-
Κάτι μου λέει ότι εκείνη η σκατόφατσα ο Montoya θα γυρίσει...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο Willi Webber πάντως δεν είναι o οποιοσδήποτε και εκφράζει ξεκάθαρα την άποψή του από manager-point-of-view.Πρακτικα μιλωντας ο Βεμπερ ειναι ενας μανατζερ που επιασε το λοτο μετα απο καμια δεκαρια τζακ-ποτ. Για να θεωρηθει πραγματικα κορυφαιος μανατζερ καλο θα ηταν πρωτα να επαναλαβει το κολπο.
-
Αααα και ο Πολωνος δεν ειπε κατι κακο ή παραξενο, αν δηλαδη κανεις δεν παρερμηνευσει τα λογια του.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι εκείνη η σκατόφατσα ο Montoya θα γυρίσει...Ναι...ίσως στο parking των αγώνων
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο Willi Webber πάντως δεν είναι o οποιοσδήποτε και εκφράζει ξεκάθαρα την άποψή του από manager-point-of-view.
Πρακτικα μιλωντας ο Βεμπερ ειναι ενας μανατζερ που επιασε το λοτο μετα απο καμια δεκαρια τζακ-ποτ. Για να θεωρηθει πραγματικα κορυφαιος μανατζερ καλο θα ηταν πρωτα να επαναλαβει το κολπο.
Πρακτικά μιλώντας...τον εκμηδένισες.
It takes two to tango...κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αααα και ο Πολωνος δεν ειπε κατι κακο ή παραξενο, αν δηλαδη κανεις δεν παρερμηνευσει τα λογια του.Ναι κάπως έτσι: Το πρόβλημα του ήταν ότι θα είναι λίγο πιο αργός σε επιδόσεις και απόλυτο χρόνο. Δεν το βλέπει ως θεατής το θέμα αλλά σαν οδηγός.
-
Από ότι διάβασα, ο Kubica δεν είπε ότι δεν θέλει να φύγει το TC.
Απλά είπε ότι η F1 πρέπει να είναι ότι πιο γρήγορο και τεχνολογικά εξελιγμένο, πράγμα με το οποίο συμφωνώ 100%.
Γιατί ακριβώς τον κατηγορείτε, δεν κατάλαβα.Όσο για τον Weber με άλλα λόγια είπε: 'Alonso πάρε εμένα για manager τώρα που έφυγε ο Schumi και έμεινα χωρίς δουλειά'.
-
Συμφωνω με το kubica η f1 πρεπει παντα να ειναι το απογειο της τεχνολογιας η οποια οπως ξερουμε μετα περναει στα αυτοκινητα μας!!
-
H BMW ανακοίνωσε ότι Heidfeld-Kubica θα είναι το οδηγικό δίδυμο και του χρόνου.
Χωρίς ομάδα θα μείνει ο καημένος ο Alonso.
Αν και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που έχω, χθες μάλωσε με την ξαδέρφη του Ron Dennis και φεύγει από την McLaren με πιθανότερο προορισμό την Spyker. -
Το να σπάσει το συμβόλαιό του μάλλον αποτελεί μέγα λάθος για τον Ισπανό, αν είναι όμως να... μας τα πρήζει, ας πάει στο καλό.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Χωρίς ομάδα θα μείνει ο καημένος ο Alonso.Βλεπω τον Φλαβιο να ανακοινωνει οδηγικο διδυμο τον Μαρτιο
-
Δεκές μου πλεροφορίαι λέγουσι πως ο Φερνάνδος μάλλον μένει εις την ΠαπαΚλάρεν, καθότι χαλεποί οι καιροί και τα λοιπά μονοθέσια...
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Συμφωνω με το kubica η f1 πρεπει παντα να ειναι το απογειο της τεχνολογιας η οποια οπως ξερουμε μετα περναει στα αυτοκινητα μας!!+1
Και το 2011 σκοπεύουν να αλλάξουν τους V8 με V6 bio diesel με περιοριστή στροφών στις 10.000rpm. Για το όνομα του Θεού. Ας τους μειώσουν και στα 1000cc αλλά όχι 10.000 στροφές. Δηλαδή σε λίγα χρόνια δεν θα ακούμε τον υπέροχο ήχο που βγάζουν τώρα τα μονοθέσια. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
H BMW ανακοίνωσε ότι Heidfeld-Kubica θα είναι το οδηγικό δίδυμο και του χρόνου.Χωρίς ομάδα θα μείνει ο καημένος ο Alonso.
Αν και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που έχω, χθες μάλωσε με την ξαδέρφη του Ron Dennis και φεύγει από την McLaren με πιθανότερο προορισμό την Spyker. -
Σε λίγο θα τρέχουν με ποδήλατα...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Δεκές μου πλεροφορίαι λέγουσι πως ο Φερνάνδος μάλλον μένει εις την ΠαπαΚλάρεν, καθότι χαλεποί οι καιροί και τα λοιπά μονοθέσια...Ααααχχχ...εχε χαρη που δεν εχουμε ενα κινητηρα της προκοπης, αλλιως ο Γερο-Φρανκ θα τον αρπαζε τον Ισπανο...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Αν και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που έχω, χθες μάλωσε με την ξαδέρφη του Ron Dennis και φεύγει από την McLaren με πιθανότερο προορισμό την Spyker.Με την Ρενό τί έγινε. Δεν είνα ακόμα πιθανός προορισμός;
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Αν και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που έχω, χθες μάλωσε με την ξαδέρφη του Ron Dennis και φεύγει από την McLaren με πιθανότερο προορισμό την Spyker.Με την Ρενό τί έγινε. Δεν είνα ακόμα πιθανός προορισμός;
μάλλον θα καθησει για ακόμα ενα χρονο στην ΜακΛάρεν και μετά θα πάει μαλλον προς Φερράρι μεριά η προς Ρενώ
Το αν θα παει στη Ρενώ θα εξαρτηθει από το πόσο δυνατό θα ειναι του χρονου το μονοθεσιό της(ανακοίνωσαν ότι από τωρα αρχισαν να το φτιάχνουν)
-
H silly season σε όλα της το μεγαλείο όλες αυτές τις μέρες (και εδώ).
Όλα τα μεγάλα ονόματα εχουν συμβόλαιο και για του χρόνου και για να μη μείνουμε χωρίς μεταγραφολογία έχουμε ακούσει τις απίστευτες παπαριες.Ο Alonso γιατί να φύγει από την McLaren;
Ούτε για το image του είναι καλό, ούτε για την τσέπη του, ούτε για την καριέρα του.
Η McLaren γιατί να διώξει τον Alonso; Να πάρει ποιον; Τον Liuzzi;Ούτε 1% δεν δίνω στα διάφορα σενάρια.
Μπούρδες εις την νι για να έχουμε να ασχολούμαστε ακόμη και απο σοβαρά site. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η McLaren γιατί να διώξει τον Alonso; Να πάρει ποιον; Τον Liuzzi;Θα ηταν καλη επιλογη ως οδηγος, αλλα το 'bling' στυλ του ισως δε θα ταιριαζε με το ιματζ της Vodafone McLaren Mercedes.
F1 Διάφορα νέα - Αύγουστος 2007