-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πηγα στην ΔΟΥ σημερα για την ενημερωση στο μητρωο αλλα γινοταν χαμος και εφυγα.
Μια φορα ειχα παει για ασχετη δουλεια στην εφορια και μου ζητησαν ταυτοτητα και ειδαν οτι ειναι αλλαγμενη. Απλα μου δωσανε επιτοπου το Μ1 για την αιτηση αλλαγης και αφου το κατεθεσα εκανα και την αλλη δουλεια που ηθελα.
Δεν ξαναπηγα,μαλλον θα το αφησω για οποτε χρειαστει
-
Τι παίζει με την λήξη των ελληνικών ταυτοτήτων; Δε λήγουν ποτέ;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι παίζει με την λήξη των ελληνικών ταυτοτήτων; Δε λήγουν ποτέ;Δεν ξέρω αν λήγουν αλλά δεν γράφουν λήξη πάνω και αυτό δεν αρέσει ιδιαίτερα στο εξωτερικό.
-
Έχουν ισχύ για 15 χρόνια, για κάποιες διαδικασίες.
Δηλαδή για ανανέωση διαβατηρίου, ζητάνε εντός 15ετίας ταυτότητα. (δεν ενδιφέρει το παλαιού τύπου).
Η μάνα μου δεν είχε αλλάξει από όταν παντρεύτηκε, και δεν είχε πρόβλημα. Γιατί δεν έβγαινε εκτός Ελλάδας, και δεκατία 80 υπήρχαν ομαδικά διαβατήρια για εκδρομές.ΕΡΏΤΗΣΗ: Τα νέου τύπου διπλώματα οδήγησης,δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαβατήρια;; Και αν όχι, γιατί;
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Αρχισαν να λήγουν τα νεου τυπου διαβατηρια και θα παρατηρηθει και αυξηση για ανανεωσεις το καλοκαιρι που θα ερθουν οι μεταναστες....απλα να ξερετε ότι αν το διαβατηριο σας εχει τουλαχιστον 6 μηνες ισχυ,μπορειτε απο τωρα να το ανανεωσετε...Καλυτερα να μην παει καποιος τωρα για διαβατηριο,εγω πηγα προσφατα και εκατσα 3 ωρες (αλλα οχι μονο για ένα).
Μετα τα Χριστουγεννα θα ειναι σιγουρα πιο χαλαρα τα πραγματα,τωρα ειναι ολοι οι εκδρομεις του εξωτερικου στις ουρες. -
Καλησπέρα,
ξέρει κανένας σε περίπτωση που έχεις αντίγραφο επικυρωμένο της ταυτότητας αν χρειάζεσαι μάρτυρα? Την ταυτότητά μου την έχω χάσει αλλά ευτυχώς είχα φωτοτυπία της, μπρος πίσω πρόσφατα επικυρωμένη από αστυνομία. Ή αμα πχ έχω άλλο επίσημο έγγραφο στην κατοχή μου με φωτογραφία κτλ?
-
κανείς??
-
Με τα δικά σου στοιχεία θέλεις να βγάλεις ή πλαστή;
-
Με τα δικά σου στοιχεία θέλεις να βγάλεις ή πλαστή;Mε τα δικά μου εξυπακούεται.. γιατί να θέλω να βγάλω πλαστή? ο.Ο απλά δεν έχω κάποιο μάρτυρα στη διάθεσή μου γιατί βρίσκομαι εκτός της γενέτειρας πόλης μου και έτυχε να τη χάσω εδώ την ταυτότητα.. Έχω την επικυρωμένη φωτοτυπία και μερικά άλλα έγγραφα... θα ζητήσουν και μάρτυρα?
-
Με ένα 50άρι μπορούμε να την κάνουμε τη δουλειά.
-
οκ συμφέρεις φίλε..
Σκέφτηκα να πληρώσω κανένα, αλλά σε όσους απευθύνθηκα το αντιμετώπισαν με καχυποψία το θέμα..σου λέει υπογραφές, αστυνομία κάτι περίεργο παίζει Τώρα το μόνο που μου μένει είναι να δωροδοκήσω το όργανο όχι τίποτε άλλα έχω κλεισμένη θέση σε αεροπλάνο αυτή τη βδομάδα και δε γίνεται να πετάξω χωρίς ταυτότητα.. σκέφτομαι βέβαια να πάρω δικηγόρο για να υπογράψει αυτός..θα δείξει..
-
Μόλις μπεις στο γραφείο που είναι το όργανο θα πας δίπλα του θα του χώσεις ένα 20άρι στην αριστερή τσέπη, θα τον χτυπήσεις στην πλάτη ελαφρά και θα του πεις 'να πιείς μια μπύρα'. Τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα.
-
Μόλις μπεις στο γραφείο που είναι το όργανο θα πας δίπλα του θα του χώσεις ένα 20άρι στην αριστερή τσέπη, θα τον χτυπήσεις στην πλάτη ελαφρά και θα του πεις 'να πιείς μια μπύρα'. Τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα.Να πιείς κaφεδάκι πεσ του, διότι η μπύρα και γενικότερα τα οινοπνευματώδη απαγορεύονται εν ώρα Υπηρεσίας!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μόλις μπεις στο γραφείο που είναι το όργανο θα πας δίπλα του θα του χώσεις ένα 20άρι στην αριστερή τσέπη, θα τον χτυπήσεις στην πλάτη ελαφρά και θα του πεις 'να πιείς μια μπύρα'. Τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα.
Να πιείς κaφεδάκι πεσ του, διότι η μπύρα και γενικότερα τα οινοπνευματώδη απαγορεύονται εν ώρα Υπηρεσίας!!!
...επειδή αυτά τα θέματα δεν είναι και της απόλυτης αρμοδιότητάς σου, δεν ρίχνεις καμιά 'βόλτα' στο άλλο το φόρουμ, που έχει προκύψει θέμα με τον Κανονισμό, ότι και καλά δεν έχουμε το δικαίωμα να τραβάμε σκί, ρίγκο κλπ., τα παιδιά μας ή τους φίλους μας!...
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Να πιείς κaφεδάκι πεσ του, διότι η μπύρα και γενικότερα τα οινοπνευματώδη απαγορεύονται εν ώρα Υπηρεσίας!!!
Ε καλά, στην θεωρεία... Στην πράξη σε όλες τις ένοπλες Υπηρεσίες παίζει ποτάκι μετά την λήξη προγράμματος για τους εν υπηρεσία.
-
Ναι θέλεις μάρτυρα. (αφού δεν θα πάς με το γνήσιο)
Δεν θέλεις ΜΟΝΟ εάν κάνεις αντικατάσταση επειδή είχες παλαιού τύπου ταυτότητας. Ακόμα και για αντικατάσταση λόγω φθοράς, πάλι θέλεις μάρτυρα
-
Μάγκες πήγα σήμερα, λέω στο όργανο 'το και το' , μου λέει οκ δεν υπάρχει πρόβλημα (και δεν χρειάστηκε να βάλω το χέρι στη τσέπη ) υπογράφω κτλ. και μου λέει πέρνα σε μια ώρα να την πάρεις. Περνάει μια ώρα, πάω και μου λέει 'στην ετοίμασα ,αλλά πρέπει να περάσεις να την πάρεις αύριο από το διοικητή' Τι λέτε να παίζει? Έτσι συνηθίζεται ή θα υπάρξει πρόμπλεμ εξαιτίας της απουσίας μάρτυρα?
-
Ο χρήστης magkas έγραψε:
Μάγκες πήγα σήμερα, λέω στο όργανο 'το και το' , μου λέει οκ δεν υπάρχει πρόβλημα (και δεν χρειάστηκε να βάλω το χέρι στη τσέπη ) υπογράφω κτλ. και μου λέει πέρνα σε μια ώρα να την πάρεις. Περνάει μια ώρα, πάω και μου λέει 'στην ετοίμασα ,αλλά πρέπει να περάσεις να την πάρεις αύριο από το διοικητή' Τι λέτε να παίζει? Έτσι συνηθίζεται ή θα υπάρξει πρόμπλεμ εξαιτίας της απουσίας μάρτυρα?Πρεπει να υπογραψει και ο διοικητης.
-
Μόλις μπεις στο γραφείο του διοικητή χώστου ένα 20άρι στην τσέπα πριν προλαβει να πει οτιδήποτε.
-
Α ρε Ελλαδάρα με τις κωλονοοτροπιες σου! Με το ζόρι να χώσει μίζα ενώ δεν δείχνει να πηγαίνουν γυρεύοντας ως τώρα από ότι λέει?! Για να το πιέζεις τόσο και να το θεωρείς τόσο απαραίτητο, η εσύ δουλεύεις μόνο με μίζα (πες μου ονοματεπώνυμο κι υπηρεσία και αύριο το πρωί θα δουλεύεις στην αντίστοιχη στη Γαύδο) ή αν όχι, ζηλεύεις αυτούς που ειναι σε θέσεις που μιζαρονται και θες κι εσύ!!
Για την ιστορία πάντως...ακόμα και οι κλασσικοί μιζαδοροι γιατροί του ΙΚΑ που πάντα ξεζουμιζαν τους συνταξιούχους κτλ, από ότι μου λέει η γιαγιά μου, έχουν σταματήσει να δέχονται χαρτζιλίκι, ούτε με το ζόρι δεν παίρνουν οι πιο πολλοί.
Sent from my Neo V using Tapatalk
Αντικατάσταση αστυνομικής ταυτότητας.