-
Κέφια είχε η κληρωτίδα σήμερα.
Όλα τα ντέρμπι στην αρχή, και το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ τελευταία αγωνιστική!
Ε ρε γλέντια.Προς ΠΑΟυς: Μην συγκρίνετε την ομάδα σας με το συνονθυλευμά του Γκέρσον. ΤΣΣΚΑ λέμε.
Ο ΠΑΟ πήρε καλούς παίχτες σε λάθος θέσεις. ΔΕΝ είναι καλύτερος από πέρυσι. -
καλα τρελα γουστα...η πρωτη ομαδα που στις 2 πρωτες αγωνιστικες Α1 θα πεσει Α2....
-
Για ποια μιλάς?
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Προς ΠΑΟυς: Μην συγκρίνετε την ομάδα σας με το συνονθυλευμά του Γκέρσον. ΤΣΣΚΑ λέμε.
Ο ΠΑΟ πήρε καλούς παίχτες σε λάθος θέσεις. ΔΕΝ είναι καλύτερος από πέρυσι.Με απλά λόγια:
Ψηλοί: Διατηρούνται όλοι, με την προσθήκη του Ζίζιτς αντί του Γιαφτόκας που 'πέρασε και δεν ακούμπησε'. Νομίζω πως σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι
Κοντοί: Ναι, έφυγε ο μεγάλος Σισκάουσκας αλλά ήρθε ο Σάρας και ο Σπανούλης, που ναι μεν δεν είναι τριάρια, αλλά σίγουρα μπορούν να δώσουν μεγάλη ποικιλία και βάθος.Κατ' εμέ πάντως θα μας έρθει λουκούμι να ξαναθεωρείται η ΤΣΣΚΑ φαβορί για την Ευρωλίγκα.
-
Ανακοινώθηκε ο 'Σάρας'
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγινε το μεσημέρι της Τρίτης κι επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού και μαζί η πιο ακριβή μεταγραφή του ελληνικού αθλητισμού!Aυτος δεν ειναι που οσο επαιζε το ονομα του για το γαυρο ηταν ο μεγας παιχταρας και τωρα που υπεγραψε στο βαζελο εγινε ξαφνικα μετριος?(Κατα ρενταρμυ ευαγγελιο)
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Προς ΠΑΟυς: Μην συγκρίνετε την ομάδα σας με το συνονθυλευμά του Γκέρσον. ΤΣΣΚΑ λέμε.
Ο ΠΑΟ πήρε καλούς παίχτες σε λάθος θέσεις. ΔΕΝ είναι καλύτερος από πέρυσι.Με απλά λόγια:
Ψηλοί: Διατηρούνται όλοι, με την προσθήκη του Ζίζιτς αντί του Γιαφτόκας που 'πέρασε και δεν ακούμπησε'. Νομίζω πως σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι
Κοντοί: Ναι, έφυγε ο μεγάλος Σισκάουσκας αλλά ήρθε ο Σάρας και ο Σπανούλης, που ναι μεν δεν είναι τριάρια, αλλά σίγουρα μπορούν να δώσουν μεγάλη ποικιλία και βάθος.Κατ' εμέ πάντως θα μας έρθει λουκούμι να ξαναθεωρείται η ΤΣΣΚΑ φαβορί για την Ευρωλίγκα.
Πιστευω παντως οτι με τον Σαρας, ο Διαμαντιδης θα ερθει λιγο πιο κοντα στο καλαθι (δηλαδη θα παιζει 3) που θα ειναι σαφως πιο ξεκουραστο απο το να οργανωνει
-
Λιγο υπομονη φιλε ,γιατι ο Γουντς δεν ειναι Ακερ. Για αυτους που ξερουν ο Γουντς ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα στο nba και εκανε πλακιτσα με τα εκαστοτε ταλεντα . Η συμπεριφορα του ομως (κυνομαχιες κ.τ.λ)δεν του επετρεψαν να κανει τεραστια καριερα. Οταν θα πηδαει πανω απο τον γιδοΜπατιστ και τον Διαμαντιδη και θα καρφωνει τοτε να δω τα μουτρα σας.
Εδω με το Μαρουσι εβαλε 20 ποντους σε 15 λεπτα και μετα ο Γκερσον τον αφησε στον παγκο. Θα μου πεις οτι ηταν με το Μαρουσι. Μην φοβασαι εδω ο Παο εχασε απο το Αεκακι
-
Όταν λέμε ότι η έπαρση είναι κακό πράγμα, το εννοούμε για όλες τις περιπτώσεις.....
-
εκτός ίσως απ' τις ανίατες
-
Ποιος ειναι επηρμενος και (το κυριοτερο) αν ειναι γιατι ειναι;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Λιγο υπομονη φιλε ,γιατι ο Γουντς δεν ειναι Ακερ. Για αυτους που ξερουν ο Γουντς ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα στο nba και εκανε πλακιτσα με τα εκαστοτε ταλεντα . Η συμπεριφορα του ομως (κυνομαχιες κ.τ.λ)δεν του επετρεψαν να κανει τεραστια καριερα. Οταν θα πηδαει πανω απο τον γιδοΜπατιστ και τον Διαμαντιδη και θα καρφωνει τοτε να δω τα μουτρα σας.Εδω με το Μαρουσι εβαλε 20 ποντους σε 15 λεπτα και μετα ο Γκερσον τον αφησε στον παγκο. Θα μου πεις οτι ηταν με το Μαρουσι. Μην φοβασαι εδω ο Παο εχασε απο το Αεκακι
Εσυ φίλε μου άρχιζε από τώρα να βρεις τρύπα να κρυφτείς...
Μπορεί κάποιος να βρει φώτο ή και βιντεάκι από τη φάση που έρχεται ο Γιασικεβίτσιους στον ΕΛ.Βενιζέλος και του την πέφτει γαύρος με κασκόλ;
-
Μπραβο στους Γιαννακοπουλους για την μεταγραφη του Γιασικεβίτσιους
Αυτα να τα βλεπει ο πανιβλακας ο Τζιγκερ, χωρις λεφτα και χωρις μεγαλα ονοματα δεν κανεις ομαδα.
Φετος που και ο γαυρος θα ειναι ενισχυμενος προβλεπεται συναρπαστικο πρωταθλημα! -
Σιγά το παλτό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σιγά το παλτό.Ετσι ειναι, παλτο.....αλλα γιατι τον παρακαλαγατε να ερθει στον 'θρηνο' και οι εφημεριδες σας γραφανε πως ειστε ενα βημα απο την αποκτηση του?
-
Παρεμπιπτόντως
http://www.nba.com/europelive2007/map.html
Που είναι η Χίος η Λέσβος η Ρόδος η Σαντορίνη οεο;
-
Όλοι είναι παλτά όταν πηγαίνουν στο βάζελο -> αξίωμα.
-
Παλτό είναι...
Γι αυτό έτρεξε ο άλλος στο αεροδρόμιο να του βάλει και το κασκόλ από πάνω.
Βρείτε ρε μια φώτο, κάτι... -
-
Ουφ πάει τελείωσε και αυτό. Ρε ρεντ άρμυ δε θα μας πεις και για το σόφο τίποτα; Και για το Ρόμπερτς; Τώρα θα μας χτυπάει ο Γουντς και το Tsakalides. Α η άδεια μου από το ΠΝ μετράει από 2/10. Εσένα και της άλλης ναυτάρας;
-
Ανεβαινει το επιπεδο,εχουν ερθει καλα ονοματα και αναμενονται και αλλα (κυριως απο ΟΣΦΠ ελπιζουμε σε κατι καλο).Ισως σε λιγο καιρο κανουμε (πάλι) το final four ελληνικη υπόθεση!
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)