-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Τσαμπιονια οι Celtics...
4-2.4 κι αλα'τι
-
**Ο «Τεό» και πάλι στο λιμάνι **
Μετά τη «βόμβα» Βούιτσιτς, ήρθε ο ισχυρός «μετασεισμός» με την επιστροφή του Θοδωρή Παπαλουκά στον Ολυμπιακό! Η συμφωνία για την επιστροφή του 31χρονου πλέι μέικερ στους «ερυθρόλευκους» μετά από έξι χρόνια ξενιτιάς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι οριστική.
Εξάλλου, μία ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Γιοτάμ Χαλπερίν. Ο Ισραηλινός σούτινγκ γκαρντ θα μπορέσει να εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Μακάμπι έναντι περίπου 600.000 ευρώ.
-
Χαμος θα γινει του χρονου στην Α1 μεταξυ αιωνιων...
-
Μια ευχή μόνο:
Να μην πατήσει στο ΟΑΚΑ τώρα στο Ακρόπολις κανένα τσογλάνι που θα θέλει μόνο να ζητωκραυγάσει ή να γιουχάρει Παπαλουκά, Γιαννάκη, Σοφοκλή, Φώτση, κλπ.
Ξέρω ότι μάλλον στο κενό το λέω, αλλά.....
-
Έπιτέλους γύρισε ο Θοδωρής στην αγαπημένη του ομάδα...Εχει να αποδείξει πολλά ακόμη..Ημουν απο τους πρώτους που τον ήθελε στον Ολυμπιακό όταν ακόμη έπαιζε στον Πανιώνιο, αλλά μέχρι και εγώ τον αποκάλεσα μικρό παίκτη όταν έκανε επαναλαμβανόμενα λάθη στη θητεία του στον Ολυμπιακό..
Πρωτος θα τον χειροκροτήσω μόλις πατήσει το παρκε του ΣΕΦ....παλιές εποχές θα αναβιώσουμε απο φέτος στο ΣΕΦ..
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μια ευχή μόνο:Να μην πατήσει στο ΟΑΚΑ τώρα στο Ακρόπολις κανένα τσογλάνι που θα θέλει μόνο να ζητωκραυγάσει ή να γιουχάρει Παπαλουκά, Γιαννάκη, Σοφοκλή, Φώτση, κλπ.
Δεν το λες στο κενό, σε λάθος αποδέκτες το λες.
Πότε είναι το Ακρόπολις;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Άντεξα και είδα την πρώτη περίοδο μετά δεν την πάλεψα άλλο. Ξεράθηκα.Πολύ καλός από τους Κέλτες ήταν ο Αλλεν με εκλάμψεις ο Πιρς και ανύπαρκτος ο Γκαρνέτ.
Από το ΛΑ ο Κόμπε έκανε κάτι ψιλο-όργια κάτι τρίποντα στο ένα πόδι από τα 8 μέτρα .
Πάντως από την 1η περίοδο τίποτα δεν έδειχνε ότι θα πάει έτσι όπως κατέληξε.
Τα ριμπάουντ όμως τα είχαν σαρώσει Σέλτικς. Ανανέωσαν την 1η τους επίθεση, 3 ή 4 φορές αλλά τελικά δεν το έβαλαν.
Βγήκαν και τα καινούρια μπλουζάκια, τσάμπα πράμα, με 12 ευρούλια περίπου
http://store.nba.com/product/index.jsp? ... age=family' target='_blank
http://store.nba.com/product/index.jsp? ... age=family' target='_blank
Φιλε traveller εχεις ψωνισει τιποτα απο εκει??
Εχει φανταστικα πραγματακια αλλα δεν μπορεσα ποτε να βρω τα μεταφορικα!!
Γνωριζεις τι παιζει?? -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Άντεξα και είδα την πρώτη περίοδο μετά δεν την πάλεψα άλλο. Ξεράθηκα.
Πολύ καλός από τους Κέλτες ήταν ο Αλλεν με εκλάμψεις ο Πιρς και ανύπαρκτος ο Γκαρνέτ.
Από το ΛΑ ο Κόμπε έκανε κάτι ψιλο-όργια κάτι τρίποντα στο ένα πόδι από τα 8 μέτρα .
Πάντως από την 1η περίοδο τίποτα δεν έδειχνε ότι θα πάει έτσι όπως κατέληξε.
Τα ριμπάουντ όμως τα είχαν σαρώσει Σέλτικς. Ανανέωσαν την 1η τους επίθεση, 3 ή 4 φορές αλλά τελικά δεν το έβαλαν.
Βγήκαν και τα καινούρια μπλουζάκια, τσάμπα πράμα, με 12 ευρούλια περίπου
http://store.nba.com/product/index.jsp? ... age=family' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://store.nba.com/product/index.jsp? ... age=family' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Φιλε traveller εχεις ψωνισει τιποτα απο εκει??
Εχει φανταστικα πραγματακια αλλα δεν μπορεσα ποτε να βρω τα μεταφορικα!!
Γνωριζεις τι παιζει??ναι έχω ψωνίσει 3-4 φορές. τα μεταφορικά είναι πονεμένη ιστορία γιατί στέλνουν μόνο με UPS.Δεν έχουν
άλλη επιλογή. Τούτη τη φορά, παρήγγειλα πράγματα αξίας 240$ και τα μεταφορικά θα είναι 136 $. Δεν
παλεύεται είναι κανονική ληστεία. Κάθε φορά λέω ότι θα είναι η τελευταία μου. Ευτυχώς θα είμαι Αθήνα
και θα κάνω μόνος μου τον εκτελωνισμό.
Αν θες καμια άλλη πληροφορία, πες μου.
Υ.Γ Τα μεταφορικά δε μπορείς να τα βρεις, διότι στα 'προσθέτει' στην παραγγελία. Πρέπει να κάνεις παραγγελία πρώτα. Εγώ δυο φορές την έχω ακυρώσει γιατί τρόμαξα από τα μεταφορικά. Αν το αποφασίσει να παραγγείλεις, να υπολογίσεις ένα νούμερο κάτω. Δηλαδή εάν παίρνεις 'L' να παραγγείλεις 'Μ' κοκ, διότι είναι τεράστια τα μεγέθη.
-
Μεχρι τωρα τα περισσοτερα πραγματα τα εβλεπα εκει και τα χτυπουσα απο το ebay... Δυστυχως ειναι πραγματικα τρομακτικα τα μεταφορικα! Πρεπει να κανεις μεγαλη παραγγελια για να σου ερθουν καπως πιο λογικα! Και το χειροτερο ειναι αυτο που λες... Πρεπει να ολοκληρωσεις την παραγγελια για να μαθεις το πραγματικο ποσο!
Τωρα ψηνομαι για το καπελακι που φορεσαν στην απονομη....
Απο ebay μου βγαινει συνολικα 29€! Οποτε μαλλον ειναι θεμα...clicks η παραγγελια του!Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μια ευχή μόνο:
Να μην πατήσει στο ΟΑΚΑ τώρα στο Ακρόπολις κανένα τσογλάνι που θα θέλει μόνο να ζητωκραυγάσει ή να γιουχάρει Παπαλουκά, Γιαννάκη, Σοφοκλή, Φώτση, κλπ.
Δεν το λες στο κενό, σε λάθος αποδέκτες το λες.
Πότε είναι το Ακρόπολις;
7 Ιουλίου νομίζω
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χαμος θα γινει του χρονου στην Α1 μεταξυ αιωνιων...Ποια Α1;
Αιωνία της η μνήμη. -
Για να σχολιάσω λίγο και τον Ολυμπιακό, μου αρέσει αρκετά η ομάδα που φτιάχνει
- Παπαλουκάς, Τεοντόσιτς
- Γκριρ, Χαλπερίν
- Γουντς (ή αντικαταστάτης), Βασιλόπουλος
- Μπουρούσης, Έρτσεγκ, Πρίντεζης
- Σόφο, Βούισιτς
-
Και ο Άρης φτιάχνει καλή ομάδα ρε!
Δεν θα τον σχολιάσεις;Πήραμε πίσω τον Ματσόν.
-
Δυστυχώς πάντως τα μπάτζετ των αιωνίων εκτοξεύονται, και η Α1 δε θα είναι πολυ ανταγωνιστική....
Στην Ευρωλίγκα όμως θα πέσουν κορμιά!
-
Θα γίνει ή έγινε συγχώνευση του Πανοράματος με το ICBS διάβασα κάπου.
Ωραίο κλειστό έχει το εν λόγω κολέγιο και φράγκα διαθέτει ο ιδιοκτήτης του από ότι έμαθα.Τελικά βρήκε γαμπρό η νυφη με τα τρίγωνα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και ο Άρης φτιάχνει καλή ομάδα ρε!
Δεν θα τον σχολιάσεις;
Πήραμε πίσω τον Ματσόν.kai το Βετούλα για assistant. Εγώ θα στα λέω;;
-
Traveller ενημερωμένο σε βλέπω.
Πάντως, πέρα από την πλάκα, ο Κικι Κλάρκ είναι κάλη κίνηση. Άργησε ένα χρόνο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Θα μαζέψουμε και κανά δυο περίεργους ακόμα και θα κυνηγήσουμε και πάλι την τρίτη θέση. -
μια χαρα ειναι ο κλαρκ...αμα αρχισει να ξεκωλονεται τυφλα να χει οποιος ευρωπαιος..
-
Κατι καλο μαγειρευεται....
Youtube Video -
Παπαλουκάς: 3,000,000 + ΤΣΣΚΑ
Τεοντόσιτς: 600,000 (νομίζω κάπου εκεί)
Χαλπερίν: 800,000 (υποθέτω) + αμοιβή Μακάμπι
Γκριρ: 1,700,000 (βολεύει πολύ τον ΟΛυμπιακό η πτώση του δολλαρίου)
Μάτσε: 2,2000,000 (αν δε βρεθεί φόρμουλα)
Γουντς: 700,000
Βασιλόπουλος: 1,300,000
Μπουρούσης: 500,000
Πρίντεζης: 400,000
Έρτσεγκ: 800,000(διάβασα για λίγο κάτω από 1) + αμοιβή Ζελέζνικ
Βούισιτς: 2,200,000
Σοφοκλής: 500,000Μαζί με αμοιβές Γιαννάκη και 'χαμηλόμισθων' παικτών + τις αποζημιώσεις στις ομάδες πάμε κοντά στα 20 μύρια.
Πολύ δυνατό ρόστερ φτιάχνει ο Ολυμπιακός, με μόνο ερωτηματικό το αν ο Γουντς σοβαρευτεί και αν θα είναι υγιείς οι Βούισιτς και Σοφοκλής
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)