-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ασε μας μωρε πελατη και εσυ που θελει και δουλεια. Θελει δουλεια για να αποκλειστεις απο την Παρτιζαν. Μαμω την διαιτησια σημερα. Καθε επαφη φαουλ,10 φορες εδωσαν 3 δευτερολεπτα,μετραγαν καλαθια που δεν μπηκαν ποτε και ειχε ανοιξει και η κ@@λαρα του Σισκαουσκας και πεταγε την μπαλα και εμπαινε μεσα
Καλα δεν παιζεσαι λεμε
Σημερα εχασες με 25 ποντους,και θελω να σε ρωτησω κατι
Με ποσους ποντους πρεπει να χασεις για να μην σου φταιει η διαιτησια? Με 50? 60? 70?Μεχρι τα μεσα του τεταρτου δεκαλεπτου η διαφορα ηταν 10 ποντοι. Μετα ανεβηκε. Αφου δεν ειδες το παιχνιδι τι μιλας?
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ασε μας μωρε πελατη και εσυ που θελει και δουλεια. Θελει δουλεια για να αποκλειστεις απο την Παρτιζαν. Μαμω την διαιτησια σημερα. Καθε επαφη φαουλ,10 φορες εδωσαν 3 δευτερολεπτα,μετραγαν καλαθια που δεν μπηκαν ποτε και ειχε ανοιξει και η κ@@λαρα του Σισκαουσκας και πεταγε την μπαλα και εμπαινε μεσα
Καλα δεν παιζεσαι λεμε
Σημερα εχασες με 25 ποντους,και θελω να σε ρωτησω κατι
Με ποσους ποντους πρεπει να χασεις για να μην σου φταιει η διαιτησια? Με 50? 60? 70?Μεχρι τα μεσα του τεταρτου δεκαλεπτου η διαφορα ηταν 10 ποντοι. Μετα ανεβηκε. Αφου δεν ειδες το παιχνιδι τι μιλας?
Μπορει να μην το ειδα αλλα ξερω εσενα
Αστο ρε red αφου δεν παραδεχεσαι τιποτα
Σημερα συνεβη το φυσικο.Κερδισε η καλυτερη ομαδα
Απλα τα πραγματα
Ουτε παπαλουκα εχετε ουτε σισκα ουτε σμοντις
Τωρα τι μου λες εσυ τα ακουω βερεσε -
Το όνειρο έγινε εφιάλτης
Όνειρο έμεινε για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ χάνοντας στη Μόσχα με 81-56 και αποχαιρέτησαν την Ευρωλίγκα αποκομίζοντας όμως πολύτιμες εμπειρίες για το εγγύς μέλλον. Εγκλωβίστηκαν από την εξαιρετική άμυνα των γηπεδούχων οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, που από τα τέλη της πρώτης περιόδου άρχισαν να χάνουν την επαφή με το σκορ χάρη στην εκπληκτική ευστοχία των Μοσχοβιτών. Κορυφαίος των νικητών, που φτάνουν για έκτη συνεχή φορά σε φάιναλ φορ, ήταν ο ασταμάτητος Σισκάουσκας με 24 πόντους. Διασωθέντες από τον Ολυμπιακό οι Βασιλόπουλος, Γκριρ και Μπλάκνεϊ, σε κακή βραδιά ο Γουντς.Απλα τα πραγματα(τα κοκκινα γραμματα ολη η ουσια)
-
Μετα το Ch.L., και στο μπασκετ, ο γαυρος αποχαιρετα την διοργανωση ,απεναντι σε ενα φαβορι, με εναν ασχημο τροπο, και χαλαει καπως την καλη πορεια που εκανε μεχρι τοτε.
Αποδειχτηκε για αλλη μια φορα οτι το παιχνιδι του Ολυμπιακου εξαρταται απο την μερα που θα βρεθει ο Γκριρ.
Και του χρονου. -
Kαμιά έκπληξη για μένα. Ούτε καν η διαφορά. Το είχα γράψει και στον Hellenic άλλωστε μετά
το 1ο ματς. Η ΤΣΣΚΑ απέχει κάτι έτη φωτός από τον Ολυμπιακό σαν ομάδα και ομάδα δε
γίνεσαι από τη μια μέρα στην άλλη.
Ο γαύρος 'ψήλωσε' πολύ μετά τη νίκη στη Μακάμπι και οδηγήθηκε σε λάθος μονοπάτια, ενώ δε θα' πρεπε.
Η Μακάμπι η φετινή καμια σχέση δεν έχει με τη γνωστή Μακάμπι. Είναι τουλάχιστον
ασταθέστατη. Εφαγε μια 20άρα στο Κάουνας , εκεί που ο γαύρος περασε σχετικά χαλαρά,
ενώ είχε χάσει μέσα έξω από τη Λιέτουβος Ρίτας, μέσα από το γαύρο ενώ τον είχε κερδίσει έξω.
Τρέχα γύρευε δηλαδή...
Η ΤΣΣΚΑ , άσχετα από ότι λένε, φυσικό ήταν να μην τον υπολόγιζε , δεν είναι άλλωστε
συγκρίσιμα τα μεγέθη . Της τη μπουμπούνισε εκεί μέσα, τον πήρε στα σοβαρά και τον
καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες.
Εύκολο;;
Και τέλος, το χιλιοειπωμένο: Οι ομάδες θέλουν υπομονή για να φτιαχτούν και κυρίως θέλουν
...σεμνότητα και ταπεινότητα. Όταν δεν την έχεις αναλαμβάνει ο Μεσίνα να σε επαναφέρει
στην τάξη.
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Kαμιά έκπληξη για μένα. Ούτε καν η διαφορά. Το είχα γράψει και στον Hellenic άλλωστε μετάτο 1ο ματς. Η ΤΣΣΚΑ απέχει κάτι έτη φωτός από τον Ολυμπιακό σαν ομάδα και ομάδα δε
γίνεσαι από τη μια μέρα στην άλλη.
Ο γαύρος 'ψήλωσε' πολύ μετά τη νίκη στη Μακάμπι και οδηγήθηκε σε λάθος μονοπάτια, ενώ δε θα' πρεπε.
Η Μακάμπι η φετινή καμια σχέση δεν έχει με τη γνωστή Μακάμπι. Είναι τουλάχιστον
ασταθέστατη. Εφαγε μια 20άρα στο Κάουνας , εκεί που ο γαύρος περασε σχετικά χαλαρά,
ενώ είχε χάσει μέσα έξω από τη Λιέτουβος Ρίτας, μέσα από το γαύρο ενώ τον είχε κερδίσει έξω.
Τρέχα γύρευε δηλαδή...
Η ΤΣΣΚΑ , άσχετα από ότι λένε, φυσικό ήταν να μην τον υπολόγιζε , δεν είναι άλλωστε
συγκρίσιμα τα μεγέθη . Της τη μπουμπούνισε εκεί μέσα, τον πήρε στα σοβαρά και τον
καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες.
Εύκολο;;
Και τέλος, το χιλιοειπωμένο: Οι ομάδες θέλουν υπομονή για να φτιαχτούν και κυρίως θέλουν
...σεμνότητα και ταπεινότητα. Όταν δεν την έχεις αναλαμβάνει ο Μεσίνα να σε επαναφέρει
στην τάξη.
Σημερα μου επιβεβαιωσες οτι εισαι τελειως ασχετως
Μην σε ξεγελαει η διαφορα. Στο τελος εκτοξευτηκε μετα τα μεσα του 4 δεκαλεπτου. Ηταν σταθερα στους 10 ποντους οταν τα κορακια ,η αστοχια και η ευστοχια του Σισκαουσκας την κρατουσαν σταθερα. Στο τελος η ομαδα δεν ειχε ψυχικα αποθεματα και κατερευσε. Απλα πραγματα. Ολα αυτα χωρις Σοφο και Ματσε που ειναι παικτες που θα στηριχτει ο Ολυμπιακος
Οι ομαδες δεν χτιζονται απο την μια μερα στην αλλη. Σε αυτο ειναι το μονο που συμφωνω. Με 2 μηνες με τον Γιαννακη στον παγκο δεν απαιτω να αποκλεισω την Τσσκα που εχει καλη ομαδα. Τον Παο ομως απαιτω να τον νικησω ,γιατι εχει καφενειο και φανηκε απεναντι στα αμουστακα και αμπαλα παιδακια της Παρτιζαν
-
άκωβος Τσακαλίδης: «Δεν κάναμε καλή προετοιμασία από την αρχή της σεζόν με τον κόουτς Γκέρσον. Αυτό φάνηκε τώρα στη φυσική μας κατάσταση, όπως και η βελτίωση που είχαμε μετά την έλευση Γιαννάκη. Προέχει ο άμεσος στόχος μας που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα».
Εσενα δεν προκειται να σου λεει κατι αυτο ,αλλα εμενα παρα πολλα
-
Εβαλε κανένα τέτοιο ο Σισκάουσκας σήμερα ;
http://www.youtube.com/watch?v=S1gkGGVKJJI&NR=1' target='_blank' target='_blank
-
Εβαλε κανένα τέτοιο ο Σισκάουσκας σήμερα ;http://www.youtube.com/watch?v=S1gkGGVKJJI&NR=1' target='_blank' target='_blank' target='_blank
3 ή 4
Οτι σουταρε μεσα πηγαινε
-
Καλά ε, 2 λεπτά είδα και την έκλεισα. Δεν ήταν διαιτησία αυτό το πράγμα. Ρίξαν καλά λεφτά οι Ρώσσοι.
Άντε να δούμε τώρα πότε θα σκάσει καμιά μπόμπα με ντόπινγκ στο μπάσκετ. Γιάτί κάποιοι παίχτες όπως και ομάδες ανεβαίνουν απότομα. -
http://www.youtube.com/watch?v=S1gkGGVKJJI&NR=1' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
3 ή 4
Οτι σουταρε μεσα πηγαινε
όταν εγώ όμως έσκουζα ότι ο βάζελος πήρε τον καλύτερο παίχτη της Λιθουανίας και εσείς απλώς έναν πολύ καλό σουτέρ (Μάτσε), μου λέγατε τα δικά σας.
τε σπα
-
http://www.youtube.com/watch?v=S1gkGGVKJJI&NR=1' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
3 ή 4
Οτι σουταρε μεσα πηγαινε
όταν εγώ όμως έσκουζα ότι ο βάζελος πήρε τον καλύτερο παίχτη της Λιθουανίας και εσείς απλώς έναν πολύ καλό σουτέρ (Μάτσε), μου λέγατε τα δικά σας.
τε σπα
Γιατι δεν τον κρατησε ο γκαστονε τοτε? Και μην μου πεις οτι σας τον εκλεψε η Τσσκα. Κατι αλλο παιχτηκε και το ξερεις. Αν ο γκαστονε ελεγε στους νανους οτι τον θελει θα εμενε.
-
http://www.youtube.com/watch?v=S1gkGGVKJJI&NR=1' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
3 ή 4
Οτι σουταρε μεσα πηγαινε
τε σπα
Γιατι δεν τον κρατησε ο γκαστονε τοτε? Και μην μου πεις οτι σας τον εκλεψε η Τσσκα. Κατι αλλο παιχτηκε και το ξερεις. Αν ο γκαστονε ελεγε στους νανους οτι τον θελει θα εμενε.
;ante καλα, έχεις όρεξη εσύ αλλά εγώ είμαι λιώμα από την κούραση. διαβασε τι έχει γράψει ο Hellenic λίγο πιο πριν.
-
Ρε ρεντ το έχουμε γράψει χίλιες φορές, μην παίζεις με τον πόνο μας. Τον πίεζε η γυναίκα του. Από τη φάτσα και μόνο καταλαβαίνεις ότι ο τύπος είναι θύμα.
-
Μα την παναγια αυτος ο παικτης μου σπαει τα νευρα κυριως με την συμπεριφορα του,αλλα και με την φατσα του. Κανει πολυ θεατρο και παιζει βρωμικα. Εριχνε μπινελικια και εκνευριζε τον Γουντς με αποτελεσμα να τον βγαλει εκτος παιχνιδιου. Κανει συνεχεια θεατρο ,αλλα του εκαναν μονο παρατηρησεις. Εμ βεβαια μονο στον Τεοντοσιτς δινουν τεχνικες ποινες
Τα ιδια κανουν και οι Σπανουλης,Μπατιστ,Σαρουνας και Τομασεβιτς. Πολυ βρωμικοι παικτες
Μην φατε ομως εχει γλαροσουπα ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ''Ξεκινάει προπονήσεις ο «Big Sofo»
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει. Ο διεθνής σέντερ αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη από το Καρπενήσι όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα. Εκεί συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούσε σε κλινική της Ελβετίας και έχει στόχο να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και να χάσει τα πολλά κιλά.
Ο 22χρονος άσος, έχει χάσει 33 κιλά και αυτή τη στιγμή του βάρος του είναι 163,5 κιλά. Η επιστροφή του στην Αθήνα σηματοδοτεί την είσοδο του στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά, κάτι που σημαίνει ότι τελικά δεν είναι απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.''
ETOΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΟΥΛΕΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. 163 ΚΙΛΑ ΡΕ? ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΗΤΑΝ 170 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ
-
Ο 22χρονος άσος, έχει χάσει 33 κιλά και αυτή τη στιγμή του βάρος του είναι 163,5 κιλά.
Στον... τροχό?
Σόρρυ ρε red, δεν κρατήθηκα...
-
Εμ βεβαια μονο στον Τεοντοσιτς δινουν τεχνικες ποινεςΤα ιδια κανουν και οι Σπανουλης,Μπατιστ,Σαρουνας και Τομασεβιτς. Πολυ βρωμικοι παικτες
Μην μεροληπτείς. Κι ο Τεόντοσιτς βρώμικος είναι. Μου έκανε εντύπωση πάντως σήμερα που τον είδα φρεσκολουσμένο. Δεν το συνήθιζε ανήμερα του αγώνα. Φαίνεται ο Τζονάκης έχει αλλάξει πολλά στην ομάδα.
Μην φατε ομως εχει γλαροσουπα ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
Δεν βαρέθηκες βρε να τον περιμένεις; Πρέπει να τον ξεπεράσεις και να φτιάξεις ξανά την ζωούλα σου.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εμ βεβαια μονο στον Τεοντοσιτς δινουν τεχνικες ποινες
Τα ιδια κανουν και οι Σπανουλης,Μπατιστ,Σαρουνας και Τομασεβιτς. Πολυ βρωμικοι παικτες
Μην μεροληπτείς. Κι ο Τεόντοσιτς βρώμικος είναι. Μου έκανε εντύπωση πάντως σήμερα που τον είδα φρεσκολουσμένο. Δεν το συνήθιζε ανήμερα του αγώνα. Φαίνεται ο Τζονάκης έχει αλλάξει πολλά στην ομάδα.
Άσχετο...
Τον Τεόντοσιτς τον πάω. Το στυλάκι του και η πονηριά του στο παιχνίδι μου θυμίζουν τον Τόμιτς. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το στυλάκι του και η πονηριά του στο παιχνίδι μου θυμίζουν τον Τόμιτς.Ακριβώς! Ο ένας πιο γλοιώδης από τον άλλον.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)