-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μη φας, εχει γλαρο..
Mη φας, έχει Παρτιζάν!
Μη φας, έχουμε σηκώσει 4 σε 12 χρόνια, μία κακή χρονιά μέσα στο πρόγραμμα είναι.
3 ήταν, το πρώτο δε μετράει, το είπε και η FIBA.
Άσε που δε θυμάμαι ποτέ στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων ο πρωταθλητής της προηγούμενης χρονιάς να μην πέρασε καν στην 8άδα την επόμενη... Άρα δε μιλάμε απλά για μια κακή χρονιά, αλλά για μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ χρονιά, για τα δικά σας δεδομένα τουλάχιστον.
Για τα δικά μου είναι η αρχή του τέλους.Δε σε χάλασε καθόλου, ούτε εσένα, ούτε τον balo που μια τελειωμένη, αποδεκατισμένη και απροπόνητη ομάδα, που ξανακανε προετοιμασία μετά τη μέση της χρονιάς, διεκδικεί στα ίσα τώρα την πρόκριση στο ff και εσύ τη βλέπεις από το καναπέ σου.
Κάποιοι έλεγαν μεγάλα λόγια για τραίνα, αμαξοστοιχίες και τραμ. Σας είπα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, η υπεροψία θα σας βγει σε κακό.
ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!
Πάω τωρα να δω την ομαδάρα μου!
Χάσουμε-κερδίσουμε σήμερα, στ' @@ μου, έχουν ήδη υπερβεί εαυτούς και έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
που μια τελειωμένη, αποδεκατισμένη και απροπόνητη ομάδα, που ξανακανε προετοιμασία μετά τη μέση της χρονιάς, διεκδικεί στα ίσα τώρα την πρόκριση στο ff και εσύ τη βλέπεις από το καναπέ σου.Γιατί εσύ από πού τη βλέπεις;
-
Μα εγώ πρώτος είπα ότι είναι αποτυχημένη χρονιά, ειδικά φέτος που πιστεύω πηγαίναμε για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα δεν ήταν ο κύριος στόχος. Γενικά φέτος όλες οι μεγάλες ομάδες δεν έχουμε παίξει καλά.. Δες ΤΣΣΚΑ που έχασε από σας, Ρεάλ που έμεινε έξω, την Ταού που παλεύει.. Αν δεν σοβαρευτούν όσες έχουν μείνει μέσα, θα δώσουν μια καλή ευκαιρία σε ομάδες που απλά συμπληρώνουν την διοργάνωση τόσα χρόνια να χτυπήσουν την Ευρωλίγκα.
Εσείς φίλοι γαύροι μια ζωή ικανοποιημένοι θα στε από μέτριες χρονιές, οπότε τίποτα το παράξενο και φέτος. Και στο τέλος της χρονιάς ικανοποιημένοι θα στε. Και μετά τον τελικό του κυπέλου ικανοποιημένοι ήσασταν.. Τουλάχιστον καταλαβαίνετε ότι τόσο μπορείτε, τόσο κάνετε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα εγώ πρώτος είπα ότι είναι αποτυχημένη χρονιά, ειδικά φέτος που πιστεύω πηγαίναμε για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα δεν ήταν ο κύριος στόχος. Γενικά φέτος όλες οι μεγάλες ομάδες δεν έχουμε παίξει καλά.. Δες ΤΣΣΚΑ που έχασε από σας, Ρεάλ που έμεινε έξω, την Ταού που παλεύει.. Αν δεν σοβαρευτούν όσες έχουν μείνει μέσα, θα δώσουν μια καλή ευκαιρία σε ομάδες που απλά συμπληρώνουν την διοργάνωση τόσα χρόνια να χτυπήσουν την Ευρωλίγκα.Εσείς φίλοι γαύροι μια ζωή ικανοποιημένοι θα στε από μέτριες χρονιές, οπότε τίποτα το παράξενο και φέτος. Και στο τέλος της χρονιάς ικανοποιημένοι θα στε. Και μετά τον τελικό του κυπέλου ικανοποιημένοι ήσασταν.. Τουλάχιστον καταλαβαίνετε ότι όσο σας αφήνει η διαιτησία, τόσο κάνετε..
Το bold το σωστό. και δε χρειάζεται να το κάνω 18άρι για να το καταλάβεις.
Εκτός αν πιστευεις οτι δίκαια κερδίσατε πέρσι το πρωτάθλημα και φέτος το κυπελλο.
Ή εκτός αν πιστευείς οτι σε 80 λεπτά παιχνιδιού με τη ΤΣΣΚΑ η διαιτησία ήταν δίκαιη.
Αν ναι, λυπάμαι, είσαι βαθιά νυχτωμένος. -
Δεν παίζουμε καλά προς το παρόν...
Άντε πάμε γερά στο δεύτερο!
-
taurus φαντάζομαι ότι βλέπεις το ματς. Στο πρώτο 10λεπτο που έπαιζε σέντερ το ρωσοποντιακό ανέκδοτο έκανε 3 τουλάχιστον κινητά σκριν, σαν αυτά που έκανε ο Μπατίστ στο τελικό. Δε σου λέω ότι δεν είναι παράβαση αλλά αυτά δε σφυρίζονται στην Ευρώπη, είτε παίζει ο ΠΑΟ είτε ο ΟΣΦΠ είτε ο Πανιώνιος είτε η οιαδήποτε ομάδα. Στο ΝΒΑ που υπάρχουν σαφείς κανονισμοί σφυρίζονται αμέσως τέτοιες φάσεις. Εδώ ίσως λόγω οδηγιών ή ίσως λόγω ασαφειών στους κανονισμούς, δε δίνονται σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αυτή τη παραμύθα με το τελικό κυπέλλου θα την αναπαράγετε για καιρό ακόμα; Αν το κάνετε για να παρηγορηθείτε τότε no problem. Και γω μαζί σας. -
Είπα οτι δεν έκανε?
Ας δινόντουσαν.
Όπως έπρεπε να δοθούν και στον Μπατίστ.
Τι πάει να πει δε σφυρίζονται?
Μου θυμίζει την νεοελληνική πραγματικότητα που λέμε 'έλα μωρέ, πάρκαρε εδώ και ας έχει σήμα, δε γράφουν εδώ, πάνε αλλού'. -
'Ο Λάνγκτον... θα σουτάρει από του διαόλου τη μάνα..!'
Έλιωσα λέμε!Ας μου πει κάποιος γιατί ο ΠΑΟ άφησε τον Σισκάουσκας να φύγει...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ !!ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ !!!
Δεν μπορεσε τελικα...
-
Θελατε και FF τρομαρα σας
Δεν τον ειδα τον αγωνα(κατι κλεφτες ματιες εριχνα),αλλα ειμαι σιγουρος οτι παλι θα φταιει η διαιτησια,και οχι πχ ο κατα τον red army αχρηστος σισκαουσκας -
Τέλος...
Δεν πειράζει, του χρόνου...
Ας έπαιζαν τουλάχιστον λίγο καλύτερα σήμερα και ας έχαναν και πάλι.
Ο τρόπος που αποχωρούμε δεν αντικατοπτρίζει καθόλου το μπάσκετ που παίξαμε στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Τεσπα, καλή καρδιά και με το πρωτάθλημα στον Πειραιά φέτος! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν τον άφησε. Η ΤΣΣΚΑ έδωσε το buy out και τον πήρε. Μάλιστα απ' όσο ακούγεται το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι η γυναίκα του δεν την πάλευε κάστανο στην Αθήνα.
ΉΤαν τεράστιο πλήγμα για εμάς. Ως αντικειμενική αξία ο Σάρας είναι σαφώς μεγαλύτερος παίκτης, αλλά για τη δικιά μας ομάδα θα προτιμούσα Σισκάουσκας με κλειστά τα μάτια.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν τον άφησε. Η ΤΣΣΚΑ έδωσε το buy out και τον πήρε. Μάλιστα απ' όσο ακούγεται το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι η γυναίκα του δεν την πάλευε κάστανο στην Αθήνα.
ΉΤαν τεράστιο πλήγμα για εμάς. Ως αντικειμενική αξία ο Σάρας είναι σαφώς μεγαλύτερος παίκτης, αλλά για τη δικιά μας ομάδα θα προτιμούσα Σισκάουσκας με κλειστά τα μάτια.
Money talks Βαγγέλη...
Αν έδινε κάτι παραπάνω ο ΠΑΟ, θα ξεχνούσε η γυναίκα του το κυκλοφοριακό της Αθήνας.
Εκεί πήγαινε το 'άφησε'. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τέλος...Δεν πειράζει, του χρόνου...
Ο τρόπος που αποχωρούμε δεν αντικατοπτρίζει καθόλου το μπάσκετ που παίξαμε στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Τεσπα, καλή καρδιά και με το πρωτάθλημα στον Πειραιά φέτος!Μια χαρα τα πηγατε κοντρα στη λογικη,πεταξατε εξω και την οικοδεσποινα του FF
Θελετε αρκετη δουλεια ακομα για να κοντραρετε ομαδες οπως η τσσκα.
Οπως ειπες αντε και του χρονου -
Δικιο εχει ο bujinkan...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τέλος...
Δεν πειράζει, του χρόνου...
Τεσπα, καλή καρδιά και με το πρωτάθλημα στον Πειραιά φέτος!Μια χαρα τα πηγατε κοντρα στη λογικη,πεταξατε εξω και την οικοδεσποινα του FF
Θελετε αρκετη δουλεια ακομα για να κοντραρετε ομαδες οπως η τσσκα.
Οπως ειπες αντε και του χρονουΑσε μας μωρε πελατη και εσυ που θελει και δουλεια. Θελει δουλεια για να αποκλειστεις απο την Παρτιζαν. Μαμω την διαιτησια σημερα. Καθε επαφη φαουλ,10 φορες εδωσαν 3 δευτερολεπτα,μετραγαν καλαθια που δεν μπηκαν ποτε και ειχε ανοιξει και η κ@@λαρα του Σισκαουσκας και πεταγε την μπαλα και εμπαινε μεσα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Money talks Βαγγέλη...
Αν έδινε κάτι παραπάνω ο ΠΑΟ, θα ξεχνούσε η γυναίκα του το κυκλοφοριακό της Αθήνας.
Εκεί πήγαινε το 'άφησε'.Κοίταξε, τα παραπανίσια τα έδωσε και για τον Βούισιτς και η γυναίκα του δεν έφευγε με τίποτα. (Στο μπακγκράουντ ακούγεται 'το νινι....')
Αν γνωρίζω καλά έκανε όντως αντιπρόταση, αλλά ο Σισκάουσκας διάλεξε ΤΣΣΚΑ, και δεν τον αδικώ. Αντίστοιχα αν εγώ είχα να διαλέξω Βαρκελώνη ή Μόσχα μάντεψε τι θα διάλεγα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ασε μας μωρε πελατη και εσυ που θελει και δουλεια. Θελει δουλεια για να αποκλειστεις απο την Παρτιζαν. Μαμω την διαιτησια σημερα. Καθε επαφη φαουλ,10 φορες εδωσαν 3 δευτερολεπτα,μετραγαν καλαθια που δεν μπηκαν ποτε και ειχε ανοιξει και η κ@@λαρα του Σισκαουσκας και πεταγε την μπαλα και εμπαινε μεσαΚαλα δεν παιζεσαι λεμε
Σημερα εχασες με 25 ποντους,και θελω να σε ρωτησω κατι
Με ποσους ποντους πρεπει να χασεις για να μην σου φταιει η διαιτησια? Με 50? 60? 70? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τέλος...Δεν πειράζει, του χρόνου...
Τεσπα, καλή καρδιά και με το πρωτάθλημα στον Πειραιά φέτος!Δεν είναι νεοελληνική πραγματικότητα. Είναι νεοπαγκόσμια -πλην ΝΒΑ. Δεν δίνονται πουθενά στην Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα. Θα το διαπιστώσεις αν δεις άλλο ματς Ευρωλίγκας ή υποδεέστερων διοργανώσεων. Ο Γιαννούλης τα ίδια έκανε και κάνει με Πανιώνιο. Στο ευρωπαϊκό τα ίδια έκανε ο Ντικούδης (τότε ήταν καλά επειδή έπαιζε η Ελλάδα;;;). Ή μήπως δε το κάνει και ο Μάσεϋ; Δε πάω παραπίσω στο παγκόσμιο που γίνονταν όργια με το κινητό σκριν γιατί δε θυμάμαι αν είχε απαγορευτεί το κινητό σκριν.
-
Σόρρυ λάθος παράθεση αλλά κατάλαβες
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)