-
Πολύ άσχημα για τις ομάδες μας μέχρι στιγμής στην φάση των 16.
Ο ΠΑΟ ήδη είναι με την πλάτη στον τοίχο για κάτι που θεωρούσε δεδομένο.
Ο ΟΣΦΠ δεν μπορεί να προκριθεί ούτε στους 8 παρά τη νίκη του, και εμείς δεν έχουμε καμία ελπίδα.Ο χοντρός τελικά ποιος είναι;
Ο Τόμπσον; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eπειδή ακούω για πικ-εν-ρόλ, passing game και άλλα τέτοια χαρωπά που τα ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια οι σχολιαστές μας, τα έκαναν καραμέλα και την πιπιλάμε όλοι εμείς για να εντυπωσιάσουμε...Για θυμηθείτε το passing game του Ιωαννίδη, σε συνδυασμό με μια σειρά σκριν που γινονταν για να βγει ελεύθερος και να πυροβολήσει σε χρόνο dt ο Έντι και ελάτε να μου πείτε μετά ποιος ήταν ο πρώτος διδάξας.
Για θυμηθείτε το πικ-εν-ρολ που είχε εφαρμόσει όταν είχε στην ομάδα Πάσπαλιε-Τάρπλει και σια, όπου καμιά άμυνα δεν ήξερε από πού θα της έρθει και ελάτε να μου πείτε μετά για το διαγαλαξιακό μπάσκετ του ΠΑΟ.
Για πείτε μου για άμυνα-βράχο, χωρίς να χρειάζεται να κάνει ένα σκασμό φάουλ (και δε λέω για αυτά που δε σφυρίζονται στους βάζελους, επειδή έχουν Ομπράντοβιτς στον πάγκο) και μιλάμε μετά.
Το μπάσκετ που παίχτηκε επί εποχής Πάσπαλιε-Τάρπλει-Έντι κτλ από τον Ολυμπιακό, δε θα το δείτε ΠΟΤΕ, ούτε στον ύπνο σας.
Άντε, πολύ μας τα έχετε ζαλίσει με τα περιβόητα συστήματα του Ζέλικο και το διαστημικό μπάσκετ που παίζετε.Μην ξεχνάμε και ποια ομάδα πήρε το πρώτο ΑΛΗΘΙΝΟ Ευρωπαϊκό, μην ξεχνάμε πόσες φορές μας έχετε κερδίσει σε ff, μην ξεχνάμε την καφρίλα των 'λουλουδιών' Αλβέρτη-Οικονόμου, που πανηγύριζαν μπροστά στις κάμερες, μαζί με τους υπόλοιπους βαζελο-οπαδούς όταν χάσαμε στον τελικό από την Μπανταλόνα.
Μπασκετικό ήθος ο Παναθηναϊκός, μπασκετική παιδεία οι οπαδοί του και τα @@ μας κουνιούνται. Οι ίδιοι μπασκετικοί οπαδοί που δεν πέταξαν με τις κλωτσιές τον μαλάκα το δημοσιογράφο που πέταξε το μπουκάλι από τα ΕΠΙΣΗΜΑ. Οι ίδιοι μπασκετικοί οπαδοί που επιδοκίμασαν τα εμετικά βινταάκια του ηλίθιου γιου του κοντού. Οι ίδιοι μπασκετικοί οπαδοί που γιούχαραν τους παίχτες του Ολυμπιακού στο φιλικό που έγινε στο ΟΑΚΑ πριν κάτι μήνες προς τιμή της Εθνικής του '87.Ας μην παίζατε τόσο καιρό μόνοι σας το παιχνιδάκι των Γιαννακοπουλαίων και θα σας έλεγα εγώ αν το ΟΑΚΑ θα είχε πάνω από 2000 άτομα κάθε φορά.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα:
-Kamiα μα καμια σχέση δεν έχει το μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αυτό του Ολυμπιακού. Πρώτα από όλα στην άμυνα: Τότε υπήρχε περισσότερο χρόνος εκδήλωσης επιθέσεων και μόνο από αυτό μπορούσε να κρατηθεί σε μικρότερα επίπεδα. Ο Παναθηναϊκός παίζει ομαδική άμυνα που θέλει πολλά άντερα για την παίξεις και πολύ τρεχαλητό , δεν έχει κάποιον Σιγάλα να 'παίρνει' τον αντίπαλο σταρ (δίκην Βαμβακούλα) και να τον εκμηδενίζει. Όλοι οι παίχτες του ΠαναθηναΊκού είναι ικανότατοι αμυντικοί , με εξαίρεση ίσως τον Μπατίστ. Μιλάω από αυτούς που παίζουν 20 λεπτά και πάνω περίπου.
Αλλαγές στα σκριν δεν έκανε ποτέ ο Ιωαννίδης . Ποτέ!
Και πώς να κάνει;; αφού με τα miss match που προκύπτουν είναι δίκοπο μαχαίρι και εκεί και εάν θέλει καλή και αυτοματοποιημένη άμυνα!-Στην επίθεση : Ακόμα χειρότερα. Δε χρειάζεται passing game για να βγει ο Εντι από 78 σκριν. Και τη μπάλα να κρατάει κάποιος τα σκριν γίνονται!
Οι αυτοματισμοί που έχουν κάνει 'εχθρούς' και φίλους να τρίβουν τα μάτια τους με τον Ομπράντοβιτς δεν υπήρχαν στον Ολυμπιακό.
Δε σου έχει κάνει εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίχτη που να τραβάει το σκορ;; Σε σας πυροβολούσε ο Εντι. Στον Παναθηναϊκό δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει. Πέρσι σου ήρθε (δις) από τον Μπατιστ. Το περίμενες; Όχι. Εμ;;!!
Μια βγαίνει ο ένας, μια ο άλλος . Αυτό είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.
Στον Ολυμπιακό οι ψηλοί ήταν χαμάληδες, στον Παναθηναϊκό είναι πρωταγωνιστές. Ο Τάρλατς έλεγε 'κάνουμε χίλια σκριν για να πάρει τη μπάλα ο μαύρος' αν θες πίστεψέ το αν θες όχι, δε μπορώ να το αποδείξω.
Ο Ιωαννίδης είχε ένα-δυο παίχτες και όλοι οι άλλοι δούλευαν γι αυτούς. Ο Παναθηναϊκός δεν το κάνει αυτό.
Πικ ...καλά ούτε στην φαντασία του.Σπλιτ;; Μπααα
Γενικως έπαιζαν άλλο μπάσκετ αυτές οι ομάδες.-Αδικείς/είτε τον ευατό σου/σας όταν μιλάτε για τη διαιτησία στην Ευρώπη.
Όλοι οι μεγάλοι προπονητές έχουν παρει κούπα. ΟΛΟΙ. Εκτός από το κουλάδι.
Λέτε ότι το 96 ο Ιβκοβιτς πήρε κούπα με την ομάδα του Ιωαννίδη αλλά ο Ιωαννίδης με την ομάδα του Ιωαννίδη δε μπόρεσε να πάρει. Την αμέσως επόμενη χρονιά το σέρβικο λόμπυ έφαγε τον Ιβκοβιτς και έδωσε την κούπα στον ...Σέρβο Καζλάουσκας.
Αλλά ο Σέρβος Ομπράντοβιτς ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Μπενετόν από το μη Σέρβο Ιωαννίδη...Good wines φιλάρα:)
6 φορές κι εγώ να πήγαινα ΦΦ , τη μια θα το έπαιρναο άνθρωπος ήταν άχρηστος και γι αυτό απέτυχε (για να μη σου πω τα αίσχη που έκανε με την Εθνική και μας χιλιοξεφτίλισε. Κι εκεί οι Σέρβοι του έφταιγαν;;)
-
O Kαζλάουσκας ΤRAVELLER δεν είναι Σέρβος που έγραψες είναι Λιθουανός.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πολύ άσχημα για τις ομάδες μας μέχρι στιγμής στην φάση των 16.
Ο ΠΑΟ ήδη είναι με την πλάτη στον τοίχο για κάτι που θεωρούσε δεδομένο.
Ο ΟΣΦΠ δεν μπορεί να προκριθεί ούτε στους 8 παρά τη νίκη του, και εμείς δεν έχουμε καμία ελπίδα.Ο χοντρός τελικά ποιος είναι;
Ο Τόμπσον;ναι ρε, ο Κορνήλιος
Σέρβος!!!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
O Kαζλάουσκας ΤRAVELLER δεν είναι Σέρβος που έγραψες είναι Λιθουανός....καταλαβαίνει ο taurus τι έγραψα. Ντοντ γουορι
-
Νομίζω το έγραψε έτσι σαρκαστικά.
Επίσης, να προσθέσω ότι στις αλλαγές των σκριν απαιτείται αρκετή αμυντική οξυδέρκεια και ικανότητα ατομικά από τους αμυνόμενους. Δηλαδή, ναι, βοηθάει ο αυτοματισμός, αλλά πρέπει να μπορεί και ο 1,95 να μαρκάρει αποτελεσματικά τον 2,05 όπως θα πρέπει να έχει και τα πόδια/μυαλό ο 2,10 για να οδηγήσει τον αντίπαλο κοντό εκεί που πιθανόν να τον βολεύει.
-
Ο.Κ δεν υπάρχει πρόβλημα από μένα.Πάντως αυτό με το σερβικό λόμπι που υποτίθεται ότι κόβει και ράβει στο ευρωπα'ι'κό μπάσκετ το θεωρώ μπαρούφα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ναι ρε, ο ΚορνήλιοςΠως έγινε έτσι; Προσπαθεί να περάσει τον Σόφο;
Πείτε του ότι δεν γίνεται.Πάντως με τον Ιωαννίδη είσαι εμπαθής.
Όχι και άχρηστος με αποκλειστικό επιχείρημα ότι δεν πήρε την Ευρωλίγκα.
Χίλια στραβά μπορεί να είχε, αλλά είναι μέσα στους κορυφαίους προπονητές όσο και αν δεν σου αρέσει.Ο Ομπράντοβιτς είναι σίγουρα καλύτερος, αλλά από κάτι Γκέρσον απέχει έτη φωτός.
-
Επειδή το θέμα σύγκρισης Αρη 80 - ΠΑΟ είναι τεράστιο και μένει αναπάντητο, το μόνο που έχω να πω είναι ότι θυμάμαι τις Πέμπτες στην Αθήνα ΔΕΝ γινόταν θεατρικές παραστάσεις επειδή ο κόσμος έβλεπε Αρη στην τηλεόραση....Το θυμήθηκα τώρα και ανατρίχιασα....
-
Εγιναν δυσκολα τα πραγματα για Παο,αλλα δεν νομιζω να τα χαλασουν κ θα προκριθειτε εστω κ 2οι.
Αρης-Ολυμπιακος χλωμοι.
-
Τι έγινε το τρένο του Ομπράντοβιτς, έμεινε από κάρβουνο?
Αυτή η υπεροψία που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟ σαν ομάδα (και μη μου πείτε οτι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλάξτε άθλημα καλύτερα, παρακολουθήστε μπάντμινγκτον) θα του κάνει μεγάλη ζημιά κάποια στιγμή και να μου το θυμηθείτε αυτό.
Το έχω πει και στο παρελθόν και κάποιοι χαζογέλαγαν... -
To be or not to be....
σου λεει ο γαβρος, να αποκλειστει και να τον κοροιδευω; αλλα μετα που θα με πετυχει ξεκουραστος στα play off και οχι ξεζουμισμενος οπως περυσι;
θα κανω poll μονο για γαβρους να δω τι προτιμανε... 5ο αστερι, ή ξεβρακωμα;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι έγινε το τρένο του Ομπράντοβιτς, έμεινε από κάρβουνο?Αυτή η υπεροψία που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟ σαν ομάδα (και μη μου πείτε οτι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλάξτε άθλημα καλύτερα, παρακολουθήστε μπάντμινγκτον) θα του κάνει μεγάλη ζημιά κάποια στιγμή και να μου το θυμηθείτε αυτό.
Το έχω πει και στο παρελθόν και κάποιοι χαζογέλαγαν...δεν νομιζω να υπαρχει υπεροψια.
Δηλαδη τι αλλο πρεπει να δουμε για να πουμε τον παναθηναικο πετυχημενη ομαδα?
Να κανουμε καθε χρονο triple crown?
ημαρτον δηλαδη.
Αυτη τη στιγμη η ομαδα σερνεται γιαυτο και μπηκαμε σε μπελαδες.
Ε και? Εχουμε κανα συμβολαιο δηλαδη πως καθε χρονο θα ειμαστε στο FF? -
Ο χρήστης pro έγραψε:
To be or not to be....σου λεει ο γαβρος, να αποκλειστει και να τον κοροιδευω; αλλα μετα που θα με πετυχει ξεκουραστος στα play off και οχι ξεζουμισμενος οπως περυσι;
θα κανω poll μονο για γαβρους να δω τι προτιμανε... 5ο αστερι, ή ξεβρακωμα;
Για πες μου παρακαλώ, πόσους αγώνες έπαιξες παραπάνω από εμένα πέρσι και ήρθες ξεζουμισμένος στον τελικό?
-
Το Final Four αρκεί.
-
Μάλιστα...
Δε σου είπα ΤΙ αγώνες έπαιξες, ρώτησα ΠΟΣΟΥΣ έπαιξες παραπάνω...
Εκτός αν μόνο στο ff τρέχουν οι παίχτες πάνω-κάτω και στους άλλους αγώνες φοράνε πατίνια. -
Έχεις ξεχάσει πώς είναι τα final four μάλλον και δεν μπορείς να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Δεν πειράζει. Ίσως κάποτε..
-
taurus
Καλα τωρα τι προσπαθεις; Να μας την μπεις για την ομαδα μπασκετ του Παναθηναικου;;Ημαρτον ρε
-
whatever...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για πες μου παρακαλώ, πόσους αγώνες έπαιξες παραπάνω από εμένα πέρσι και ήρθες ξεζουμισμένος στον τελικό?Eπαιξα 2 στο final4 (το οποιο και πηρα) και τον τελικο στο κυπελλο (το οποιο και πηρα).
Σοβαρα τωρα, δεν ειναι θεμα ποσοτητας. Απλως η προετοιμασια δουλευει για τοπ φορμα σε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Και περυσι, επειδη ως συνηθως στην ελλαδα δεν εχουμε προβλημα, διαλεξαμε να εχουμε τοπ φορμα στο final4. Αν κι αυτο σου φαινεται δυσκολοκατανοητο, πασο.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)