-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Χαλάρα παιδιά, η αλλαζονεία δε βγαίνει ποτέ σε καλό, και αν δεν αποκτηθεί τώρα καλός ψηλός δε θα τα πάμε καθόλου καλά στη συνέχεια.δεν ειναι αλαζονεια φιλε μου, απλως οι Γιανννακοπουλεοι ξερουν τι κανουν....
και κανε συγκριση με τον ΜΑΛΑΚΑ.... -
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν το είδα ρε γμτ το ματς...παίρναμε εμείς ριμπάουντ; Που έχουμε τον Κούβελα;15 επιθέτικα είχε ο ΠΑΟΚ. O Χαριτόπουλος έκανε πάρτι, στο 1ο δεκάλεπτο έμοιαζε με τον Ροντμαν!
Σε όλο το παιχνίδι βαρούσατε συνεχώς τρίποντα. Στην αρχή μπήκαν και σε συνδυασμό με τα ριμπάουντ προηγειθήκατε 17-23.
Από το δεύτερο και μετά δεν μπήκαν, ισορροπήσαμε τα ριμπάουντ και μείνατε 5 λεπτά με ένα πόντο. Περάσαμε και σιγά -σιγα με τον Τσαλδάρη να κάνει πάλι όργια, η διαφορά έφτασε στους 20 για να τελειώσει τελικά στους 10.
Εκτός του πολύ καλού Κουτλουάι και λίγο του Χαριτόπουλου, παίζανε και κάτι άλλοι περίεργοι.Για τα ριμπαούντ δεν ανεφερόμουν μόνο στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά στα 3-4 τελευταία και κυρίως στην Ιταλία όπου καταφέραμε στο 1ο ημίχρονο να μαζέψουμε τον συγκλονιστικό αριθμό των 5 (πέντε) ριμπάουντ!
Τελικό σκορ 40-18! -
5 πηρατε στην ιταλια στο πρωτο?
μου κανε εντυπωση πως ειναι τοσο αδυναμος ο αρης...
εμεις μαλλον παμε για αλλαγη σοντερς...
-
5 ολόκληρα.
Και φυσικά στο τέλος πήραμε τα τρία τους.Εντάξει με τη Μιλάνο ήταν απίστευτο. Πραγματικά δεν θυμάμαι να κερδίσαμε κανένα. Μόνο όσα έρχονταν στα χέρια μας παίρναμε.
Έχει κουραστεί ο Μάσεϊ, πεντάρι δεν έχουμε, ο Μότολα πετάει αετό, ποιος να πάρει ριμπάουντ;
Επίσης μια φορά είπε κάποιος στον Χέρμπερτ για μπλοκ άουτ, και αυτός άνοιξε λεξικό. -
ο μοτολα εχει μια γκομεναρα...ειναι λογικο...
παντως ακομα να καταλαβω γιατι φυγατε τον χαριτοπουλο...
-
Του είχαν προτείνει μείωση αποδοχών, δεν την δέχτηκε και έφυγε.
Κακώς για μένα, για συμπληρωματικός ψηλός είναι μια χαρά και δεν πιάνει θέση ούτε ξένου, ούτε κοινοτικού.Ο Άρης πάντως είναι σε μια βλακώδη κατάσταση:
Δεν έχει λεφτά για να ανταγωνιστεί τους 2 και δεν έχει αντίπαλο από τους υπόλοιπους τραγικούς.
100% τρίτος.
Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε 13 αδιάφορα ματς.
Καλά που υπάρχει και η Ευρωλίγκα και έχουμε λίγο αγωνία. Ακόμα και εκεί όμως, αδιάφοροι είμαστε τώρα. -
Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Εχω μια απορία........
Το πετρέλαιο για την θέρμανση του ΟΑΚΑ για να προπονούντια οι 'υπάλληλοι' της Κ. Ανώνυμης .Εταιρίας.....ποιός το πληρώνει??????
Γιατί αν το πληρώνουμε εμείς καλώς και δεν έχει, γιατί ούτε και εγώ εχω βάλει ακόμη στο σπίτι μου.
Αν ΔΕΝ το πληρώνει η ΚΑΕ γιατί κανουν παράπονα οι 'υπάλληλοι' στα κανάλια και δεν κανουν στους εργοδότες τους??????
Ποιός πληρώνει τελικά την 'χοντρή' για να βγει να χορέψει?
-
Υποθέτω(χωρίς φυσικά να γνωρίζω) ότι η κάθε ομάδα που χρησιμοποιεί ένα μη ιδιόκτητο γήπεδο το ενοικιάζει έναντι τιμήματος. Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός πληρώνει για να παίζει στο ΟΑΚΑ, οφείλει η διοίκηση του σταδίου να παρέχει σωστές υπηρεσίες.
Πάντως, το κλειστό του μπάσκετ, ενώ είναι ωραία σάλα, είναι νομίζω υπερβολικά 'δαιδαλώδες' και καθόλου φιλικό προς τον επισκέπτη-φίλαθλο. Συνολικά νομίζω το ίδιο συμβαίνει σε όλο το Ολυμπιακό κέντρο.
Αμαρτία τεράστια η ανύπαρκτη μεταολυμπιακή αξιοποίηση. Περίμενα τουλάχιστον ένα θεματικό πάρκο, έκθεση, ΚΑΤΙ τελωσπάντων να επισκέπτονται τουρίστες, σχολεία, κόσμος και να θυμίζει τον απίστευτο Αύγουστο που ζήσαμε.
-
Έσονται εις σάρκα μίαν;
Μία πιθανότητα, η οποία κυκλοφορούσε ψιθυριστά εδώ και κάμποσο καιρό, έβγαλε στην επιφάνεια σήμερα η εφημερίδα “Sportweek”.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως φίλοι και των δύο ομάδων έχουν επικοινωνήσει με τις δύο πλευρές, ζητώντας τους να εξεταστεί το ενδεχόμενο συγχώνευσης της Ολυμπιάδας με την Παναχαϊκή, κάτι που βλέπουν σύμφωνα με πληροφορίες με 'καλό μάτι' τόσο ο Νίκος Μπογονικολός που φημίζεται για τις τολμηρές του αποφάσεις, όσο και ο Πελοπίδας Αθανασόπουλος.
Σε μία τέτοια περίπτωση, η Παναχαϊκή από το τοπικό πρωτάθλημα θα βρεθεί ξαφνικά σε Εθνική κατηγορία (στην Α1 εάν οι «πορτοκαλί» καταφέρουν να παραμείνουν, διαφορετικά στην Α2), έχοντας από πίσω της αρκετές χιλιάδες κόσμο που διψάει για συμπαράσταση σε μία τέτοια προοπτική!
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιάς Νίκος Μπογονικολός έλεγε σήμερα στο στενό του κύκλο «ουδέν σχόλιον» για το θέμα, καθώς προέχει η σωτηρία της ομάδας.
Όμως, δεν αποκλείεται, έως το τέλος της σεζόν, αυτά τα σενάρια να επαληθευτούν…
-
Ρε παίδες αυτός ο Παντελής Διαμαντόπουλος του ΣΚΑΙ και του Φωτός τι σόι ρόμπα είναι; Μέγας γελωτοποιός. Δε ξέρω αν γράφει (απολαύστε τον στο Φως) ή αν περιγράφει χειρότερα. Τα γραπτά του είναι περί ανέμων και υδάτων, άνευ επιχειρημάτων. Τα δικά μου μπρόστα στα δικά του είναι μνημεία. Καλά για τη περιγραφή δε το συζητώ. Χίλιες φορές καλύτερα Χατζηπαπάρας και Ιωάννου παρά Γελωτοποιός.
-
Ρε παίδες αυτός ο Παντελής Διαμαντόπουλος του ΣΚΑΙ και του Φωτός τι σόι ρόμπα είναι; Μέγας γελωτοποιός. Δε ξέρω αν γράφει (απολαύστε τον στο Φως) ή αν περιγράφει χειρότερα. Τα γραπτά του είναι περί ανέμων και υδάτων, άνευ επιχειρημάτων. Τα δικά μου μπρόστα στα δικά του είναι μνημεία. Καλά για τη περιγραφή δε το συζητώ. Χίλιες φορές καλύτερα Χατζηπαπάρας και Ιωάννου παρά Γελωτοποιός.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Του είχαν προτείνει μείωση αποδοχών, δεν την δέχτηκε και έφυγε.
Κακώς για μένα, για συμπληρωματικός ψηλός είναι μια χαρά και δεν πιάνει θέση ούτε ξένου, ούτε κοινοτικού.Ο Άρης πάντως είναι σε μια βλακώδη κατάσταση:
Δεν έχει λεφτά για να ανταγωνιστεί τους 2 και δεν έχει αντίπαλο από τους υπόλοιπους τραγικούς.
100% τρίτος.
Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε 13 αδιάφορα ματς.
Καλά που υπάρχει και η Ευρωλίγκα και έχουμε λίγο αγωνία. Ακόμα και εκεί όμως, αδιάφοροι είμαστε τώρα.Επέτρεψέ μου αλλά πιστεύω πως το post σου είναι παντελώς λάθος.
Βλακώση κατάσταση.....γιατί? Ίσα ίσα που προσπαθεί να χτυπήσει τους δύο (εκ των οποίον τον ένα - Ολυμπιακό) με όσα μέσα μπορεί και είναι δυνατόν να διαθέση.
Άσχημα σου έκατσε που πήγε και πήρε έναν αμερικάνο που πολύ άλλοι θα τον θέλανε και ΟΛΟΙ θα τον θέλανε σαν κοινοτικό?? Η' μήπως σε πείραξε που πήρε και τον Μπόισα που έχει και κασέ 1 εκ ?......και μην ξεχνάς ότι όλα αυτά σε μιά φάση που έδειχνε η ομάδα κάπως να ρολλάρει.
Ο Ολυμπιακός, μία όχι-ομάδα αλλά μία πλειάδα εκπληκτικών παικτών, πιστέυω είναι ένα τσάφ απο το να χάσει την δεύτερη θέση (και αυτό αποδυκνείεται εάν ρίξεις μιά ματιά σε παιχνίδια όπως Λάρισα-Ρέθυμνο και άλλα που θα ακολουθήσουν) και ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι εκεί για να το εκμεταλλευτεί!!.....τώρα εάν έρεθει εκείνη η στιγμή και τα κοράκια είναι ΟΧΙ όπως πέρσι τότε γιατί όχι και τελικό. Τι έχει κάνει φέτος ο ολυμπιακός για να το φοβάσαι, τον χτυπάς και μέσα στην έδρα του.Όσων αφορά τον χαριτόπουλο....το παληκαράκι ενδιαφέρετε για το πότε θα σεικώσει τα μανίκια του να φανούν τα μπράτσα του παρά για να βελτιωθεί. Κάλο έχει και καλά κάναμε και τον αφήσαμε να φύγει. Μακάρι να προοδεύσει στον παοκ ή όποια άλλη ομάδα, δεν ήταν για ΑΡΗ, απλά.
Δεν έχει τα cojones όπως ο Τσαλδάρης. -
teo 3 μάλλον δεν με κατάλαβες.
Ούτε ο Ουάσιγκτον με πείραξε, ούτε ο Μπόισα, ούτε ότι δεν προσπαθούμε είπα, ούτε κατηγορώ κανέναν από τη διοίκηση. Ότι μπορούν κάνουν και με το παραπάνω.
Βλακώδης κατάσταση γιατί κάνεις πχ 8 συνεχόμενες νίκες και δεν έχεις ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι άλλο από την τρίτη θέση.
Τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να τον χτυπήσεις στα ίσα, λόγω του ανελέητου χωρού των εκατομμυρίων. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκμετελλευτούμε τα λάθη του.
Αν είσαι πολύ καλός, τερματίζεις τρίτος.
Αν είσαι κακός, πάλι τρίτος τερματίζεις --> βλακώδης κατάσταση.Διαφωνείς ότι τα 13 επόμενα ματς είναι ουσιαστικά αδιάφορα;
Για τον Χαριτόπουλο, είπα ότι είναι καλός για βοηθητική λύση, καθώς δεν πιάνει θέση κοινοτικού. Αν είχες αυτόν στους ψηλούς δεν θα χρειαζόταν πχ να διώξεις τον Καστλ. Δεν τρελαίνομαι κιόλας για την πάρτη του.
Στα σημερινά τώρα, απίστευτη 'εμμονή' στην παράδοση!
Δεν κερδίζω στην Ιταλία, ούτε καφενείο και δεν χάνω από Τούρκο όσο καλός κι αν είναι. Φοβερή εμφάνιση σήμερα και χωρίς τις βλακείες με Μιλάνο, διεκδικούσαμε άνετα τις πρώτες θέσεις.
Πάμε για νίκη με Μακάμπι που μπορεί να μας δώσει την τέταρτη θέση. -
Σε κατάλαβα καλά τι θέλεις να πείς και εν μέρη συμφωνώ. Απλά τονίζω το γεγονός ότι ο ολυμπιακός δεν αποτελεί δέος φέτος δίότι είναι απρόβλεπτος σαν ομάδα (όπως και εμείς δυστηχώς) και μην ξεχνάμε ότι στον πάγκο έχει γκέρσον....
Εάν σταθεροποιηθεί ο ΑΡΗΣ βλέπω να χτυπάει ολυμπιακό. Παναθηναικό ε όπως και να το κάνουμε, έχει παίκτες, έχει όμάδα, έχει προπονητή έχει και την διαιτησία ε δεν χτυπιέται ούτε με μετωπική σε τοίχο. Αλλά ο ολυμπιακός είναι παντελώς ασύνδετος και λίγος σαν ομάδα, παίζει ο μάτσα κερδίζει, δεν παίζει, παίζεται αν θα κερδίσει.
Αξίζει να είσαι εκεί για να του πάρεις ότι πιθανότητες σου αναλογούν.Και φυσικά άλλη μία τεράστια νίκη μέσα στην τουρκία!!!....και να πεις ότι έχουμε και κάνα έλληνα μέσα
Μία κλάση πάνω με Washington η ομάδα, δεν μου έλειψε καθόλου ο Castle εχθές. Απίστευτος άσσος με τρελή ταχύτητα. Ότι πρέπει για αυτή την ομάδα.
-
Ο monf430 σας αποχαιρετά...θα πάει στο κλειστό της Πυλαίας ανάμεσα σε εκατομμύρια (καλά, κόβω κάτι) μαινόμενους Πρεζάκ...ΠΑΟΚτσήδες εννοώ για να πανηγυρίσει τη νίκη του ΟΣΦΠ επί του ΠΑΟΚ.
Το απάνθρωπο έγκλημα θα συμβεί περίπου 1 ώρα μετά την έναρξη του αγώνα, όπως αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση. Στον αγώνα ποδοσφαίρου ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν τον αγαπητό σε όλους και γραφικό monf430.
-
υπαρχουν αρκετοι διαγωνισμοι καρφωματων σε ραπιντ για οποιον ενδιαφερεται..
-
ο κουβελας τους την εκανε μετρο....
-
Ο Ολυμπιακός γιατί πληρώνει και άλλους παίκτες εκτός από τον Jackson?
-
και ο τεοντοσιτς κατι μπορει να κανει αλλα σιγουρα οχι ετσι οπως παιζει στον οσφπ...
αντε και ο βασιλοπουλος που ειναι πασπαρτου...οι υπολοιποι ειναι αναλωσιμοι..
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)