-
Και τί, ειναι σοβαρος λογος αυτος να κινδυνευσουν τοσοι ανθρωποι επειδη ηταν κλεμενο ή χωρις διπλωμα;
Ειτε ετσι ειτε αλλιως παλι τσαμπα εγιναν τοσες ζημιες. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και τί, ειναι σοβαρος λογος αυτος να κινδυνευσουν τοσοι ανθρωποι επειδη ηταν κλεμενο ή χωρις διπλωμα;
Ειτε ετσι ειτε αλλιως παλι τσαμπα εγιναν τοσες ζημιες.με αυτό το σκεπτικο είχε καταλήξει όπως κατέληξε το μακελειό στο Μπεσλάν
την επόμενη φορά θυμάστε πως τελείωσε και ξεμπερδέψαμε με αυτό το παραμύθιέτσι και τώρα κάποια στιγμη πρέπεοι η ΕΑ να δρα. Απο τη δράση καταλαβαίνεις οτι εχεις μια οργανωμένη-εκπαιδευμένη αστυνομία ή όχι και όχι απο τις στολές που είναι ίδιες
-
Ειτε ετσι ειτε αλλιως παλι τσαμπα εγιναν τοσες ζημιες.Και ποιος είπε ότι κινδύνευσαν τόσοι άνθρωποι? Τραυματίστηκε κανείς? Τα περιπολικά πέρασαν από δίπλα μου και πηγαίναν γρήγορα μεν, αλλά ελεγχόμενα. Εκτός του ότι ακούγονταν από πολύ μεγάλη απόσταση οι σειρήνες και οι διερχόμενοι οδηγοί πρόσεχαν.
Τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή, να τους αφήσουν να φύγουν? Για να αποφασίστηκε να γίνει καταδίωξη προφανώς υπήρχε λόγος.
-
Ειτε ετσι ειτε αλλιως παλι τσαμπα εγιναν τοσες ζημιες.E?
-
-
H θεια απο τι Σικαγο το παρακανε!!!
-
Ρε σεις πατε νε με τρελανετε;
Δηλαδη καλα εκανε ο οδηγος του Οκταβια και προσπαθησε να διαφυγει επειδη ειχε κλεψει το αυτοκινητο;
Ασχετα αν δεν τραυματιστηκε κανεις - αυτο ελειπε - οποιουδηποτε ειδους γρηγοροι ελιγμοι μεσα σε κατοικιμενη περιοχη ειναι ακινδυνοι εστω και αν τους κανει ο Χ πιλοτος φορμουλας 1;
Ειπα εγω πουθενα οτι κακως η αστυνομια τον κυνηγησε; -
Δηλαδη καλα εκανε ο οδηγος του Οκταβια και προσπαθησε να διαφυγει επειδη ειχε κλεψει το αυτοκινητο;
Ασχετα αν δεν τραυματιστηκε κανεις - αυτο ελειπε - οποιουδηποτε ειδους γρηγοροι ελιγμοι μεσα σε κατοικιμενη περιοχη ειναι ακινδυνοι εστω και αν τους κανει ο Χ πιλοτος φορμουλας 1;
Ειπα εγω πουθενα οτι κακως η αστυνομια τον κυνηγησε;ΜΑλλον νομιζαν ,οπως και εγω,οτι το ελεγες για την αστυνομια οτι δεν υπηρχε λογος για κυνηγητό
Παρεξήγησης -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειπα εγω πουθενα οτι κακως η αστυνομια τον κυνηγησε;ΜΑλλον νομιζαν ,οπως και εγω,οτι το ελεγες για την αστυνομια οτι δεν υπηρχε λογος για κυνηγητό
ΠαρεξήγησηςΚαι εγω αυτο καταλαβα, και επειδη δεν ημουν ο μονος, ή εχουν μαζευτει πολλοι χαζοι εδω μεσα (me included), ή εσυ δεν το εγραψες καλα
-
Ναι και εγω αυτο καταλαβα, και μαλλον εσυ δεν το ειπες καλα γιατι οπως ολοι μου λενε ειμαι πανεξυπνος!
-
+1
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
+1Τι συμφωνείς ότι είναι πανέξυπνος ο σκύλος;
-
το +1 παει στο οτι ειμαι πανεξυπνος,ε?
-
Ας μην υπερβάλουμε.
Είχα αρχίσει να γράφω όταν είδα το μήνυμα του Kacey. Μετά χτύπησε το τηλέφωνο και όταν τελικά το υπέβαλα είχε γράψει και ο ratanplan.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ας μην υπερβάλουμε.Είχα αρχίσει να γράφω όταν είδα το μήνυμα του Kacey. Μετά χτύπησε το τηλέφωνο και όταν τελικά το υπέβαλα είχε γράψει και ο ratanplan.
Γι'αυτό υπάρχουν τα quotes...
-
Όταν απαντώ στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα τα αποφεύγω γιατί χωρίς αυτά είναι πιο καθαρό το layout του νήματος.
-
Ζητειται καθηγητης Ελληνικων απο Ελληνοαυστραλο γκασταρμπαϊτερ - εμένα δηλ.
-
-
Εγώ πάντως αν έβλεπα το αμάξι μου έτσι, δεν ξέρω τι θα έκανα...
Άραγε η ασφάλιση φυσικών καταστροφών το καλύπτει αυτό; Γιατί από τον αέρα έπεσε μάλλον. -
Kαλά αυτές οι ζαρντινιέρες στη Θεσσαλονίκη δεν προσέχουν καθόλου;
Η άλλη πλάκωσε το φοιτητή,ετούτη το έρμο το αμαξάκι.
Όταν ξαναέρθω θα κοιτάζω γύρω γύρω μη φάω καμμιά αδέσποτη.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]