-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συλλογικά πελάτης είσαι. Άλλο το ότι σε άφησε ο θείος να παίξεις λίγο με τα πορτοκαλί μπαλάκια.498 συλλογικοι τιτλοι εγω, 390κατι εσυ. Μαλλον ο πελατης ειναι κοκκινος εδω
-
Μιλάμε για ανδρικά αθλήματα ή ό,τι να 'ναι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συλλογικά πελάτης είσαι. Άλλο το ότι σε άφησε ο θείος να παίξεις λίγο με τα πορτοκαλί μπαλάκια.Χαλαρωσε βρε Μανο που ειμαστε και πελατες συλλογικα!!
Μιλάμε για ανδρικά αθλήματα ή ό,τι να 'ναι;
Αντε διαλλεξε εσυ οποια αθληματα θες και πες μας τα αποτελεσματα
-
2 μύρια το χρόνο ο Νίκολας για διετές συμβόλαιο . Και γω περίμενα μπας και κρατήσουμε τον Ουϊνστον αλλα .... μπααα. Κρίμα. Τέτοιο dunkα δε ξαναβρίσκουμε. Πολύ θεαματικός παίχτης που ξεσήκωνε το κόσμο. Και χρήσιμος και εξελίξιμος.
-
2 μύρια το χρόνο;;;
Ρε συ μήπως είναι συνολικό το ποσό;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
2 μύρια το χρόνο;;;Ρε συ μήπως είναι συνολικό το ποσό;
treλό μου φαίνεται κι εμένα. Για να ακριβολογώ : απαράδεκτο.
Τόσα δεν παίρνει ούτε ο Μήτσος
Ντρου Νίκολας confirmed.. Το 3άρι να δούμε τι θα ναι...
εκεί θα παιχθεί χοντρό παιχνίδι φίλε. ή που θα τα σπρώξουν και θα φέρουν κανέναν τέτοιον http://www.youtube.com/watch?v=EyjtsMSGj2w' target='_blank ή που θα πάρουν κανέναν της σειράς (ένεκα η μπάλα)
-
Εκτός αν είναι δολλάρια βέβαια, οπότε αλλάζει το πράγμα.
Ο Σάρας μας κουνάει μάλλον μαντίλι, όπως -λογικά- και ο Ουϊνστον, μιας και παίρνουμε κλασικό δυάρι.
Έτσι πάμε ως εξής
- ΔΙαμαντίδης, Σπανούλης(εκ περιτροπής), ΧΧΧΧ (άσσος που θα βολεύεται με 10-15 λεπτά μ.ο)
- Νίκολας, Σπανούλης (εκ περιτροπής), Χατζηβρέττας
- Ντελφίνο ή άλλη μεταγραφή, Περπέρογλου(που ενίοτε θα παίζει και '4')
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μετά το τέλος της σεζόν στο ΝΒΑ έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα σχετικά με το πως λειτουργεί η λίγκα, το σάλαρι καπ, τις ανταλλαγές, κλπ και σκέφτομαι αν θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο:Μια Ευρωλίγκα δηλαδή με 24 ομάδες περίπου που θα μοιράζονταν δίκαια τους τζίρους της Ευρωλίγκας, με κάποιο σάλαρι καπ(με εξαιρέσεις, όπως και στο ΝΒΑ), όπου θα είχαμε περισσότερους ανταγωνιστικούς αγώνες μέσα στη χρονιά και μετά πλέι οφ.
Γιατί όχι;
Με ένα σύστημα προβιβασμού και υποβιβασμού ομάδων από τις Εθνικές λίγκες και πολύ αυστηρά κριτήρια συμμετοχής σε αυτήν(γήπεδο, υποδομές, πληρωμές, κλπ).
Προφανως και θα μπορουσε να γινει ανετα κατι τετοιο σε ευρωπαϊκο επιπεδο,απλα δεν το θελουν (ακομα) οι Ευρωπαιοι γιατι θελουν να εχουν το κάθε Μαρουσάκι,τον εκάστοτε μΠΑΟΚ κτλ,αν γινει οπως λες προφανως θα παιζουν στην Ευρωπη μονο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και οι υπολοιποι εγχώριοι θα γινουν παμφτωχοι συγγενεις.
-
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γουντς!
«Σοκ» στον Ολυμπιακό! Ο Κίντελ Γουντς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών της Α1 μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, η απαγορευμένη ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό του ήταν χασίς. Για αυτό παράπτωμα προβλέπεται τιμωρία 2 χρόνων εκτός αγωνιστικών χώρων. Η συγκεκριμένη εξέλιξη σπρώχνει στην έξοδο τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε «μυθική» πρόταση στον Άντονι Πάρκερ, σχεδόν τα έχει βρει μαζί του, αλλά η υπόθεση ίσως καθυστερήσει να ξεκαθαρίσει. Άλλωστε, οι Τορόντο Ράπτορς δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τόσο εύκολα έναν παίκτη που αποτελούσε πέρσι βασικό τους στέλεχος.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τον άφησε ρε, τι νόμιζες;
και βέβαια τον άφησε. Αλλιώς η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη.
Για τον 17χρονο μιλάμε πάντα
Τον εκλεισαν οι κοντοι ή ακομα;
-
τώρα, γιατί να θεωρείται η φούντα αναβολικό δεν το καταλαβαίνω...
-
Θα την εισέπνευσε σε κανένα από τα ντέρμπι, από κανέναν 'μερακλη' οπαδό.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γουντς!«Σοκ» στον Ολυμπιακό! Ο Κίντελ Γουντς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών της Α1 μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, η απαγορευμένη ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό του ήταν χασίς.
Αναρωτιόμουν κι εγώ, πως και ήταν ο καλύτερος και πιο χαλαρός μας παίκτης στον 5ο τελικό.
-
Καλα το 'Σοκ' ειναι σχετικο,για διωξιμο τον ειχαμε.
Μαλιστα εαν ειχε συμβολαιο και για την ερχομενη χρονια σκεφτομαι μηπως συσχετιζονται τα γεγονότα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλα το 'Σοκ' ειναι σχετικο,για διωξιμο τον ειχαμε.
Μαλιστα εαν ειχε συμβολαιο και για την ερχομενη χρονια σκεφτομαι μηπως συσχετιζονται τα γεγονόταΤο πήρες απ' το στόμα μου!
Με δεδομένο μάλιστα ότι τις προάλλες αποφασίστηκε όταν θα εξακολουθήσουν να είναι 2 οι Αμερικάνοι στο πρωτάθλημα, δε χρειάζεται να είναι πολύ καχύποπτος κανείς για να συσχετίσει τα δύο γεγονότα
-
μωρε τι πετρες ριξανε, τι φωτοβολιδες και ατμοσφαιρα τρομοκρατιας εφτιαξαν στο εξοχικο μας (ΣΕΦ), μεχρι και μπαφους φουμαρατε, αλλα κουπα ΓΙΟΚ
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γουντς!
«Σοκ» στον Ολυμπιακό! Ο Κίντελ Γουντς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών της Α1 μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, η απαγορευμένη ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό του ήταν χασίς.
Αναρωτιόμουν κι εγώ, πως και ήταν ο καλύτερος και πιο χαλαρός μας παίκτης στον 5ο τελικό.
στο 3ο βρέθηκε θετικός
είναι καλός παίχτης αλλά είναι στην καρακοσμάρα του. Και βέβαια δεν του έδινε πολύ χρόνο.
-
Προσωπικά πιστεύω πως ήταν ο καλύτερος από τους Αμερικάνους μας φέτος. Αλλά δεν πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής, δεν απέδιδε τα αναμενόμενα τις περισσότερες από τις φορές που έπαιζε, έπεσε και σε μια καλή χρονιά του Γκριρ, οπότε επισκιάστηκε γρήγορα. Κρίμα γιατί είναι από τους παίκτες που μπορούν να σου φτιάξουν 2 ώρες με φάσεις για χαϊλάιτς.
-
Draft σημερα. Ο Κουφος αρχισε να ακουγεται για Ιντιανα (στο 11 και 17 διαλεγει) μετα το trade του Ζερμεν Ο'Νιλ, ενω σε πολλα site μεχρι χθες τον εβλεπα στο 14 και το Γκολντεν Στέιτ ή το 19 και τους Καβς (μαλλον λογω καταγωγης).
Ο Καλαθης μπορει να παιξει στο Β' γυρο
-
Εγώ δεν νομίζω να φύγει ο Σάρας...
Και που να πάει; ΤΣΚΑ γιόκ.
Οπότε μένει η Μπα(ρ)τσα, αλλά εκεί μάλλον στερεύσαν τα φράγκα λόγω Ναβάρο και Άντερσεν...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)