-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eiδατε σήμερα Σκουντή; Είχε Φίλιππα , οποίος αφού τα έχωσε σε Γιασικεβίτσιους και έπλεξε το εγκώμιο του Ομπράντοβιτς, έχρισε φαβορί για τον τελικό κυπέλλου τον Ολυμπιακό , λόγω momentum και 'γυαλίσματος ματιού' ελέω Γιαννάκη.Εδειξε και μια φάση από το Βελιγράδι που η κάμερα είχε πλησιάσει τον Ομπράντοβιτς ο οποίος έλεγε στο Σπανούλη : 'σταμάτα και παίξε μπάσκετ σε παρακαλώ' , 'γίνε ο εαυτός σου και παίξε μπασκετ σε παρακαλώ', κάτι τέτοιο.
Ότι του λέμε και μεις εδώ
Το πώς του μιλάγε του Ζορμπά ο Φίλιππας τον είχε ξεφτιλίσει.* 'μου φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι λέμε'*
Ο Συριγος ειναι αντιπαθεστετος και ξερολας. Τον εκανε σκουπιδι τον Βαγγελη(αν και ειναι Παο εγω στεναχωρηθηκα)
Ολο τον ειρωνευοταν και τον ξεφτιλιζε. Εγω θα τον πλακωνα τον Συριγο αν ημουν Ιωαννου.
Στο τελος δινει μια φανελα της Εθνικης ο ΣΚουντης στον Συριγο και λεει ο εμπαθης ''δεν θα δωσεις και κατι στον Βαγγελακη? Δωστου ενα σκουφο μαγειρικης μωρε''
-
Είναι άθλιος ο ΣΥρίγος, δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παλι λεω οτι ΔΕ φταιει ο Σπανουληςείναι γνωστό ότι είσαι εγκάθετος συμπαθών κάργα το Σπανούλη
για σένα , σε όλα ο Ομπράντοβιτς φταίει
-
O Άρης κατάφερε και έβαλε 48 ολόκληρους πόντους στην Ολύμπια.
Άντε και εις κατώτερα!Στην ουρά γίνεται σκοτωμός. Ως συνήθως αυτοί που κινδυνεύουν μετατρέπονται σε αήττητα τρένα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Στην ουρά γίνεται σκοτωμός. Ως συνήθως αυτοί που κινδυνεύουν μετατρέπονται σε αήττητα τρένα.Μιας που μιλαμε για αηττητα τρενα:
φορτσα Τρικαλαρα!!!! -
ΑΓΟΡάρα γερα!!!
...και μεσα στη Νεα Σμυρνη οεο. -
Φιλοι Παναθηναικοι δεν θελω να γινομαι κακος ,αλλα φετος θα πανηγυρισετε μονο στο βολευ γυναικων. Επεστρεψε ο θρυλος και εχει δρακο να τον προστατευει
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
O Άρης κατάφερε και έβαλε 48 ολόκληρους πόντους στην Ολύμπια.
Άντε και εις κατώτερα!Στην ουρά γίνεται σκοτωμός. Ως συνήθως αυτοί που κινδυνεύουν μετατρέπονται σε αήττητα τρένα.
Το είδα στη ΝΕΤ και νόμιζα ότι είχαν γράψει λάθος το σκορ.
Τσάμπα τους έβρισα τους ΕΡΤαίους....
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλοι Παναθηναικοι δεν θελω να γινομαι κακος ,αλλα φετος θα πανηγυρισετε μονο στο βολευ γυναικων. Επεστρεψε ο θρυλος και εχει δρακο να τον προστατευειΚαλού κακού, μη φας...
http://www.youtube.com/watch?v=ywA_C0WO ... re=related' target='_blank
http://www.imdb.com/title/tt0070248/' target='_blank
-
Φιλοι Παναθηναικοι δεν θελω να γινομαι κακος ,αλλα φετος θα πανηγυρισετε μονο στο βολευ γυναικων. Επεστρεψε ο θρυλος και εχει δρακο να τον προστατευει
Καλού κακού, μη φας...
http://www.youtube.com/watch?v=ywA_C0WO ... re=related' target='_blank' target='_blank
http://www.imdb.com/title/tt0070248/' target='_blank' target='_blank
Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω ομοιδεατη μου,οπως επισης λυπαμαι που θα πρεπει να συμφωνησω με τον ξεροκεφαλο και αντιπαθη ρεντ αρμυ
Αλλα φετος υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην σηκωσουμε πρωταθλημα
Και για να μην παρεξηγηθω δεν θεωρω οτι ο ολυμπιακος εφτασε σε επιπεδο τον παναθηναικο,αλλα οτι ο παναθηναικος επεσε στο επιπεδο του ολυμπιακου
Δηλαδη μια-δυο κλασεις κατω. -
Γιατι με λες αντιπαθη?
Εγω προσπαθω να ειμαι οσο αντικειμενικος μπορω. Αλλωστε προεβλεψα τις φετινες μας νικες στο μπασκετ εναντιον σας. Εεεε
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Γιατι με λες αντιπαθη?Εγω προσπαθω να ειμαι οσο αντικειμενικος μπορω. Αλλωστε προεβλεψα τις φετινες μας νικες στο μπασκετ εναντιον σας. Εεεε
Ισως δεν χρησιμοποιησα την καταληλη λεξη
Σπαστικος με κοκκινα γυαλια θα ηταν καλυτερο
Αφου μου σπας τα νευρα ορισμενες φορες τι να κανουμε
Αλλα κατα βαθος σε συμπαθω ρε μπαγασα διοτι εχεις και τις αναλαμπες σου που και που,και ορισμενες φορες γραφεις και κατι κορυφαια -
Εγω παλι λεω οτι ΔΕ φταιει ο Σπανουλης
είναι γνωστό ότι είσαι εγκάθετος συμπαθών κάργα το Σπανούλη
Εγω λεω ο,τι βλεπω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παλι λεω οτι ΔΕ φταιει ο Σπανουλης
είναι γνωστό ότι είσαι εγκάθετος συμπαθών κάργα το Σπανούλη
Εγω λεω ο,τι βλεπω
Πέρσυ έβλεπες Ταού ή ΤΣΣΚΑ πρωταθλήτρια Ευρώπης.
-
Ο,τι εβλεπα ελεγα και περυσι
Παντως, δεν εχω πεσει πολυ συχνα εξω, ετσι; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως, δεν εχω πεσει πολυ συχνα εξω, ετσι;Για ρίξε μία πρόβλεψη για πρωτάθλημα και κύπελλο, έτσι, για να κάνουμε σούμα τον Ιούνη.
-
Οχι δε θα πεσω στην παγιδα
Αν ο Γιαννακης ηταν απο το καλοκαιρι, δε θα συζητουσαμε.... Τωρα, το μονο που ξερω ειναι οτι ο Ολυμπιακος ειναι ακομα σε προετομασια και οι (ξενοι) παικτες υπο κριση. Δεν ειναι συνθηκες αυτες που χωρανε προβλεψεις...... Το σιγουρο ειναι οτι θα τραβηξετε ζορι.... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παντως, δεν εχω πεσει πολυ συχνα εξω, ετσι;Για ρίξε μία πρόβλεψη για πρωτάθλημα και κύπελλο, έτσι, για να κάνουμε σούμα τον Ιούνη.
''Οι νανοι,η κοκκινομαγουλιτσα και ο δρακος''
Μια φορα και εναν καιρο ζουσαν σε μια μακρινη χωρα δυο διαβολικοι, αμορφωτοι και ασχημοι νανοι. Η κακια τους ηταν τοσο μεγαλη που ηθελαν παση θυσια να κυριαρχησουν στην χωρα αυτη και να εξορισουν τον βασιλια κροκους .Ετσι διορισαν αρχηγο του στρατου τους την κακη και ασχημη κοκκινομαγουλιτσα*. Ο κροκους αν και ηταν πολυ δυνατος δεν μπορεσε να αντιμετωπισει τα μυστικα ξορκια και βοτανα των νανων και την υπουλια της κοκκινομαγουλιτσας.
Οι νανοι και η κοκκινομαγουλιτσα εχοντας νικησει τον κροκους μετετρεψαν αυτη την ομαρφη χωρα σε ενα απεραντο χαος καταστρεφοντας τα παντα ,δωροδοκοντας ή εκβιαζοντας οσους τολμουσαν να τους αντισταθουν .Επειτα απο πολλα χρονια κυριαρχιας τους πιστευαν πλεον ,οτι κανενας δεν προκειται να τους αντισταθει. Αλλωστε ο κροκους ειχε εκδιωχθει και κανενας αλλος δεν φαινοταν να μπορει να αλλαξει αυτη την ζοφερη κατασταση που επικρατουσε στην χωρα
Ομως οταν ολοι οι ανθρωποι της χωρας ειχαν χασει καθε ελπιδα,εμφανιστηκαν δυο δυνατοι και τιμιοι ανθρωποι,οι Χαλυβδουργικοι οι οποιοι ειχαν μεγαλη δυναμη ,αλλα οχι τοσο μεγαλη για να αντιμετωπισουν τους πανισχυρους κακασχημους και αμορφωτους νανους....
*OμπραντοβιτςΗ συνεχεια του παραμυθιου προσεχως στο φορουμ μας.
-
Χωσε red!
Αμα δεν αλλαξει δραματικα η βαθμολογια της Α2, του χρονου θα ειμαι με 2 ομαδες στην Α1
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χωσε red!Αμα δεν αλλαξει δραματικα η βαθμολογια της Α2, του χρονου θα ειμαι με 2 ομαδες στην Α1
Η καλύτερη σου.. Πριν μερικά χρόνια θα έγραφες
Αμα δεν αλλαξει δραματικα η βαθμολογια της Α1, του χρονου θα ειμαι με 2 ομαδες στην Α2
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)