-
Βρε Taurus, είναι εκπληκτικό !!
Προσπαθείς απελπισμένα να μειώσεις την επιτυχία/επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ. Μουφαίνεται ότι εσύ προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου και όχι οι άλλοι.
Τα περί 'συγγνώμη' της FIBA ...... όπως λές και εσύ ....... whatever !!!
Δεν είναι 1 αλλά 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) τα αστεράκια. Απο τα λίγα μαθηματικά που ξέρω τα 4 είναι περισσότερα απο το 1 ..... νομίζω ??Ο Βάζελος περνάει κάμψη (χάλια απόδοση, τραυματισμοί, κούραση, ίσως και αλλαζονεία), και βρήκατε πάτημα να πείτε τα δικά σας.
Το γεγονός ότι είναι ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ότι ο βάζελος έχει ΜΑΚΡΑΝ τη καλύτερη ομάδα στη Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια και μια απο τις καλύτερες στην Ευρώπη δεν μπορείς να το αντικρούσεις, γιατι απλά δεν γίνεται.
Ο ΟΣΦΠ είχει πριν κάποια χρόνια φοβερή ομάδα, επιλογή του Κόκκαλη να την παρατήσει για χάρη του Ποδοσφαίρου όπως και επιλογή των αφών Κατσάμπα να ρίχνουν τα λεφτά τους στο μπασκετάκι.
Απο τη σεζόν 2006-07 αρχίσατε να μιλάτε ξανά για το μπάσκετ όταν οι Αγγελοπουλαίοι αποφάσισαν να ρίξουν τα ευρωπουλάκια τους στο μπάσκετ τελειώνει η δεύτερη χρονιά και ακόμη περιμένετε την ανάκαμψη.
ΥΓ. Το στυλάκι, έχω πάει Παπαστράτειο/Τάφο Ινδού κλπ το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο. Δηλαδή όποιος δεν παρακολουθεί κάποιο άθλημα απο καταβολής χρόνου δεν έχει 'δικαίωμα να ομιλεί' ??
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οι μεγάλες συλλογικές επιτυχίες άρχισαν για τις ελληνικές ομάδες όταν τέλειωσε η μονοκρατορία του Άρη. Τότε ήρθαν και το Κυπελλούχων και το Κόρατς και τα Ευρωπαϊκά. Τώρα πλην Παναθηναϊκού τι? Τίποτα. Και η φυσιολογική πορεία είναι, χωρίς αξιοπρεπή ανταγωνισμό, να αρχίσει και αυτού η Ευρωπαϊκή πτώση.Κοίτα να δεις που θυμήθηκα ποιες ομάδες ήταν αυτές που έφερναν τίτλους ευρωπαϊκούς...και με πόσα λεφτά...Αλλά, ξέχασα ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα (το οποίο ήταν εντυπωσιακό σε δυναμική) έπρεπε να μείνουν πίσω...ξεκάλτσωτοι, 5 δευτερόλεπτα, Θόδωρος Βιδάλης και πάει λέγοντας...
Μπράβο στον Άρη που νίκησε τον ΠΑΟ, φυσικά για την παληκαριά (δεν το είδα, αλλά φαντάζομαι), αλλά και γιατί έδωσε ένα μικρό ενδιαφέρον στο υπερβαρετό μας πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μας είπες όμως, ποιον προσπαθείς να πείσεις αυτή τη στιγμή.
Τους άλλους ή τον εαυτό σου?Λιγο σοβαρα παντως επειδη ημουν στο παλε ντε περσι εκεινα τα 2 βραδυα,εαν θυμαμαι καλα (γερναω κιολας) εγινε καραμπινατο φαουλ στον γιαννακη και μετα κλαπηκε η μπαλλα για να γινει οτι εγινε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Περιμένουμε λίγο ακόμη για ταμείο 'taurus', μη βιάζεσαι
Μα τον πνίγει το δίκιο...του.
Άλλωστε έχει πάει και στο Παπαστράτειο κι έχει μπει και στα αποδυτήρια αρκετές φορές, ξέρει τί λέει.
Στο ποδόσφαιρο όταν αμφισβητείται η τεράστια(...) διαφορά του ΟΣΦΠ από τον Παναθηναικό απαντάει με whatever.
Στο μπάσκετ όταν διαβάζει κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το παραλήρημά του απαντάει επίσης με whatever ή στην καλύτερη περίπτωση το αποδίδει στην προσπάθεια του συνομιλητή του να πείσει τον εαυτό του.Κατά τα άλλα, εντάξει.
-
Δεν υπάρχει καμια υπεροψία στον Παναθηναϊκό.
Και οι παίχτες και ο κόουτς είναι εξαιρετικά προσγειωμένοι.Δηλαδή αν δεν είναι καραμπινάτο δείγμα υπεροψίας και αλαζονείας το τάιμ-άουτ λίγο πριν λήξει ο αγώνας και ενώ προηγείσαι με κάμποσους πόντους από τον μεγάλο σου αντίπαλο, τότε τι είναι?
rallysport
Για πες μου πού μείωσα τον ΠΑΟ και είπα οτι δεν αξίζει/είναι για τα μπάζα/τζάμπα πήρε κούπες κτλ, γιατί εγώ δε το βλέπω...bujinkan
Μια διαφορά... Το φάουλ δε σημαίνει σώνει και καλά κάτι στην εξέλιξη του αγώνα, μπορεί και να μην οδηγήσει πουθενά. Μπορεί να μπουν οι βολές, μπορεί να χαθούν, μπορεί να χαθεί και η μπάλα στην επαναφορά, χίλια-δυο. Εξάλλου πολλά φάουλ γίνονται που δε δίνονται και άλλα τόσα δίνονται ενώ δε γινονται. Ένα παιχνίδι δεν κρίνεται ΜΟΝΟ από αυτά.
Το καλάθι όμως που δε μέτρησε, είναι πια ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ προσπάθεια, την οποία κάποιος αποφάσισε να ακυρώσει. Και ΑΥΤΗ η επιτυχημένη προσπάθεια μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης-ήττας.Αυτά...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Περιμένουμε λίγο ακόμη για ταμείο 'taurus', μη βιάζεσαι
Μα τον πνίγει το δίκιο...του.
Άλλωστε έχει πάει και στο Παπαστράτειο κι έχει μπει και στα αποδυτήρια αρκετές φορές, ξέρει τί λέει.
Στο ποδόσφαιρο όταν αμφισβητείται η τεράστια(...) διαφορά του ΟΣΦΠ από τον Παναθηναικό απαντάει με whatever.
Στο μπάσκετ όταν διαβάζει κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το παραλήρημά του απαντάει επίσης με whatever ή στην καλύτερη περίπτωση το αποδίδει στην προσπάθεια του συνομιλητή του να πείσει τον εαυτό του.Κατά τα άλλα, εντάξει.
Ολόκληρα κατεβατά έγραψα περί ανάπτυξης παιχνιδιού κτλ, δεν είδα να σχολιάζεις κάτι από αυτά.
Ο μόνος που μπήκε στον κόπο ήταν ο trav.
Κατά τα άλλα, αερολογίες... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μια διαφορά... Το φάουλ δε σημαίνει σώνει και καλά κάτι στην εξέλιξη του αγώνα, μπορεί και να μην οδηγήσει πουθενά. Μπορεί να μπουν οι βολές, μπορεί να χαθούν, μπορεί να χαθεί και η μπάλα στην επαναφορά, χίλια-δυο. Εξάλλου πολλά φάουλ γίνονται που δε δίνονται και άλλα τόσα δίνονται ενώ δε γινονται. Ένα παιχνίδι δεν κρίνεται ΜΟΝΟ από αυτά.
Το καλάθι όμως που δε μέτρησε, είναι πια ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ προσπάθεια, την οποία κάποιος αποφάσισε να ακυρώσει. Και ΑΥΤΗ η επιτυχημένη προσπάθεια μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης-ήττας.Αυτά...
Eαν παλι θυμαμαι καλα δεν ειχαμε βολες ακομα,αρα μιλαμε για επαναφορα με το χρονομετρο να γραφει 7.2 δευτερα
Τελοσπαντων η ιστορια δεν αλαζει οσο και να διαφωνουμε εδω μεσα -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eπειδή ακούω για πικ-εν-ρόλ, passing game και άλλα τέτοια χαρωπά που τα ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια οι σχολιαστές μας, τα έκαναν καραμέλα και την πιπιλάμε όλοι εμείς για να εντυπωσιάσουμε...Για θυμηθείτε το passing game του Ιωαννίδη, σε συνδυασμό με μια σειρά σκριν που γινονταν για να βγει ελεύθερος και να πυροβολήσει σε χρόνο dt ο Έντι και ελάτε να μου πείτε μετά ποιος ήταν ο πρώτος διδάξας.
Για θυμηθείτε το πικ-εν-ρολ που είχε εφαρμόσει όταν είχε στην ομάδα Πάσπαλιε-Τάρπλει και σια, όπου καμιά άμυνα δεν ήξερε από πού θα της έρθει και ελάτε να μου πείτε μετά για το διαγαλαξιακό μπάσκετ του ΠΑΟ.
Για πείτε μου για άμυνα-βράχο, χωρίς να χρειάζεται να κάνει ένα σκασμό φάουλ (και δε λέω για αυτά που δε σφυρίζονται στους βάζελους, επειδή έχουν Ομπράντοβιτς στον πάγκο) και μιλάμε μετά.
Το μπάσκετ που παίχτηκε επί εποχής Πάσπαλιε-Τάρπλει-Έντι κτλ από τον Ολυμπιακό, δε θα το δείτε ΠΟΤΕ, ούτε στον ύπνο σας.
Άντε, πολύ μας τα έχετε ζαλίσει με τα περιβόητα συστήματα του Ζέλικο και το διαστημικό μπάσκετ που παίζετε.Μην ξεχνάμε και ποια ομάδα πήρε το πρώτο ΑΛΗΘΙΝΟ Ευρωπαϊκό, μην ξεχνάμε πόσες φορές μας έχετε κερδίσει σε ff, μην ξεχνάμε την καφρίλα των 'λουλουδιών' Αλβέρτη-Οικονόμου, που πανηγύριζαν μπροστά στις κάμερες, μαζί με τους υπόλοιπους βαζελο-οπαδούς όταν χάσαμε στον τελικό από την Μπανταλόνα.
Μπασκετικό ήθος ο Παναθηναϊκός, μπασκετική παιδεία οι οπαδοί του και τα @@ μας κουνιούνται. Οι ίδιοι μπασκετικοί οπαδοί που δεν πέταξαν με τις κλωτσιές τον μαλάκα το δημοσιογράφο που πέταξε το μπουκάλι από τα ΕΠΙΣΗΜΑ. Οι ίδιοι μπασκετικοί οπαδοί που επιδοκίμασαν τα εμετικά βινταάκια του ηλίθιου γιου του κοντού. Οι ίδιοι μπασκετικοί οπαδοί που γιούχαραν τους παίχτες του Ολυμπιακού στο φιλικό που έγινε στο ΟΑΚΑ πριν κάτι μήνες προς τιμή της Εθνικής του '87.Ας μην παίζατε τόσο καιρό μόνοι σας το παιχνιδάκι των Γιαννακοπουλαίων και θα σας έλεγα εγώ αν το ΟΑΚΑ θα είχε πάνω από 2000 άτομα κάθε φορά.
73-38...
AYTO ήταν διαστημικό μπάσκετ.
Και με αντίπαλο σαφώς καλύτερο στα χαρτιά από αυτόν που έχουν τώρα οι βάζελοι απέναντί τους.
Εκεί να δεις ζαλάδες και εμετοσακούλες.
Η άλλη είναι οτι από τα 4 ff του Ιωαννίδη, τα 2 τουλάχιστον δεν κερδιζόντουσαν με τίποτα... Με βάση τους αντίπαλούς του μιλάω...
Τι έγινε το τρένο του Ομπράντοβιτς, έμεινε από κάρβουνο?
Αυτή η υπεροψία που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟ σαν ομάδα (και μη μου πείτε οτι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλάξτε άθλημα καλύτερα, παρακολουθήστε μπάντμινγκτον) θα του κάνει μεγάλη ζημιά κάποια στιγμή και να μου το θυμηθείτε αυτό.
Το έχω πει και στο παρελθόν και κάποιοι χαζογέλαγαν...og2002gr
Τουλάχιστον εγώ δε βγήκα να πω μετά την 20άρα οτι ήταν 'ατυχής συγκυρία, κακό κάρμα, άδικο αποτέλεσμα και δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των ομάδων', όπως οι βάζελοι για την 4άρα...
Κοίτα, βλέπω δόξα τω Θεώ μπάσκετ πολλά χρόνια.
Παπαστράτειο πήγαινα...
Έχω φάει σφαλιάρες, έχω δει και επιτυχίες, πολλές από αυτές αξεπέραστες.
Έχω δουλέψει και στα γήπεδα, έχω μπει και στα αποδυτήρια, έχω δει και 2-3 πραγματα παραπάνω από το kid, πχ, το οποίο είδε φως (Ομπράντοβιτς και κούπες) και μπήκε...
Νομίζω οτι αυτό μου δίνει ένα μικρό δικαίωμα να κάνω και καμιά κριτική πού και πού.
Και αυτό που βλέπω είναι οτι αυτή η ομάδα ΕΧΕΙ υπεροψία, οι οπαδοί της και η διοίκησή της ΕΧΟΥΝ απαιτήσεις και οτι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει η γκρίνια αν δεν φτάσει στα 'αναμενόμενα' αποτελέσματα?
Και ξέρεις γιατί? Επειδή, αντίθετα με αυτά που υποστηρίζετε οι Παναθηναϊκοί (εκτός λίγων εξαιρέσεων) ΔΕΝ έχουν μπασκετική παιδεία.
Το έχω πει, το έχω ξαναπεί, έχω επιβεβαιωθεί και από τον hellenic tifozi, του οποίου οι απόψεις είναι πέρα ως πέρα σεβαστές και σπάνια με έχει βρει αντίθετο, παρότι 'αντίπαλων' πεπειθήσεων.
Κακά τα ψέμματα, δε θα αργήσει η ώρα που η πορεία του παναθηναϊκού στην ευρώπη θα πάρει την κατιούσα. Και ξέρεις γιατι?
Επειδή το πρωτάθλημά μας είναι τελείως ΓΤΠ, με 2μιση ομάδες και μετά το χάος.
Εκτός αν έχετε την ψευδαίσθηση οτι με ένα πρωτάθλημα κλάσεις κατώτερο από το ισπανικό θα έχουμε μονίμως βαρβάτη παρουσία στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Δε γίνεται αυτό φίλοι μου, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, έχει αποδειχτεί και ιστορικά.
Οι μεγάλες συλλογικές επιτυχίες άρχισαν για τις ελληνικές ομάδες όταν τέλειωσε η μονοκρατορία του Άρη. Τότε ήρθαν και το Κυπελλούχων και το Κόρατς και τα Ευρωπαϊκά. Τώρα πλην Παναθηναϊκού τι? Τίποτα. Και η φυσιολογική πορεία είναι, χωρίς αξιοπρεπή ανταγωνισμό, να αρχίσει και αυτού η Ευρωπαϊκή πτώση.
Με λίγα λόγια οι κοντοί έπεσαν στην ίδια την παγίδα που έστησαν.
Ξέφυγαν οικονομικά σε ένα πρωτάθλημα που δεν τη πάλευε, έκαναν τα λάθη που έγιναν στο ισπανικό πρωτάθλημα πριν χρόνια (όπου όμως είχαν τη διορατικότητα να τα διορθώσουν) και τώρα προσπαθούν να διακριθούν στην ευρώπη χωρίς ουσιαστικά σοβαρούς αγώνες στα πόδια τους, έτσι για 'ξεσκούριασμα'.
Αυτή ήταν η κριτική μου, ποσώς με ενδιαφέρει αν μου δίνετε/δίνεται το δικαίωμα να την κάνω, το παίρνω μόνος μου και ό,τι αντιρρήσεις έχετε για τα παραπάνω, το συζητάμε...Ακόμα πάντως και με δεδομένο οτι επιλέξατε να φορτσάρετε στο ff, θεωρώ αποτυχία σας (ή ανέλπιστη επιτυχία του γαυρου) που ζοριστήκατε τόσο πολύ στη σειρά των τελικών.
3 Ευρωπαϊκά παρακαλώ και για πρώτη φορά στα χρονικά επίσημη συγνώμη από τη FIBA.
Το πρώτο ΑΛΗΘΙΝΟ Ευρωπαϊκό και triple crown στην Ελλάδα, talk to the balls.
Ειλικρινά τί περιμένεις να σχολιάσω από τα παραπάνω;
Για την συγγνώμη της φίμπα και το πρώτο αληθινό ευρωπαικό;
Για τους κοντούς κατσάμπες και το εμετικό βίντεο του ηλίθιου γιου του ενός κοντού;
Για το ιντερσίτι τρένο που όμως έμεινε από κάρβουνο γεγονός που το είχες προβλέψει όταν οι άλλοι χαζογελούσαν;
Για τα απάλευτα ff που συμμετείχες (σε αντίθεση με της Μπολόνια που θα το έπαιρνες για πλάκα);
Για τον Γκαστόνε και τα σφυρίγματα που παίρνει επειδή είναι γιούγκος;
Για την 35αρα που μας ρίξατε κάποτε, άσχετα αν αυτή έχει επιστραφεί πίσω πολλάκις με 30αρες, 25αρες και 20αρες μέσα έξω;
Για το ότι ήταν αποτυχία μας να φορτσάρουμε πέρσυ στο ff με αποτέλεσμα να δώσουμε ελπίδες στον γάβρο και να ζοριστούμε στους τελικούς πρωταθλήματος τους οποίους επίσης κερδίσαμε;
Για το ότι χρεώνεις την πτώση του ελληνικού μπάσκετ στους κοντούς επειδή βάζουν χρήματα αντί να βρίζεις (αν πράγματι είσαι μπασκετόφιλος) το αφεντικό σου που εν μια νυκτί παράτησε το τμήμα μπάσκετ στο έλεος του θεού γιατί έτσι του άρεσε; Έλεος
Για το ότι οι Παναθηναικοί δεν έχουν μπασκετική παιδεία επειδή γιουχάρουν τον Ολυμπιακό σε αντίθεση με τους γάβρους οπαδούς οι οποίοι σε κάθε μεγάλη επιτυχία του Παναθηναικού κατεβαίνουν Ομόνοια για να γιορτάσουν μαζί;Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Μια άλλη φορά.
10 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας και 4 ευρωπαικές κούπες είναι αρκετά επιχειρήματα φίλε μου.Αν δεν τα αντέχεις δικό σου πρόβλημα.
-
Άλλο ένα δείγμα αλλαζονίας...
-
Τώρα που τα βρήκαμε, πάμε παρακάτω μετά από το ομολογουμένως ευχάριστο διάλειμμα για το διαστημικό μπάσκετ του τάρπλει και την άδικη κενωνία εις βάρος του υφυπουργού αθλητισμού.
-
«Μια νέα πολύ μεγάλη επιτυχία του EUROSPORT είναι η συμφωνία συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι τηλεθεατές σε πάνω από 25 εκατομμύρια νοικοκυριά θα έχουν την ευκαιρία μόνο μέσα από το EUROSPORT 2 να απολαύσουν **την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα ***με τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους παίκτες της *στα εντός έδρας παιχνίδια της, του ελληνικού πρωταθλήματος».
Μετα πως να μην εισαι αλλαζονας;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
«Μια νέα πολύ μεγάλη επιτυχία του EUROSPORT είναι η συμφωνία συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι τηλεθεατές σε πάνω από 25 εκατομμύρια νοικοκυριά θα έχουν την ευκαιρία μόνο μέσα από το EUROSPORT 2 να απολαύσουν **την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα ***με τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους παίκτες της *στα εντός έδρας παιχνίδια της, του ελληνικού πρωταθλήματος».
Μετα πως να μην εισαι αλλαζονας;
Μπα αλλαζονας γινεσαι αν σε βγαζει η fiba καλυτερη ομαδα της δεκαετιας του 90. Επισης τους αγωνες του μπασκετικου Ολυμπιακου τους δειχνουν στο Ισραηλ και σε πολλες αλλες χωρες
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν υπάρχει καμια υπεροψία στον Παναθηναϊκό.
Και οι παίχτες και ο κόουτς είναι εξαιρετικά προσγειωμένοι.Δηλαδή αν δεν είναι καραμπινάτο δείγμα υπεροψίας και αλαζονείας το τάιμ-άουτ λίγο πριν λήξει ο αγώνας και ενώ προηγείσαι με κάμποσους πόντους από τον μεγάλο σου αντίπαλο, τότε τι είναι?
Πιθανόν να είναι 'πόλεμος' νεύρων, πιθανό να είναι και αυτό που λες αλλά μόνο σε μια και συγκεκριμένη στιγμή και μάλιστα σε αγώνα μεταξύ αιωνίων. και αυτό έχει τη δική του βαρύτητα καθώς τα συναισθήματα σε τέτοιο παιχνίδι είναι 'κάπως' . Εδώ τρωγόμαστε εμείς, σκέψου οι πρωταγωνιστές.
Εάν διαβάζεις κατά καιρούς τις δηλώσεις και του κόουτς αλλά και των παιχτών θα δεις το πνεύμα τους.
Μιλάει ο Διαμαντίδης και νομίζεις ότι ακούς τον...Παντελιάδη (ripper μην αρχίσεις τυχαίο παράδειγμα είναι )Καλά στην Ευρώπη δεν υπάρχει σίγουρα υπεροψία, αυτό είναι δεδομένο.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μπα αλλαζονας γινεσαι αν σε βγαζει η fiba καλυτερη ομαδα της δεκαετιας του 90.
Τελείωνε με αυτή τη μπαρούφα λεμεεεεεεεε
ή φέρε το site της FIBA
-
ή φέρε το site της FIBA
Σου εφερα το σιτε της wikipedia και τις μαρτυριες Κοτζια-Παπαδογιαννη-Γιο Συριγου κ.τ.λ
Δεν φταιω εγω που ο μονος που το αμφισβητει ειναι ενας τραβελερ που δεν τον ξερει κανεις. Ψαξε εσυ στο σιτε της FIBA
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ή φέρε το site της FIBA
Σου εφερα το σιτε της wikipedia και τις μαρτυριες Κοτζια-Παπαδογιαννη-Γιο Συριγου κ.τ.λ
Δεν φταιω εγω που ο μονος που το αμφισβητει ειναι ενας τραβελερ που δεν τον ξερει κανεις. Ψαξε εσυ στο σιτε της FIBA
Από τη στιγμή που σε προκρίνει η FIBA σαν καλύτερη ομάδα της Ευρώπης (λέμε τώρα...) στη 10ετία του 90, πώς και δεν υπάρχεις στο site της;;
Μπας και ξέρεις να μου πεις και μένα ποια ομάδα βγήκε καλύτερη το 80, το 70 και πάει λέγοντας ;
Kοιμήσου και παρήγγειλα red...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εδω βγαζεις την Wikipedia μη αξιοπιστη πηγη...
Διάβασα λίγο από το link του Χρήστου. Λέει ωραία πραγματάκια
'When half a dozen students in Neil Waters’s Japanese history class at Middlebury College asserted on exams that the Jesuits supported the Shimabara Rebellion in 17th-century Japan, he knew something was wrong. The Jesuits were in “no position to aid a revolution,” he said; the few of them in Japan were in hiding.
He figured out the problem soon enough. The obscure, though incorrect, information was from Wikipedia, the collaborative online encyclopedia, and the students had picked it up cramming for his exam.
Dr. Waters and other professors in the history department had begun noticing about a year ago that students were citing Wikipedia as a source in their papers. When confronted, many would say that their high school teachers had allowed the practice.
But the errors on the Japanese history test last semester were the last straw. At Dr. Waters’s urging, the Middlebury history department notified its students this month that Wikipedia could not be cited in papers or exams, and that students could not “point to Wikipedia or any similar source that may appear in the future to escape the consequences of errors.”
With the move, Middlebury, in Vermont, jumped into a growing debate within journalism, the law and academia over what respect, if any, to give Wikipedia articles, written by hundreds of volunteers and subject to mistakes and sometimes deliberate falsehoods. Wikipedia itself has restricted the editing of some subjects, mostly because of repeated vandalism or disputes over what should be said.
Although Middlebury’s history department has banned Wikipedia in citations, it has not banned its use. Don Wyatt, the chairman of the department, said a total ban on Wikipedia would have been impractical, not to mention close-minded, because Wikipedia is simply too handy to expect students never to consult it.'
Παρακάτω δεν πήγα, μέχρι εδώ είναι αρκετά.
Ελπίζω να μην ανακατεμένος σε αυτό , εκείνος ο πούστης ο Πιλοϊδης
-
Άπαιχτη σήμερα η Ταού, έβλεπε το καλάθι σα βαρέλι...
Δεν είχε τύχη ο Άρης...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άπαιχτη σήμερα η Ταού, έβλεπε το καλάθι σα βαρέλι...Δεν είχε τύχη ο Άρης...
Αφού μαρκάραμε με τα μάτια και στην επίθεση πάλι ο καθένας το βιολί του...
Νικήσαμε το βάζελο και νόμιζαν ότι πιάσαν τον παππά από τα α....χαμνά.
Χέρμπερτ τον πούλο -
Τον Herbert τον έχω κράξει μέχρι τώρα;
Οχι;
Αρχίζω:Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μιλάει ο Διαμαντίδης και νομίζεις ότι ακούς τον...Παντελιάδη (ripper μην αρχίσεις τυχαίο παράδειγμα είναι )Είδες τι έκανες τώρα; Ανέφερες το όνομα και θυμήθηκε ο Γκόρντον ότι υπάρχει στο ρόστερ.
Πες και κανένα άλλο όνομα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.Στο σημερινό παιχνίδι ο Άρης συνεχίζοντας την πολυδιάστατη προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, εξέδωσε το δεύτερο DVD της σειράς 'Πικ εντ ρολ, όλα όσα δεν καταλαβαίνατε και θέλατε να μάθετε'
Γκεστ σταρς: Πριτζιόνι-Σπλίτερ.
Μετά την παρακολούθηση και αυτού του DVD, πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος (εκτός του Herbert) που να μην έχει καταλάβει τι είναι αυτό το πικενρολ που λέει ο Σκουντής στους αγώνες της εθνικής.Ούτως ή άλλως πάντως, σήμερα δεν είχαμε καμία τύχη.
Η Ταού ήταν διαστημική και μάλιστα χωρίς Ρακόσεβιτς-Μάικλ.
Ο ΠΑΟ αν την συναντήσει με μειονέκτημα έδρας θα έχει τεράστιο πρόβλημα.Σήμερα φανήκαμε ομαδούλα της σειράς.
Γιο-γιο μας κάνανε
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)