του πληκτρολογίου..Συνέχισε να κτυπάς τα πλήκτρα..
Φιλικα, ο πρωταθλητης 2008
p.s το τροκαντερο δεν ειναι μακρια, αν ξερεις που πεφτει...εχει δωρεαν μαθηματα εκει..
-
Φιλικα, ο πρωταθλητης 2008 -
Είναι προφανές ότι δεν προετοίμασε καθόλου την ομάδα για κάτι τέτοιο, και πολύ καλά έκανε.
Το ταξίδι ήταν χαμένος χρόνος, οπότε καλώς δε σπατάλησε περισσότερο σε ειδική προετοιμασία για αυτό.
Υ.Γ: Και για όσους βιαστούν να πουν ότι τα λέω αυτά μετά τη συντριβή, θα τονίσω ότι είχα λυσσάξει να λέω τα παραπάνω σε διάφορα φόρουμ εδώ και πολύ καιρό.
-
Ρε μην ασχολειστε με το μπασκετ. Πλεον εγω εγκαταλειπω. Δεν εχει νοημα. Καλα καλα δεν ξεκινησε το πρωταθλημα και η ποινη του βαζελου μειωνεται απο 3 αγωνιστικες στην μια. Θα παιξει κεκλεισμενων των θυρων με τον Αγορ.χμμμμμ
Ολα ειναι αγγελικα πλασμενα συμφωνα με τον kid,GTI,balo,redline στο μπασκετ και οι Γιαννακοπουλοι σκανε λεφτα και μπορουν να κανουν οτι θελουν. Φυσικα οι 2 αγωνιστικες που ειχε φαει ο Ολυμπιακος παρεμειναν ως ειχαν.
Εγω τα εχω με τον Αγγελοπουλο. Ειχε πει ο Γιαννακοπουλος αναφερομενος στην ΠΑΕ '' ε δεν ειμαστε και μ@λ@κε''. Ε εσεις Αγγελοπουλοι ειστε,γιατι αφηνεται να σας κλεβουν πρωταθληματα οι νανοι και να κανουν οτι θελουν. Οχι μονο θα γινουν επεισοδια και φετος ,αλλα θα παιζουν τα κορακια 100-0 υπερ του Παο και πηδανε ακομα και για ριμπαουντ οπως και περυσυ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ και στραβωσει και παλι το ματς θα μπουκαρουν και παλι μεσα οι νανοι και θα κανουν οτι θελουν και οι οπαδοι του βαζελου θα πετανε παλι πετρες και ισως και μολοτωφ αυτη την φορα.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? Αφου δεν τιμωρειται ο Παο. Εχω πραγματικα αηδιασει με ολα αυτα που γινονται και κανω εμετο καθε μερα.
-
Η τιμια Μαλαγα και Ρεαλ διεσυραν τις ομαδες του NBA. O βρωμικος πρωταθλητης Ευρωπης πηρε τα π@π@ρια μου και εχασε με 35 ποντους διαφορα. Φαινεται οτι οι βαζελοι ειστε συνηθισμενοι στις 35αρες.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε μην ασχολειστε με το μπασκετ. Πλεον εγω εγκαταλειπω. Δεν εχει νοημα. Καλα καλα δεν ξεκινησε το πρωταθλημα και η ποινη του βαζελου μειωνεται απο 3 αγωνιστικες στην μια. Θα παιξει κεκλεισμενων των θυρων με τον Αγορ.χμμμμμΟλα ειναι αγγελικα πλασμενα συμφωνα με τον kid,GTI,balo,redline στο μπασκετ και οι Γιαννακοπουλοι σκανε λεφτα και μπορουν να κανουν οτι θελουν. Φυσικα οι 2 αγωνιστικες που ειχε φαει ο Ολυμπιακος παρεμειναν ως ειχαν.
Εγω τα εχω με τον Αγγελοπουλο. Ειχε πει ο Γιαννακοπουλος αναφερομενος στην ΠΑΕ '' ε δεν ειμαστε και μ@λ@κε''. Ε εσεις Αγγελοπουλοι ειστε,γιατι αφηνεται να σας κλεβουν πρωταθληματα οι νανοι και να κανουν οτι θελουν. Οχι μονο θα γινουν επεισοδια και φετος ,αλλα θα παιζουν τα κορακια 100-0 υπερ του Παο και πηδανε ακομα και για ριμπαουντ οπως και περυσυ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ και στραβωσει και παλι το ματς θα μπουκαρουν και παλι μεσα οι νανοι και θα κανουν οτι θελουν και οι οπαδοι του βαζελου θα πετανε παλι πετρες και ισως και μολοτωφ αυτη την φορα.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? Αφου δεν τιμωρειται ο Παο. Εχω πραγματικα αηδιασει με ολα αυτα που γινονται και κανω εμετο καθε μερα.
οπως ακριβως ο τζιγκερ που αφηνει τον θειο να του κλεβει τα πρωταθληματα.
Αντε γυρνα στο ποδοσφαιρο γιατι στο μπασκετ δεν σε παιρνει
PSΑληθεια κανα νεο απο τον big sofo?
εμαθα εχει πεσει στα 110 κιλα -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Η τιμια Μαλαγα και Ρεαλ διεσυραν τις ομαδες του NBA. O βρωμικος πρωταθλητης Ευρωπης πηρε τα π@π@ρια μου και εχασε με 35 ποντους διαφορα. Φαινεται οτι οι βαζελοι ειστε συνηθισμενοι στις 35αρες.Για να μην σε πιάσω στο ψιλό (πίστεψε με στο μπάσκετ έχω άφθονο υλικό)
θα σου πώ σοβαρά, οτι οι παραπάνω ομάδες έπαιζαν στην έδρα τους και κυρίως με κανονισμούς FIBA και όχι ΝΒΑ. Καμία σχέση λοιπόν...ΔΟΥΛΕΜΑ ΜODE ON:
O Τσακαλίδης δήλωσε οτι του είχαν λείψει πολύ τα σουβλάκια στην Ελλάδα....
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)