-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Πάλι τον ήπιαμε;
Ναι αλλα δες και τα θετικα
Ο σημερινος τελικος ειναι οιωνος για μια τρομερη πενταδα παιχνιδιων στα πλευ οφφΕντάξει ρε, μην τους αρρωσταίνετε τόσο. Και πάντως όχι το Σπύρο, που δεν έχει δώσει 'δικαιώματα'.
Τρομερή πεντάδα παιχνιδιών...που τα βρίσκεις ρε Αχιλλέα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάλι τον ήπιαμε;Χασαμε, αλλα θα παρουμε πρωταθλημα.-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πάλι τον ήπιαμε;
Χασαμε, αλλα θα παρουμε πρωταθλημα.-
Μην το χάσουμε αυτό το quote!
-
Οχι, εξαλλου το υποσχεθηκα σε καποιον
-
Ε, άμα το υποσχέθηκες Ισαάκ...να το πάρετε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάλι τον ήπιαμε; -
Από το στόμα σου και στου δράκου το αυτί!
-
Οχι το πρωταθλημα ρε Νικο...
Το quote -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ε, άμα το υποσχέθηκες Ισαάκ...να το πάρετε!
Το quote υποσχέθηκε, το πρωτάθλημα ότι και να κάνει, το χει χαμένο.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το quoteΥΓ. Ταυρε, θα τον ενημερωσω (πνευματικα )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το quote -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάλι τον ήπιαμε;
Ναι αλλα δες και τα θετικα
Ο σημερινος τελικος ειναι οιωνος για μια τρομερη πενταδα παιχνιδιων στα πλευ οφφΕντάξει ρε, μην τους αρρωσταίνετε τόσο. Και πάντως όχι το Σπύρο, που δεν έχει δώσει 'δικαιώματα'
Τρομερή πεντάδα παιχνιδιών...που τα βρίσκεις ρε Αχιλλέα
Καπου βαθια στο μυαλο μου
-
Τωρα που η ομαδα δενει ο Παο δεν υπαρχει περιπτωση να παρει νικη στο ΣΕΦ. Παμε στο πρωτο παιχνιδι στο Οακα και ο Σοφο μπαινει στο παρκε. Στιγμιαια κανει κακακια ο Μπατιστ και ο Διαμαντιδης και 15.000 βαζελακια λιποθυμουν απο τον φοβο. Ελπιζω μονο να ειναι ο Σοφο του 2005-2006
-
Στην τρίτη περίοδο κολλάει 2ο συνεχόμενο ο Περπε , οπότε λέει ο Σκουντής:
**
'Ξέρει το γήπεδο'**και του απαντάει ο Ζορμπάς:
**'Ναι, βλέπω και τους άλλους , που δεν το ξέρουν' **
ΚΑΡΑ-ΛΟΛ ήταν πολύ αυθόρμητο!!!
-
Στην τρίτη περίοδο κολλάει 2ο συνεχόμενο ο Περπε , οπότε λέει ο Σκουντής:
**
'Ξέρει το γήπεδο'**και του απαντάει ο Ζορμπάς:
**'Ναι, βλέπω και τους άλλους , που δεν το ξέρουν' **
ΚΑΡΑ-ΛΟΛ ήταν πολύ αυθόρμητο!!!
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ
Μπουρούσης: 'Όταν χάνεις, πρέπει να γίνεται μέσα στο γήπεδο'
Από την πλευρά του Ολυμπιακού, έκαναν δηλώσεις ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ είπε: 'Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Όταν χάνεις πρέπει να το κάνεις μέσα στο γήπεδο και όχι από εξωτερικούς παράγοντες. Το έζησα πέρυσι και δεν θέλω να το ζήσω και φέτος. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, αν και κατά τη διάρκεια του ματς βελτιώθηκαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα'.Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τόνισε: 'Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που πάλεψαν και γυρίσαμε το παιχνίδι. Μια ομάδα φαίνεται στις ήττες και πρέπει να φανούμε δυνατοί, για να συνεχίσουμε όπως πρέπει στην Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα'. Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπήρξε φάουλ από τον Μπατίστ στην τελευταία φάση, απάντησε: 'Θεωρώ πως έγινε, αλλά κοιτάμε μπροστά'.
-
Όντως, ήταν κορυφαία αυθόρμητη ατάκα!
Παρεμπιπτόντως, σχετικά με ανθρώπους που ξέρουν να χάνουν, ξέρουν να κερδίζουν και ξέρουν να σέβονται την αξία του αντιπάλου τους, σας παραπέμπω στις δηλώσεις:
Δημήτρης Διαμαντίδης:'Δεν έχουμε να δώσουμε καμία απάντηση. Υπάρχει η νίκη και η ήττα. Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη μας πείραξε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ηταν ένας τελικός κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, πήραμε το τρόπαιο, είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε. Σίγουρα μας πειράζει αυτόπου έγινε στην Ευρωλίγκα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Τώρα είμαστε χαρούμενοι για το κύπελλο και όλα τα άλλα είναι παρελθόν. Είναι πολύ καλό που ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, δικαίως πήγε στους 8 της Ευρωλίγκα αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας'.
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 'Ήταν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι, ιδιαίτερα για τελικό. Αυτό ακριβώς χρειάζεται το μπάσκετ. Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εμφάνιση τους. Εμείς στον τελευταίο μήνα κάναμε δύο καλά παιχνίδια και τα δύο απέναντι στον Ολυμπιακό. Παίξαμε πολύ καλά δουλεύοντας και στις δύο άκρες του γηπέδου και διαβάσαμε πολύ σωστά την επίθεση. Είχαμε την ευκαιρία να πάμε σε πιο ομαλό τέλος και όχι τόσο δραματικό αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Ο Γκριρ που είναι πολύ ποιοτικός, έβαλε κάποια πολύ δύσκολα σουτ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και την εμφάνιση[...]. Συγχαρητήρια και στα τεχνικά τιμ των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους.
Παίζουμε ομαδικά. Έχουμε καθοδηγητή μέσα στο παρκέ, προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση*(σημείωση μου: ποιόν εννοεί;)*[.....]
Όλοι ξέρετε τι άποψη έχω για το Γιαννάκη και τον Ολυμπιακό. Είναι εργάτης και γνώστης του μπάσκετ αλλά τα υπόλοιπα θα ήθελα να του τα πω ιδιαιτέρως και να ανταλλάξουμε απόψεις. Το σίγουρο είναι ότι με αυτά που έχει πετύχει, του αξίζει ο σεβασμός. Και τον έχει.
Παναγιώτης Γιαννάκης: 'Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς. Δεν ξεκινήσαμε με συγκέντρωση, δεν είχαμε υπομονή. Ο Παναθηναϊκός πήρε γρήγορα ένα προβάδισμα. Στο τέλος, κρίθηκε από μία βολή και από ένα ριμπάουντ. Αυτή είναι η ομορφιά που έχει το άθλημα. [...] Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στους παίκτες του για την εμφάνιση και το κύπελλο.
Λιν Γκριρ: 'Ήταν ένας σπουδαίος τελικός, συγχαρητήρια στον ΠΑΟ[...]
-
Ηellenic : To Mήτσο ε; Ποιον άλλον;;
Εγώ λέω Μήτσο
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τωρα που η ομαδα δενει ο Παο δεν υπαρχει περιπτωση να παρει νικη στο ΣΕΦ. Παμε στο πρωτο παιχνιδι στο Οακα και ο Σοφο μπαινει στο παρκε. Στιγμιαια κανει κακακια ο Μπατιστ και ο Διαμαντιδης και 15.000 βαζελακια λιποθυμουν απο τον φοβο. Ελπιζω μονο να ειναι ο Σοφο του 2005-2006δε βαριεσαι να γραφεις copy paste σε δυο φορουμ ρε αθεοφοβε;
-
Ηellenic : To Mήτσο ε; Ποιον άλλον;;Εγώ λέω Μήτσο
Και ο Σπανούλης παίζει πολύ ωραία τον τελευταίο καιρό πάντως. Αν και εγώ πιστεύω ότι εννοεί τον Μήτσο.
-
Δηλαδη απο οτι καταλαβα - μιας και δεν το ειδα - το πηρε ο βαζελος;
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)