-
Δεν είναι οι μισοί.. 3 παίχτες Ζιζιτς, Μπετσιροβιτς, Πρκατσιν (λύση ανάγκης)...
Και μια τριάδα αντικατάστασης Πέκοβιτς, Μάσει , και ένα SG που να παίζει και άμυνα...
Πάντως ο Ομπράντοβιτς πασχίζει με αλχημείες να ξεπεράσει το κενό του Σίσκα.. Μεγάλη απώλεια...
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Δεν είναι οι μισοί.. 3 παίχτες Ζιζιτς, Μπετσιροβιτς, Πρκατσιν (λύση ανάγκης)...Και μια τριάδα αντικατάστασης Πέκοβιτς, Μάσει , και ένα SG που να παίζει και άμυνα...
Πάντως ο Ομπράντοβιτς πασχίζει με αλχημείες να ξεπεράσει το κενό του Σίσκα.. Μεγάλη απώλεια...
Πάντως εγώ δεν τον θεωρώ τόσο πληγή τον Σάνυ. Αλλά όταν μού φύγει ο Χατζηβρέττας το θέλω το sg που μου λες.
-
Και το μεγαλύτερο στοίχημα που αναφέρω παραπάνω θα είναι αυτό του Ζοτς. Σε πολύ υψηλό επίπεδο φαίνεται πως το πικερο δε λειτουργεί πλέον. Επίσης περίεργα σχήματα με 4 κοντούς και ένα ψηλό είναι για πολύ ειδικές περιπτώσεις. Ελπίζω ότι του χρόνου με βελτιωμένο ρόστερ θα ανταπεξέλθει ξανά στα νέα δεδομένα που φαίνεται να εμφανίζονται στο ευρωπαικό μπάσκετ.
-
Πέκοβιτς Και Βούισιτς θα λύσουν το πρόβλημα κάτω από την πράσινη μπασκέτα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πέκοβιτς Και Βούισιτς θα λύσουν το πρόβλημα κάτω από την πράσινη μπασκέτα.as μείνει εκεί που είναι ο Βούισιτς, μας έχει πρήξει τ@@ κάθε καλοκαίρι μκε το έρχεται δεν έρχεται. Πότε θα'ρθει;; στα 35 του?
-
babs1.6
εμένα μου αρέσει έτσι όπως παίζουμε και κοίτα να δεις που δεν πρόκειται να πάρει βαρύ σέντερ . Θα 'χαλάσει' όλη τη σούπα. Έτσι όπως παίζουμε μέχρι να πάει ο 2.10 στην παγίδα (τυχαίο παράδειγμα) φέξε μου και γλίστρησα.
Οι ψηλοί μας εκτός του ότι είναι πολύ καλοί είναι και 'ευέλικτοι'. Τέτοιους θέλει ο Ομπράντοβιτς.Εκτός και αν βρει κάποιον 'Τομάσεβιτς' 5 χρόνια νεώτερο
Εκείνος ο Μίλι΄σιτς είναι καλός αλλά παρά είναι κωλοπαιδαράς
Υ.Γ Κι ένα τελευταίο για τον Σάρας γιατί με πήρατε από τα μούτρα. Γενικός και αορίστως δεν είναι άχρηστος, για όνομα. Εχει και μια ιστορία πίσω του!
Σε μας όμως :-Κολλάει με το παιχνίδι μας;; Όχι
-Είναι μαύρη τρύπα;; Ναι΅Ε, εντάξει, δεν είπαμε ότι είναι και Αλβέρτης
-
ΤRAVELLER δεν ξερω αν καταλαβες τι εγινε χθες. Παραλιγο να χασεις απο την Εφες που ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απουσιες. Οταν η διαιτησια παιζει 50-50 δεν εχει τυχη το τσιρκο σου.
Αντιθετως ο Ολυμπιακος νικησε μεσα στην μακραν πιο δυσκολη εδρα του κοσμου(εκει που η Ρεαλ εστησε κωλο φετος) και ο Γκριρ εδειξε γιατι θελει 10 Σαπουνας Γιαπαστιτσιους
-
red_army7 ακόμα και η πλάκα έχει όρια. Ο φανατισμός όμως όχι.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΤRAVELLER δεν ξερω αν καταλαβες τι εγινε χθες. Παραλιγο να χασεις απο την Εφες που ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απουσιες. Οταν η διαιτησια παιζει 50-50 δεν εχει τυχη το τσιρκο σου.Αντιθετως ο Ολυμπιακος νικησε μεσα στην μακραν πιο δυσκολη εδρα του κοσμου(εκει που η Ρεαλ εστησε κωλο φετος) και ο Γκριρ εδειξε γιατι θελει 10 Σαπουνας Γιαπαστιτσιους
άλλαξε και λίγο μοτο, επαναλαμβάνεσαι και είσαι κουραστικός.
Το τσίρκο μου σε πάει πίπα/κώλο 11 χρόνια τώρα.
Αμήν
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ΤRAVELLER δεν ξερω αν καταλαβες τι εγινε χθες. Παραλιγο να χασεις απο την Εφες που ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απουσιες. Οταν η διαιτησια παιζει 50-50 δεν εχει τυχη το τσιρκο σου.
Αντιθετως ο Ολυμπιακος νικησε μεσα στην μακραν πιο δυσκολη εδρα του κοσμου(εκει που η Ρεαλ εστησε κωλο φετος) και ο Γκριρ εδειξε γιατι θελει 10 Σαπουνας Γιαπαστιτσιους
άλλαξε και λίγο μοτο, επαναλαμβάνεσαι και είσαι κουραστικός.
Το τσίρκο μου σε πάει πίπα/κώλο 11 χρόνια τώρα.
Αμήν
Δεν θυμασαι καλα. ΑΛΦΟΣΝΟ ΦΟΡΝΤ ΚΑΙ 20ΑΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
-
entaksei, 10
-
Ρε τραβ ώρες ώρες δε κουράζεσαι που παίζουν με τον ίδιο τρόπο συνεχώς; Μη μου πεις ότι όταν παρακολουθείς την ομάδα στο γήπεδο δε βλέπεις τη φάση πριν αυτή εξελιχθεί; Και επειδή βλέπω ότι εμφανίζονται αθλητικοί ψηλοί που τρέχουν, μαρκάρουν και συμμετέχουν περισσότερο απ' ότι παλιότερα (που κατασκήνωναν μέσα στη ρακέτα) μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει ο Ζοτς, τουλάχιστον όσον αφορά τα επιθετικά του σχέδια με καλές ομάδες. Για ομάδες τύπου Ολυμπιακού, με παίχτες ανύπαρκτους αμυντικά (αν κι προχθες στο τελευταίο 10λεπτο έδειξαν χαρακτήρα) καλά είναι τα πικενρολ αλλά με CSKA, Tau κτλ τι γίνεται;
Αλλά είπαμε από του χρόνου που θα γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα. Χώρια που έτσι όπως παίζουμε και με τους ψηλούς που έχουμε, στα ριμπάουντ έχουμε γίνει χειρότεροι και από τον Άρη. Κοντέψαμε να κάνουμε ήρωα τον Γκονλούμ γαμώτο. Ίσως ο βαν ντερ Σπίγγελ να ήταν καλύτερη λύση. Αχρηστος επιθετικά αλλά αμυντικά κάτι σκαμπάζει. Καλύτερος από το μαλακομπούκωμα τον Ζίζιτς που ναι πιο αργός και από τον θάνατο. -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!
TRAV, είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε εκφράσεις τέτοιες?
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Αλλά είπαμε από του χρόνου που θα γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα. .προσεξτε μονο μηπως του χρονου γινει κατι που θα μας προκαλεσει μεγαλο σοκ.Δυστηχως δεν μπορω να πω τι,αλλα αν γινει (παιζεται 50/50) τοτε.....
κλαφτα χαραλαμπε -
Θα πάρει το μπάσκετ ο Τζίγκερ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!TRAV, είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε εκφράσεις τέτοιες?
Εμενα δεν με ενοχλει παντως. Ενταξει μην το κανουμε και εκκλησιαστικο φορουμ. Ας γραφεται και κανενα μπινελικι
-
Η ομάδα μας έχει κάνει κοιλιά και το βλέπουμε όλοι φίλοι και πολέμιοι...
Κάθε χρόνο μέσα στην σεζόν υπάρχει κάποια περίοδος ντεφορμαρίσματος (σας θυμίζω την ομάδα μας πέρυσι μετά το ευρωπαϊκό για παράδειγμα) οπότε κρίνω λογικές κάποιες κακές εμφανίσεις. Το θέμα είναι να ανεβάσουν πάλι στροφές και να φορμαριστούν την κατάλληλη περίοδο. Αυτό περιμένουμε και επιθυμούμε όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟ. Σίγουρα δεν αντικαταστήσαμε το κενό του Σισκάουσκας(δεν ξέρω αν γίνεται αυτό) ενώ παίκτες σαν τον Γιάσικεβίτσιους φαίνονται ξένοι στο στυλ που υιοθετεί ο Ζοτς. Οι μεταγραφές μας είναι μετριότατες συγκριτικά ειδικά στο επίπεδο της θέσης 5. Όμως ας μην γινόμαστε προπέτες..
Ας κάνουμε υπομονή για την ώρα αφού η ομάδα παραμένει παρόλα αυτά με αξιώσεις στους 3 στόχους της και κάνουμε ταμείο στο τέλος της σεζόν. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!TRAV, είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε εκφράσεις τέτοιες?
Όχι, δεν είναι, ζητώ συγγνώμη Νικόλα
-
Σ' ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση...
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε τραβ ώρες ώρες δε κουράζεσαι που παίζουν με τον ίδιο τρόπο συνεχώς; Μη μου πεις ότι όταν παρακολουθείς την ομάδα στο γήπεδο δε βλέπεις τη φάση πριν αυτή εξελιχθεί;Αυτό που λες εσύ, μου το λέει ένα φιλαράκι μου γυμναστής με ειδικότητα μπάσκετ, έπαιζε παλιά στον Ηλυσιακό και το κατέχει. Εγώ δεν τους πολυβλέπω από κόντά, παρά μόνο ΣΚΑΙ και ΕΤ1, ΝΟVA δεν έχω. 2-3 φορές το χρόνο ανεβαίνω γήπεδο πλέον.
Και επειδή βλέπω ότι εμφανίζονται αθλητικοί ψηλοί που τρέχουν, μαρκάρουν και συμμετέχουν περισσότερο απ' ότι παλιότερα (που κατασκήνωναν μέσα στη ρακέτα) μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει ο Ζοτς, τουλάχιστον όσον αφορά τα επιθετικά του σχέδια με καλές ομάδες. Για ομάδες τύπου Ολυμπιακού, με παίχτες ανύπαρκτους αμυντικά (αν κι προχθες στο τελευταίο 10λεπτο έδειξαν χαρακτήρα) καλά είναι τα πικενρολ αλλά με CSKA, Tau κτλ τι γίνεται;
Γιατί την 'φοβάστε' την Ταού;; Αφού γενικά την έχουμε. Εγώ εάν σταυρώσουμε με αυτούς, πιστεύω ότι θα τους πάρουμε sweep. Χωρίς τον Σκόλα είναι άλλη ομάδα .Τε σπα καταλαβαίνω ότι το λες γενικότερα. Δεν ξέρω θα δούμε...πάντως δεν είμαστε μονοσήμαντοι επιθετικά. Τα split-out έχουν κυρίαρχο ρόλο καθώς και τα τελειώματα με διεισδύσεις
Αλλά είπαμε από του χρόνου που θα γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα. Εγώ να σου πω τη μαύρη αλήθεια κάτι τέτοια τα φοβάμαι. Προτιμώ να ανανεώνεται σιγά σιγά η ομάδα. Κοίτα τον Ολυμπιακό που ανανεώνει εκ βάθρων 2 καλοκαίρια τώρα τι τραβάει μπας και γίνει ομάδα και 'βρεθούν' οι παίχτες του στο γήπεδο. Όντως πολλοί μας παίχτες 30αρίζουν αλλά και πολλοί είναι ακόμα μικροί ή στην καλύτερή τους φάση.Χώρια που έτσι όπως παίζουμε και με τους ψηλούς που έχουμε, στα ριμπάουντ έχουμε γίνει χειρότεροι και από τον Άρη. Κοντέψαμε να κάνουμε ήρωα τον Γκονλούμ γαμώτο. Αυτό φαίνεται εκ πρώτης όψεως αλλά εάν κοιτάξεις στατιστικά ή στο site του ΕΣΑΚΕ ή της Ευρωλίγκας θα δεις ότι δεν είναι έτσι. Όταν σφίγγουν τα γάλατα* (ΦΦ ή play offs) *τα' χουμε χαλαρά τα ριμπάουντ. Εάν δε βαριέσαι κοίτα το και θα το διαπιστώσεις. Βέβαια προχθές είμαστε ψιλοαίσχος αλλά δεν έχουμε και ψηλούς τώρα ρε γμτ! Εχουμε ξεμείνει. Ίσως ο βαν ντερ Σπίγγελ να ήταν καλύτερη λύση. Αχρηστος επιθετικά αλλά αμυντικά κάτι σκαμπάζει. Καλύτερος από το μαλακομπούκωμα τον Ζίζιτς που ναι πιο αργός και από τον θάνατο.Ο Ζίζιτς στο γαύρο, δεν ήταν έτσι , ήταν πολύ καλός και με μας έχει κάνει 2-3 καλά παιχνίδια αλλά ρε γαμώτο τον περίμενα κι εγώ καλύτερο. Γενικώς τον γουστάρω άλλωστε μου φαίνεται έχει και άλλο χρόνο συμβόλαιο και είναι και μικρός σχετικά. Τον Φαν ντε Σπίγκελ δεν τον έχω δει ούτε μια φορά την Πρόκομ
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)